50 кучета, толкова грозни, всъщност са сладки

Факт: всяко куче е абсолютно очарователно. Дори онези, които са плешиви и свити и приличат на бебето Волдемор Хари Потър и кухините на смъртта Част 2 все още са изключително обичани. Всичко, което трябва да направят, е да ви погледнат с онези големи кафяви очи, които молят за гушки и внимание и вие усещате онзи познат, неконтролируем порив да ги притиснете в ръцете си и да им кажете какъв подарък са за Вселената.Всъщност грозните кучета са толкова сладки, че от началото на 70-те години на миналия век калифорнийският град Петалума е домакин на Световното най-грозно кучешко състезание като част от панаира Сонома-Марин. Годишното състезание, което обикновено се провежда през четвъртата седмица на юни, увенчава едно щастливо куче като „Най-грозното куче в света“. Човекът на победителя получава 1500 долара, трофей и безплатно пътуване до Ню Йорк.

През годините състезанието набира все повече спекулации в медиите, тъй като печелещото кученце винаги става вирусно, тъй като любителите на кучета навсякъде се изсипват, за да отпразнуват грозната красота на кученцето. Въпреки колко подло звучи името на състезанието, официалния му уебсайт казва, че събитието „отпразнува несъвършенствата, които правят всички кучета специални и уникални“, и „говори за важността на застъпничеството за обожаването на всички животни и ползите от осиновяването“, особено след като повечето от състезателите са спасявания.За какво си струва, кучетата почти със сигурност не се интересуват, че не отговарят на конвенционалните стандарти за красота. Като висши същества, те са над такива тривиални грижи. Затова прочетете, за да се запознаете с кучетата, които са толкова грозни, че всъщност са сладки. И за повече по научната причина обичаме кучетата, независимо как изглеждат, вижте Ето възрастта, когато сладките кученца са най-сладки .1 Zsa Zsa

света

За съжаление, Zsa Zsa, английският булдог, който спечели най-грозното кучешко състезание през 2018 г., почина само седмици след като получи короната си. Тя беше на 9 години. Въпреки че я няма, тя ще бъде обичана завинаги. За доказателство на факта, че кучетата са най-големите ни пазители, Вижте кучето-чест на Arizona Diamondbacks, което спаси собственика от гърмяща змия .2 Марта

света

През 2017 г. Марта, 125-килограмов неополитански мастиф, беше коронясана за победител в най-грозното състезание за кучета в света, благодарение на големите си, мърляви джобове.

3 Rascal Deux

света

Хей може да не е спечелил, но този Кийт Ричардс, който изглеждаше като финалист за състезанието през 2018 г.

4 Диви Танг

света

Wild Thang беше друг състезател в състезанието през тази година, но беше прекалено сладък! Ако откриете, че използвате бебешки разговори с тези малки, зад това има научна причина. За повече информация вижте Ето защо трябва да говорите с кучето си като с бебе .5 Измама

света

Скамп спечели второто място, заради скапания си външен вид.

6 SweePee Rambo

света

През 2016 г. тази 17-годишна китайска чубада чихуахуа прибра голямата награда. И ако искате да разчетете какво всъщност означават изразите им, прочетете 19 неща, които вашето куче се опитва да ви каже .

7 Скуги куче

света

Този малък приятел не е сутрешен куче. Искате още забавно съдържание за кучета? Вижте как Това куче открадна GoPro на собственика си и направи най-забавното видео досега .

8 Почти начин

света

През 2015 г. подходящо нареченият Quasi Modo спечели „Най-грозното куче в света“ за своето малко тяло.

9 Херцогиня Роберта

света

Херцогиня Роберта не обича изненадите. За повече сърдечно доказателство за кучешка лоялност, Запознайте се с очарователното куче, което цял ден чака влака на собственика си .

10 Фъстъчено

света

Победителят през 2014 г. в „Най-грозното куче в света“ беше сладко малко кученце, което беше ранено при пожар и жертва на насилие над животни.

11 Йода

най-грозното куче в света

Същата година чиста порода xoloitzcuintli на име Йода зае третото място. Но той вече беше спечелил състезанието през 2011 г., така че нямаше сериозни чувства!

12 Елууд

света

Тази грозна красавица беше победител в конкурса за най-грозното куче в света през 2007 г. Той почина около Деня на благодарността през 2013 г., на 9-годишна възраст. Нейният собственик, Карън Куигли , беше толкова вдъхновена от невероятното кученце, че тя написа детска книга за него, наречена Всички обичат Elmwood . И всеки го прави.

13 Tee Tee

светове най-грозните кучета

Tee Tee е много разстроен, че не е спечелил състезанието.

14 Капоне

света

Капоне не е тук заради вашите глупости.

15 Извънземно

света

Извънземното се усмихва, не се заблуждавайте.

16 корона

света

Corona е за вас.

17 Кучето Wiki

wiki кучето

Уики протестира срещу разходката си, седейки на слънце.

18 Рут

света

Рути е имал твърде много. Кучетата са изненадващо лесни за обучение. За доказателство за това вижте Пациентското куче учтиво се подчинява на правилата на Cafe за забрана на кучета, става вирусен .

19 Splinter

света

Сплинтър не чувства конуса си на срам.

20 Джеси

света

Някой трябва да погали това кученце точно сега.

21 Чарли

света

Чарли беше състезател през 2018 г. Шокиран е, че не е взел короната у дома.

22 Дейзи

света

Дейзи, друга състезателка с очарователен недостатък, е бясна, че е загубила.

23 Химзабу

света

Himsaboo наистина разтърсва тази прическа.

24 Бруно

бруно грозно куче

Instagram / BrunoIqbalBritze

Бруно е 11-годишен мопс, който понякога изглежда сякаш току-що е получил някои много тревожна новина.

25 Богат

света

Хей може да не е спечелил състезанието, но поне има сладко сомбреро.

26 Руби Ру

света

Руби Ру няма никакви чувства към загубата. Тя е изправила приоритетите си и знае, че дременето е много важно. За повече информация вижте Науката казва, че това е дължината на перфектната дрямка .

духовното значение на името върба

27 Джоузи

света

Джоузи най-накрая получава бляскавите снимки, които заслужава. Китайският Crested микс се прибра на трето място. За повече снимки, достойни за разпространение на списание, разгледайте Това куче пресъздаде най-емблематичните визии на Мадона с невероятна точност .

28 Мандана

мандана

Мандана може да не е получила награда, но този портрет е истински победител.

29 Pabst

света

Pabst, боксов микс с интензивен ухап, беше победител в състезанието през 2009 г. Той е чудесен пример за факта, че само защото кучето изглежда злобно, не означава, че е!

30 Рубин

рубински грозни кучета

Instagram / rubythechorkiedog

Руби обича опитай всичко новите тенденции за красота!

31 Уол

света

Микс от бигъл / басет / боксьор на име Уол спечели състезанието през 2013 г., което дори не изглежда справедливо, защото той е безспорно очарователен. Споменахме ли, че тича настрани?

32 г-н Фугс

г-н. чука грозно куче

Instagram / fugslife

Г-н Фугс изглежда толкова глупаво и така прегърнати едновременно!

33 Мрачно

света

Този китайски гребен получи главната награда през 2012 г., но за съжаление почина на Бъдни вечер през 2017 г. в дома си в Англия.

34 Гас

света

Гас, едноокият трикрак китайски гребен, спечели състезанието през 2008 година.

35 риба тон

света

Tuna, Chiweenie, се превърна в Интернет знаменитост поради неговия уникален външен вид и има 1,3 милиона последователи и излиза книга, Рибата тон разтапя сърцето ми .

36 Руфус

Руфус, обезкосменото кученце

Instagram / hairless.pup

- Руфус прилича на чупакабра. Една секунда той е ангел. В следващата секунда той се развихря “, пише неговият собственик.

37 Граф Грумп

света

Ърл Грумп е също известен в интернет , и също има своя собствена книга, озаглавена Ако всяко куче има своя ден, тогава къде по дяволите е моят?

38 Марни

света

Марни е 16-годишна ши-джу с над 2 милиона последователи в Instagram , който напомня на всички, че е страхотно да осиновяваш възрастни кучета. И ако имате нужда от причина да заведете кучето си в офиса, разгледайте 25 снимки, които доказват, че кучетата са най-добрите колеги .

39 Beanz Hart

света

Докато някои може да мислят за Бинц като грозен заради обезкосменото му тяло и вечно упоените мимики, 207 000 последователи обожавам го.

40 Макс

света

Макс, смесица от брюкселски грифон и ши-тцу, не е така оценявам време за баня.

41 Токи Кутя

Грозно куче Токи Кутя

Instagram / toks_kutya

Според Instagram на öki Kutya баща му е бил Ewok, а майка му е Gremlin. Токи, от друга страна, е 100 процента куче.

42 Тост

света

Това спасяване на кученце, което за съжаление почина, беше в света първи кучешки супермодел . През 2016 г. тя се омъжи за друга кучешка знаменитост, Фин, докато носеше рокля по поръчка от Marchesa и диамантена огърлица от 139 000 долара, на сватба, чиито приходи отидоха за организация, която се бори срещу мелнички за кученца. Някои може да са си помислили, че е „грозна“ заради начина, по който езикът й излиза от устата, но тя е живото доказателство, че наличието на несъвършенство не означава, че не можете да живеете най-добрия си живот .

43 Зоуи

света

Рядко се среща несъвършен корги, но изключително големите уши и киселото изражение на тази малка дама са й спечелили място в Неодобрение на Коргис . За повече информация относно тази невероятна порода, вижте 50 факта за Corgi, които ще ви накарат да искате Corgi .

44 Джуджу Бийн

Джуджу гремлинът

Instagram / Jujuthegremlin

Джуджу Бийн изглежда сериозно величествено в този изстрел на прозореца. 'Не забравяйте да измиете зъбите на кученцето си, особено този, който стърчи', пише неговият собственик .

45 Лола

света

Тя не е грозна. Тя е родена по този начин.

46 Запа

света

Тази малка италианска хрътка има зъбно заболяване, което й е причинило загубата на всички зъби, с изключение на два. Погрешният й език е спечелил почти 50 000 последователи в Instagram.

47 Chomper

chomper грозно куче

Instagram / chompinginseattle

Това усмихнато малко момче е Малтийска мутра който има тежък недостатък.

48 г-н Бърнс

Мистър Бърнс грозно куче

Instagram / m.r.b.u.r.n.s

Г-н Бърнс е питбул, китайски гребен, териер. Той също е много сладко !

49 Скуката на Руди

Nudey Rudy - грозни кучета

Instagram / nudeyrudy

Нуди Руди е (почти) чихуахуа без косми кой обича разтърсвайки подписа си.

50 Артър

Артър тотото

Instagram / arthur_the_lottie

„Момчета, ВИЖТЕ. Разделих брадата си “, пише Артър неговия Instagram . И за по-очарователни животни, които изглеждат глупаво, вижте тези 23 забавни снимки на домашни любимци, които изглеждат изключително мръсни .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации