40 най-добри съвета за запознанства за мъже над 40 години

Ако попаднете на пазара през 40-те си години, знаете колко страшно може да се почувства. Отдавна са отминали дните на безброй самотни приятели, безброй единични барове и безкрайно време на ръце. И освен това може да се почувствате малко ръждясали - дори нервни! - като се върнете обратно в играта след дълго отсъствие. Но слушай: Не се притеснявай, братко! Търсенето на любов през петото десетилетие не е толкова трудно, колкото си представяте. Просто следвайте тези ключови съвети за запознанства за мъже над 40. И преди да влезете обратно, не забравяйте, че има точно такива 17 неща, които никога не трябва да казвате на жена.1 Прегърнете новия свят.


40 основни съвета за запознанства за мъже над 40 години

Значи сте извън играта от няколко години? Позволете ми да ви ускоря. Днес всички сме много по-търсещи и социално свързани, така че, както бихте оставили „положителна хартиена следа“ за потенциалните работодатели, които ви търсят в Google, и вие трябва да направите същото за любовния си живот. (Влезте в социалните медии и се уверете, че прожектирате здравословен образ в света. Тя ще потърси в Google.) И нагоре вашата текстова игра. Ще откриете, че правите повече текстови съобщения, отколкото сте си представяли. И за още чудесни съвети, не би навредило да се подготвите 40 най-добри комплимента за хората над 40 години.

2 Но помнете основите.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

ShutterstockНякои неща никога не се променят: Трябва да пристигнете навреме, да присъствате, да се интересувате истински от това коя е тя и от какво произтича тя, да предложите да вземете раздела и да се уверите, че тя получава такси, ако се прибира вкъщи или стои навън, докато тя влиза безопасно в дома си. Ако тя отива при вас, винаги не забравяйте да поискате ентусиазирано, устно съгласие за всичко, което правите. И освен ако не искате да изглеждате напълно без връзка, избягвайте 40 поговорки Мъжете над 40 години трябва незабавно да спрат да използват .3 Представете си следващата си връзка.

мъж неженен на 40, основни съвети за запознанства за мъже над 40

ShutterstockПреди да се регистрирате за всяко приложение за запознанства, за което сте чували вашите самотни приятели, представете си как искате да изглежда цялото това приключение.
„Отделете малко време, за да останете сами, да ви е удобно да бъдете сами и със себе си и да решите какво наистина искате от следващата си връзка“, предлага Jane coloccia , автор на Изповеди на наркоман от онлайн запознанства . „Като стане ясно кой си и какво искаш, ще се появи правилният човек.“ И когато се регистрирате за приложение за запознанства, имайте предвид 12-те най-големи профила за запознанства, които гафовете правят мъжете .

4 Потърсете в Google.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Отново, датата ви ще ви търси. Така че поправете дезинформацията, която може да открият, или поне ще бъдат готови да докажат, че не сте избягалият сериен убиец, който споделя вашето име.

5 Разберете къде искате да се запознаете с нови хора.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Някои хора обичат да срещат потенциални срещи в барове или кафенета. Някои харесват постановка, организирана от приятели. Други предпочитат да търсят любов - или поне забавление - онлайн чрез приложението за запознанства. Важно е да разберете какво се чувства най-естествено за вас и да се противопоставите на желанието да правите това, което работи за приятел. Ако отивате по маршрута на приложението за запознанства - а през 2018 г. бихме ви препоръчали - върнахме ви гръб: Ето Най-добрите приложения за запознанства, ако сте над 40.6 Ако се срещате онлайн, регистрирайте се в няколко приложения.

Социален профил, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

„Ако ловите птици, бихте ли поставили семената си на няколко места или бихте ги поставили само на едно място?“ казва Меган Уекс , експерт по запознанства и връзки. „Вашите шансове да се срещнете с някого се увеличават, когато сте по-видими, така че рискувайте и се поставете там“. И за да сте сигурни, че първата ви среща протича по план, вижте тези 40 неустоими идеи за първа среща .

7 Не подценявайте обжалването си.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Възможно е да имате малко по-малко коса, малко повече бръчки и по-широка талия в наши дни, но не позволявайте на реалността, че вече не сте на 20-те или 30-те години, да ви накара да мислите, че привлекателността ви е намаляла. Точно обратното. Днес сте по-възрастни, по-мъдри и трябва да се носите с повече увереност, отколкото през 20-те си години. И ако се тревожите на остарялата си игра със стил, променете това веднага след четене 20-те категорични правила за стил за мъже над 40 години .

8 Влезте във форма.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Навършването на 40 години означава, че губите тестостерон до десетилетие. Следователно, съставът на тялото ви вероятно е ударен и съотношението ви свинска мас към твърдостта не е това, което е било някога. По-голямото черво не само ви придава силует на по-възрастен мъж, но също така представлява риск да намалите вашата сексуална функция. Лекарството не е голяма загадка: ударете фитнеса. И за повече информация относно стареенето вижте 40 начина, по които тялото ви се променя след 40 .

9 Станете по-добри за личната грижа.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Ако се върнете в играта след няколко години отсъствие, може да се изненадате да откриете, че сте по-космат от по-младите си мъже. Сега, не е нужно да разглеждате всички кукли Кен върху нас, но ако гърдите, гърбът и личните ви не се различават от тези на мечка гризли, може да се оцени подстригването.

10 Регистрирайте се за услуги за пазаруване.


шивашки тайни, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Ние знаем: Мразите пазаруването. Това е добре. Но познайте какво ?! През 2018 г. дори не е нужно да напускате дома си, за да пазарувате! Дайте реномирани абонаментни услуги с вашите размери - и обща представа за вашето настроение - и те ще изпратят цели тоалети до дома ви, за да ги запазите или изпратите обратно, ако е необходимо. Bombfell , Поправка на бод и Клуб на багажника всички съществуват заради мъже, които се чувстват като вас при пазаруването. Затова актуализирайте гардероба си и ще се почувствате по-добре и по-уверени. И ако пазарувате по старомодния начин, знайте 30 най-добри начина да спестите пари за дрехи.

11 Не излизайте във вакуум.


Дон

Виждайки как вашата дата взаимодейства с други хора, ще ви даде много по-добре закръглена представа за човека, който са. Приятелите и семейството ще разкрият различни аспекти на личността и поведението на вашите партньори. Вашата работа е да разберете какво чувствате по отношение на тези досега неизвестни черти.

12 Не карайте датите да отговарят на профил.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

„Разбира се, може всички да сме имали„ тип “, който ни е привличал в миналото, но за да си намерим качествен партньор, е време да пораснем“, казва треньорът по отношения и автор Лейни Зукерман . „Има много потенциални партньори, които са диаманти в необработен вид. Не винаги е лесно, но мисли нестандартно.

13 Използвайте скорошни снимки в приложения за запознанства.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Макар че е изкушаващо да искате да водите снимка на вас в края на двадесетте, датата ви няма да отнесе любезно към измамата, когато се появи, че търсите действителната си възраст. Може да звучи откровено, но вашата привлекателност наистина зависи от това да притежавате кой сте, а не кой сте били или наистина кой ще бъдете.
Едно добро правило е да се опитвате да публикувате снимки, направени през последните 18 месеца: Прозорец от време, в който вероятно сте претеглили същото количество или сте спортували около същото количество коса. Ако наистина искате да покажете своята приключенска страна, като публикувате петгодишна снимка на върха ви на връх Килиманджаро, добавете надпис, който отбелязва годината. И не забравяйте да избягвате използването им 40 неща, които мъжете над 40 години никога не трябва да казват .

14 Бъдете позитивни във вашия профил.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Макар автентичността да е от ключово значение, това да бъдеш хапче или примамка е малко вероятно да накара хората да слюнят, за да прекарат една вечер с теб. По-важното е, че негативизмът е показателен за болката, която на 40-те си години вероятно сте преживели. „Всеки има багаж“, казва крилатата жена за онлайн запознанства Ем Хамел на menaskem.com . „Но вашият онлайн профил за запознанства не трябва да дава основание на момиче да се съмнява, че сте добре нагласеният тип. Предпочитаме да научим за вашия багаж, като същевременно открием всичките ви невероятни качества. Тогава ще те обичаме заради теб - бойни белези и всичко останало. И за повече съвети за приложения за запознанства, тук са 30 най-лоши фрази, които да използвате в профила си за запознанства .

15 Избягвайте да звучите общо.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Трябва да сте оригинални в сайтове или приложения за запознанства. Всички са спокойни и обичат да пътуват и се наслаждават на филми. Не се страхувайте да оставите вашите идиосинкразии да се показват, защото никой не иска 100% основен брато. Ако го направят, вие не ги искате. Вие сте на 40 години! Живял си живот! Докажи го!

16 Бъдете честни за вашата ситуация.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Независимо дали се срещате онлайн или IRL, в даден момент ще разкриете възрастта си, дали имате деца и т.н. Възможно е да се изкушите да измамите или да излъжете, като пропуснете името на това да се представите като млад, свободен бонвиван. Докато разтягането на истината може да ви помогне да постигнете или поддържате интереса на потенциален партньор в краткосрочен план, няма да мине много време, преди реалността да стане очевидна и вие все още сте необвързани.

17 Бъдете честни относно семейното си положение.

Указ за развод за подготовка за развод, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

„Много хора, които са женени, но живеят като самотни, заблуждават себе си и другите, като мислят, че са законно неженени“, казва той Април Масини , експерт по отношения и етикет със седалище в Ню Йорк. „Когато се установи, че не са, всичко поразява феновете и се хвърлят твърденията за лъжа и измама. Не забравяйте, че ако сте женени, но сте разделени, вие сте женени. Ако сте женени и живеете неженени, вие сте женени. Ако искате да излезете женени, поне бъдете честни със себе си и тези, с които излизате. Но най-хубавото е, че ако искате да бъдете неженени, уверете се, че сте - законно.

18 Оптимизирайте дома си.


Имоти, наследствени имения, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Ако има шанс датата да се върне у вас за нощна шапка, уверете се, че не прилича на вида ергенска подложка, в която бихте очаквали да живее един-единствен 40-годишен мъж. Сложете игралната си конзола, скрийте гравитационния бонг, подредете мястото и го проветрете. Мъж на вашата възраст не трябва да подчертава, че живее мащабно, но би бил добре да покаже, че се грижи за заобикалящата го среда. И бъдете сигурни, че нямате 40 артикула, които човек над 40 години не трябва да има в дома си .

19 Не избирайте лента от 20 години, за да отговаряте на датата си.


40 комплимента, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Започнете да правите списък с всички места, които поставят отметки в полетата ви и които също водят до страхотна дата. Тези артикули могат да включват страхотна атмосфера, фантастични коктейли, страхотна храна, ценообразуване на юг от скандално, приятелско обслужване и ласкателно осветление (в края на краищата сте на 40). Подобно на обличането на млади, планирането да се срещнете на място с гръмотевична музика и преобладаващо тълпа от средата на двадесетте години определено ще даде обратен ефект.

20 Не се показвайте мърляв.

40 комплимента. Основни съвети за запознанства за мъже над 40

Shutterstock

сънува мъртва риба

Човек на около двадесет или тридесет може би може да се измъкне с навиване за среща в неравна брада, очукани фургони и мръсна тениска. Не можете да правите това повече. Погледнете си твърдо и вижте какво бихте могли да полирате, като същевременно се чувствате като автентичното си аз.

21 Облечете възрастта си на дати.

костюм от три части, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Избягвайте желанието да се обличате по-млади. „Обличането на по-млади служи само за подчертаване на напредващите години“, казва Алекс Уилкокс , съсобственик на магазин за дрехи в Ню Йорк На лорд Уили. - В крайна сметка изглеждаш като стара глава върху младо тяло. Това е в противовес на класическото обличане - макар и с няколко игриви малки щрихи - което има тенденция да прави обратното. ' И определено не носете нищо в този списък 50 неща, които не трябва да притежава човек над 40 години.

22 Стигнете там преди нея, за да осигурите маса.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

А, да. Най-важният съвет за запознанства за мъже: Как да заковите поздрава. Застанете високи, проблясвайте онези перлено бели и поздравете датата си с поздрав, който е топъл и не прекалено познат. Ще трябва да разберете дали това е прегръдка, целувка с двойна буза в евро стил или ръкостискане. Кажете на датата си, че се радвате да ги видите и ако приемете, че сте пристигнали първи - винаги добър ход - уверете се, че сте си осигурили добре разположена маса, меню за напитки за разглеждане и вниманието на вашия сървър. Насочете срещата си, за да седнете с гръб до стената, за да не се разсейвате от нищо друго, което се случва около вас.

23 Изключете телефона си.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Или поне да го заглушите, след като датата ви пристигне. Проверете го, когато те използват тоалетната, ако трябва, но ви карайте да присъствате и да сте ангажирани. И заради Пит, не носете телефона си на щипка за колан. Да бъдеш баща не те извинява да направиш класическа грешка на баща си.

24 Използвайте езика на тялото в своя полза.


предложение, млада двойка, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

„Дръжте главата си високо, а раменете на квадрат“, казва Ейми Дж. К. Къди , Доктор, доцент в Харвардското бизнес училище. „Заемете малко територия, като поставите краката си на ширината на раменете. Не сгъвайте ръце пред гърдите си, дръжте отворена поза. Заемайте допълнително място с езика на тялото си. ' И за повече информация относно декодирането на езика на тялото, ето как Прочетете мислите на вашия партньор с тези 10 разказа за езика на тялото .

25 Бъдете леко безгрижни.


основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Толкова е лесно за мъж на 40 години да се дразни от ужасно обслужване или непокорни съседи на среща. Оставете го и не се дрънкайте. Ако се дразните, тя ще се чувства само неловко.

26 Поддържайте светлина.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

На първа среща не искате да влизате в задълбочен разговор за това как преживявате криза на средната възраст или как мразите кариерата си. Ако всичко върви добре, ще им дойде време за сериозни разговори по пътя, но в ранните етапи на запознанствата се забавлявайте, поддържайте ги с лекота и задавайте милион въпроси. За помощ за това, тук са 20 основни въпроса, които трябва да зададете на първа среща .

27 Усъвършенствайте уменията си за слушане.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

На голямата възраст на 40 години вероятно сте събрали някои отличия и няколко страхотни истории, които да разкажете. Но не позволявайте на прежди от собствения ви деринг да ви пречат. Отговорете на въпросите, когато са зададени, но веднага щом сте дали кратък и задоволителен отговор - надяваме се по начин, който е забавен, интригуващ и очарователен - попитайте датата си нещо, което наистина искате да знаете за тях, и обърнете внимание на интересни пътища на запитване за изследване.

28 Избягвайте подробни бивши разговори.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

„Това е голямо отклонение и показва, че не сте преминали отвъд тази връзка“, казва Елиът Кац , автор на Да бъдеш силен мъж, който жената иска: Вечна мъдрост да бъдеш мъж . Вашето MO трябва да се фокусира върху вашата дата и да ги накара да се отворят, а не да се чудите как се измерват.

29 Не позволявайте доверието да излезе като арогантност.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Ако търсите съвети за запознанства за мъже над 40 години, вероятно имате доста житейски опит зад гърба си. Но това не означава, че можете да имате его. „Наистина има тънка граница между увереност и арогантност“, казва Джим Уайт , основател на сайта за запознанства Singles Over Forty. „Макар да е страхотно да звучиш уверено и дори да проявиш малко его, докато си на среща“, Уайт казва, че трябва да отделиш „секунда, за да се изслушаш и да наблюдаваш собствената си стойка и маниери“.

30 Проявете гордост.


тайни за снимки на знаменитости, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Но не се страхувайте да споделите информация, която разкрива малко за вашата личност и вашите постижения. Изследователи от Университета на Британска Колумбия откриха, че за разлика от арогантността, гордостта може да се включи. Те откриха това, като помолиха жените да разгледат снимки на мъже, показващи срам, щастие и гордост, след което ги помолиха да оценят привлекателността на момчетата. Когато е ваш ред да разкриете някаква информация за себе си, винаги е добра идея да поговорите за нещо, с което се гордеете. Може да изпратите родителите си на пътуване, на което винаги са искали да отидат, или да обучавате отбора на малката лига на децата си . Докато чувството за постижение, което чувствате, е истинско, вашата привлекателна демонстрация на гордост ще проблясва.

31 Посетете въпроса.

въпроси за първа среща, основни съвети за запознанства за мъже над 40

Shutterstock

Ако има част от информацията за вас, която умирате за датата ви, но не можете да измислите начин да я плъзнете безпроблемно в разговора, опитайте да зададете на датата си въпроса, който искате да бъде зададен. След като тя отговори на въпроса ви, е много вероятно тя да ви върне същия въпрос. И за още полезен съвет, знайте 20-те въпроса, които никога не трябва да задавате на първа среща .

мечта да ходи бос

32 Постижения на нрав със самоунищожение.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Това, че сте на 40 години, означава, че имате някакъв живот под колана си. Това може да бъде привлекателно, но също и малко самосъзнание. Съберете ги заедно и можете да поднесете опияняващо комбо като това: „Да, отидох в [вмъкнете престижен колеж], но бях почти най-лошият студент, който някога са имали.“ Вижте какво направих току-що? Вашата дата също.

33 Познайте вашите прекъсвачи на сделки.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Ако има един основен съвет за запознанства за мъже над 40 години, това е да знаете какво искате. „Когато знаете какво няма да търпите, е по-лесно да се срещате с умни“, казва Автомобили. „Например, ако не искате да излизате с някой, който има деца, ще си спестите много време, като просто откажете на всеки, който иска да излиза с вас и който вече има пило. Същото важи и за парите, религията и начина на живот. Забравете преценката - просто бъдете верни на вас и ще имате успех в срещите.

34 Плати.

тайни на готвача, Неща, които никога не трябва да правите в изискан ресторант, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Ако не сте излизали от известно време, може да се изненадате да разберете, че повечето жени ще приемат, че плащат своя дял от сметката. На първа среща предлагайте да платите, без да сте властни. Ако датата ви все още иска да плати и имате чувството, че сте споделили забавна вечер, препоръчайте й да получи сметката на следващата ви среща, ако имате късмета да я видите отново. И ако отивате на тази втора среща, вдъхновете се от тях 40 неустоими идеи за втора среща .

35 Последващи действия.


облечете се добре през 30-те години, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Искате ли отново да видите датата си? Кажи й, че ще им се обадиш. След това им се обадете. Ако не искате втора среща, не казвайте, че ще им се обадите. Просто кажете: „Прекарах страхотнотази нощ.'Лъжата за вашите намерения ще ви накара да се почувствате зле, докато те ще се почувстват излъгани. И забравете правилото за три дни. Толкова сме свързани сега, ако не се свържете с датата си в рамките на няколко дни, ще изглеждате така, сякаш не сте могли да се притеснявате или не сте се насладили на датата.

36 Задайте очаквания.


30 комплимента, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Това е 2018 г. Ако след дни, седмици или месеци датата ви е готова да бъде моногамна с вас и още не сте там, бъдете предварително за това. По същия начин, ако вашата дата иска да има деца и вашите дни за отглеждане на деца са зад вас, наложително е да ги уведомите, преди животът ви да се преплете твърде много.

37 Не приемайте нещата лично.

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

„Запознанствата могат да изискват твърда кожа. Започнете да разработвате такъв сега “, препоръчва Рене Сузани , треньор по запознанства. „Нищо, което непознат прави онлайн, всъщност не е свързано с вас. Да имате пълноценен любовен живот си струва да изтърпите няколко неуспехи. Почакай там!'

38 Бъдете отворени за семейното им положение.

внимателното слушане на децата ви може да ви направи по-добра майка, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Дори никога да не сте имали собствени деца, както се срещате през 40-те години, ще влезете в контакт с всякакви настройки за съвместно родителство и стъпково родителство. „Това може да изисква гъвкавост, докато заобикаляте„ Аз имам децата този уикенд “или отивате на„ срещи “с включени деца“, казва Моник Хонаман , автор и експерт по връзките.

39 Не слагайте яйцата си в една кошница.

Запознанства, сватовници, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Има няколко предимства към момента с много хора, преди да сте се договорили за изключителност с някой от тях. Това ще изостри способността ви да намерите някой, който е подходящ за вас, и да имате повече възможности да разберете кое прави страхотната среща - и не толкова страхотна.

40 Помислете за всяка лоша среща като за необходима стъпка към страхотна.

призрак осветление е фраза, която хората под 40 години използват, основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Някои дати няма да са добри. Всъщност някои може да не са толкова добри, че да бъдете по-малко склонни да продължите за известно време. Съпротивете се на този порив и уговорете друга среща възможно най-скоро. Ако има уроци, които трябва да се научат от дуда, не забравяйте да ги приложите при първа възможност.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации