30 тренировки, които изгарят повече от 500 калории на час

Когато търсите да увеличите максимално изгарянето на калории по време на тренировките си, бързата елиптична сесия за съжаление няма да я намали: трябва да вземете нещата с висока скорост. Докато действителното количество, което изгаряте по време на тренировка, силно зависи от фактори като вашата възраст, тегло, процент телесни мазнини и ниво на фитнес, Според Американския колеж по спортна медицина, тези 30 тренировки - които са базиран на 150-килограмов човек - са известни с това, че карат участниците да изгарят над 500 калории на час. Ако сте готови да се изпотите, прочетете. И за повече начини да се превърнете във форма, научете 40 най-добри тренировки за добавяне на мускули след 40 .1 Обучение за интервал с висока интензивност

вътрешен мотор шест пакета абс

Интервалните тренировки с висока интензивност (HIIT) стават все по-популярни през последните няколко години - и това не спира скоро. 150-килограмов човек може да изгори повече от 750 калории за един час. И това не спира дотук: Според ACSM , продължавате да изгаряте калории до два часа след тренировката също. Нищо чудно, че е така Най-добрата тренировка за връщане на часовника .

2 Boot Camp

тренировъчен клас за лагер за зареждане

Искате наистина да усетите изгарянето? Прекарайте един час, правейки комбинация от лицеви опори, клякания, репети и други упражнения за лагер за тренировка и ще останете с изгаряне на калории от над 500 калории в зависимост от теглото си. Колкото повече тежите, толкова по-трудно тялото ви трябва да работи - и колкото повече кал изливате, докато се потите. И за повече начини да извлечете максимума от упражненията си, научете тайната дума, която трябва да казвате всеки път, когато тренирате (и защо) .3 Бикрам йога

Йога мост поза против стареене

ShutterstockДокато вашият типичен йога клас обикновено е доста нежен, Bikram йога носи топлината. Тренировките при такива температури на хмел и влажност - които обикновено са около 105 градуса - могат да ви помогнат да изгорите около 500 калории на час. Освен това ще извлечете всички тези успокояващи психически ползи, заедно с физическите. И за някои сериозно подобрени пози, научете се Йога се движи, което ще преобрази сексуалния ви живот .4 Аеробика

Аеробика за тренировки от 80-те

Не, аеробиката не остана през 80-те. Изхвърлете нагревателите за крака, избухнете малко музика и вземете най-малко един час високоенергийно движение, за да изгорите 500 калории - дори повече, ако носите тежести за глезена, които са повече от 600. И ако имате нужда от вдъхновение за това тип рутина, вижте 10 видеоклипа за тренировка Blast-From-The-Past, които все още са страхотни .

5 бални танци

бални танци

Ако винаги сте искали да се занимавате с бални танци, сега е моментът. Един час от упражнението изгаря огромните 700 калории на час - и вие ще избухвате с партньора си през цялото време, докато се потите. Какво още, има някои сериозни доказателства, които показват, че музиката ви помага да изгаряте повече калории .

6 Въртене

стимулират метаболизма

ШуИма причина, поради която всички са толкова обсебени от класовете по въртене: освен естествения максимум, който получавате от освобождаването на всички тези ендорфини, можете да изгорите между 500 и 900 калории на час, когато полагате енергични усилия по време на пътуването. И за повече начини да влезете в невероятна форма, научете 40 начина за получаване на плажно тяло след 40 .

7 Обучение на вериги

упражнение за сухожилие клек жаба разтягане

Ако лесно се отегчавате от тренировките си и искате да промените нещата, опитайте с кръгови тренировки. Правейки поредица от упражнения за силова тренировка с комбинация от неща като клекове, удари, махове с гири и дъски с малко количество почивка, можете да изгорите около 500 калории на час. И ако искате да изглеждате стилно преди, по време и след тренировъчната сесия, разгледайте 11 невероятни джогисти, които можете да носите буквално навсякъде .

8 Калистеника

Упражнявайте се, бутайте нагоре

Искате ли да върнете нещата в гимназиален клас в средното училище? Направете един час енергична гимнастика - което включва упражнения като лицеви опори, коремни преси, набирания и скокове - за изгаряне на около 500 калории. И за повече начини да се превърнете във форма, научете 40 начина да получите най-доброто си тяло на 40-те си години .

9 StairMaster

фитнес стъпало стълбище

Всеки има отношения на любов и омраза със Stairmaster. Комбинацията от бягаща пътека-стълби е по същество юридически съвет за изтезания, но свършва работата: Един час на машината може да изгори около 550 калории или повече, в зависимост от нивото на интензивност на изкачване по стълбите.

10 Скачане на въже

въже за скачане

Скачането на въже като дете беше забавление и игри. Като възрастен, от друга страна, това е най-вече просто чудесен начин да се изпотите. Прескачането за един час ще направи вашите телета супер възпалени - и ще ви помогне да изгорите 750 калории.

11 Гребане

тренировки за изгаряне на мазнини

Гребната машина не изглежда, че ще ви даде толкова интензивна тренировка, но просто изчакайте. Не отнема много време, за да започнете да усещате ефектите му и това изгаряне може да доведе до изпотяване между 450 до 750 калории на час в зависимост от нивото на усилията ви.

12 Баскетбол

баскетбол chris cuomo

Може да сте играли баскетбол в гимназията, но какво ви попречи да ударите корта? Бягането нагоре-надолу и размахването на всички тези изстрели по време на игра може да доведе до изгаряне на близо 600 калории за 60 минути.

13 Бокс

Жена за кикбокс, премахнете стреса

Кой не би искал да отприщи вътрешния си Роки за час? Само 60 минути бокс на ринг могат да изгорят близо 800 калории. И ако нямате достъп, удрянето на боксерска чанта за един час пак ще ви помогне да изгорите нагоре от 335.

14 Кикбокс

жена кикбокс

Shutterstock

Ако искате да изгорите дори повече от обикновения бокс, усилете потното си сешче на съвсем ново ниво с кикбокс. Тъй като използвате цялото си тяло и изхвърляте ритници и удари, ще изгаряте над 650 калории на час.

15 класове на пейка

клас стъпка на пейка

Правенето на StairClimber за един час не е за всеки. Вместо това, вземете клас на пейка, който използва здравите пластмасови платформи, за да повиши сърдечната честота още повече по време на класа. С цялото това действие нагоре и надолу можете да изгорите 520 калории на час.

16 Скално катерене

Луксозни занимания с боулдър скално катерене

Ако имате стена за скално катерене във вашия град, може да искате да я посетите. Той не само бие цялото ви тяло във форма - здравей, най-добрите мускули на ръцете, някога! - но можете да изгорите и до 500 калории на час. И за повече раздробяване от глава до пети, опитайте Най-големите тренировки с едно движение, за цялото тяло на всички времена .

17 Ролери

ролери

Кой казва, че само децата могат да се забавляват на ролковата пързалка? Ролерите с умерено темпо изгарят 600 калории на час. А най-добрата част? Вие прекарвате времето си в живота, правейки YMCA под диско светлини, докато сте в него. Ако ускорите скоростта си до бързи темпове, можете да изгорите 850. Просто, знаете ли, внимавайте за малки деца.

18 Тенис

мъж, който играе тенис

Докато играете на двойки с някои приятели, ще ви помогнете да изгорите 360 калории на час, като играете единично - и влагате толкова повече усилия, за да ударите топката през корта - ще получите до 500. Внимавайте за гърба си, Серена и Рафаел.

19 Писта за бягане

писта за бягане

Изживейте своите славни дни, като организирате свое собствено състезание по лека атлетика. Премахнете някои препятствия и направете няколко спринта за изгаряне от 610 калории на час. Разбира се, може и да не стигнете до следващата олимпиада, но хей - ще получите страхотна тренировка.

20 Плуване

хийт тренировка здраве на сърцето плуване

Shutterstock

Вероятно няма да изгорите много калории, излежавайки се край басейна. Плувните обиколки, от друга страна, ще ви оставят с 600 калории изгаряне на час, ако вървите бързо и полагате много усилия. Ако искате крайното изгаряне при плуване, придържайте се предимно към пеперудни удари. Те са жилави, но могат да изгорят до 850 на час.

21 Бягане

жена, бягаща на бягаща пътека

Не е нужно да бягате лудо-бързо, за да изгорите голямо количество калории. Движението със скорост от 5 mph ще ви остави с 500 калории, а количеството се увеличава само колкото по-бързо се движите. Ако не сте в движение, можете също така да изгорите 430 калории на час джогинг. И за да сте сигурни, че използвате най-доброто, уверете се, че сте наясно с 15 неща, които всеки прави грешно, докато тича .

какво символизира пчелата

22 Туризъм

Тихоокеански гребен приключение

Shutterstock

Добре, добре - може би бягането или джогингът са във вашите списъци „никога няма да се случи“. Ако случаят е такъв, можете да изгорите 500 калории в туризъм. Плюс това, насочването към гората далеч от всичко това също ще ви даде много психически ползи, като например намаляване на нивото на стрес и повишаване на настроението ви, казва Медицинско училище в Харвард .

23 зумба

бръмчене

Включете танца си по възможно най-оптимистичния начин, като вземете клас по зумба. Високата интензивност - и изключително забавна! - тренировката може лесно да ви помогне да изгорите 500 или повече калории. Освен това ще се заемете с вашите латино танцови движения.

24 Претеглени изкачвания на хълм

обличайки се добре през 30-те си години

Shutterstock

Ако имате хълм в квартала си, използвайте го във ваша полза. Докато изкачването на хълмове без тегло може да ви помогне да изгорите 385 калории на час, изкачването с 10 до 20 килограма ще ви доведе до близо 500. Това е трудна тренировка, но в процеса ще изградите всеки мускул в тялото си.

25 Разходка

30 комплимента, пикапи, толкова лоши, че може просто да работят

Не е нужно да ходите до търговския център, за да продължите да вървите със скорост - въпреки че това е напълно приемливо, ако това е вашето нещо. Ходенето с бързо темпо от 5 mph или повече може да ви помогне да изгорите 600 калории. И може дори да направите пазаруването си в процеса.

26 Колоездене

мъж колоездене Живот по-лесен

Shutterstock

Спинингът в студио е чудесен начин за добра тренировка, но и колелото като цяло. Ездата при умерени усилия ще ви помогне да изгорите 500 калории на час, докато приемането на нещата до енергични и бързи усилия ще ви доведе до близо 730 калории. И ако не ви се иска да се впуснете в чудесното открито, запасете се с 6 най-добри аксесоари за велосипеди Peloton .

27 Бойни изкуства

айкидо бойни изкуства

Можете да изживеете своето Детето каратист сънища - и изгаряйте малко калории в процеса. Един час бойни изкуства с умерено темпо лесно изгаря 630 калории на час. Дори започването с по-бавно темпо ще ви остави на 320.

28 Каякинг

каяк

Искате ли да изнесете любовта си към фитнеса на открито? Въпреки че седите в лодка, каякът може да ви помогне да изгорите 500 калории за малко под час. И по-добре повярвайте, че вашите ръце и кореми ще го почувстват на следващия ден.

29 Спринт интервали

свръхчовешки подвизи, спринтиращи миля по писта

Ако предпочитате да се придържате към пътеката за бягане, можете лесно да изгорите над 600 калории на час, като правите спринт интервали. Ще бъде уморително, но в крайна сметка ще се почувствате невероятно, когато цялата тази пот се стича по лицето ви.

30 Пилатес реформатор

жена пилатес реформатор валяк 500 калории тренировки

Използването на реформатор на пилатес може да има слабо въздействие, но с количеството енергия, което влагате в упражненията - особено ако сте напреднал - можете да изгорите близо 500 калории на час. И не се притеснявайте: Ще имате болезненост като напомняне за тренировката си за убиец през следващите няколко дни. И ако търсите повече начини за оформяне и отслабване, научете 30 начина за получаване на шест пакета абс след 30 .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации