30 реклами, които не осъзнахте, бяха озвучени от известни личности

Ако някога сте гледали телевизия комерсиална и със сигурност се чувствахте, че познавате изпълнителя с глас отнякъде, има вероятност да сте прав. Макар че е хубаво да си представим, че развлекателната индустрия предлага безкраен набор от меки роли за актьори, в много случаи търговската работа предлага доходоносен ден на заплата - един, който не е свързан с изискванията за прекарване на месеци за снимачна площадка.

Въпреки това не само новодошлите в бранша запазват светлините с търговска работа. Всички, от носителите на Оскар до звездите на вашия фаворит ситкоми правят реклами на знаменитости в наши дни и често натрупват някои големи пари в процеса. И така, кой е този познат глас зад рекламите на любимата ви марка? Събрахме 30 реклами, които не сте осъзнали, че са озвучени от известни личности, което може просто да промени начина, по който гледате тези реклами завинаги. А за още изненадващи роли на знаменитости, вижте 30-те най-забавни реклами на знаменитости .

1 J.K. Симънс, M & Ms

J.K. Реклами на знаменитости на Симънс

Актьор J.K. Симънс , известен със спечеления от него Оскар Камшичен удар и за части от хитови предавания, като По-близо и Закон и ред , има и по-малко известна роля в своето резюме: озвучавайки тъмния жълт бонбон в реклами на M&Ms. Докато бумливият глас на Симънс като цяло е силно разпознаваем, актьорът се възползва от уменията си като спасител, като напълно се маскира като наивна глупава топка M&M и в двете реклами и Загубих си М във Вегас , 3D филм, който може да се види в магазина на M&Ms World в Лас Вегас. А за повече забавления на знаменитости, открийте 30 най-мощни братя и сестри на знаменитости .2 Zach Braff, Cottonelle

Scrubs звездата на Zach Braff знаменитост реклама

Зак Браф не е ограничил ролите си извън Скрабове до причудливи независими филми. Известният забавен човек е и гласът на кученцето в Реклами на Cottonelle , озвучавайки всички онези впечатлени „oohs“ и „aahs“ кученцето изпитва нужда да даде любимата си марка тоалетна хартия. Ако смятате, че това е смешно, ще ви хареса 30-те най-смешни неща, които знаменитостите са казали за брака .убих змия в съня си

3 Джон Хам, Mercedes-Benz

Джон Хам реклами на знаменитости

Джон Хам може да е най-известен с ролята си на Дон Дрейпър в хита на AMC Луди хора от 2007 до 2015 г., но това далеч не е единственият трик, който актьорът е вдигнал в ръкав. Започвайки през 2010 г., Хам спечели концерт за слива, когато стана глас на Mercedes-Benz , придавайки някои гравитации и стил на рекламите на луксозния автомобил. И за повече прозрение за любимите ви знаменитости, разгледайте 30 най-забавни снимки на знаменитости като тийнейджъри .4 Тина Фей, Walgreens

Тина Фей реклами на знаменитости

Shutterstock

Ако се почувствате като гласът в рекламите на Walgreens, който ви напомня колко пари можете да спестите с Medicare Part D, ви звучи познато, прави сте. The реклами се озвучават от никой друг освен 30 Рок звезда Тина Фей . Walgreens обаче не е единствената компания, която привлече Фей в търговския акт: тя също се появява в плътта в поредица от реклами за American Express. И за още изненадващи факти за знаменитости, просто изчакайте, докато видите тези 20 луди неща, които знаменитостите вече са направили през 2018 г. .

5 Джулия Робъртс, национална застраховка

julia roberts знаменитост съвети против стареене

Снимка от Дан Макмедган / Гети изображенияАко някога сте искали да потупате гърба за безопасно шофиране от известна личност, Nationwide Insurance ви е осигурил. Джулия Робъртс направи поредица от успокояващи гласови кадри за застрахователната компания, напомняйки на членовете, че ако могат да останат съсредоточени върху пътя, ще получат дебел чек за добросъвестното си поведение.

6 Крис Пайн, BMW

Крис Пайн реклами на знаменитости

Дръзкото ходене там, където никой мъж не е ходил досега, не е единственото нещо на дневен ред за днес Стар Трек актьор Крис Пайн . Сега звездата заема гласа си Реклами на BMW , като тези реклами за линията превозни средства от серията 3 на компанията. И за по-забавни A-списъци, вижте 30-те най-забавни моменти от червения килим някога .

7 Джон Красински, Esurance

Училища от лигата на бръшлян Джон Красински

Джон Красински талантите не се ограничават до ролята му на приятен човек Джим Халперт Офиса . Образованият актьор от Ivy League прави това гласова работа за Esurance от 2012 г., освен че действително се появява в място след Super Bowl за компанията през 2014г.

8 Пол Ръд, Hyundai

Пол Руд знаменитост съвети против стареене

Shutterstock

Пол Ръд Лесният чар го е направил бокс офис в продължение на десетилетия във филми като Водещ и Почука и очевидно голям хит и в рекламния свят. През 2014 г. Ръд се подписа като гласови изпълнител за Hyundai, отдавайки своя малко анонимен звук на рекламите на автомобилната компания.

9 Джордж Клуни, Будвайзер

Джордж Клуни реклами на знаменитости

Shutterstock

Докато Джордж Клуни най-известното начинание, свързано с пиенето, може да бъде Casamigos, компанията за текила, която той е съосновател през 2013 г., спечелилият Оскар актьор също е дал гласа си на поредица от Реклами на Budweiser . През 2005 г. можете да хванете Клуни да възхвалява добродетелите на популярната американска бира и, донякъде недоумение, високите производствени разходи на Budweiser. А за по-изненадващи роли на знаменитости ги открийте 11 пъти A-List знаменитости станаха герои от реалния живот .

10 Morgan Freeman, Visa

Морган Фрийман стана известен след 40 години

Колекция Everett / Shutterstock

какво означава да мечтаеш за мравки

Морган Фрийман гладък, дълбок глас е един от най-разпознаваемите в Холивуд и точно на това разчиташе Visa, когато подслушваха спечелилия Оскар актьор направете гласови кадри за тях . Visa обаче не е единствената компания, която използва отличителния звук на Freeman, за да рекламира своите продукти: 80-годишният актьор е направил и поредица реклами за NFL.

11 Джеф Бриджис, Дюрасел

Джеф Бриджис реклами на знаменитости

Shutterstock

Energizer може да има зайче, но Duracell има нещо още по-добро: Джеф Бриджис . The Големият Лебовски звезда е дал гласа си на Рекламите на Duracell „Надеждно навсякъде“ , в допълнение към насочването на гласовете на Hyundai, преди Ръд да влезе в ролята.

12 Уил Арнет, GMC

Реклами на знаменитости на Уил Арнет

Докато Уил Арнет разпознаваемият глас го е превърнал в изключително търсен артист с глас над в предавания като Конникът на Божак , това не е единственото място, където феновете могат да чуят отличителния му звук на малкия екран. The Развитие в застой звезда също е дал своя отличителен звук на поредица от реклами за камиони GMC . Всъщност именно заради работата на Арнет по рекламите на GMC той загуби ролята на говореща кола, K.I.T.T., в телевизионния филм от 2008 г. рицар ездач , част, която в крайна сметка ще отиде Вал Килмър вместо.

13 Винг Рамс, Арби

Винг Рамс изми актьор

Ако някога сте се чудили защо гласът вика: „Имаме месото!“ при вас в Рекламите на Арби прозвуча готино, защото рекламите се озвучават от никой друг Криминале и Мисия невъзможна звезда Винг Рамс . Arby's обаче не е единствената компания, на която Rhames е дал своя стремглав глас: актьорът е свършил и гласова работа за UFC и реклами за NFL.

14 Антонио Бандерас, Насонекс

Антонио Бандерас реклами на знаменитости

Пчелата в Реклами на Nasonex „Испанският акцент не е дело само на талантлив импресионист. Всъщност рекламите се озвучават не от друг, а от испански актьор Антонио Бандерас , който също е отдал плавния си звук на реклами за британския универсален магазин Marks & Spencer.

15 Мат Деймън, TD Ameritrade

Мат Деймън предаде класическа роля

Shutterstock / Денис Макаренко

Носител на Оскар Мат Деймън може да е най-известен с работата си като екшън звезда, но той също така печели голяма заплата като глас на TD Ameritrade от 2012 г., когато пое за Грейс и Франки звезда Сам Уотърстън . Единственото нещо, което двамата общи говорители имат, освен работата? Те двамата дари парите от гласовата работа до благотворителност.

мечтае за мръсна вода

16 Вилем Дафо, Куест

Реклами на знаменитости на Willem Dafoe

Още през 1999 г. комуникационната компания Qwest подслушва Вилем Дафо да даде своя уникален глас на техните търговски в който човек се оказва блокиран в крайпътен мотел, предлагащ малко пречки за удобства - с изключение на всеки филм, правен някога по телевизията, благодарение на Qwest. Това обаче далеч не е единствената заглавна работа върху резюмето на Дафо: той също озвучава роли в Фантастичен господин Фокс , Търсенето на Немо , Намирането на Дори , и Семейство Симпсън .

17 Дейвид Духовни, Родословие

Дейвид Духовни, изневеряващ съпрузи

След години игра на специален агент Фокс Мълдър на Досиетата Х , Дейвид Духовни пое определено по-малко призрачна (и по-малко видима) роля. Актьорът също е заемал гласа си Родословни реклами , включително техните сълзливи реклами, насърчаващи осиновяването на подслонни кучета.

18 Аарон Павел, Кадилак

Реклами на знаменитости на Аарон Пол

Shutterstock

Докато В обувките на Сатаната феновете са добре запознати с емблематичната му, макар и вулгарна крилата фраза от хита на AMC, Аарон Пол доказа, че е способен на по-изтънчен тон с реклами за Cadillac. През 2013 г. Пол даде на гласа си Най-доброто събитие на Cadillac's Summer , рекламираща линията превозни средства на компанията ATS.

19 Алисън Джани, Кайзер Перманенте

Алисън Джани реклами на знаменитости

Алисън Джани характер в Аз, Тоня , може би е крещяла предимно с фалшиви команди към екранната си дъщеря, но в реалния живот актрисата-ветеран знае как да включи чара. Това е нормално плавният, успокояващ глас на Джени, който я направи идеална за озвучаването в здравната компания Кампанията на Kaiser Permanente „Процъфтявай“ .

20 Стенли Тучи, AT&T

Знаменитости от малкия град Стенли Тучи

Победител на Еми Стенли Тучи може да е най-известен с драматичната си работа на големия екран, но той също има впечатляващо търговско портфолио под колана си. Игрите на глада и Дяволът носи Прада звездата е познатият звучащ глас отзад Кампанията на AT&T „Повишаване на летвата“ , стартира след сливането на AT & T – Cingular Wireless през 2004 г.

21 Бил Хадър, плантатори

Реклами на знаменитости на Бил Хадър

Ако мистър Фъстъчено ви звучеше познато в „Плантатори“ скорошни реклами , има добра причина за това: рекламите се озвучават не от друг, а от актьор Бил Хадър , на SNL слава и Бари признание. Хадър обаче не е единствената звезда, която озвучава бобовото растение, носещо монокъл Робърт Дауни Джуниър. също отдаде своите таланти на ролята през 2010 година.

22 Julianna Margulies, Pampers

Джулиана Маргулис реклами на знаменитости

Кой стои зад онзи спокоен, събран глас в Реклами на Pampers - знаете ли, този, който звучи като полярната противоположност на припряните звуци, издадени от действително новите родители? Никой друг Добрата съпруга звезда Джулиана Маргулис .

23 Джон Гудман, Dunkin 'Donuts

Джон Гудман реклами на знаменитости

Shutterstock

Джон Гудман от години се занимава с анимационни филми и телевизионни предавания, като работи върху всичко от Футурама да се Monsters, Inc. . да се Принцесата и жабата . Най-разпознаваемата му роля за глас обаче е за Dunkin 'Donuts' 'America Runs on Dunkin' ' , за който той осигурява гласова работа от 2007 г.

24 Сюзън Сарандън, Тайленол

Снимка от Антъни Джоунс / Гети изображения Сюзън Сарандън деколте

Ако някога сте се чудили защо онези реклами на Tylenol, които ви казват да карате колелото си, да плувате с внуците си или да пуснете 5K, са толкова убедителни, може би просто е звездата зад тях. Актриса Сюзън Сарандън е предоставял гласова работа към марката за облекчаване на болката в продължение на години, предизвиквайки вълна от заплашени бойкоти през 2016 г., след като Сарандън направи някои пренебрежителни коментари за Хилари Клинтън поддръжници.

25 Джош Лукас, Home Depot

Реклами на знаменитости на Джош Лукас

Случвало ли ви се е да се вдъхновите да вземете четка, след като сте чули а Реклама на Home Depot ? Е, можете да обвините дулцетоните на Сладък дом Алабама звезда Джош Лукас . Лукас обаче не е единствената звезда, която се възхищава на гиганта за подобряване на дома: преди да кацне на концерта, предишните говорители на Home Depot включват легенди в бранша Ед Харис и Джийн Хакман .

26 Тим Алън, Чист Мичиган

Тим Алън реклами на знаменитости

Shutterstock

сънувам, че колата ми е открадната

Онези реклами на Pure Michigan, които казват, че целият щат е рай, не се озвучават от никой друг Тим Алън , израснал в държавата Велики езера. The Последният човек, който стои star изрази инициативата за пътуване ТВ и радио реклами откакто за пръв път попаднаха във въздуха през 2009 г.

27 Джон Корбет, Applebee's

Джон Корбет реклами на знаменитости

Джон Корбет южният чар направи любим фен на Сексът и градът , а напоследък актьорът придава акцент в Западна Вирджиния реклами за Applebee's . Това обаче не е единствената разпознаваема роля на Корбет: той също е един от гласовете на Walgreens от 2012 г. насам.

28 Queen Latifah, Pizza Hut

Реклами на знаменитости на Queen Latifah

Ако някога сте се чудили защо сте почувствали внезапно копнеж за епизоди на Живее неженен и Pizza Hut едновременно, причината е очевидна: рапър / актриса Кралица Латифа беше гласът зад реклами на верига пици от години.

29 Майкъл К. Хол, Додж

Майкъл С. Хол

Със седем години играе експерт по пръскане на кръв и сериен убиец Декстър под колана му, Майкъл С. Хол трябва да изглеждаше като перфектен избор за изненадващо тъмния Dodge Реклами на „Лидер на човешката съпротива“ . В края на краищата, кой би бил по-добър от Хол в изнасянето на реплики от рода на „Безпилотна кола, управлявана от компания за търсачки - видяхме този филм: той завършва с роботи, прибиращи телата ни за енергия“?

30 Лиза Кудроу, Йоплайт

Реклами на знаменитости на Лиза Кудроу

Ако някога сте се забивали в главата си „Смърдиста котка“, докато играе реклама на Yoplait, не сте сами. Марката на киселото мляко Реклами „Толкова е добре“ се озвучават от никой друг освен Приятели звезда Лиза Кудроу , който се занимава с гласова актьорска игра от години, включително наскоро повтаряща се роля в анимационния сериал на Netflix Конникът на Божак . И за повече информация за дивата знаменитост, вижте 20 най-луди слухове за знаменитости за всички времена .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации