Това популярно място на знаменитости спира всички локации

Ако бяхте набожен читател на Хора и Ние седмично , следвайки какво правят знаменитостите, ядат и носене в ранните aughts (предсоциални медии), тогава най-скорошното затваряне на дребно ще бъде трудно да се преглътне. Току-що беше обявено, че знаменитостта пазарува гореща точка Planet Blue затваря всички свои физически магазини . Прочетете повече за затварянията, а за друг любим магазин в беда вижте Тази популярна верига за дрехи затваря 140 магазина .В кратко изявление, публикувано в Instagram, Planet Blue заяви: „Взехме трудното решение затворете нашите магазини през следващите седмици. Това решение е още по-трудно поради загубата на отлични и лоялни служители и клиенти. От всички в семейството на Planet Blue искахме да ви благодарим за непрекъснатата подкрепа и се надяваме да ни посетите скоро. Не е сбогом, ще се видим по-късно. Продължавайте да разпространявате добрите вибрации! ' A продажбата започна веднага с цялата наличност на 40-70 процента от редовната цена.

Според Дамско облекло ежедневно , „Не е ясно ако компанията ще продължи да работи онлайн след продажбата на инвентара. “В своя връх в началото на 2000-те, Planet Blue беше магнит за подобни Бритни Спиърс , Парис Хилтън , и Никол Ричи с привличащите вниманието на магазина лимоненозелени торбички, лесно разпознаваеми на папарашки снимки.Историята на Planet Blue датира от повече от 25 години, до откриването на първото си място в Малибу, Калифорния, от основател Линг-Су Чин . Неговият стил се търгува силно върху корените на Западното крайбрежие, с облекло, предназначено за начина на живот „от плажа до огън“ и водещия му етикет, Blue Life, „емблематичен за крайния див и свободен дух. Тя иска да прекара цял ден на плажа, греейки се на слънце и цяла нощ да танцува на лунна светлина. 'Магазините на Planet Blue се появиха на топли места, където си стил плаж-бохо отговаря на климата. Имаше шест магазина в Южна Калифорния, а други във Флорида, Аризона, Джорджия и Тексас. (Местоположение в Ню Йорк вече беше затворено.) Но популярността на Planet Blue намаля през последното десетилетие, когато стиловете се изместиха.

Planet Blue не цитира пандемията COVID-19 като фактор за затваряне, но е така последният признак на борба на икономиката на дребно с намален туризъм и спад в доверието на потребителите. Прочетете за по-скорошни затваряния, а за повече бизнеси, на които скоро може да кажете толкова дълго, вижте Тази любима фитнес верига, току-що подадена за фалит .

Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .какво означава Кейти

1 Франческа

магазин за дрехи francescas външен вход

JHVEPhoto / Shutterstock

Francesca's, модерен магазин за дрехи, насочен към тийнейджъри и младежи, обяви на 16 ноември, че ще затвори 140 от магазините си до 31 януари 2021 г. Затварянето представлява приблизително 20 процента от общите места на компанията за тухли и хоросани , които са разпределени в 48 щата. Обаче на Франческа все още може да подаде молба за несъстоятелност за да помогне за намаляване на многомилионния му дълг, според докладите на MarketWatch. А за повече магазини, които се извършват непрекъснато поради пандемията, вижте Тази любима марка за красота затваря магазини в цялата страна .

2 Справедливост

вход за правосъден магазин

Shutterstock / Тронг Нгуен

Друг обичан магазин за търговия, Justice, обяви през ноември, че ще бъде затваряне на всички негови местоположения до началото на 2021 г. Преди съобщението компанията майка, Ascena Retail Group Inc., вече беше затворила 600 от 800 американски магазина на Justice. И за още един емблематичен магазин, който затваря локации, Този любим мол, току-що подаден за фалит .

3 H&M

Отпред на магазина H&M, имена на съкращения на марката

Shutterstock

H&M обяви през октомври, че ще бъде затваря 250 от своите 5 076 магазина по целия свят поради загубата му от продажби на фона на блокировките на COVID. „Все повече клиенти започнаха да пазаруват онлайн по време на пандемията“, се казва в изявление на компанията.

„Въпреки че предизвикателствата далеч не са приключили, ние вярваме, че най-лошото е зад нас и ние сме в добра позиция да излезем от кризата по-силни “, изпълнителен директор на H&M Хелена Хелмерсон се казва в изявление. А за друг обожаван бизнес, който страда, вижте Тази любима ресторантска верига, току-що подадена за фалит .

4 Carter's и OshKosh B'Gosh

каруцари и екстериори на магазина oshkosh

Shutterstock / JHVEPhoto

Картърс, което включва Магазини на Картър и марки OshKosh B'Gosh , обяви през октомври, че около 35 процента от магазините на компанията ще бъдат затворени, което ще доведе до над 200 места на Картър, които да затворят завинаги. Компанията, която датира от 1865 г., е най-големият марков маркетолог на бебешки и детски дрехи в САЩ, но дори и все пак, той не може да оцелее апокалипсиса на дребно напълно непокътнат.

„Близо 60 процента от тях затваряния могат да настъпят до края на годината , 'Изпълнителен директор и председател на Carters Майкъл Кейси каза на повикване за приходи през октомври. „И 80 процента от тези затваряния се планират до края на 2022 г.“ И за поредното скорошно закриване, знайте това Тази любима кафе верига току-що обяви, че е подадена в несъстоятелност .

5 Лорд и Тейлър

Лорд и Тейлър Магазин

Shutterstock

В края на лятото, почти 200-годишен универсален магазин Lord & Taylor обяви, че ще затвори всичките си 38 магазина след подаването на несъстоятелност. „Смятаме, че е разумно да оставим едновременно останалите магазини в ликвидация, за да увеличим максимално стойността на запасите за имението, като същевременно търсим опции за марките на компанията“ Ед Кремер , главен офис за преструктуриране на компанията, се казва в изявление. И за повече актуализации на дребно трябва да знаете, запишете се за ежедневния ни бюлетин .

6 век 21

век 21 универсален магазин екстериор

Shutterstock

Друг емблематичен универсален магазин, Century 21, обяви през септември, че неговите 13 места ще бъдат затворени за добро. „Нашите застрахователи, на които сме плащали значителни премии всяка година за защита срещу непредвидени обстоятелства, каквито имаме днес, са ни обърнаха гръб в този най-критичен момент 'Съвместен изпълнителен директор на Century 21 Реймънд Джинди каза в силно формулирано изявление. И за още едно изключване, за което трябва да знаете, вижте Тази емблематична компания за спортни стоки затваря магазини в цялата страна .

Популярни Публикации