Как 50 топ балери определят успеха

Успех означава различни неща за различните хора. Да можеш да пишеш масивна проверете може да означава победа за един човек, докато голямо чувство за удовлетвореност може да е достатъчно за друг. С това събрахме лични мисли за успех от 50 мъже с ултрависока ефективност - актьори, спортисти, магнати и други - които намериха много просперитет в собствения си живот, всеки със своето разбиране за това какво означава, и какво е необходимо, за да спечелите. И за повече вдъхновение да водите най-добрия си живот, прочетете нашата рубрика Бързият път от Щраус Зелник, най-добрият изпълнителен директор в света.1 Ричард Брансън: бизнесмен, инвеститор, филантроп

Ричард Брансън

„Твърде много хора измерват колко са успешни по това колко пари правят или хората, с които общуват“, пише Брансън в LinkedIn. „Според мен истинският успех трябва да се измерва с това колко сте щастливи.“ За още мъдрост от Ричард Брансън и други, вижте тук.

какво означава името Стейси в Библията

2 Марк Кубан: Бизнесмен, собственик на НБА, телевизионна личност

Марк Кубан

„За мен определението за успех е да се събуждаш сутрин с усмивка на лице, знаейки, че ще бъде страхотен ден. Искам да кажа, бях щастлив и се чувствах успешен, когато бях беден, живеех шест момчета в тристаен апартамент и спях на пода. Щях да работя усилено, за да стигна някъде, но се забавлявах. За повече информация от Марк Кубан, ето детска битка, която промени живота му.3 Леонардо Ди Каприо: Актьор, продуцент, активист

Леонардо Дикаприо

„Имах голям късмет, че постигнах много от нещата, които мечтаех да постигна като млад мъж. Но в крайна сметка - и аз наистина вярвам в това - не става въпрос за постигане на голямо богатство или успех. Защото те не носят щастие в крайна сметка. Наистина не го правят. Важното е дали сте изпълнили идеята да сте водили интересен живот, дали сте допринесли по някакъв начин за света около вас. За повече от Лео, ето защо веднъж предаде една много емблематична роля.4 Дензъл Вашингтон: Актьор, Режисьор, Продуцент

Дензъл Вашингтон

Shutterstock„Успех? Не знам какво означава тази дума. Щастлив съм. Но успехът се връща към онова, което в очите на някой означава успех. За мен успехът е вътрешен мир. Това е добър ден за мен.

5 Майкъл Дж. Фокс: Актьор, активист

Майкъл Дж. Фокс

Shutterstock

„Има една идея, на която се натъкнах преди няколко години и която обичам: Щастието ми расте правопропорционално на приемането ми и обратно пропорционално на очакванията ми. Това е ключът за мен. Ако мога да приема истината на „Това е, пред което съм изправен - не какво да очаквам, а това, което изпитвам сега“ - тогава имам цялата тази свобода да правя други неща. “6 Матю Макконъхи: Актьор

Матю Макконъхи на премиера на филм в смокинг

Shutterstock / PAN Photo Agency

„Как да определя успеха? За мен това е измерване на пет неща: бащинство, да си добър съпруг, здраве, кариера, приятелства. Това са важните неща за мен в живота ми. И така, опитвам се да измервам тези пет всеки ден, проверявам се с тях, виждам дали съм в дебитния или кредитния раздел с всеки един. Понякога кариерата ми се търкаля (на черно), но виждам как връзката ми с жена ми би могла да отнеме малко повече внимание. Трябва да вдигна слабината, че съм по-добър съпруг, да го извадя от червеното. Или да кажем, че моето духовно здраве би могло да използва някаква поддръжка (червено), но хей, приятелствата и социалният ми живот са на високи обороти (черен) ... Трябва да се калибрирам отново, да проверя и балансирам, да отида на църква, не забравяйте да казвате благодаря по-често. Трябва да взема изчислението. За още страхотни цитати от McConaughey прочетете единствената битка, от която не можеше да отстъпи.

7 Уорън Бъфет: Бизнесмен, инвеститор, филантроп

Уорън Бъфет

„По принцип, когато стигнете до моята възраст, вие наистина ще измервате успеха си в живота с това колко от хората, които искате да имате, всъщност ви обичат. Познавам хора, които имат много пари, получават свидетелски вечери и получават болнични крила, кръстени на тях. Но истината е, че никой на света не ги обича. Ако стигнете до моята възраст в живота и никой не мисли добре за вас, не ме интересува колко голяма е вашата банкова сметка, животът ви е катастрофа. Това каза, ето ви принципите, на които Бъфет е спечелил своето значително състояние.

8 Леброн Джеймс: Професионален спортист

- Не можеш да се страхуваш да не успееш. Това е единственият начин да успеете - няма да успеете през цялото време и аз го знам.

9 Джак Ма: Бизнесмен, изпълнителен председател на Alibaba Group

Джак Ма

„Тук сме родени не за да работим, а за да се радваме на живота. Ние сме тук, за да направим нещата по-добри един за друг, а не да работим. Ако прекарвате целия си живот в работа, със сигурност ще съжалявате. За още чудесни съвети относно баланса между професионалния и личния живот, ето Главната тайна за многозадачност на Щраус Зелник.

Снимката е предоставена от Flickr.

10 Марк Зукърбърг: главен изпълнителен директор, Facebook

Марк Зукърбърг

„Въпросът, който си задавам като почти всеки ден, е:„ Правя ли най-важното, което бих могъл да направя? “ Освен ако нямам чувството, че работя по най-важния проблем, с който мога да помогна, тогава няма да се чувствам добре как прекарвам времето си. И като говорим за Facebook, ето десет неща, които не сте знаели за социалната мрежа.

11 Джеф Безос: Основател и главен изпълнителен директор на Amazon

Джеф Безос

„[Успехът е] кумулативен ефект ... Винаги казвам на хората, че ако имаме добро тримесечие, това се дължи на работата, която свършихме преди три, четири и пет години. Не защото сме се справили добре тази четвърт.

12 Джими Фалън: Водещ на NBC The Tonight Show

Джими Фалън, Златен глобус

„Винаги ще има някой като този филмов критик, който не вярва във вас или който смята, че главата ви е твърде голяма или не сте достатъчно умен. Но това са хората, които трябва да игнорирате, и това са времената, в които просто трябва да продължите да правите това, което обичате.

13 Кристиано Роналдо: Професионален спортист

християнски facebook

„Виждам себе си като най-добрия футболист в света. Ако не вярвате, че сте най-добрият, тогава никога няма да постигнете всичко, на което сте способни.

14 Илон Мъск: Основател и главен изпълнителен директор, съосновател и главен изпълнителен директор на SpaceX, Tesla

Илон Мъск

„Когато нещо е достатъчно важно, вие го правите, дори ако шансовете не са във ваша полза.“

15 Шон Паркър: Технически предприемач

Шон Паркър

Shutterstock

'Просто продължаваш да се напъваш все повече и повече да постигаш все повече и повече - не мисля, че някога е толкова бляскаво, колкото изглежда отвън.'

16 Стивън Къри: Професионален спортист

„Без значение какво е, независимо дали става въпрос за спорт, независимо дали е в други области, трябва да осъзнаете, че винаги има работа и искате да бъдете най-трудолюбивият човек в каквото и да се занимавате и ще се поставите в позиция да бъдете успешен.' А за съвет на бащинството, следвайте Къри в Instagram - тъй като той е един от нашите 50 най-добри акаунта за татковци.

17 Стивън Колбърт: Водещ на CBS Късното шоу

Стивън Колбърт, Еми

Shutterstock

„Така че, ако трябва да намерите своя собствен път и не ви остава лесен път, тогава решете да поемете по трудния път, който ви води към живота и света, който искате.“

18 Кобе Брайънт: Бъдещата зала на славата на НБА

Кобе Брайънт

„Научих много от пътуванията на други хора, израствайки, от наблюдението им и това, през което са преминали и какво са научили. И мисля, че в това има истинска сила в разбирането на пътуването на други хора, така че да можете да създадете свой собствен.

докъде трябва да може да ходи 65 -годишно дете

19 Лари Пейдж: главен изпълнителен директор на Alphabet, Inc. Съосновател на Google

„Мисля, че често е по-лесно да се постигне напредък в мегаамбициозните мечти. Тъй като никой друг не е достатъчно луд, за да го направи, имате малка конкуренция. Всъщност има толкова малко хора, които са толкова луди, че имам чувството, че ги познавам с първо име. Говорейки за Пейдж, ето десет неща, които не знаехте за Google.

20 Юсейн Болт: Професионален спортист

известни личности, свързани с обикновени хора в САЩ

Shutterstock

„Имам късмет, че имам много природни таланти, но успехът ми се свежда до упорита работа. Сега бих могъл да бягам под 10 секунди, дори ако наистина не съм тренирал, но за да спечеля медали, всичко е да тренирам на пистата, да работя усилено във фитнеса и да подобря техниката си. Трябва да прочетете и за времето Юсейн Болт се свърза с бразилски фен на Олимпийските игри в Рио.

21 Ерик Шмид: главен изпълнителен директор на Google

Ерик Шмид, Google

„Всички успехи започват от това да направите едно нещо наистина добре, но ще наемете по-добре с по-широка визия, за да можете да продадете мечтата.“

22 Джери Ян: Съосновател и бивш главен изпълнителен директор на Yahoo

Джери Ян, Yahoo

„Ако откриете нещо, което се чувства правилно, но изглежда не се вписва във вашата визия за генералния план, рискувайте и се ангажирайте с него, като работите усилено. Не бива да се страхувате да оставите страстта да застане зад волана - може би наистина обичате там, където сте попаднали. За да цитирам Робърт Луис Стивънсън, „Седнете свободно в седлото на живота“.

Снимката е предоставена от Flickr.

23 Кевин Дюрант: Професионален спортист

Кевин Дюрант

„И просто знайте, че нямаше да бъда тук, ако не беше упоритата работа и всеотдайността и любовта и страстта, които изпитвам към тази игра. Така че те могат да оценят смилането и колко много съм жертвал.

24 Том Брейди: Професионален спортист

Том Брейди

„Мисля, че в началото на играта винаги играете, за да спечелите, а след това може би, ако сте по-късно в играта, започвате да играете, за да не губите. Истинските състезатели обаче са тези, които винаги играят, за да спечелят. ' За повече мъдрост от Том Брейди, ето как той победи ранните си борби в кариерата.

25 Jay-Z: Бизнес, човече

Jay-Z участва в интервю за корица на Best Life.

„Гладен съм за знания. Цялото нещо е да се учиш всеки ден, да ставаш по-светъл и по-светъл. За това е този свят. Поглеждаш някой като Ганди и той грееше. Мартин Лутър Кинг грееше. Мохамед Али свети. Мисля, че това е да бъдеш ярък през цялото време и да се опитваш да бъдеш по-ярък. И ние имаме още повече съвети за живота от Jay-Z тук.

26 Майкъл Дел: Основател, председател и главен изпълнителен директор на Dell Technologies

Майкъл Дел

„Не е нужно да бъдеш гений, мечтател или дори завършил колеж, за да успееш. Трябва ви само рамка и мечта.

Снимката е предоставена от Flickr.

добри тийнейджърски филми за тийнейджърския живот

27 Майкъл Джордан: Собственик и председател на Залата на известната НБА, Шарлот Хорнетс

Майкъл Джордан

Shutterstock

„Пропуснах повече от 9 000 изстрела в кариерата си. Загубих почти 300 мача. Двадесет и шест пъти ми се довериха да направя печеливша игра и пропуснах. През живота си се провалях отново и отново и отново. И затова успявам.

28 Даниел Радклиф: Актьор

Даниел Радклиф

„Става дума главно за това да работите усилено и да доказвате на хората, че сте сериозни в това, да се разтягате и да се учите. Грешката, която правят много актьори, особено младите, е да си позволят да усетят, че са готовите артикули, коленете на пчелите и това не е вярно.

29 Дейвид Бекъм: Бивш професионален спортист

актьори Дейвид Бекъм

„Никога не правя нещо с половин уста. Ще продължа да работя усилено и да играя здраво и да правя всичко, за да бъда успешен, каквото и да правя. Искам да бъда най-добрият. Мисля, че това е добър начин да бъдеш.

30 Роджър Федерер: Професионален спортист

Роджър Федерер

„Когато правиш нещо най-добро в живота, всъщност не искаш да се откажеш от това - а за мен това е тенис.“ И добри новини фенове на Федерер, ето някои от тенис титаните тайни за дълголетие.

31 Кевин Планк: главен изпълнителен директор и председател, Under Armour

Кевин Планк, Under Armour

„Успехът не се случва бързо. Това се случва, когато правите едно и също нещо отново и отново, станете страхотни в това и предоставяте голяма стойност на потребителите. '

Снимката е предоставена от Flickr.

32 Джаред Лето: Актьор

Джаред Лето

„Трябва да си много добър с времето си. Трябва да бъдете невероятно фокусирани върху това, което е важно, какви са приоритетите. И в наши дни Лето със сигурност е достатъчно успешен, за да бъде един от тях най-готините мъже над 40.

33 Райън Сикрест: Водещ на телевизия и радио

Райън Сикрест

- Напълно нетърпелив съм. Това е една от причините да успявам да върша нещата през цялото време. Харесва ми нещата да се свършат бързо. Освен това не съм имал обедна среща от 10 години. Никога не спирам за обяд или губя време да пътувам до обедна среща.

34 Джъстин Бийбър: Поп звезда

Джъстин Бийбър знаменитости, свързващи се с нормални хора

Shutterstock

„Успехът продължава да се представя през следващите години. В крайна сметка това ще означава съпруга и семейство.

35 Брад Пит: Актьор и филантроп

Брад Пит

Shutterstock

„Влезте в нещо наистина лично, което означава нещо за вас, където имате какво да кажете и е нещо наистина индивидуализирано. Иска ми се да бях по-наясно с това, че вместо да направя няколко неща, които ми бяха казали, би било добре за мен. И не бяха, защото ме остави празен, така че така или иначе не свърших добра работа. Мисля, че това е ключово за това, което правим: трябва да е лично. “ За повече житейски съвети от Пит, ето как той победи депресията веднъж завинаги.

36 Дуейн Джонсън: Актьор, Бъдещ ПРОЕКТ

бутилирана вода скалата Дуейн Джонсън

Shutterstock

„Успехът не е за една нощ. Това е, когато всеки ден ставаш малко по-добър от предния ден. Всичко се сумира. ' Сега прочетете футболният треньор, който помогна на Джонсън да се подобри.

37 Крис Еванс: Актьор

Крис Евънс

„В живота си научих, че никой не може да ми каже какво означава щастие, знаеш много пъти, когато основаваш нивото си на успех или щастие на това, което другите хора мислят за теб и как другите хора гледат на твоето пътуване. Но това не е работа на никой друг. Предполагам, че за мен е осъзнаването колко малко е важно Холивуд, разбирате ли какво имам предвид? Можете също така да научите много от Еванс за успеха в стаята с тежести .

запознанства на 40 години като мъж

38 Райън Рейнолдс: Актьор

Райън Рейнолдс

„Винаги съм работил възможно най-много, понякога в моя личен живот. Така че за мен силата на волята и дисциплината са синоними. ' А като говорим за Рейнолдс, ето ги най-подценяваните му филми.

39 Бил Гейтс: съосновател на най-богатия човек на Microsoft в света

Бил Гейтс

Shutterstock

„Уорън Бъфет винаги е казвал, че мярката [на успеха] е дали близките ви хора са щастливи и ви обичат ... Също така е приятно да се чувствате така, сякаш сте променили нещо - измисляте нещо или отглеждате деца или помагате на хора в нужда.“

40 Том Ханкс: Актьор

Том Ханкс предаде класическа роля

„Успехът е измамник, това е късмет.“ И всички любители на Ханкс трябва да проверят нашето интервю със сина му Колин.

защо е неуважително да носиш шапка вътре

41 Робърт Патинсън: Актьор

Робърт Патинсън

„Ако постигнете ранен успех, винаги има тази част от вас, която се чувства като:„ Трябва да се справя с дисбаланса, трябва да спечеля този успех след факта. “ Опитвам се да намеря трудни роли, а също така, все още ги намирам и сега, дори след като направих купища наистина произволни филми, режисьорите са наистина изненадани, че искам да играя частите, които искам да играя. Те просто предполагат, че искате да направите само почетния добър човек, който спасява деня или умира в края.

42 Джейми Фокс: Актьор

знаменитости герои Джейми Фокс

Агенция Featureflash Photo / Shutterstock

- Какво има от другата страна на страха? Нищо. Значи или правиш, или не, но няма наказание. Няма награда. Просто бъдете себе си ... Хората са нервни без причина, защото никой няма да излезе и да ви удари шамари или да ви набие. Също така, прочетете за часа Фокс спаси някого от горяща кола.

43 Аштън Къчър: Актьор, Технически инвеститор

Аштън Къчър

Shutterstock

„Най-сексито нещо в целия свят е да си наистина умен. И да бъдеш внимателен и да бъдеш щедър. Всичко останало е глупост. Обещавам ти. Просто глупости, които хората се опитват да ви продадат, за да се чувствате по-малко. Така че не го купувайте. Бъди умен. Бъдете внимателни и бъдете щедри.

44 Джим Кери: Актьор

Джим Кери

„Готови сте и можете да правите красиви неща на този свят и докато минавате през тези врати днес, ще имате само два избора: любов или страх. Изберете любовта и не позволявайте на страха да ви обърне срещу игривото ви сърце.

45 Том Круз: Актьор

Знаменитости герои Том Круз

„Аз съм добър слушател. Мисля, че това е най-важната характеристика. Винаги съм бил такъв. Не че приемам всички съвети, но трябва да ги изслушате и да имате смелостта да вземете решение. Тогава просто отивам за него. Важното е да сте спокойни в работата си. Същото в живота. Не правете всичко прекалено интензивно. Тогава можете да оставите всичко да си отиде и да не „действате.“ И за протокола, успехът на касата на Круз е почти сигурно да продължи с продължението „Top Gun“.

46 Лари Елисън: изпълнителен председател и главен технологичен директор, Oracle

Oracle PR / Flickr

„Пристрастен съм към победата. Колкото повече печелите, толкова повече искате да спечелите. '

47 Омар Епс: Актьор

Омар Епс

„В каквато и форма на изкуство да работите, изключително важно е да го видите ясно, да го усетите ясно и да не се притеснявате за резултатите или как някой друг ще го види. Ако го виждам ясно, това трябва да бъде.

48 Брадли Купър: Актьор

Брадли Купър

„Целта не е да успеем. Целта е да расте.

49 Марк Уолбърг: Актьор

Марк Уолбърг

„Всичко е свързано с шума, независимо дали е в Бостън или филмовата индустрия. Блъскам се през целия си живот - попадайки си в беда и действайки по обратния път. Просто съм щастлив, че имах възможността да го прилагам в различна посока. Уолбърг също не е непознат успех на голф игрището .

50 Джордж Клуни: Актьор

Джордж Клуни

Shutterstock

„Бях на 34 преди [славата] да удари. И много се провалих. И след като много се провалих, разбрах колко успешен е късметът. Защото не става въпрос само за вашия блясък. Късметът има огромна ръка. Мисля, че причината, поради която много млади хора са толкова прецакани, често е, че те не са имали лукса, който имах да създават важни отношения и мнения и житейски опит, преди да имат успех. И поздравления за Клуни жена му успешно ражда близнаци .

За още по-невероятни съвети за това да живеете по-умно, да изглеждате по-добре и да се чувствате по-млади, следвайте ни Facebook сега!

Популярни Публикации