60-те най-лоши домашни любимци Практически всеки намира досадни

Всички имаме домашни любимци. Това е просто част от това да бъдеш жив и на тази планета с други човешки същества. (Хей, хората понякога могат да бъдат досадни!) И да имате по-малко толерантни мнения за това не ви прави лош човек. Всъщност проучване от 2014 г. в Вестник по психология установих, че хленченето може дори да ви направи по-щастливи , стига да внимавате кога и как се оплаквате.

Така че знаете, че не сте сами, продължете да четете за TK най-често срещаните и най-често досадни размирици за домашни любимци - от леко безразсъдните до направо вбесяващите. Въпреки че всеки има свои чувствителни точки, мисля, че можем всичко съгласете се с тях - защото те са абсолютно най-лошите.

За жаргон, който наистина трябва да спрете да използвате, вижте Най-добрите термини за жаргон от 90-те години, които днес не са готини .1 Задаване на въпроси по време на филм

хора, които говорят в киносалон

ShutterstockНай-добрият начин да разберете какво се случва във филма е да го гледате по-внимателно, а не да бутате човека, който седи до вас, и да видите дали има някаква идея какво сте пропуснали. Това важи и за дома и в театъра.За един страшен филм, който трябва да видите тази година, вижте Това е най-добрият филм на ужасите за 2020 г. според критиците .

2 Извинения без извинение

жена, облечена в бяла тениска, чувства се виновна, объркана, прави безпомощен жест с ръце, с изражение на Опа на лицето. Човешки емоции и чувства, математически шеги

Shutterstock

Казването на „Съжалявам, че се чувствате така“ не е извинение. Нито е „допуснати са грешки“. Единственото истинско извинение е, когато кажете „Съжалявам“ и след това - изчакайте -Спри да говориш. Добавянето на „ако“ или „но“ или каквото и да е друго отказ от отговорност просто прави очевидно очевидно, че извинението ви е всичко друго, но не искрено.3 Излишно хаштагиране

забавни въпроси за amazon alexa Луди факти, които никога не сте знаели за вашия смартфон

Shutterstock

сънища за змии, които ме хапят

Това може да е толкова # досадно # подобно # раздразнително # досадно # раздразнително # дразнещо. И те също са много 2009.

За най-странното събитие, което вероятно не помните, вижте Най-странното нещо, което се случи през годината, в която се роди .

4 Хора, които не си мият ръцете след използване на банята

човек, който си мие ръцете при мивката

Shutterstock

Не искаме да чуваме аргументи за това как ръцете ви са по-чисти от всяка мивка за баня или защо преминаването около няколко микроба всъщност е здравословно за нашата имунна система. Ако сте използвали тоалетна, ръцете ви се нуждаят от сапун и вода .

5 Спойлери (и хора, които се разстройват от спойлерите)

жена на компютър, остани вкъщи мама

Shutterstock

Слушай, живеем в забързан медиен свят. Има повече филми и телевизионни предавания от всякога и е трудно да се справи. Не очаквайте, че всеки има същото свободно време за binging съдържание като вас. Отидете лесно на спойлерите, нали? Що се отнася до останалите, не винаги трябва да се побърквате всеки път, когато попаднете на спойлер! Случва се!

За да видите какво правят тийнейджърските икони от миналото, разгледайте Най-големите телевизионни тийнейджърски идоли от 90-те, тогава и сега .

6 Момчета, които носят китарата си на парти

човек, който свири на китара на парти на покрив

Shutterstock

Поканени ли сте на хутани? Тогава добре, донесете тази шест жила. Но ако това е парти, където хората отпиват от напитки за възрастни и водят разговори помежду си, никой не чака да играете някои Калъфи на Oasis или Green Day . „Боже, бих искал някой да разбие монотонността на тази партия, като пее„ Wonderwall “точно сега“, каза никой никога.

7 Агресивни прекъсвачи

Приятели, които говорят истината или смеят въпроси

Shutterstock

Живеем в общество, в което повечето хора смятат, че това, което имат да кажат, е фундаментално по-важно и интересно от това, което някой друг казва. Това не е вярно. Вярвате или не, можете да научите много, като слушате други хора, вместо просто да изчакате шанса си да влезете с мнение.

За грешката, която допускате всеки път, когато се къпете, проверете Всеки ден се къпете в грешното време, казват експертите .

8 линейни дрифтъри

крака, чакащи на опашка

Shutterstock

Онези хора, които се носят пред вас на опашка, докато вие не обръщате внимание и после се преструват, че са били там през цялото време? Те са ужасни. Дори те знам, че са ужасни. Но те мислят, че се измъкват, което е някак по-лошо.

9 Непоискани препоръки

Колеги, обяд, повишете продуктивността си. Удивителни вечерни партита

Ако някой ви помоли да предложите ресторант или ваканционна дестинация, тогава непременно споделете. Но да преподаваш на някого, че обядът, който ядат в момента, не е нищо в сравнение със „скрития скъпоценен камък“ на ресторант, който ти лично си открил, когато такава информация не е била нито поискана, нито желана, не е от полза.

И за още любопитни забавления, изпратени директно във входящата ви поща, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

10 Хора, които казват „Без обида“

по-възрастни двойки говорят, грешки в етикета

Shutterstock

Никой не казва това, освен ако просто не е казал нещо обидно и не иска да се върне, за да не изглежда толкова умишлено. Никога няма да хванете някой да казва: „Наистина обичам кученца и торта. Без да се обиждаш!'

11 Хронично закъснение

човек, който закъснява, проверяващ часовник

Shutterstock

Преди двадесет години поне имаше добро извинение за закъснението. Днес всеки има компютър, часовник, календар и GPS в ръката им . Знаете точно къде, кога и как да стигнете навсякъде, където отивате. Без оправдания!

12 Силно дъвчене

Жена, която яде ябълка

Shutterstock

Дъвченето е една от онези дейности, които не трябва да се споделят с аудитория. Може би помислете да си затворите устата? Или да ядете неща, които нямат ядлива консистенция на фойерверки? Не трябва да се нуждаем от тапи за уши, за да вечеряме с вас. (Внимавайте обаче: Ако дъвчете шумове наистина ли влезте под кожата си, може да страдате от нещо повече от мимолетна досада. Може би си алергични към определени звуци .)

13 Звукът от триене на стиропор

мъж, който държи кутии от стиропор

Shutterstock

Дори само при изписването на думата „стиропор“ кожата ни пълзи и зъбите ни сърбят. То е също ужасно за околната среда , така че можем ли всички да се съгласим окончателно да изхвърлим това дяволско вещество и да приключим с него?

14 Други хора, зяпащи телефоните си

Мъж, втренчен в телефона, изненадан

Студио WAYHOME / Shutterstock

Когато го правим, това е защото имаме важни имейли за четене или текстове, на които да отговорите. Но другите хора, които се взират в екраните си, във всеки контекст, са просто груби и необмислени. Как дай те? Какво имат те срещу човешкото взаимодействие и контакт с очите? Как тези зомбита преминаха през живота така?

значения на животни в сънищата

15 Лично поддържане на обществено място

жена, подстригваща ноктите си

Shutterstock

Това включва подстригване на нокти, четкане на коса и нанасяне на грим. Личното поддържане трябва да се извършва само вкъщи, със спуснати завеси, при пълна поверителност. Това не е дейност, която изисква или се оценява от публиката.

16 Внезапни спирки в движението на пешеходци

претъпкан тротоар

Shutterstock

Независимо дали сте на градски тротоар или в средата на Светът на Дисни , натискането на крачните спирачки може да има вълничен ефект за всички около вас. Ако трябва да спрете и да погледнете още веднъж картата на Дисни, за да видите колко сте далеч от Вълшебния замък, или просто искате да спрете и да погледнете големите сгради, това е напълно готино. Но преминете встрани и оставете естествения импулс на тълпата да продължи без вас.

17 Говорещи отблизо

човек говори твърде близо

Shutterstock

Направете крачка назад, Текс. Има достатъчно място за всички да съжителстват по време на разговор, без да се приближавате толкова близо, че да усетите дъха на другия на врата си. Ако мислите, че не ви чуват, говорете нагоре , не стъпвайте напред .

18 Незащитено кихане

жена болна и кихаща в автобуса

Shutterstock

Въпреки това, че кихате в личния живот на собствения си дом, зависи от вас. Но когато сте заобиколени от други хора и усетите, че идва кихане, вежливият начин да се справите с него е като защитите устата и носа си с ръка.

19 Прекалено публикуване

мъж, изпращащ съобщения на смартфон, връзка бели лъжи

Shutterstock

Да, кучето ви е сладко. Той беше сладък преди два часа и ще продължи да бъде сладък в обозримо бъдеще. Не е нужно да ни напомняте за присъщата сладост на вашето куче, или за присъщата сладост на вашето дете, или че сте прочели статия в The Ню Йорк Таймс и смятаме, че трябва и ние, или че имате мнения за последния сезон на По-странни неща . Нещата, които не са публикувани онлайн, наистина продължават да съществуват в реалния свят.

20 Напористи вегани

Двойката има проблеми в отношенията на вечеря

Това, което ядете, е вашият бизнес. И по същия начин това, което слагаме в устата си, е изцяло наше. Вярвате или не, вече сме наясно с неща като кланици и сърдечни заболявания. Никой не яде месо, без да осъзнава рисковете. Наясно сме и с рисковете да бъдем веган, което очевидно става напълно безсмислено и осъдително! (Добре, с пълна сериозност: Ако сте веган, добре за вас!)

21 Реч в текст

жена, използваща функцията за говорене на текст на своя iphone

Shutterstock

Моля, пишете несръчно с палци като всички нас.

22 Бавен интернет

ревнива съпруга

Shutterstock

Интернет е чудо на съвременните технологии. Но страданието чрез бавна връзка е като да умреш от хиляди смъртни случаи на разочарование. Как е възможно през 2020 г. получаването на интернет връзка по-бързо от AOL около 2001 г. все още да изглежда като толкова невъзможна мечта?

23 Онези хора, които натискат бутона отново, въпреки че вече е натиснат

Бутон за асансьор

Слушай, вече е избутано. Асансьорът или знакът за пешеходна пътека ще направи това, което ще направи. Вашето вълшебно докосване няма да накара нищо да се случи по-рано, отколкото вече беше планирано да пристигне.

24 Използване на стенография в Интернет в разговор лице в лице

Дон

Хора, които използват съкращения като „LOL“ или „OMG“ в реалния разговор - което означава, че когато двама души са в една и съща стая IRL и не разговарят онлайн - не са толкова умни, колкото обичат да приемат. Честно казано, те са интелектуални равни на хората, които все още смятат, че е смешно да въведете 58008 в калкулатор.

25 Хора, които задържат сигурността на TSA

човек, който минава през охраната на летището

Освен ако не сте за първи път на летището, вие добре знаете, че трябва да свалите обувките си и да извадите лаптопа си от чантата и да поставите всичките си предмети в кошче на движещ се колан, за да бъдете рентгенови. И така, защо някои пътници на авиокомпаниите криволичат през сигурността, сякаш те пренебрежително вършат домакинска работа? Всички трябва да хванем самолет, можем ли да го ускорим малко?

26 Бавни шофьори в минаващата лента

медиана на магистрала

Shutterstock

Лявата лента е за преминаване или за автомобили, движещи се по-бързо от всеки друг на пътя. Не е място за круиз на 20 мили под ограничението на скоростта, защото не можете да се притеснявате да се върнете в бавната лента. Когато дори фермерите на трактори мигат към вас, е време да преминете.

27 Официални съобщения за напускане в социалните медии

мъж по телефона социални медии онлайн

Shutterstock

Отделянето на известно време от Facebook или Twitter е чудесна идея. Това, което не е чудесна идея, е да се уверите, че всички предварително знаят вашите планове с голяма декларация. Това са социалните медии, а не задължението на журито. Няма да получите призовка за съд, ако не актуализирате своя Instagram утре.

28 Пътници, които си търсят радиото на шофьора на автомобила

смяна на радиостанцията

Shutterstock

Бихте ли влезли в къщата на някого и да започнете да пренареждате мебелите? Не, разбира се, не, това би било грубо. Така че, ако сте пътник в нечия кола, оставете радиото на мира. Те не се интересуват от музиката, която според вас трябва да пускат повече, отколкото искат да знаят къде според вас трябва да бъде диванът в хола им.

29 Объркващи мемове с притежание на личност

ревнива съпруга

Shutterstock

Мемите могат да бъдат забавни . Но споделянето на мемове не е заместител на чувството за хумор.

30 Граматични коректори

Shutterstock

Не че разпознаването на разликата между „твоя“ и „ти“ не е важно. Това е, че посочването на грешката, когато технически не е винаги вашата работа, винаги неприятен.

31 Без глутен само за ритници

жена, която казва, че не е сама в тридесетте си години

Shutterstock

За хората с цьолиакия диетата без глутен е това, което ги поддържа здрави. Но има все по-голям брой хора, които избират да не ядат глутен, защото това е модерно. И те се радват да правят всяко социално събиране по-сложно с техните изисквания за глутен и непостоянни диетични ограничения.

32 Деца, неспособни да не се забавляват всяка секунда от всяка минута

Отегчени деца

LightField Studios / Shutterstock

Не всяка секунда от всеки момент за децата трябва да бъде изпълнена с образователни или забавни разсейвания. Те могат да бъдат пътници на задната седалка на автомобил без устройство за десет минути. Може да изглежда като мъчение за тях - и за вас, ако тяхното хленчене стане достатъчно силно, но малко скука всъщност ще бъде добро за тях.

33 Хора, които сериозно мислят, че са някаква голяма работа

сирене в костюм по телефона - най-забавни шеги

Shutterstock

Никой, който всъщност е голяма работа, не се старае да се увери, че всички около тях знаят, че са голяма работа. Ако все още не знаем защо си важен, никакво скромно хвалене няма да ни направи внезапно впечатлени от теб. Просто се чувствайте комфортно със себе си в света, дори това да означава, че вашата приказност не се празнува.

34 Надценяване на медицинските състояния

старицата е объркана, докато води разговор по телефона

Shutterstock

Случаят с хранително отравяне или това, което лекарят ви е казал за онзи обрив, който сте имали от седмици, със сигурност изглежда като важна информация за вас, но за останалите от нас той съдържа подробности, които са строго на базата на необходимостта да се знае. И нека бъдем честни, всъщност нямаме нужда да знаем нищо от него.

35 Собственици на кучета, които гледат по друг начин

мъж, разхождащ се куче по тротоара на града, връзка бели лъжи

Shutterstock

Вземането след вашето куче не означава само кога други хора гледат. Никой не иска да стъпва в бизнеса на вашето куче, защото не бихте могли да се притеснявате да се наведете и да го загребете с торбичка за кучета. Ако излезе от задния край на вашето куче, това е Вашият отговорност.

36 Казвайки „Изглеждаш уморен“

жена, която спи на бюрото си

Shutterstock

Разбира се, някой може да е уморен, но отново, може би лицето му просто изглежда така. Не питайте никого дали е уморен, или тъжен, или ядосан. Ще се окаже обидно (а може и просто да имат отпочинало сънливо лице).

се включвам при гинеколога

37 Думата „буквално“

шокирана жена, гледаща телефон на светло син фон, знаехте ли факти

Shutterstock

Приблизително 99,99999% от случаите, когато думата „буквално“ е включена в изречение, тя буквално се използва неправилно („На партито имаше буквално милион души.“) Или излишно („Къщата буквално гори!“) . Моля, спрете да го използвате. Буквално.

38 Възпитаване на политика, само за да дразни някого

двама мъже боклук си говорят, измислят се нови думи

Shutterstock

Напълно възможно е политиката да се обсъжда с взаимно уважение и любезност. Но ако просто повдигате темата, защото ви харесва да виждате как вените пулсират на челото на някого, вие сте ненужно борбен.

39 Хора, които те наричат ​​„приятел“ или „сладурче“, защото са забравили името ти

30 комплимента, готини думи

Добре е да забравите нечие име. Не е добре да продължавате да ги наричате „приятел“ или „приятел“ или „едър човек“ или „скъпа“, защото не искате да признаете, че сте забравили името им. Извинете, но вие не заблуждавате никого.

40 Караоке без караоке

хора, които пеят в кола

Shutterstock

Какво имаме предвид под това? Когато сте в клуб или бар, където основното събитие е караоке, пеенето на любимата ви песен е не само подходящо, но и насърчавано. Но ако сте на парти или се разхождате с приятели и се появи любимата ви песен, това не е покана да изпеете всяка лирика в горната част на белите си дробове. Нека и останалите да го чуем, нали?

41 Единични чорапи

единичен чорап в сушилня, където липсват чорапи

Shutterstock / Carlos Caetano

Да, знаем, че това е един от най-старите битове за комедия за всички времена, но това всъщност вбесява. Къде отиват тези липсващи чорапи? Някой краде ли ги? Търсите под всеки диван и възглавница, но то просто изчезна. Няма смисъл да се закачате за един самотен чорап без неговия спътник!

42 Когато загубите нещо и човек каже: „Е, къде беше последното място, където го имахте?“

жена, раздразнена от шум, нови думи са измислени

Shutterstock

Този въпрос винаги кара главите ни да искат да експлодират. Сериозно? Това е полезно? Ако знаехме последното място, което имахме, нямаше да бъде загубено, нали? Това е толкова полезно, колкото да кажете на някой, който е фалирал, „Може би парите ви са изчезнали, защото сте ги похарчили.“

43 Липса на търговски обекти

Три домашни проблема с изхода на изхода

Shutterstock

Съвременното време изисква съвременни нужди. Летища, библиотеки, обществени пространства - всички трябва да се подобрите, като разберете, че всеки един от нас се нуждае от търговски обект. И така, защо са толкова малко? И защо са толкова трудни за намиране? Нещо в нашите чанти или джобове винаги умира и се нуждаем от енергия.

44 Vaping

Млада черна жена, която кашля

Krakenimages.com/Shutterstock

Не ни интересува как ще го наречете, ако напълни къщата ни с дим, моля, занесете я някъде другаде.

45 Неподготвени клиенти за кафе

как да спя по-добре

Shutterstock

В момента, в който влезете в опашката Старбъкс , трябва да имате поне неясна представа какво искате да поръчате. Менюто не се променя. Не сте за първи път тук (вероятно) и обикновено получавате едно и също нещо. Вземете го, за да може линията да се движи подредено. „Венти Американо, половин телец, няма място за сметана.“ Беше ли толкова трудно?

46 Не вземете пропуснатия изстрел от баскетболен боклук

Кош за отпадъци, намаляващ дома ви

Shutterstock

Пропуснахте изстрела си с баскетбол за боклук. Ей, не всеки може да бъде в офиса Леброн Джеймс . Но въпреки кратката ви фантазия, всъщност не сте на баскетболно игрище и вашата „топка“ всъщност е боклук, който трябва да се изхвърли. От вас.

47 Спорници на земята

чернокожа двойка, която се кара в леглото, неща, които никога не бива да казвате на половинката си

Shutterstock / вълнопрекъсваща среда

Това, че сте по-високи, не означава, че това, което казвате, е по-важно или забавно от всичко друго, което се казва. Прочетете стаята и регулирайте силата на звука.

48 Хора, които накланят самолетните си седалки без предупреждение

претъпкана пътническа кабина на международен полет

Shutterstock

Току-що забравихте ли, че зад вас има други хора и всички имаме еднакво прекалено ограничено място за краката? Когато отблъснете седалката си, този хрущящ звук, който чувате, е, че капачките на коляното ни изпитват тъпа травма.

49 Смукатели на венци

жена дъвка дъвка балон

Shutterstock

Грешиш с дъвка. Гумата е предназначена за дъвчене, а не за досаждане.

50 Хора, които стоят отляво

претъпкан ескалатор

Shutterstock

Златното правило на ескалаторите е толкова просто, забравяйки, че трябва да се счита за престъпление. Кажете ни с нас сега ... Застанете отдясно, върви отляво!

51 Хора, които ти обясняват твоята собствена теза

Мъж и две жени в бизнес среща

Andrey_Popov / Shutterstock

Някои хора просто не могат да се спрат да повтарят вашето полезно наблюдение или чудесна идея, само с малко по-различна формулировка. Въпреки че това е особено дразнещо, когато се случва на работното място (кражбата на кредит е много нежелана), това никога не е добре дошъл отговор.

52 Хора, които престояват добре дошли

Уморена млада жена на парти

Николета Йонеску / Shutterstock

Има универсални знаци за „това беше забавно, но е време да тръгнете“. Изчистване на плочи. Очевидно не отваря поредната бутилка вино. Преувеличена прозявка. Не ни карайте да трябва казвам вие да си тръгнете - вие сте този, който е груб, а не ние.

53 Крадци на храни

Човек бръкна в хладилника

Aliaksandra Post / Shutterstock

Ако някога сте игнорирали етикета върху нечия офис храна, трябва сериозно да погледнете живота си. Но яденето на половината от този сладолед, който вашият съквартирант е купил, но не е докоснал или полирал остатъците от съпруга ви от последната ви вечер за изнасяне, е почти толкова лошо!

рецепта за пържола от боби флей ребро око

54 Подгряване на миризлива храна в обществена кухня

Готови ястия в микровълнова фурна

Даниел Й. Чен / Shutterstock

Колегата, който се осмелява да прави микровълнова риба в офис кухня, заслужава да бъде избягван.

55 Хора, които няма да спрат да ти казват, че ти имат да гледат любимото им предаване

Меню за поточно предаване и дистанционно за телевизор

Паоло Де Гасперис / Shutterstock

Колкото повече арфирате върху нас, за да настигнем 15 сезона на вашата любима медицинска драма, толкова по-малко сме склонни дори да я започнем.

56 Погрешно изписване на името ви, когато е точно там в имейл адреса ви

Млада жена изглежда раздразнена от компютъра

Носът / Shutterstock

Хайде човече. Това е „т.е.“, а не „у“. Това, че не отделяте време да напишете нечие име правилно, когато имате пример точно в реда „до“, е просто мързеливо, особено ако се обръщате към него, за да го помолите за нещо.

57 Силни игри на телефона

Азиатски мъж, който играе с телефон, азиатска жена раздразнена

Phuttharak / Shutterstock

Вижте, ако няма да извадите слушалките от джоба си и да ги включите, поне заглушете телефона си. Никой не трябва да чува как натрупвате резултата си от Candy Crush, докато и двамата чакате да посетите Вашия лекар.

58 Пляскане, когато самолетът кацне

Пътници в самолета

Shutterstock / Приятен ден снимка

Приемливо само когато пътуването е било грубо или ако пилотът току-що е обявил пенсионирането си.

59 Страни, които са само заявки за подаръци

Увити подаръци на бяла маса

Алексей Логвинович / Shutterstock

Всички сме много щастливи за вашия годеж / сватба / бебе / нова къща / [вмъкнете събитие от живота тук], но организиране на повече от едно парти за всяко нещо - особено ако каните хора, които вече знаете, че не могат да присъстват— просто се чувства като грабване за неща .

60 Свръхактивни групови чатове

Група хора, изпращащи съобщения

DisobeyArt / Shutterstock

В крак с произволните наблюдения на приятелите или семейството ви за живота не бива да се чувствате като работа на пълен работен ден. Да не говорим за безмилостното жужене.

Популярни Публикации