Как да издържим по-дълго в леглото: 15 съвета за мъже

От кардио и кегел до трикове, които можете да използвате, докато правите делото, има няколко съвета, подкрепени от науката, които могат да ви помогнат мъжете издържат по-дълго в леглото . Както вероятно вече знаете, има голяма разлика в оргазма между мъже и жени. Всъщност според проучване от 2017 г., публикувано в Архиви на сексуалното поведение , 95 процента от хетеросексуалните мъже казват, че обикновено или винаги са оргазъм по време на секс, докато само 65 процента от хетеросексуалните жени съобщават за същото.И макар очевидно да се играят различни фактори, част от тази разлика може да се дължи на това колко време отнема на оргазма и на мъжете, и на жените. Според Хари риба , Доктор по медицина, автор на Новият гол , удивителните 45 процента от мъжете достигат кулминация за две минути или по-малко когато правят секс . Жените, от друга страна, се нуждаят от повече от 15 минути сексуална стимулация, за да постигнат оргазъм. Комбинирайте тези два факта и ще видите сериозно неудобна истина - и много хора, които търсят начини да повишат своята сексуална издръжливост.

За щастие има няколко неща, които можете да направите, за да удължите секса. Опитайте тези съвети, за да бъдете възможно най-добрият партньор.1 Практикувайте изкуството на кант.

гей двойка целувка преди лягане

ShutterstockЧували ли сте някога за „кант“? Това означава изграждане на това, което се нарича ' неизбежност на еякулацията '- точката на оргазъм (почти) без връщане - след това стоене за около минута, преди да рестартирате действието. Вероятно вече знаете как се чувства точката на връщане. Ключът тук е да се знае какъв е моментът точно преди това се чувства като. Когато усетите това чувство, докато правите секс, направете нещо, което не включва пениса ви, като орално или стимулиране на партньора ви ... при условие, че това не е спусък за вас.В крайна сметка изградете поне 20 минути действие „стоп-старт“, за да дадете шанс на партньора си да получи оргазъм преди или по същото време като вас. Когато се почувствате удобно да знаете къде е точката ви на преобръщане, можете да пътувате в тази зона без тайм-аутите. Плюс това, забавянето на вашата кулминация ще направи оргазма ви толкова по-мощен.

2 Променете нещата по време на секс

жена в роба докосва мъж

Shutterstock / Лидерина

Експерт по връзки и семеен терапевт Джейн Гриър , Доктор, казва, че експериментирането с нови позиции може често помогнете на мъжете да издържат по-дълго в леглото . Нейните разсъждения са положително павловски: рутинните секс позиции и прелюдията могат да накарат тялото ви да предвиди кулминация и да донесе финала, дори ако е по-рано, отколкото сте имали предвид. Правенето на нещата в различен ред може да ви помогне да го забавите. „Колкото по-неудобно и непознато, толкова по-добре“, каза тя Мъжко здраве .как мога да бъда по -добра съпруга

3 Подобрете вашата кардио рутина.

мъж, който тича на плажа

Shutterstock

Подобряване цялостното ви здраве може да окаже огромно влияние върху сексуалния ви живот. Кардио упражненията като аеробика, плуване, бягане и джогинг могат да укрепят белите ви дробове и да увеличат капацитета им, което може да ви помогне да продължите по-дълго.

Кардиото също ще помогне за засилване на метаболизма ви, подобряване на кръвообращението в сърцето, белите дробове и пениса. Доказано е дори, че тренировките стимулират отделянето на ендорфини, което може да ви помогне да освободите напрежението, да останете спокойни и да се насладите на сексуален контакт, намалявайки шансовете за преждевременна кулминация.

4 Правете упражнения с кегел.

модерна баня с мраморни стени бяла тоалетна и мебели от светло дърво

Shutterstock / Нова Африка

признаци, че сте се насочили към развод

Най-добрият начин за укрепване на пубококцигеусния мускул (PC мускул), който помага за контролиране на еякулацията, е извършването упражнения на кегел . Най-лесният начин да намерите компютърния мускул е да спрете потока на пикаенето, когато използвате банята. За целта използвате компютърния мускул!

За да направите кегели, бързо стиснете и освободете многократно мускула на компютъра за 10 секунди. Направете три сета, с 10 секунди почивка между сетовете. След като се впуснете в добра рутина, можете да започнете да унищожавате новите си умения, докато правите секс. Свийте мускула на компютъра си, когато сте близо до оргазъм и трябва да можете да поставите капак на нещата, докато всички са готови.

5 Участвайте в много любовна игра.

бяла зряла жена в светлорозов халат и бял зрял мъж в бяла тениска, която се смее и прегръща в леглото

Shutterstock / Олена Якобчук

Прелюдия. Името, което даваме на всеки друг момент на сексуална игра освен сношението, е откровено погрешно наименование. Целувките, масажите, фротирането, ръчното и орално стимулиране не е задължително преди нищо. Връщането към външния курс - по-малко подвеждащо име за непроникваща секс игра - е едновременно добър начин да направите секса по-малко сценарист и да забавите действието.

Но това не е всичко. В проучване от 2018 г., публикувано в Списание за секс и брачна терапия , само около 18 процента от анкетираните жени са казали, че са се самоорганизирали само с полов акт, така че включването на други действия във вашите сесии увеличава шансовете ви да удовлетворите партньора си.

6 Възползвайте се от огнеупорния период.

Двойка, уютна в леглото.

Shutterstock

спечелване на лотарийната мечта

Рефрактерният период на мъжа е продължителността на времето между момента, в който той еякулира и когато той може да постигне и поддържа друга ерекция. Според Международно общество за сексуална медицина , този период е различен за всеки отделен мъж, но обикновено се удължава с възрастта.

Този антракт обаче е чудесна възможност за човек, който се възстановява, да насочи вниманието си към удоволствие на половинката си. И тъй като много мъже изпитват по-малко чувствителност по време на бис, вторият кръг на полов акт вероятно ще продължи по-дълго.

7 Мастурбирайте преди секс.

млад черен мъж, облегнат на душ стена с глава в спрей

Shutterstock / VGstockstudio

За някои мъже мастурбацията до завършване час или два преди секс може да направи основното събитие да продължи по-дълго. Ако обаче имате огнеупорен период от по-дългата страна, мастурбирането може да предотврати вие от възможността да достигнете връхна точка отново, когато сте с партньора си.

8 Правете почивки по време на секс.

старша азиатска жена се усмихва и мушка носа на старши азиатски мъж под бяла одеяло

Shutterstock / Blue Planet Studio

При условие, че нямате никакви срочни срещи, почивките по време на вашата сесия са прости и ефективен начин за забавяне на секса , насладете се на момента и увеличете взаимното си удовлетворение. Когато нещата се чувстват така, сякаш стигат до заключение преждевременно, спрете и направете нещо, което отнема време. Върнете се към целувките, гушкането, масажа, играта със сензация - каквото предпочитате вие ​​и вашият партньор.

9 Опитайте Виагра за преждевременна еякулация.

мъж в дънки, изливащ сини хапчета в ръка

Shutterfly / Олег Елков

Sildenafil (известен най-вече с търговската марка Viagra) е предназначен да помогне на мъже с еректилна дисфункция да постигнат и поддържат ерекция⁠. Но може да има и други предимства. Изследване от 2007 г., публикувано в Международен вестник по урология показа, че Sildenafil може да бъде ефективен и за лечение на преждевременна еякулация.

10 Включете повече контакт с очите.

млада чернокожа жена в бял потник и чернокож мъж в бяла тениска, гледащи се един в друг

Shutterstock / Prostuck-студио

Горните методи трябва значително да подобрят вашата сексуална издръжливост и, надяваме се, да дадат отговор на това как да издържите по-дълго в леглото. Но осъществяването на зрителен контакт с партньора ви е не само чудесен начин за получаване на сексуална обратна връзка в реално време - той може да се използва и като синхронизиращ сигнал. Това също е жест на уважение, разбиране и интерес, така че голяма част от него е много вероятно да направи секса не просто по-дълъг, но и По-добре за вас и вашия партньор.

мечтаете да загубите предния зъб

Вместо да се притеснявате как да издържите по-дълго в леглото, отделете няколко минути, за да умишлено заключите очите си и задръжте този взаимен поглед за по-секси ангажираност. Най-малкото този зрителен контакт ще добави малко време към вашата рутина. Но може и да откриете, че това ви помага да се свържете с партньора си по по-смислен начин.

11 Използвайте метода на изстискване.

боси крака на мъж и жена, надничащи изпод бели чаршафи

Shutterstock / pio3

Ако сте гледали драмата на Showtime Господари на секса , вие сте запознати с Д-р Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън , изследователският екип от двама души, който изследва същността на човешкия сексуален отговор и диагностиката и лечението на сексуални дисфункции и разстройства от 50-те до 90-те години. Част от тяхното наследство беше тяхното предписване техниката на изстискване да забави еякулацията и да удължи продължителността на полов акт.

Те казали на жените да поставят палеца, показалеца и средния пръст около върха на пениса на мъжа, да стискат непосредствено преди неизбежността на еякулацията и да продължат да стискат, докато това усещане отшуми и тялото му се отпусне, преди бавно да освободи натиска. Пробвам. Докато мъжът ще загуби част или по-голямата част от ерекцията си, той трябва да може да я възстанови бързо и да започне отново.

12 Използвайте презервативи.

ръка на мъж, който слага презерватив в предния джоб на джинсите си

Shutterstock / fongbeerredhot

Когато се използват правилно, презервативите са ефективен начин за намаляване на шансовете ви за зачеване на дете и заразяване с редица инфекции, предавани по полов път. Те също са доста добри в намаляването на усещането, което означава, че подхлъзването може да ви помогне в търсенето как да издържите по-дълго в леглото. Ако търсите по-плътен презерватив, за да намалите усещането, опитайте Допълнителна здравина на LifeStyles .

13 Или опитайте конкретно сковаващ презерватив.

чернокожи мъж и жена, лежащи по гръб в леглото, докосващи ръце

Shutterstock / LightField Studios

Още една възможност за по-продължително престояване в леглото е използването на продукт, предназначен временно да десенсибилизира пениса ви. Durex, Trojan и Lifestyles предлагат презервативи, които съдържат между 4 и 5 процента бензокаин, успокояващ агент, който ще намали чувствителността и в идеалния случай ще ви позволи да забавите часовника по време на следващата си сесия.

Ако презервативите не са част от вашата рутина, можете да десенсибилизирате пениса си, като използвате обезболяващ спрей. Ян Кернър , Доктор, LMFT, автор на Тя идва на първо място , препоръчва Promescent. „Напръсквате го веднъж или два пъти върху главата на пениса и той попива много добре, така че жената няма да изпитва остатъчно изтръпване“, казва той.

14 Говорете с партньора си.

гей мъже, лежащи в леглото

iStock

танцувайки насън

Ако сексът изглежда по-кратък, отколкото харесвате вие ​​и вашият партньор, говорете за това. Можете да започнете, като изразите намерението си, като кажете нещо като: „Обичам секса, който имаме толкова много, и искам да продължи по-дълго.“ Можете също да представите ситуацията като комплимент: „Толкова се включвам, когато сме в леглото заедно, че е трудно да не загубим контрол“.

Може да откриете, че озвучаването на проблема - вместо да го избягвате или игнорирате - има незабавен ефект при следващия път, когато го направите. Оттам можете да привлечете помощта на партньора си за подпомагане на секса да продължи по-дълго, като говорите за включване на изброените по-горе елементи.

15 Говорете с професионалист за това как да издържите по-дълго в леглото.

Latinx мъж и жена, усмихнати на терапевт от двойки жени

Shutterstock / antoniodiaz

Ако опитате всички изброени по-горе неща и сексът все още не трае толкова дълго, колкото бихте желали вие и вашият партньор, може би е време да се консултирате с терапевт като физическо лице или като двойка. Много сексуални дисфункции се коренят в психологията, а не във физиологията и това важи особено за преждевременната еякулация. Проучване от 2013 г., публикувано в Японски психологически изследвания разгледа 15 страдащи от ПЕ, които са претърпели 8 до 12 сеанса на терапия и установи, че настъпилите промени са „статистически значими с тенденция към подобрение“.

Допълнително докладване от Sage Young.

Популярни Публикации