30 идеални идеи за подарък за рожден ден за вашия най-добър приятел

Добросъвестният най-добър приятел е рядка находка. В крайна сметка на планета с 8 милиарда души върху него, какви са шансовете да намерите човек, който споделя вашето чувство за хумор и вкус в филми , или дори просто някой, който с радост мрази същите неща като вас? И като се има предвид колко изключителен е вашият BFF, когато рожденият им ден се търкаля, е важно да им подарите подарък, който му напомня колко специални са за вас. Така че, ако търсите перфектен подарък, не търсете повече.Редакторите на Best Life претърсиха интернет, за да ви донесат най-добрите продукти там и се надяваме да ги харесате толкова, колкото и ние. Пълно разкриване: ние можем да спечелим комисионна за всичко, което закупите чрез връзки на тази страница, но това не означава, че ще платите повече за тях (никога не бихме ви направили това!). Ценообразуването и наличността са точни към първоначалната дата на публикуване на парчето, но това е интернет и не можем да гарантираме, че тези сладки, сладки сделки ще продължат вечно, така че ги вземете, преди някой друг да го направи!

1 Тази персонализирана кутия за бижута

монограмна кутия за бижута, подаръци за най-добър приятел

Персонализирана планета$ 55 купи сега на Персонализирана планетаЗа цял живот бижутата на най-добрите приятели заслужават някои подходящо съхранение . И какво по-добро място за съхранение на тези колиета с полусърце и гривни с конци за бродерия от тази стилна кутия за бижута с монограма?2 Тази възглавница за най-добър приятел

възглавница от чул с очертания на две състояния върху него, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 35 купи сега на Etsy

С тази възглавница можете да напомните на най-добрия си човек, че независимо колко далеч е той или тя, те винаги са в сърцето ви. Може дори да им осигури малко допълнителен стимул да ви посещават от време на време.3 Този персонализиран кожен ключодържател

персонализирани кожени ключодържатели, подаръци за най-добри приятели

Etsy

$ 20 купи сега на Etsy

Искате ли да дадете на приятеля си нещо едновременно стилно и полезно? Тази персонализирана кожена ключодържател е здрава добавка към всеки ключодържател и улеснява намирането на малък комплект ключове в гигантска чанта или дълбок джоб на панталона.

4 Тази кофа „Candy Is a Girl’s Best Friend“

дилан

Nordstrom

$ 50 купи сега на Nordstrom

Знаете, че сте BFF на BFF, разбира се, но бонбоните несъмнено са близо секунда. Дори ако приятелят ви изглежда има сладък зъб което не може да бъде укротено, тази кофа на Dylan’s Candy Bar със сигурност ще му даде стария опит в колежа.

5 Тази персонализирана тоалетна чанта

чанта за тоалетни принадлежности с монограма, подаръци за най-добър приятел

Etsy

От $ 25 купи сега на Etsy

Дали вашият приятел пътува редовно за работа или винаги има чанта на лицето си, препълнено с продукти за поддържане , тази персонализирана тоалетна чанта със сигурност ще се превърне в ценно притежание.

6 Огърлица с цветя от този месец на раждане

пресовано колие от цветя, подаръци за най-добър приятел

Нечести стоки

$ 48 купи сега на Нечести стоки

Дори да нямате пари в брой, за да купите на приятеля си огърлица с рождени камъни (виждаме ви, априлски диаманти!), Пак можете да им подарите великолепно и специално парче рожден ден бижута с тази изгодна покупка купувайте колие с цветно колие, пълен с истинско цвете вътре в него.

7 Цифровият фотоапарат Kodak Smile Instant Print

камера за моментален печат kodak, подаръци за най-добри приятели

Кодак

$ 100 купи сега на Кодак

Сигурен, Instagram направи по-лесно от всякога да проверите подвизите на най-добрия си приятел, дори когато не сте наблизо, но нищо не може да бъде сравнено с наличието на физическа снимка наблизо. И ако обичате да имате под ръка снимки на любимите си хора, купувайте си BFF тази Kodak Smile Instant Print Camera, която и двете снимат и отпечатва снимки, може просто да ги вдъхнови да изпратят няколко физически снимки по вашия начин.

8 Този потребителски PopGrip

персонализиран попгрип, подаръци за най-добър приятел

Popsockets

$ 15 купи сега на PopSockets

Вашият приятел има телефона си в ръката си на практика 24/7 - и с този потребителски PopGrip, те може да държат и на сладка ваша снимка 24/7.

9 Този персонализиран терариум

персонализиран терариум, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 24 купи сега на Etsy

Дори ако вашият приятел със зелен палец вече има тонове разсад в тях градина , този персонализиран терариум е твърде очарователен, за да се противопоставим.

10 Този монограмен мултиинструмент

персонализиран мултитул, подаръци за най-добър приятел

Нещата запомнени

$ 36 купи сега на Нещата запомнени

Независимо дали окачват снимки или оправят кухненската мивка, този полезен мултитул с монограми е идеалният аксесоар за всеки приятел, който обича да бъде удобен около къщата .

11 Тази свещ „Липсва ми лицето ти“

липсва ми лицето ти соева свещ, подаръци за най-добър приятел

Etsy

От $ 12 купувайте сега на Etsy

Понякога най-важните неща остават неизказани - но не винаги. В някои случаи просто трябва да напомните на BFF колко много ви липсва тази прекрасна халба.

12 Тази илюстрация на най-добрия приятел

илюстрация на две жени, застанали една до друга, подаръци за най-добър приятел

Etsy

От $ 18 купи сега на Etsy

Разбира се, може да искате да подарите на най-добрия си приятел вдъхновена от Сикстинската капела стена от вас и нея в дома й, но тя живее под наем. Така че, ако искате да отбележите приятелството си и помогнете на вашия BFF да си върне гаранционния депозит, винаги има тази очарователна илюстрация по поръчка.

13 Тази огърлица от зодия

зодия огърлица, подаръци за най-добър приятел

Нечести стоки

$ 38 купи сега на Нечести стоки

Класически ли е Скорпионът? В любовния й живот ли е написан Водолей? Той Близнак ли е до основи? Без значение какъв е знакът на приятеля ви, те със сигурност ще полудеят за тази очарователна зодиакална огърлица.

14 Това платно уикенд

монограмна платнена чанта, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 35 купи сега на Etsy

Ако вашият BFF живее далеч , дайте им допълнителен стимул да дойдат на посещение, като им хванете този персонализиращ се платен уикенд. Това е идеалният размер за всички основни неща за пътуването им - и може би дори подарък за вас!

15 Този персонализиран графин

персонализиран графин, подаръци за най-добър приятел

Подарък персонализиран

$ 45 купи сега на Подарък персонализиран

Имате BFF, който има вкус към уискито? Дайте им нещо, за да съхраняват любимата си бутилка алкохол с този великолепен персонализиран графин.

16 Тези гривни за най-добри приятели

гривни за най-добър приятел, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 15 купи сега на Etsy

Разбира се, тези гривни за приятелство, в които сте направили летен лагер бяха достатъчно сладки, но тези, вдъхновени от компаса, са стилни алтернативи, които няма да изглеждат не на място с вашите решително пораснало облекло .

17 Тези най-добри приятели чаши за вино

чаши за вино за най-добър приятел, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 11 купи сега на Etsy

Винаги е някъде 5 часа - и когато случаят е такъв или в часовата зона на вашия най-добър приятел, или във вашата, защо не им се обадите и не си налеете малко вино в едно от тези очарователни очила? Дори различните часови зони не могат да попречат на най-близките приятели да вдигнат чаша заедно.

18 Този обичай плюшен халат

персонализиран халат, подаръци за най-добър приятел

Лични творения

$ 100 купи сега на Лични творения

Единственото нещо, което е по-добро от спа ден с вашия BFF? След това се излежавате у дома в един от тези супер меки халати с монограми.

19 Тази персонализирана тава за карти

персонализирана тава за карти, подаръци за най-добри приятели

Нечести стоки

$ 65 купи сега на Нечести стоки

Дори ако сте физически далеч от най-добрия си приятел, те могат да пазят напомняне за вас (и как да стигнете до вас) наблизо с тази очарователна тава за персонализирани карти.

20 Тази спа кутия

персонализирана спа кутия, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 49 купи сега на Etsy

За онези времена, когато не можете да посетите спа центъра, този домашен спа-комплект - пълен със сапун, масло за тяло, бомба за баня, балсам за устни, кибрит и спрей за тяло - е следващото най-добро нещо.

21 Този персонализиран комплект за захранване и безжични слушалки

банка за зареждане на черен клетъчен телефон и безжични слушалки, подаръци за най-добри приятели

Gifts.com

$ 100 купи сега на Gifts.com

Вие и най-добрият ви приятел все още говорите по телефона толкова, колкото и в колежа - и това е част от причината, поради която техните батерия винаги се движи около 10 процента. За да сте сигурни, че вашият BFF остава напълно зареден (и винаги е в състояние да клюкарства с вас), подарете им тази персонализирана банка за захранване и безжични слушалки.

22 Тези персонализирани чорапи за лице

чорапи по поръчка, подаръци за най-добри приятели

Etsy

$ 10 купи сега на Etsy

Най-добрият начин да напомните на BFF колко много ги обичате? Чифт чорапи с лице навсякъде, разбира се.

23 Тази халба „Ти си Рейчъл за моята моника“

чаша с

Etsy

$ 13 купи сега на Etsy

„Ще бъда там за теб“ е нещо повече от някои, които казват, че това е обещание, което даваш на своя BFF отново и отново - и нещо, което с нетърпение ще им докажеш, когато им подадеш този сладък Приятели -вдъхновен чаша.

неща, които трябва да знаете, но вероятно не

24 Тези адаптивни колби

персонализирана кожена колба, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 15 купи сега на Etsy

Независимо дали се опитвате да преминете през друга безкрайна сватба заедно или имате план преди играта Навечерието на Нова Година , тези очарователни кожени колби със сигурност ще ви бъдат полезни.

25 Тази гравирана рамка за картина

гравирана рамка за снимки, подаръци за най-добър приятел

Нещата запомнени

От $ 25 купи сега на Нещата запомнени

Кой казва бракове единствените връзки, които заслужават скъпи и сложни рамки? Дръжте тези BFF спомени отпред и в центъра в къщата си - или у приятеля си - с тази изискана персонализирана рамка.

26 Тези сладки ключодържатели от авокадо

чифт ключодържатели от авокадо, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 9 купи сега на Etsy

Вашият приятел е авокадото за вашия тост, гуакамоле за вашия чип - така че уведомете ги с тези очарователни ключодържатели, които казват: „Животът би бил ямките без теб.“

27 Този персонализиран комплект грил

инструменти за скара с дървена кутия с монограма, подаръци за най-добър приятел

Подарък персонализиран

$ 35 купи сега на Подарък персонализиран

Пазителят на скарата ли е вашият приятел? Шефът на бургера? Маестрото на гъбни шапки? Ако е така, подарете им подарък, който подобава на кулинарния им талант, с този стилен персонализиран грил комплект.

28 Този потребителски барабан

персонализирана чаша за напитки, подаръци за най-добър приятел

Etsy

$ 18 купи сега на Etsy

Уверете се, че вашият приятел никога не хваща грешната бутилка с вода след тренировка или не поставя отново леденото им кафе, като им давате този сладък и персонализиран барабан.

29 Тези колиета с най-добри приятели

колиета от сребърен триъгълник, подаръци за най-добри приятели

Etsy

$ 50 купи сега на Etsy

Искате кимване към приятелството ви, което е малко по-фино от разбитото сърце с „най-добри приятели“? Тези зашеметяващи минималистични колиета със сигурност отговарят на сметката.

30 Тази персонализираща се дъска за рязане

персонализирана дървена дъска за рязане, подаръци за най-добър приятел

Etsy

От $ 40 купувайте сега на Лични творения

Независимо дали вашият BFF би могъл да готви всеки готвач в хранителната мрежа или все още се справя с морските крака в кухнята , тази персонализирана дъска за рязане със сигурност ще направи приготвянето им за хранене запомнящо се.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации