40-те най-забавни мема на всички времена

Ако не беше забавни меми —Нали знаете: шутове и изображения, които съществуват единствено за лесно забавление - Facebook няма да бъде достатъчно забавен, за да открадне толкова много от вашето време. Instagram също би бил малко повече от селфита и стилизирани снимки на храна. А Twitter? Дори не ни започвай. Накратко, Интернет би бил безрадостен празнота от постоянни сигнали за новини, съмнително надеждни изследвания и самоувеличаващи се публикации в социалните медии без някои от най-забавните мемове в интернет.За щастие, това е кошмар, който не трябва да си представяте, благодарение на факта, че смешните мемове са навсякъде - и не излизат от мода скоро. Ето, ние събрахме най-забавните мемове за всички времена . Не се притеснявайте: запазихме всичко SFW. Защото, ако има едно желязно правило в интернет, то е следното: Никога не ловете меми от лошата част.

1 Супа за отпиване с бебе Йода

Бебе Йода, неофициалното име за 'Детето' от Междузвездни войни ТВ предаване Мандалорецът , беше най-голямата и сладка мем звезда за 2019 г. Той имаше много моменти, достойни за gif, но този възхитителен образ на него, отпиващ ​​супа, отнема тортата.2 Това ли е ...?

Закъснях с този мем, защото още не закусих от r / мемове

Не е нужно да знаете серията аниме, от която е направена тази екранна снимка, за да оцените мема. В оригиналната итерация мъжът (който очевидно е андроид в шоуто) греши пеперуда за гълъб, така че този формат работи за всеки, който някога се е опитвал да постави квадратно колче (кафе) в кръгла дупка (балансирана закуска).

3 „Welp“ Том Ханкс

Инвестирайте в лицето на Том Ханкс „Златен глобус“. от r / MemeEconomyТом Ханкс е национално богатство и неговият принос в културата включва почти безупречен шаблон за мем. Ако някога просто нямате думите, реакцията му на нелепа шега на Златния глобус казва всичко.

4 Объркана Уинона Райдър

Истината зад реакцията на Уинона от r / gifs

Говорейки за запомнящи се моменти на награди, По-странни неща звезда Уинона Райдър премина през пътешествие с пълно лице по време на costar Дейвид Харбър реч за приемане на наградите на SAG. Нейните анимирани изрази вдъхновиха някои талантливи интернет художници.

5 Жена крещи на объркана котка

„Жена крещи на котка, която яде храна“ от r / dankmemes

Въпросната жена е Браво Домакиня Тейлър Армстронг и не, тя всъщност не го направи крещи на невинна котка . Но магията в интернет беше направена, когато някой постави тази екранна снимка рамо до рамо с домашен любимец на име Размазване който не се радва на вегетарианска диета.

6 Клавиатура Cat

От объркана котка до такава, която знае точно какво прави Котката с клавиатура зашемети интернет с музикалното си майсторство и трайно изхвърля някои сладки мелодии в нашите спомени.

7 Плачещ Доусън

Джеймс Ван Дер Бийк плаче

YouTube / Funny or Die

Години след като се излъчи за първи път, плачеща сцена от тийнейджърската драма от 90-те Доусън Крийк се превърна в средство за носталгични чувства и просто като цяло свръхреагиране на нещата. Още по-добре, човекът, който ни даде Crying Dawson, актьор Джеймс Ван Дер Бийк, е достатъчно добър спорт за това, че той пак фалшиво-плака за да ни даде актуализирана версия за нашите мем файлове.

8 'Това е добре' куче

Това е изискано издание за тоалетна хартия. от r / CoronavirusMemes

Понякога трябва да игнорирате колко лоши стават нещата, само за да продължите с деня си. Това е историята на кучето „Това е добре“, което обикновено седи в горяща стая и отпива кафе (и произхожда от комикс, наречен Шоу на оръжие ). Той е адаптивен към много ситуации, включително странните обстоятелства на пандемията, както се вижда по-горе.

9 Успех Хлапе

Success Kid - сложи 5 долара в джоба ми, извади десет от u / chadmace

Success Kid е за празнуване на всички онези малки победи, които могат да дадат сериозен ефект на деня ви. Така че продължавайте - това малко момче ви приветства!

10 Да, това е куче

Да, това е куче мем

KnowYourMeme

Това е телефонното обаждане, което всички бихме искали да получим. Това кученце е толкова радостно, че сте на линия!

11 Лоша шега змиорка

Хахаха ... от r / badjokeeel

The Лоша шега змиорка специализира в - познахте - лоши шеги . Подобно на толкова много велики мемове, наистина няма логично обяснение защо този, ако е смешен. Но лошите шеги са дори по-добри - или, ъ-ъ, по-лоши - когато ви ги разказва широко отворена змиорка.

12 Плачещи Уесли Снайпс

Плачещ Уесли Снайпс от r / мемове

Толкова е трудно да се сбогуваш с онези песни, които обичаше преди.

Тази екранна снимка на Уесли Снайпс във филма му от 1991г Ню Джак Сити е била използвани в безброй меми . Тази версия ще резонира най-много с всеки, който оценява изкуството на страхотен микс.

13 Най-интересният човек в света

Най-интересният човек в света мем от r / dead_meme

Най-интересният човек в света е достатъчно уверен, за да се пошегува по този начин.

Адаптиран от рекламна кампания на Dos Equis с участието на този космополитен тип, този мем формат все още е на мода.

14 Ермахгерд

Ermahgerd Vermpers от r / мемове

The Момиче Ermahgerd е добре за всяко време, когато трябва да се върнете към най-смущаващите дни на ранното юношество. Тя е развълнувана от всичко, и не ви ли липсва някак тази ваша версия?

15 Бизнес котка

Още бизнес котка !! от r / AdviceAnimals

Трябва да си направите шега на работа? Това е Business Cat на помощ, ако приемем, че можете да стиснете котешка игра на думи там някак.

16 Неудобен моментен печат

Неудобен моментен печат от r / мемове

Това малко момче е възможно най-сладкият мем, който придружава всички ужасни неловки моменти в живота. Ако искате да се свиете, докато буквално не имплодирате, Неудобен моментен печат има гърба ти.

17 Дож

много подобряване. така че изумявам. Еха от р / дож

Ако обичате кучета, ще обичате единствения Дож . Този мем, вдъхновен от шиба ину, е всичко за празнуване добрите момчета и редки кукли в живота ви. Не е чудно, че той стана вирусен - кой би могъл да устои на това лице?

18 Объркан Ник Йънг

Вижте тази публикация в Instagram

#nickyoungmemes

Публикация, споделена от @ band.omss на 20 април 2017 г. в 22:13 ч. PDT

Ако човекът в този мем изглежда познат, това е така, защото е професионален баскетболист Ник Йънг , съвсем наскоро от Денвър Нагетс. Всеки път, когато някой каже нещо твърде абсурдно за думи, можете просто да му изпратите този мем - те ще получат намека.

какво да правя с изневеряваща съпруга

19 Промени мисълта ми

променят ми мислите и се издигат. от r / MemeEconomy

Политически коментатор Стивън Краудър седна на маса с табела, предизвикваща хората да променят мнението си, и се роди нов мем. Ако имате непопулярно мнение, което обичате да защитавате, това е мемът за вас.

20 Drakeposting

Вижте тази публикация в Instagram

Вие сте над или под човек? Кажете ми в коментарите. Следвайте @mfdmfl за повече мемове всеки ден

Публикация, споделена от MFD MFL (@mfdmfl) на 14 юни 2019 г. в 6:48 ч. PDT

Дрейк не се сдържа на ходовете във видеото към песента си „Hotline Bling“. И по този начин той неволно създаде перфектния мем, за да изрази, че харесвате едно нещо много по-добре от друго.

21 Ако се побере, аз седя

Котките ще бъдат котки от r / IfIFitsISits

The Ако се побере, аз седя мем е чудесно за всеки, който обича да разглежда снимки на котки в съдове, които едва ги съдържат - което ще рече, че е чудесно за всички. Дори и най-големите котки, както виждате, са обект на това правило.

22 мемове за класическо изкуство

Яжте повече плодове от r / classicalartmemes

Класическите арт мемове доказват, че някои човешки поведения надхвърлят границите на времето. Тези почитани художници, паметници на паметта в музеи по целия свят, също имаха чувство за хумор, както показва работата им, готова за меми.

23 Разсеяно гадже

Разсеяно гадже , AKA Мъж, който гледа друга жена, е резултат от нелепа снимка на запасите, която завладя интернет. Мемът е доста обяснителен: Онова, което ви разсейва - и не трябва да бъде - е „другата жена“ на снимката.

24 Поздравления, Вие изиграхте себе си

Поздравления, изиграхте себе си от r / смешно

Понякога най-добрият начин да направите мем е да измислите възможно най-буквалния, очевиден надпис и след това да го представите като блестящ. Пример: Това DJ Khaled мем, който завинаги ще бъде класика.

25 Футурама Фрай

https://www.instagram.com/p/Brt1ma5hALs/

Фрай , от анимираната култова класика Футурама , никога не е сигурен кое е правилно и кое не. Но когато шегата е толкова добра, отговорът е и двамата са верни.

26 Снизходителна Уонка

Отци, можете ли да се свържете с това? Това е снизходителен мем от шаблона на Wonka meme. от r / OVER30 REDDIT

Снизходителна Уонка е добре да се изтегли, когато някой стане малко прекалено голям за британките си. Също така е добре да извадите, когато искате да видите Джийн Уайлдър усмихнат.

27 Спомена Спондж Боб

ох от r / BikiniBottomTwitter

В интернет няма мемове със същата дългосрочна привлекателност като Спонджбоб мемета . Те са вечни и неостаряващи, точно като човекът, който живее в ананас под морето.

28 Смръзна котка

Направих един скапан мръсен котешки мем, за да отдам почит от r / dankmemes

Светът се нуждае от нацупена котка, за да ни бъде талисман всеки понеделник , защото Гарфийлд не мрази понеделниците напълно достатъчно за съвременния работник.

мечтае да бъде заседнал високо

29 Пияно бебе

Пияно бебе от r / мемове

The Пияно бебе мемът е весело напомняне, че всички деца са като малки пияни възрастни. И дори не трябва да се смущават на следващата сутрин!

30 Юмрук на Артър

Моят принос към юмрука на Артър от r / мемове

Винаги, когато нещо ви ядосва, можете да използвате Юмрук на Артър мем, за да изразите правилно емоциите си. Певица Джон Легенда , който дори е бил подиграван от собствената си съпруга заради приликата му с персонажа на PBS пресъздаде този .

31 Карате Кайл

Карате Кайл от r / masterforgiveme

Добър стар Карате Кайл обича отмъщението си. За щастие той изглежда доста неспособен да отмъсти от всякакъв калибър.

32 Химия Кат

Не съм виждал Chemistry Cat от известно време ... от r / AdviceAnimals

Химия Кат е еквивалент на научен маниак на Business Cat. Така че, ако искате да вземете твоите каламбури извън офиса и в лабораторията, той е твоето коте.

33 Проблеми от първия свят

Проблеми от първия свят от r / мемове

Всеки път, когато се разстроите от Whole Foods, защото те нямат любимата ви неподсладено ледена половинка йерба, друга Проблеми от първия свят се ражда мем.

34 Зъл Кермит

Никога не забравяйте от r / evilkermit


Всяка светла страна има тъмна страна - дори Кермит, както се вижда от тази поредица забавни мемове. Забавен факт: Злият Кермит всъщност е герой, наречен Константин от филма Най-търсените кукли.

35 Бебешки лудост вълк

Baby Insanity Wolf живее на ръба [фиксиран] от r / AdviceAnimals

Actual Insanity Wolf предлага изключително насилствени съвети. Но Бебешки лудост вълк прави нещата толкова малки, че само човекът, който създава мема, има представа дори да се е случило.

36 Философаптор

Хмммм ?? от р / Философаптор

Всички шеги настрана, Философаптор задава доста убедителни въпроси. Може би динозаврите все още биха били наоколо, ако се отговори на всичките им големи екзистенциални запитвания.

37 Сряда Адамс

Тази снимка е удобна всеки път, когато се сетите за шега, която изисква удар в сряда.

38 Ким Кардашиян в леглото

Аз всяка вечер [Снимка] (x-post от r / BlackpeopleTwitter) от r / тийнейджъри

Кардашианците се разпространиха из целия интернет, така че не е изненадващо, че те са източникът на много весели мемове. Този, с Ким Кардашиян гледайки празно, е полезно всеки път, когато наистина не се интересувате от нещо, което някой друг иска да кажете или направите.

39 Не съм ли в контакт?

Някой друг мисли ли за Shots, когато видите този мем от r / въображаемигони

Временният момент на самоувереност на директора Скинър е страхотен, ако има под ръка този приятел във Facebook, който не е съгласен с всички.

40 Хипстърско куче

Hipster Dog трябва да намери костта си. от r / AdviceAnimals

Hipster Dog спря да харесва всичко, което харесвате, преди дори да сте чули за него. Хипстърското куче винаги е на три крачки пред основния поток.

Популярни Публикации