30-те най-забавни филма за всички времена и къде да ги предаваме

Понякога, просто се нуждаете от комедия , а не да превъртате страници и страници от различни стрийминг услуги да се намери такъв. Вместо това, когато сте в настроение за смях, можете да се обърнете към нашия списък с 30 от най-забавните филми за всички времена. Дори предоставихме информация за това къде можете да ги наемете, купите или предадете с абонамента си, за да можете веднага да започнете да гледате.И независимо от избрания от вас поджанр, има нещо за вас. Следващите филми включват пародии на ужасите, макетни филми, rom-coms, мюзикъли и др. Има филми, датиращи от 1933 г., а някои излезли едва миналата година. Ако имате нужда от нещо, което да гледате с деца, има няколко възможности за избор, които също ще работят за това. Просто не избирайте Момиче пътуване ако това е така. Моля те.

Вероятно сте чували за повечето избори по-долу - те са класика. Това също означава, че вероятно ще има известни разногласия по отношение на това, което го е направило. Тук стесняваме над 100-годишната история на филма в 30 забавни филма. Така че, разгледайте тези селекции, спорете с приятелите си какво трябва и какво не трябва да се включва и накрая изберете нещо, в което да се настаните и да гледате.1 Самолет! (1980)

Все още от филма Самолет!

Paramount Picturesсън за значението на алигаторите

Самолет! не е за всеки, но е за хора, които обичат игра на думи („ Не ме наричайте Шърли „биете ли камбани?) и абсурдна комедия, която надгражда върху себе си, докато не можете не смях Филмът е пародия на филм за катастрофа, в който редица хора в самолет получават хранително отравяне, включително пилота. Когато се активира „автопилот“, това е надуваема кукла на име Ото. Това е вид хумор, с който работим тук.Стрийминг на Hulu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

две Водещ: Легендата за Рон Бургундия (2004)

Все още от филма Anchorman

DreamWorks Pictures

Куп мъже, работещи в новинарска станция през 70-те, трябва да се примирят с жена (Кристина Епългейт ) идва на борда като нова котва. (Спойлер: Това не е лесно за тях.) Уил Феръл звезди като котва на главата, Рон Бургундия, мъж с вкус към кожени книги, скоч и разговор с кучето си. Екипажът му от колеги идиоти колеги е завършен от Стив Карел , Пол Ръд , и Дейвид Кохнер .Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

3 Най-доброто в шоуто (2000)

Джейн Линч и Дженифър Кулидж в Best in Show

Warner Bros.

Всеки, който обича импровизираната комедия, ще се наслади Най-доброто в шоуто , подигравателен филм за кучешка изложба и ексцентричните дресьори, които участват Има Катрин О'Хара и Юджийн Леви като обсебена от териери двойка Дженифър Кулидж като собственик на пудел с много по-възрастен съпруг писател и режисьор Кристофър Гост като любител на кръвни хрътки, който може да назове всяка ядка и т.н. Странно и прекрасно е.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

4 Голям (1988)

Джаред Ръштън и Том Ханкс в Биг

20-ти век Фокс

Това е филмът Том Ханкс играе малко момче в тялото на възрастен мъж ... и получи номинация за Оскар за него. В Голям , желанието на 12-годишно дете да стане пълнолетен е изпълнено и той трябва да се адаптира към работа, собствен апартамент и връзка. Този вид история за превключване на тялото може да бъде трудно да се изведе успешно. Голям дали.

Стрийминг на HBO Now. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

5 Шаферки (2011)

Актьорският състав на Шаферките

Universal Pictures

Шаферки беше огромен хит, когато излезе през 2011 г., и, за съжаление, беше огромна част от „Хей, жени са забавен ”разговор. (Да, жените са, винаги са били и винаги ще бъдат смешни.) Филмовите звезди Кристен Уиг като жена, която формира съперничество с ангажираната си най-добра приятелка ( Мая Рудолф ) супер богат нов приятел ( Роуз Бърн ). Сватбеното тържество също включва Мелиса Маккарти , Уенди Маклендън-Кови , и Ели Кемпер .

Стрийминг на Hulu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

6 Безсмислено (деветнадесет и деветдесет и пет)

Стейси Даш и Алиша Силвърстоун в Clueless

Paramount Pictures

Безсмислено е преразказ на Джейн Остин Ема , но съсредоточена около тийнейджърка в Лос Анджелис на име Шер ( Алисия сребърен камък ). Сюжетът обикновено е един и същ - сватовството се обърка, опитите да помогнат за ново пристигане в града, осъзнаването, че истинската любов на Шер е точно пред нея - и наистина е и смешно. Шегите идват на километър в минута и се отнасят за всичко Поп култура от 90-те към секс към политика.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

7 Идва в Америка (1988)

Еди Мърфи и Арсенио Хол в „Идват в Америка“

Paramount Pictures

Идва в Америка е Еди Мърфи Поемаме един от големите комедийни тропове: човек, прикриващ действителната си идентичност. Мърфи играе принц от измислена африканска държава, който пътува до Америка с приятел ( Зала Арсенио) да търси съпруга, след като родителите му решат, че ще има уговорен брак. Това включва живот в малък апартамент, наемане в заведение за бързо хранене и разговаряне по много лъжи, докато се влюбва в друга жена ( Шари Хедли ).

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

8 Д-р Стрейнджълв (1964)

Кадър от д-р Стрейнджълв

Колумбия Снимки

Има тъмни комедии и след това има тъмна комедия, режисирана от Стенли Кубрик за Студената война и потенциала на ядрения апокалипсис. С това ще получите Д-р Стрейнджълв , които звезди Питър Селърс като президент на Съединените щати, британски офицер от Кралските военновъздушни сили и като самия д-р Стрейнджълв, експерт по нацистка / ядрена война. Това е сатирично. Това е обезпокоително. Забавно е.

Стрийминг на Sony Crackle . Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

9 Патешка супа (1933)

Ракел Торес и Граучо Маркс в Патешка супа

Paramount Pictures

Връщайки нещата назад, ние имаме Братя Маркс филм, Патешка супа , което широко се смята за едно от най-добрите им. Филмът разказва за две малки измислени държави, Фредония и Силвания, които ще започнат война след това Groucho marx Героят става диктатор на един от тях. Сюжетът обаче е само фон за много отличителни белези на представленията на братя Маркс, включително много игра на думи и физическа комедия.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

10 Тъпи и по-тъпи (1994)

Джим Кери и Джеф Даниелс в Dumb & Dumber

New Line Cinema

Вече знаете за какво става въпрос: две тъпи момчета. Джим Кери и Джеф Даниелс звезда като Лойд и Хари, двама мъже, които случайно се включат в схема за отвличане и безкрайна поредица от съвпадения, които са твърде глупави, за да ги разберат. Тъпо и по-тъпо i s първата Братя Фарели филм и най-обичаният.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

единадесет Сбогом (2019)

Шужен Джао и Аквафина в „Сбогом“

A24

Баба умира, но семейството й няма да й каже като част от китайския обичай. Това не звучи като настройка за комедия и е вярно, че Сбогом вероятно ще ви разплаче. Но това също ще ви накара да се смеете. Първо, има дължина, към която семейството отива, за да запази тайната си - братовчед дори трябва да направи фалшива сватба. След това има изпълнения на комик Awkwafina като американец, който пътува до Китай, за да види баба си и от самата нахална баба, Шужен Джао .

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, Google Play

12 Почивен ден на Ferris Bueller (1986)

Алън Рък, Миа Сара и Матю Бродерик във Ферис Бюлер

Paramount Pictures

Ферис Бюлер учи всички нас да „спираме и да се оглеждаме от време на време“ в този филм за ученик от гимназията, който поставя много от усилията да се пропусне един учебен ден. В зависимост от вашето ниво на безпокойство, вие или ще бъдете напълно на борда с Ferris ’( Матю Бродерик ) пътуване из Чикаго или да се почувствате малко повече като най-добрия си приятел Камерън ( Алън дрънка ), който е привлечен за пътуване, но през цялото време се притеснява.

Стрийминг в Netflix. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

13 Петък (деветнадесет и деветдесет и пет)

Ice Cube и Chris Tucker в петък

New Line Cinema

Петък показва един ден от живота на двама приятели, Smokey ( Крис Тъкър ) и Крейг ( Кубче лед ), тъй като срещат различни хора в квартала си, докато се опитват да върнат 200 долара на наркодилър. Можете да благодарите Петък за започване Ф. Гари Грей За режисьорска кариера, за фразата „Чао, Фелисия“ за напредък в жанра на филма stoner и за много смях.

Стрийминг в Cinemax. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

14. ловци на духове (1984)

Харолд Рамис, Дан Акройд и Бил Мъри в Ghostbusters

Колумбия Снимки

„Кой ще се обади? Ловци на духове!' По-конкретно, трима учени ( Харолд Рамис , Бил Мъри , И Акройд ), които изучават призраци и решават да създадат „компания за паранормално отстраняване“. (Ърни Хъдсън и Ани Потс играят новите си наеми.) Концепцията е налице, но тя пусна франчайз, който Холивуд не може да спре да рестартира . И, да, ще имате тази песен в главата си през останалата част от деня.

Стрийминг на Hulu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

петнадесет Момиче пътуване (2017)

Тифани Хадиш, Джада Пинкет Смит, Реджина Хол и кралица Латифа в Girls Trip

Universal Pictures

Четирима приятели с много различни личности отиват на пътешествие заедно, за да се свържат отново и в крайна сметка да получат диви преживявания и да научат за себе си. Това е същата рецепта, използвана от много комедии, но тя работи особено добре в Момиче пътуване , В ролите Кралица Латифа , Тифани Хадиш , Джада Пинкет Смит , и Реджина Хол като най-добри приятели, които се отправят към Ню Орлиънс, за да се обвържат. И купон. И се свържете с момчета. И пийте абсент на 200 години.

Стрийминг на Hulu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

16. Ден на сурка (1993)

Бил Мъри в Groundhog Day

Колумбия Снимки

Мъри и Рамис правят второто си участие в този списък с класически комедии с Ден на сурка , в който персонажът на синоптиците на Мъри в крайна сметка живее 2 февруари отново и отново и не може да разбере как да избяга. Освен забавна, тя е и една от най-клаустрофобичните комедии, които съществуват.

Стрийминг в Netflix. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

17 Кунг-фу блъсканица ( 2004)

Стивън Чоу в „Кунг фу шум“

Колумбия Снимки

Стивън Чоу е мозъкът зад много весели филми, но неговият хит Кунг-фу блъсканица заема място в списъка. Става въпрос за двама момчета (Чоу, Лам Чи-чунг ), които искат да се присъединят към „Бандата на брадви“, но докато се представят за членове, с изненада откриват, че някои невероятни членове на квартала им са тайно майстори на кунг-фу. „Over-the-top“ е твърде лек термин, за да опише последователностите на битките, които се появяват навсякъде.

Стрийминг на Sony Crackle . Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

18. Лоши момичета (2004)

Линдзи Лоън, Аманда Сейфрид, Лейси Чаберт и Рейчъл МакАдамс в

Paramount Pictures

Лоши момичета е един от най-цитираните филми някога и с добра причина. Сценаристът Тина Фей събра толкова много шеги в тази комедия от гимназията за момиче Кади ( Линдзи Лоън ), която става част от популярната момичешка клика в новото си училище, но в крайна сметка ги саботира отвътре. Това е безкрайно много за гледане и забавно всеки път.

Стрийминг на Hulu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

19. Монти Пайтън и Свещеният Граал (1975)

Тери Джоунс и Греъм Чапман в „Монти Пайтън и Свещеният Граал“

Кино 5

Кога Монти Пайтън и Свещеният Граал е издаден през 1975 г., Комедия на Монти Пайтън група вече беше популярна за тяхното шоу Летящият цирк на Монти Пайтън и първи филм, А сега за нещо напълно различно . Но именно тази пародия на легенда за Артур се превърна в най-обичаното им произведение. Въоръжени с евтини костюми и дори по-лоши умения за борба с мечове, групата се отправя към приключение за разбиване на четвърта стена в Средновековието.

Стрийминг в Netflix. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, iTunes, Google Play

двайсет Офис пространство (1999)

Дженифър Анистън и Рон Ливингстън в офис пространство

20-ти век Фокс

В тази сатира на капитализма, Рон Ливингстън играе ролята на човек, който е свършил скучната си офис работа, но се хипнотизира и започва да живее истината си, като отпуска ... което само кара шефа му да го харесва повече. И ако не можете да свържете аспекта на офис работника, може би можете с уникалното мъчение да работите в услуга. Дженифър Анистън играе ролята на служител в ресторант, на когото постоянно се казва, че трябва да е по-щастлива в работата си и да носи повече „парчета нюх“.

Стрийминг на Philo. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

15 признака, че бракът ви ще завърши с развод

двадесет и едно Принцесата булка (1987)

Манди Паткинкин, Робин Райт и Кари Елвес в „Принцесната булка“

20-ти век Фокс

Дядо ( Питър Фолк ) разказва история за лягане на внука си ( Фред Савидж ), но това не е вашата обикновена приказка. Сигурен, Принцесата булка е за принцеса ( Робин Райт ) и мъжът ( Кари Елвес ), който иска да я спаси, но има и много други неща. Това е отчасти благодарение на герои като Vizzini ( Уолъс Шон ) и Иниго Монтоя ( Манди Паткинкин ), които героите срещат при пътуванията си.

Стрийминг на Philo. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

22. Шон на мъртвите (2004)

Саймън Пег и Ник Фрост в Шон от мъртвите

Функции на фокуса

Тази изненадващо трогателна пародия на зомби филм беше първата характеристика, дошла от съавтори Едгар Райт и Саймън Пег . Включва група редовни лондончани, опитващи се да оцелеят в зомби апокалипсис, водени от обикновено немотивиран продавач на име Шон (Пег). Обикновено зомбитата не се използват за смях, но този филм доказва, че бавно ходещите същества наистина се поддават на комедия.

Стрийминг на Hulu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

2. 3 Singin ’in the Rain (1952)

Джийн Кели в Сингин

Warner Bros.

Singin ’in the Rain е по-известен с това, че е класически мюзикъл, отколкото комедия, но наистина е весел. Има дори комедия, вградена в танцовите номера. Има приятелство между Дон Локууд ( Джийн Кели ) и Cosmo Brown ( Доналд О’Конър ). И тогава има Lina Lamont ( Жан Хаген ), звездата на нямия филм с пищящия глас, на който му е писнало от почти всичко. Може да не й е отредена звезда за токи, но тук е доста забавна.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

24 Някои го обичат горещо (1959)

Джак Лемън, Тони Къртис и Мерилин Монро в Some Like It Hot

Обединени артисти

Някои го обичат горещо звезди Джак Лемън и Тони Къртис като двама мъже, които се маскират като жени, за да се присъединят към пътуваща женска група и да избегнат куп гангстери, плюс Мерилин Монро като един от музикантите. Както можете да си представите, има много заложени, доколкото мъжете биват разкривани и много шеги са съсредоточени точно около това, особено когато персонажът на Къртис приема втора маска като петролен магнат. Монро по-специално блести като Шугър Кейн, играч на укулеле с „нещо за саксофонистите“, който търси нов живот.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

25 Супер лош (2007)

Майкъл Сера, Кристофър Минц-Плас и Йона Хил в Супербад

Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group

Двама зрелостници, Сет (Джона Хил ) и Евън ( Майкъл Сера ), опитайте се да проведете една последна голяма вечер в родния им град и да се закачите с техните смачквания, Бека ( Марта Макисаак ) и Жул ( Ема Стоун ). За съжаление те срещат редица проблеми по пътя, включително бира, транспортирана в контейнери за перилни препарати и преследвана от две ченгета ( Сет Роген и Бил Хадър ). Също така, McLovin ’. Трябва да споменете McLovin ’, весело изигран от Кристофър Минц-Плас .

Стрийминг на Hulu & Vudu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, iTunes, Google Play

26 Железопътна катастрофа (2015)

Ейми Шумер и Бил Хадър в „Развалини на влакове“

Universal Pictures

Написано от и с участието Ейми Шумер , Железопътна катастрофа е за журналист, който непрекъснато купонясва и не вярва в моногамията, но който започва да се среща с изпаднал в тесен спортен лекар (Бил Хадър), след като й е възложено да напише история за него. Разбира се, връзката има своите възходи и падения, тъй като тези двама много различни хора създават връзка, но смехът идва и от някои неочаквани съ-звезди, включително баскетболисти Леброн Джеймс и Амаре Стоудемир , и от ентусиазирана танцова рутина от самата Шумер.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

27 Това е гръбначен кран (1984)

Все още от This Is Spinal Tap

Снимки на посолството

Малката реплика на Стоунхендж. Усилвателят, който достига до 11. 'Секс ферма.' Ние имаме Това е гръбначен кран да благодаря за всичко това. Мокументалният от Роб Райнер следва рок група, наречена Spinal Tap (Кристофър Гост, Майкъл Маккийн , Хари Шиърър ), докато обикалят и се сблъскват с много усложнения по пътя.

Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, iTunes, Google Play

28 Wayne’s World (1992)

Все още от Уейн

Paramount Pictures

Слоганът е „Ще се смеете. Ще плачеш. Ще хвърлиш. ' И, надяваме се, че само първата е вярна. Въз основа на популярен Saturday Night Live скица, Wayne’s World звезди Майк Майърс и Дана Карви като двама любители на метала, които водят телевизионно предаване с публичен достъп. Филмът беше толкова огромен хит, че „Бохемската рапсодия“ на Queen, която е представена във филма, се върна назад към номер две в класацията Billboard Hot 100 17 години след излизането му.

Стрийминг на Hulu, Sling TV. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, Vudu, Google Play

29 Когато Хари срещна Сали ... (1989)

Мег Райън и Били Кристал в „Когато Хари се срещна със Сали“

Колумбия Снимки

Когато Хари срещна Сали ... е един от най-класическите - ако не на най-класически - романтични комедии през цялото време. Спомняте ли си сложната поръчка за обяд, сцената „фалшифициране“ или масичката за кафе на колелата? Написано от Нора Ефрон и режисиран от Роб Райнер, филмът следва Хари ( Били Кристал ) и Сали ( Мег Райън ) като двама души, които едва ли могат да се разберат в началото, но се влюбват един в друг през своите 12 години познаване.

Стрийминг на Hulu. Наемайте / купувайте в YouTube, Amazon Prime, iTunes, Google Play

30 Младият Франкенщайн (1974)

Марти Фелдман, Клорис Лийчман, Джийн Уайлдър и Тери Гар в „Млад Франкенщайн“

20-ти век Фокс

И накрая, имаме втората ужасяваща пародия в този списък. Мел Брукс ' Младият Франкенщайн е за внука на известния д-р Виктор Франкенщайн и собствените му експерименти с реанимиран труп. Джийн Уайлдър играе Фредерик Франкенщайн, докато Питър Бойл играе Чудовището. Този шантав черно-бял филм някак се подобрява само с възрастта.

Стрийминг на Hulu, Sling TV, Starz

Допълнително докладване от Боб Ларкин.

Популярни Публикации