25 съобщения за Деня на майката, които ще стоплят сърцето й

Ден на майката бързо пълзи (тази година пада на 10 май), както се вижда от пътеката с поздравителни картички в любимия ви магазин. Но въпреки че избирането на перфектната картичка или подарък не винаги е лесно, на някои от нас може да им е още по-трудно да решат какво да напишат за майката, която празнуваме. Какво наистина иска мама да чуе в специалния си ден? За всички ще бъде различно, поради което сме събрали някои идеи, заедно с 25 от любимите ни послания за Деня на майката, които да вземете, когато е ваш ред да поставите химикал на хартия.мечтаете да отслабнете

Разбира се, идеалното настроение е това, което отразява типа на отношения, които имате с майка си , както и нейната личност - и вашата, разбира се! Може да предпочетете нещо смешно и леко, или може би искате да признаете вашата споделена вяра. Каквато и емоция да искате да преживеете, попаднали сте на правилното място - имаме забавни съобщения за Деня на майката, религиозни съобщения за Деня на майката и много между тях! А за повече вдъхновение за Деня на майката вижте 13 Идеи за карантина за Деня на майката, които са толкова креативни .

Сладки съобщения за Деня на майката

Младо момиче държи цветя и прегръща майка си, която държи карта.

ShutterstockРазтопете сърцето й, когато напишете сладко послание за Деня на майката на картата й тази година. Бихте могли да напишете за любимия си детски спомен, който включва майка ви, или да кажете нещо за нейното пътуване до ставайки баба и дядо ако това е скорошно нещо за нея. Чувствате се заседнали? Заемете едно от нашите сладки послания за Деня на майката: тези нежни фрази й казват колко много я обичате, без да звучи твърде захаринно.1. Честит ден на майките! Благодарим ви за всичко, което сте направили за нас през годините. Как бихме могли да започнем да ви се отплащаме?2. Мамо, твоята любов ми дава сили за днес, надежда за бъдещето и мили спомени от миналото. Обичам те.
Мамо, обичам те повече, отколкото думите могат да изразят. Повече от всякога ти си най-добрият ми приятел и съм толкова благодарна, че те имам в живота си.

3. Винаги ще бъдеш майка ми и аз винаги ще бъда тази, която се вглежда в теб. Надявам се да мога да бъда наполовина майка, каквато ти беше.

4. Честит Майчин ден на най-добрата майка в света. Надявам се, че днес ви носи цялата любов и щастие, които заслужавате.Сладки съобщения за Деня на майката

Син прегръща майка отзад и се смее

Shutterstock

Няма нужда да се чувствате като посланието за Деня на майката има да бъда сочен. Просто отидете с каквото ви хрумне, като да опишете перфектен ден, прекаран с майка си, или спомени от едно незабравимо семейно пътуване. Ако не можете да измислите тази точно подходяща тема, опитайте едно от тези безгрижни съобщения за Деня на майката.

5. Мамо, тази картичка за Деня на майката е от любимото ти дете. Аз, разбира се!

6. Мамо, благодаря, че ме направи. Харесвам се. И аз те обичам! Честит ден на майката!

7. Не бих могъл да поискам по-добър приятел от теб, мамо. Благодаря, че винаги си до мен.

8. Мамо, напълно го разбирам сега! Определено се опитахте да ме предупредите!

Смешни съобщения за Деня на майката

Майка и син се смеят

Shutterstock

Ако майка ти ви е дала чувството ви за хумор и винаги е изглеждала като една от бандата, когато приятелите ви идват, тя ще хареса забавно съобщение за Деня на майката. Напомнете й за стара семейна шега, включете загадка, която сте измислили, или използвайте едно от нашите забавни послания за Деня на майката.

9. Честит Ден на майката от този, който ви държеше на крака. Радвам се, че ме преживя!

10. Честит ден на майката! Като подарък тази година ще почистя цялата къща. Всъщност това никога няма да се случи, но тази карта е доста страхотна, нали?

най -добрите сирене линии за събиране

11. Скъпа мамо, както се оказва, за всичко си била права!

най -добрият начин за съхраняване на пароли 2017

12. Ти си най-добрата майка някога. Дори когато не ми позволявате да взема назаем вашите ключове.

Религиозни съобщения за Деня на майката

Майка и дъщеря се усмихват

Shutterstock

Ако вие и майка ви сте духовни хора и сте израснали да посещавате църква всяка неделя, тя може да оцени тези религиозни послания за Деня на майката повече от всичко друго. Тя ще се радва да знае колко сте благодарни за нея, не само в нейния специален ден, но и всеки ден!

13. Мамо, ти винаги си била до мен, молила си се за мен, надявала се за мен, смеела се и плакала точно до мен. И за това благодаря.

14. Благодаря на Бог всеки ден, че си ми майка.

15. Бог със сигурност ме благослови, когато те направи моя майка!

16. Мамо, чувствам се толкова благословена да споделя живота си с теб. Вие сте вдъхновение за мен и за децата ми. Винаги ще те обичаме.

Традиционни съобщения за Деня на майката

Майка и син пекат в кухня

Shutterstock

На мама никога не й омръзва да чува колко много я обичате, цените и признавате всичко, което е направила за вас. Ето защо тези прости настроения са идеалното послание за вашата карта за Деня на майката. Избройте някои от нейните постижения, напомнете й за нещо, с което ви е помогнала, или говорете за време, което е формирало живота ви. Тук сме включили някои класически съобщения, в случай че имате нужда от помощ.

17. Благодаря ти за всичко, което направи за мен през годините. Знам, че винаги мога да разчитам на вас, когато имам нужда от нещо или просто искам прегръдка. Честит ден на майката!

18. Мамо, обичам те повече, отколкото някога ще знаеш, и съм толкова щастлива, че мога да те празнувам тази година на Деня на майката!

19. Мамо, значи толкова много за мен и с течение на годините връзката ни само става по-силна. Сега, когато съм родител, разбирам жертвите, които сте направили за нас, докато израстваме. Честит ден на майката.

20. Честване на много специален човек днес: ВАС! Обичам те мамо!

рожденият ти ден е 10 септември

Съобщения за Деня на майката за вашата свекърва

Млада двойка на пикник с по-възрастна двойка

Shutterstock

Не забравяйте за свекърва си този Ден на майката! Тя не само е тази, която е отгледала партньора ви, тя вероятно е била положителен модел за подражание и за вас. Избройте качествата, на които се възхищавате в нея, споделете спомен от сватбата си или я уведомете, че сте развълнувани да я видите скоро. Имате нужда от малко вграждане? Благодарете й от сърце, когато изберете едно от тези послания за Деня на майката за свекърва си:

21. Ти беше прекрасна майка за него, а сега си също толкова прекрасна за мен. Благодарен съм за вас. Честит ден на майката.

22. Мисля за теб в Деня на майката и ти изпращам любов отдалеч!

23. Благодаря за отглеждането на такъв невероятен човек. Обичам го - и теб - повече всеки ден.

24. Свекърва, ценя те и ти се възхищавам и съм благодарна за всичко, което направи за нас. Честит ден на майката.

25. Научих толкова много от теб и съм толкова щастлив, че те имам в живота си. Честит ден на майката!

Популярни Публикации