100 невероятни татуировки за първи път

Що се отнася до ангажиментите, малцина са толкова плашещи, колкото чисто нова татуировка - особено ако е първата ви. От една страна, татуировките се информират по вкус и, както всеки, който е погледнал назад към старите плейлисти на iTunes, може да потвърди, вкусовете се променят като приливите и отливите. От друга страна, татуировките са по-постоянни дори от „докато смъртта ни раздели“ (в края на краищата не можете да се разведете със собствената си биология). О, и попиването ми боли. Много.И все пак, въпреки че някога са били културно изхвърлени в задните стаи на публични домове от 19-ти век и барове за мотористи от 20-ти век, татуировките изпитват нарастване на популярността. Според a Анкета на Харис 2012 г. , 21 процента от американските възрастни спортуват татуировки. Когато прецизирате данните, за да се прилагат само за много прехвалената хилядолетна демографска група, този брой скача до 40 процента (на допълнително проучване от Изследователски център Pew ).

Накратко, ние сме в разгара на пълноценно хладно ренесанс на татуировки. И ако все още не сте част от партито, няма по-подходящо време да се присъедините от сега. Единственият въпрос: Какво по света ще получите?„Обикновено препоръчваме да започнете от малко и да поставите татуировката някъде, което не се вижда силно, само за да могат [новодошлите] да свикнат с нея, преди да скочат в нещо по-голямо“, казва Джесика Джоунс от Червена ракета татуировка, в Ню Йорк.За да ви помогнем да стесните още повече възможностите си, ние разгледахме стотици акаунти в социалните медии, разговаряхме с експерти от целия бранш, разговаряхме с приятели и колеги и консултирахме собствения си личен опит , имаме повече от половин дузина татуировки). Тук ще намерите 100 от най-изисканите и най-вкусни идеи за готини татуировки за първи път. Кой знае: Може би ще намерите този за вас - или поне вдъхновението за един.1. Роза

Публикация, споделена от STUDIOBYSOL_vane (@vane_tattoo_) на 28 юни 2018 г. в 5:24 ч. PDT

Цветята - по-специално розите - се нареждат сред най-вечните дизайни в татуирането. Както беше разкрито в скорошна изложба в Нюйоркското историческо общество, можете да проследите тенденцията назад жени от висшето общество във викторианската епоха , които използваха дискретно дизайна на лесни за скриване места, например под китката (за да може да бъде скрит от гривна). Ако искате да играете на сигурно, изберете проста татуировка като тази.

2. Букет

Публикация, споделена от DOOMSAYER (@ dom.triple.six) на 19 юни 2018 г. в 7:11 ч. PDTИли работете с художник върху специално проектиран букет от всичко вашият любим цветя .

3. Орхидеи

Публикация, споделена от Professional & Precise (@jonathanmckenzietattoo) на 18 юни 2018 г. от 11:30 ч. PDT

Доколкото стайни растения вървете, орхидеите, ако се грижат правилно, са сред най-дълготрайните (и, ако питате повечето производители на вкус, и най-красивите). Вземете такъв, който трае вечно.

4. Сукуленти

сочна татуировка

Сукуленти също продължете с привидно безкраен живот. Това минималистично парче татуировка - което принадлежи и е проектирано от Най-добър живот редактор Ашли Мур - е пример за това как да ги проектираме правилно.

5. Лозя

Вижте тази публикация в Instagram

Увиване на лозя за Меган

Публикация, споделена от NW • Лора Мартинес (@nothingwildtattoo) на 15 август 2018 г. в 9:06 ч. PDT

Изрежете цветята, но придържайте се към зеленината . Увийте китката, предмишницата или дори цялото си бедро с някои пъргави, елегантни лози.

6. Върба

Публикация, споделена от sʜᴀʀᴏɴ (@sbvtistv) на 29 март 2016 г. в 14:18 ч. PDT

Съзерцателната природа на върбата е подходяща за съзерцателна душа и придружаващата я проста татуировка.

7. Палмово дърво

Публикация, споделена от Yair Assaraf (@yair_assaraf) на 13 май 2018 г. в 12:24 ч. PDT

„Няма да можете да отидете на плаж две седмици, след като си направите татуировката“, казва Джоунс. Прекомерното излагане на слънце и пясък може да причини непоправими щети на кожата ви - или още по-лошо: произведения на изкуството. Това обаче не означава, че страхотна татуировка като тази не може да предизвика малко от онази прохладна природа във вашия ежедневен живот.

8. Бор

Публикация, споделена от Малки татуировки (@ small.tattoos) на 17 декември 2017 г. в 8:25 ч. PST

„Цветът обикновено е по-груб по кожата, тъй като мастилото трябва да е добре наситено“, казва Торнхил. С други думи: Повече ръкоделие, отколкото изисква традиционната татуировка с черно мастило.

9. Кленово дърво

Публикация, споделена от Глен Хелм (@glen_helm_tattoos) на 5 март 2016 г. от 16:40 ч. PST

Ако ще си правите цветна татуировка, помислете дали да не отидете на дизайн, направен в акварелен стил, това е цялата ярост в наши дни. Когато татуировката ви избледнее - и не се заблуждавайте - ще заглуши, пръскащото мастило има тенденция да остарява по-добре от по-ярко оцветените парчета.

10. Цяла гора

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от @ianreynold - Планинско колоездене през гората. Благодаря Клаус! ... .. #naturetattoo #forestattattoo #biketattoo #finelinetattoo #etchingtattoo #sftattoo #blackinktattoo #bayareatattoo #bayareatattooartist #sfblackwork #hizokucycles HizokuCycles.com

Публикация, споделена от „Магазин / блог за велосипеди Hizoku“ (@hizokucycles) на 18 януари 2019 г. в 13:30 ч. PST

„Много хора в наши дни не осъзнават, че повечето художници имат книга, пълна с оригинални дизайни, които са нарисували - и искат да си направят татуировка“, казва Джоунс. „Изберете художник, чийто стил ви харесва. След това изберете от тяхната книга. По този начин ще имате нещо специално, което никой друг няма.

11. Лъв

Публикация, споделена от Lion Tattoos (@liontattoos) на 26 юни 2018 г. в 2:23 ч. PDT

Друг източник на вдъхновение от природата: животинско царство . „Първата стъпка е да хванем идеята“, казва Торнхил. „Ако сте стигнали до магазина и имате проблеми с мисленето какво да получите, художниците могат да ви помогнат. Ще попитаме клиенти Какво означава най-много за тях и където мислят да си направят татуировката. След това работим с магията си, за да проектираме нещо специално, на което да се насладят - завинаги.

12. Вълк

Публикация, споделена от Dan⚡Bythewood (@danbythewood) на 1 юни 2018 г. в 20:10 ч. PDT

Нещо в тази насока свиреп вълк - което беше извършено щателно от Дан Байтууд, в Ню Йорк украсен - с любезното съдействие на нашия колега Тайлър Стюарт е чудесен начин да отдадем почит на Дарвиновия прародител на най-добрия приятел на човека.

13. Кучета

Морган

Човешките взаимоотношения може да набъбнат и отслабнат, но любовта на кучето остава същата . Запомнете кученцето си. (Също така, говорейки от личен опит - дизайна по-горе, от художника Добре, е на Морган - да имаш татуировка на куче е отлично начало за разговор.)

14. Котки

Публикация, споделена от True Tattoo London (@truetattoolondon) на 4 април 2018 г. в 4:50 ч. PDT

Изравнете се с Най-добър живот официалната позиция на дебат котки срещу кучета.

15. Отпечатък на лапа

Публикация, споделена от Тим ​​Бек (@timbecktattoos) на 26 юни 2018 г. в 16:10 ч. PDT

Получаването на отпечатък на лапа е абстрактен начин за чествайте своя най-кофти и най-сладък член на семейството .

16. Пеперуда

Публикация, споделена от sr_cologno_ink _____ ✍ (@senzaregoletattoo) на 26 юни 2018 г. в 15:04 ч. PDT

Плувайте като един от тях.

17. Пчела

Публикация, споделена от (@lucietattoo) на 27 юни 2018 г. в 8:53 ч. PDT

Или ужилване като едно от тези. (Макар и не толкова, колкото, знаете, получаване татуировка.)

18. пера

Публикация, споделена от Raciel Crúz Peña (@ razart09) на 21 октомври 2017 г. в 18:36 ч. PDT

Ще видите много от тези прости татуировки в Коачела и изгарящ човек.

19. До къде

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Nunes Tattoos Femininas (@nunesfemininas) на 26 февруари 2019 г. в 12:49 ч. PST

Някои смятат татуировките за птици за основни. Но ако отхвърлите тенденциите и получите стилизиран, геометричен дизайн, вашата птица ще бъде всичко друго, но не и.

20. Шоколад

Публикация, споделена от Bob Horrors (@bobhorrors) на 18 декември 2016 г. в 8:05 ч. PST

Хайде. Всички обичат шоколада .

21. Резен торта

Публикация, споделена от JK KIM (@ jk.tat) на 30 януари 2017 г. в 13:28 ч. PST

Да, можете да вземете вашата торта и да я изядете също. (Все пак ще трябва да предоставите ядливата версия.)

22. Кексче

Публикация, споделена от STUDIOBYSOL_heemee (@ heemee.tattoo) на 13 ноември 2017 г. в 3:35 ч. PST

С череша отгоре.

23. Сантиментално изпечено добро

Публикация, споделена от Amber Kogut (@amberktattoos) на 21 септември 2016 г. в 15:01 ч. PDT

Не всички готини татуировки трябва да имат значение, казва Джоунс, но 'някои хора предпочитат смислени татуировки!' Ако сте израснали в, да речем, Ню Йорк, багелът е един от начините да носите родния си град със себе си, независимо къде отивате в живота.

24. Градски силует

Публикация, споделена от Стюарт Хендри (@stuheffner) на 28 октомври 2017 г. в 11:03 ч. PDT

Или станете още по-буквални: татуировка на градски хоризонт отдава почит на града, където всичко е започнало - и начинаещите ще се радват да научат, че дизайн като тази проста татуировка с контур не изисква повече от час под пистолета, най-много.

25. Силуетът на вашия дом-държава

Масачузетс контур татуировки

Скорошна тенденция в татуирането се решава да получи контури на вашите родна държава . По този начин можете да изчакате и да размишлявате, ако искате да го попълните на по-късна дата - с оцветяване, топография, пътища, градчета, геометричен дизайн или дори само с черно черно засенчване - можете. Или можете да го оставите като оскъдно произведение на изкуството.

26. Координати

Публикация, споделена от Сара Роуз (@sarahrosepm) на 24 май 2018 г. в 6:08 ч. PDT

Координатите на специално място, казва Джоунс, се нареждат сред най-често срещаните заявки за първи път за татуировки в Red Rocket. Знаете: нещо като точното местоположение на вашето родно място или родното място на вашето дете.

27. Карта на света

Публикация, споделена от Contrast Ink - Arild Flatebø (@contrastinktattoo) на 25 юни 2018 г. в 8:36 ч. PDT

Можете също така да отидете на макро.

28. Земя

Публикация, споделена от Selçuk Şakre (@selcuksakre) на 4 юни 2018 г. в 11:59 ч. PDT

Наистина ли макрос.

29. Луната

лунна татуировка и ръкав

Всяка татуировка, която получите, може да служи като котва за евентуално по-голямо, по-сложно парче. Вземете например този полумесец. Това беше стартова подложка за ръкав, направена от трима отделни художници - най-вече от Никола Гуалтерос, в Sena Tattoo - и е отличен пример за това как можете да съчетаете повече от един стил в нещо неподражаемо уникално.

върховна жрица таро любов

30. Планета

планета татуировки

Често татуисти и студия предлагат „флаш татуировки“ в еднодневни събития. Флаш татуировката е предварително проектирано произведение на изкуството с предварителна цена, което се предлага на базата на влизане, първи дошъл първи сервиран. Те обикновено са малки и обикновено изискват по-малко от час работа - следователно, светкавица . Магическото превземане на Юпитер отгоре (на Ари), извършено от Линия Yesilbas, в Татуировка на китка в Бруклин, е една такава флаш татуировка.

31. Слънцето

Публикация, споделена от Лоти (@lotiii) на 26 юни 2018 г. в 5:29 ч. PDT

Ако това е достатъчно добро, за да може нашата слънчева система да се върти около нея, тогава е достатъчно, за да спечелите място на кожата си.

32. Цялата слънчева система

Публикация, споделена от Фелина (@fellina_ink) на 9 април 2018 г. в 4:43 ч. PDT

Изключително макрос.

33. Звезди

Вижте тази публикация в Instagram

✨✨✨ # blacktattooart #starstattoo #blackart #blackartist #blackwork #blackworkers #blackworker #art #artist #instatattoo #instaartist #budapesttattoo #budapest #tattooart #tattooartist #getinked

Публикация, споделена от ▪️r o b | от’91▫️ (@efer_bp) на 19 август 2018 г. в 13:21 ч. PDT

Starlight, star bright, това може да е първата татуировка, която си правиш тази вечер. (Вие ще следвате стъпките на Дороти Паркър , която имаше тайно малка синя звезда от вътрешната страна на бицепса си.)

34. Галактика

Публикация, споделена от Абхинандан Басу (i obi1.0) на 30 декември 2015 г. в 12:07 ч. PST

Носете със себе си здравословно напомняне, че независимо от това какво чувствате или пред което се изправяте, съществуването е необятно .

35. Вашият зодиакален знак

Публикация, споделена от Black Rebel (@blackrebel_ink) на 27 юни 2018 г. в 3:41 ч. PDT

Едно нещо, за което можете да гарантирате, че никога няма да се промени, е вашето зодия .

36. Символ за безкрайност

Публикация, споделена от Джони Уайлд (@jonnywildart) на 6 април 2018 г. от 10:30 ч. PDT

Или просто уловете небесната същност на Вселената изцяло с лъскав и прост знак за безкрайност.

37. Уравнение

Публикация, споделена от Otaku / GeekTattoo - от 2015 г. (@chibstattoo) на 4 ноември 2015 г. в 13:48 ч. PST

Няма срам да уведомите света за вашата привързаност към вас най-забележителният физик в историята .

38. Дата

Публикация, споделена от Клавдий Лукура (@claudius_loucura_tattooart) на 12 април 2018 г. в 8:43 ч. PDT

Може би това е датата на годишнината от вашата сватба. Може би това е денят, в който се роди първото ви дете. Или може би е 27 април 2018 г. (денят Отмъстителите: Война безкрайност хит театри, за тези, които по някакъв начин не са посветили случая на паметта). Който и ден да изберете, не забравяйте, че ще го видите през всички останали дни от живота си, така че той трябва да има сеизмично значение, променящо живота, като тези три примера.

39. Време

Публикация, споделена от Tattoo Sareni Herceg Novi (@tattoosareni) на 27 август 2017 г. в 12:04 ч. PDT

Една идея: разберете точно времето, в което сте се родили, и запомнете значението на цялото си същество. (Вашият акт за раждане трябва да съдържа информацията, която търсите.)

40. Часовник

Публикация, споделена от Джен Келсо (@sailors_ink) на 22 юни 2018 г. в 6:01 ч. PDT

Помислете за получаване на това време в аналог. Това е вечен стил!

41. Компас

Публикация, споделена от Royal Ink (@ royalink938) на 27 юни 2018 г. в 12:48 ч. PDT

Да, всички изпитани във времето кръгообразни инструменти на търговията работят също толкова добре, колкото и татуировките, както в реалния живот.

42. Платноходка

Вижте тази публикация в Instagram

Баща й всъщност е моряк. ☺️

Публикация, споделена от Здравейте (@pokeeeeeeeoh) на 13 юли 2016 г. в 13:11 ч. PDT

Пиратски череп и кръстосани кости: навън. Корабите пиратски път в: в.

43. Или просто платно

Публикация, споделена от Sam Krach Tattoo (@samkrach) на 27 ноември 2017 г. в 17:41 ч. PST

И не, ние не се позоваваме на популярната песен Awolnation. (Макар, да, хора имат получих татуировката.)

44. Фар

Публикация, споделена от Юрга Вайт (yurga_vait) на 27 юни 2018 г. в 8:01 ч. PDT

Фенове на истории като Великият Гетсби или Bioshock Infinite могат да покажат своята оценка за забележителни художествени произведения с добре проектиран, минималистичен фар.

45. Вълни

Публикация, споделена от Jello Talaboc (@jello_t) на 27 юни 2018 г. в 2:47 ч. PDT

Както веднъж каза Томас Джеферсън: „Буйното море на свободата никога не е без вълна“.

46. ​​Наутилус

Публикация, споделена от emrahozhan (@emrahozhan) на 7 април 2017 г. в 10:23 ч. PDT

The вече не ултра на морски вдъхновени татуировки. (И това парче е доказателство, че да, някои художници ще ви татуират ръката.)

47. Черупки

Публикация, споделена от Yarden (@yardenmizrahi) на 23 април 2018 г. в 8:38 ч. PDT

Макар и често срещани, татуировките с миди всъщност са доста поетични. Истинска раковина служи за защита на морския мекотел, който се подслонява в нея, и така татуировката на човек може да символизира вашата твърдост и упоритост. Или може буквално просто да означава, че наистина харесвате отивам на плажа .

48. Морска звезда

Публикация, споделена от CarolinaToscano (@carolinatoscano) на 27 април 2017 г. в 14:56 ч. PDT

Забавен факт: Морските звезди са технически живи същества, но нямат мозък и кръв.

49. Омар

Публикация, споделена от Perigee Moon Body Art Gallery (@perigeemoontattoo) на 24 ноември 2017 г. в 10:48 ч. PST

В разгара на виелиците през зимата оставете татуировката ви с омари да ви върне към слънчевите съботи на плажа - пръстите на краката в пясъка (и омара се търкаля в ръката ви).

50. Една рибка

Публикация, споделена от A N N O E (@annoesecretgarden) на 25 юни 2018 г. в 14:22 ч. PDT

Ако сте в мисленето за водна татуировка, ще откриете няколко фигури, по-грациозни от върбовите прахове на сиамски бойни риби.

51. Две риби

Публикация, споделена от Forza Tattoo (@ forza.tattoo) на 26 юни 2018 г. в 9:58 ч. PDT

Удвоете надолу върху тенденция и удвоете нагоре.

52. Червена риба

Публикация, споделена от Диего Цензори (@zetas) на 25 май 2017 г. в 8:33 ч. PDT

Червеното е добре известно като най-много, хм, плътски възбуждащ цвят. (A скорошно проучване от OkCupid установи, че мъжете и жените, които носят червено, получават повече съобщения от тези, които носят всеки друг цвят.)

53. Синя риба

Публикация, споделена от Artwork на Taylers (@tayler_creator) на 11 септември 2017 г. в 2:58 ч. PDT

За повече идеи за шантави риби за татуиране, вижте това страшно вдъхновение .

54. Художествени творби, вдъхновени от детска рима

Публикация, споделена от Оливия Мари (@tattoosbyolivia) на 21 май 2018 г. в 18:09 ч. PDT

(Вижте какво направихме там?)

55. Ред текст

Публикация, споделена от Мат Хъф (@matthufftattoo) на 4 юни 2015 г. в 14:45 ч. PDT

'Що се отнася до писането, просто се уверете, че е [с] ясен и четлив [шрифт]', казва Торнхил. За да прегледате шрифтовете, разгледайте dafont.com. Това е безценна база данни, пълна с почти 40 000 безплатни шрифта, от които можете да избирате.

56. Почерк от любим човек

татуировка на почерк отстрани

Най-уникалният шрифт от всички обаче е личният почерк. Пример: Нашата колежка, Маделин Пърдю, получи бележка от баба си, трайно гравирана на нейната страна. Това е копие и трайно гравиран спомен за картичката, която тя получи от Нана за 18-ия си рожден ден - последната картичка за рождения ден.

57. Само една-две думи

Публикация, споделена от Елън Васем (@ ellenvasem.ink) на 21 ноември 2017 г. в 15:59 ч. PST

От любимия ви роман, стихотворение , песен - каквото!

58. Пунктуация

Вижте тази публикация в Instagram

Персонализиран амперсанд направен днес! Обичам да правя такива неща!

Публикация, споделена от Кейтлин Тереса (@kaitlynteressa) на 3 май 2016 г. в 19:49 ч. PDT

Ние сме привързани към меката сложност и проста елегантност на амперсанда.

59. Запетая

Публикация, споделена от Recycle Tattoo Studio (@dreamed_dream_tattoo) на 2 май 2018 г. в 7:00 ч. PDT

Татуировките с точка и запетая придобиха популярност през годините като символ на надежда и постоянство за хората, борещи се с психични заболявания. „Точка с запетая представлява изречение, което авторът е можел да завърши, но е избрал да не го прави“, обясняват хората Проект запетая. „Изречението е вашият живот, а авторът сте вие.“

60. Съвпадаща или подравняваща татуировка

Публикация, споделена от Tattoofilter (@tattoofilter) на 17 ноември 2017 г. в 7:09 ч. PST

„Получаваме много съвпадащи татуировки [заявки] между членове на семейството и приятели, което винаги е сладко“, казва Джоунс. Той работи и за двойки.

61. Сърце

Публикация, споделена от emrahozhan (@emrahozhan) на 14 септември 2017 г. в 21:05 ч. PDT

Като произведение на изкуството той работи еднакво добре или счупен, непокътнат или някъде между тях.

62. TK

tk татуировка

Не, колеги редактори, не забравихме запис тук. („TK“, за тези, които не са наясно, е писател за „да дойде“, както в „текст, който идва“.) Ако се чудите защо кожата на тази снимка изглежда толкова сурова, между другото , защото Морган си направи проста татуировка, докато бяхме в средата на писането.

63,525 600

Публикация, споделена от Sabra (@crylis) на 9 септември 2016 г. в 20:47 ч. PDT

Diehard фенове на под наем знайте това число (и фраза) наизуст.

64. Римски цифри

Публикация, споделена от WEST 4 TATTOO (@ west4tattoo) на 6 юни 2018 г. в 11:53 ч. PDT

Една идея: Ако вашият екип някога е спечелил супер Купа , Вземи това.

65. Атомен символ

Публикация, споделена от Джей Мелендес (@ spiderink94) на 18 август 2016 г. в 19:50 ч. PDT

На екрана има 118 елемента периодичната таблица , всеки със своя сложна структура. Избери едно.

66. Химически формули

Публикация, споделена от Лили Круз (@lolatattooist) на 4 октомври 2017 г. в 8:55 ч. PDT

Или комбинирайте куп. Изберете съединение, което означава много за вас - ако сте художник например, може би ще получите химичното съединение за боя - и пружина за това.

67. Merc (с уста)

Публикация, споделена от URSA MAJOR Tattoo Studio (@ursamajortattoostudio) на 19 март 2017 г. в 13:52 ч. PDT

„[Наскоро] направих„ Дедпул “, яздейки еднорог“, казва Ръсти Торнхил. ' Че беше наистина забавно. '

68. Отмъстителите

Публикация, споделена от Алтернативна версия @ gamer.ink (@epicgamerink) на 14 май 2018 г. в 16:27 ч. PDT

Сглобете!

69. Юнак, който заслужавате.

Публикация, споделена от Dharwish Moh'd (@dharwy_) на 12 юни 2018 г. в 4:05 ч. PDT

Но не такъв, от който се нуждаете.

70. Скайуокър

Публикация, споделена от Дейв Парет (@ dparrett42) на 28 януари 2018 г. в 21:46 ч. PST

Изберете светлата страна или тъмната страна - или и двете!

71. Поке топка

Публикация, споделена от Hollywood Tattoo Studio (@hollywoodtattoostudio) на 26 юни 2018 г. в 20:03 ч. PDT

Дори ако сте пропуснали Game Boy игри или карти за търговия от началното училище от 90-те , има добър залог, че сте изиграли някаква итерация на играта. След всичко, Pokémon Go е изтеглен почти половин милиард пъти и след пускането си през 2016 г. с месеци заема първо място в магазините за приложения iTunes и Google Play.

72. Майсторска топка

Публикация, споделена от Allysa (@bluewolftattoos) на 28 ноември 2015 г. в 13:13 ч. PST

За тези, които не са наясно, Master Ball е за Poké Balls като това, което лъвът е за джунглата: King.

73. Вашият любим покемон

Публикация, споделена от Sid L-Boy (@sid_lboy) на 17 ноември 2016 г. в 9:51 ч. PST

С повече от 800 Pokémon в Pokédex, вие непременно ще намерите такъв, който е най-добрият досега. (Правилният отговор: Jolteon.)

74. Дракон

Публикация, споделена от Валери Кристофър (@ valchris1459) на 22 януари 2017 г. от 10:06 ч. PST

От всички митични същества малцина са по-величествени или могъщи от дракона Харизард.

75. Игра на тронове домашен гребен

Публикация, споделена от Джош Дисотел (@ jdnjtat2u) на 13 юли 2017 г. в 18:02 ч. PDT

„Ланистър винаги плаща дълговете си.“

76. Даровете на смъртта

Публикация, споделена от @mitjaalder на 1 юни 2018 г. в 6:56 ч. PDT

Минималистична почит към измислица, която вдъхновява милиони животи (и все още редовно прави сравнения в реалния свят в социалните медии и до днес).

77. Самолетен прозорец

Публикация, споделена от Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) на 1 февруари 2018 г. в 15:17 ч. PST

Малко преживявания са по-трансформиращи от вашите първи полет на седалка на прозореца , гледайки топографски простор на 35 000 фута.

78. Самолет

Публикация, споделена от inkpedia (@inkpediaorg) на 11 февруари 2018 г. в 7:00 ч. PST

Гледката отвън също не е лоша.

79. Планинска верига

Публикация, споделена от WEST 4 TATTOO (@ west4tattoo) на 22 май 2018 г. в 9:24 ч. PDT

Особено ако прелитате Скалистите планини .

80. Роузи Ривера

Публикация, споделена от La Dolores (@ladolorestattoo) на 24 март 2017 г. в 12:08 ч. PDT

Не, тя технически не съществуваше, но въпреки това беше тектонично мощна икона.

81. Музикални ноти

Публикация, споделена от Soul Wintour | Rave Varx (@tattootheheart) на 6 септември 2014 г. в 4:26 ч. PDT

Помислете за любимата си мелодия, проследете нотите на любимата си част и я оставете трайно гравирана.

82. Грамофон

Публикация, споделена от (@ gi.tattooing) на 28 юни 2018 г. в 7:50 ч. PDT

Хей, ще ти трябва нещо за да излъчите тази ваша любима мелодия.

83. Слушалки

Вижте тази публикация в Instagram

● ТАТУЙНИ СЛУШАЛКИ за @tomepin_y_hagapum приятел на къщата, благодаря, че ми се доверихте за първата си татуировка! #tattoolife #tattoo #inked #tattoos #black #blacktattoo #headphones #headphonestattoos #blackandgrey #tattooflash #pinturri #lanus #bsas ● ЧАСТНИ ОБОРОТИ // ● СЛЕДВАЙТЕ МЕН НА ИНСТАГРАМ // СЛЕДВАЙТЕ МЕН НА ИНСТАГРАМ @ PINTURRI_TATTOO

Публикация, споделена от Pinturri татуировка стил LANUS (@pinturri_tattoo) на 5 ноември 2018 г. в 11:22 ч. PST

Въпреки че може да искате да го запазите за себе си ...

84. Вашият пулс

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Playground Tattoo (@ playground_tat2) на 6 декември 2016 г. в 23:37 ч. PST

Ритъмът на музиката е едно. Тактът на ти е друго (по-добро) нещо.

85. Нещо от този тип

Публикация, споделена от Джорджи Уилямс (@_georgiewilliams_) на 27 юни 2018 г. в 11:08 ч. PDT

Пътуващ татуировчик Джорджи Уилямс индивидуално проектира отделни парчета в неговите уникални, високотехнологични, машинно вдъхновени, Трон -подобен стил.

86. Или тази гал

Публикация, споделена от CHOTATTOOER (@chotattooer) на 20 юни 2018 г. в 13:19 ч. PDT

CHOTATTOOER, който пътува от време на време, но е базиран извън Татуировка на умереност, в Сан Франциско, предлага единствен по рода си стил: ярък, смел, красив и наситен до точката на безвъзвратност.

87. Или този тип

Публикация, споделена от Райън Флаерти (@ryanflaherty) на 29 март 2018 г. в 17:57 ч. PDT

Богатите, мрачни ръкави от Райън Флаерти, чиято домашна база е Pioneer татуировка, в Чикаго, са видът произведения на изкуството, които бихте очаквали да видите вплетени във висококачествена рамка - само вместо четка от месинг, рамката е вашата кожа.

88. Или тази гал

Публикация, споделена от Диана Феликс (@_dianafelix_) на 5 юни 2018 г. от 19:16 ч. PDT

Модерните, деконструирани киносани от Даяна феликс са сред единствените татуировки от типа (знойни, скандални) с такъв неподражаем клас.

89. Виенско колело

Публикация, споделена от Дейн Дилейни Силвейра (@rain_dog_art) на 25 юни 2018 г. в 12:34 ч. PDT

Всички сме имали забавление на виенски колела . Нека виенско колело да се забавлява с вас.

90. Карусел

Публикация, споделена от ‍ ʸᵉᵃʰ 占 麻氏 ⋈ (@gmaz) на 4 април 2018 г. в 6:57 ч. PDT

Същото важи и за въртележките.

91. Червен балон

Публикация, споделена от sydnie Mcalister (@ sydcudi13) на 7 ноември 2012 г. в 13:54 ч. PST

Или 99.

92. Снежинка

Публикация, споделена от Tattooadore (@tattooadore) на 20 април 2018 г. в 12:08 ч. PDT

Знаете какво казват: всяка снежинка е 100 процента уникална.

93. Снежен глобус

Публикация, споделена от Мел (@mizmeltattoos) на 16 декември 2016 г. в 8:01 ч. PST

Така че вземете куп от тях!

94. Чадър

Публикация, споделена от татуист IDA (@tattooist_ida) на 27 януари 2018 г. в 11:16 ч. PST

От Мери Попинс до Галахад от Кингсман , не можете да сгрешите с това вечен аксесоар .

95. Фирмено лого

Публикация, споделена от Delaney Strunk (@delaknee) на 6 септември 2017 г. в 13:05 ч. PDT

Понякога компаниите предлагат буквално тит-тат. Ако получите логото им с мастило, получавате безплатни неща. Например хората в & pizza предлагаха безплатна пица за година за първите 20-ина души, които се появяват на откриването на нов магазин - ако са си направили татуировката. (Това лого и пица е амперсанд, дизайн, с който отново сме влюбени, взима решението тук някак си безпроблемно.)

96. Стрела

Публикация, споделена от KlaraStacovaTattoo☠☠☠ (@klarastacova) на 27 май 2018 г. в 4:45 ч. PDT

За невероятно шега ниша , вземете го с мастило на коляното си.

97. Крила

Публикация, споделена от Basia (@ileprocentduszy) на 27 юни 2018 г. в 6:19 ч. PDT

Ще се чувствате свободни като птица.

98. „Мама“

Публикация, споделена от Кели Холман (@ cakersnj11) на 27 юни 2018 г. в 13:17 ч. PDT

Не може да се обърка с класика.

99. „Татко“

Публикация, споделена от Buck Wendorf (@buckwendorf) на 15 юни 2018 г. в 15:44 ч. PDT

Но ти мога актуализирайте го за равнодушен живот на 21-ви век.

100. Вашият сватбен пръстен (една от най-обмислените татуировки)

Публикация, споделена от Sean Killeffer (@seankilleffer) на 26 декември 2017 г. в 13:44 ч. PST

Е, вижте това. Оказва се ти мога направи 'докато смъртта ни раздели' като постоянен като татуировка (или чифт татуировки).

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации