18-те най-добри филма на ужасите в Netflix в момента

Трудно е да се обясни защо толкова много от нас обичат филми на ужасите . В края на краищата, охотното гледане на нещо, което води до сън с включени светлини в продължение на една седмица, звучи на теория като самоубийствено изтезание. И все пак, за феновете на ужасите има малко неща, които са толкова приятни, като да седиш в тъмна стая с кофа пуканки и да гледаш как се разтваря кошмар. Толкова много велики са на една ръка разстояние, което е едновременно благословия и проклятие. За да ви помогнем в избора, в момента събрахме 18-те най-добри филма на ужасите в Netflix. И за повече препоръки вижте 18 2020 Филми, стрийминг точно сега и къде да ги намерим .мечта да ме застрелят

1 Писък 2

Все още от Scream 2

IMDB / Филми с измерения

Понастоящем оригиналът не е в услугата, но от 1997 г. Писък 2 е доста убиец сам по себе си. В първото продължение на франчайза, Сидни Прескот ( Нив Кембъл ) е в колеж, опитвайки се да преодолее събитията от първия филм, когато копиецът Ghostface убиец започва да подбира студентите. Освен че е истински страшен, Писък 2 има всички мода и комедия от края на 90-те, които очаквате от епохата, когато тийнейджърите на тийнейджърите са били съживени.две Пръстенът

Все още от Пръстена

IMDB / DreamWorks PicturesРимейк на японския филм от 1998 г., 2002-те Пръстенът следва репортер и майка ( Наоми Уотс ), докато тя разглежда загадъчната смърт на тийнейджър. Рейчъл научава, че наскоро момичето е видяло касета с градска легенда: Гледайте и ще умрете след седем дни. Това я кара да копае в неизразимите минали ужаси, довели до създаването на лентата и опит да надмине последиците от отварянето на тази врата.3 Candyman

Все още от Candyman

IMDB / TriStar Снимки

ДА СЕ преосмисляне на този класически филм на ужасите е планирано за 2020 г. и не е чудно. Оригиналът от 1992 г. се счита за крайъгълен камък в жанра, изследвайки класовите конфликти и расовото напрежение през тропата на филма за слэшър. Вирджиния Мадсен играе студент, който решава да изучи легендата за „Candyman“, убиец с кука, който е казал, че се появява, след като кажете името му пет пъти, докато се гледа в огледало, което често се повтаря в жилищните проекти на Чикаго. Но тя не е подготвена за истината зад тази предупредителна приказка. А за повече носталгия вижте 30 цитата за филми на всеки 90-те години Kid знае наизуст .

4 Вещицата

Все още от Вещицата

IMDB / A24Вещицата е произведен с малък бюджет, но все пак успя да внесе 40 милиона долара в касата когато е издаден през 2015 г. Разположен през 1630-те, той разказва историята на пуританско семейство, което се премества в усамотена ферма, след като е било прогонено от тяхната колония поради религиозен спор. Скоро след преместването им във фермата започват да се случват мистериозни неща, което кара семейството да се обърне един към друг. До края на филма не сте сигурни дали има злонамерени сили в играта или някой от семейството е виновен за всичко, което се случва. Обезпокояващ и дълбоко удовлетворяващ, ще бъдете преследвани от Вещицата дълго след като сте го гледали.

5 Пълзи

Все още от Creep

IMDB / Овощната градина

През тази 2014 инди психологически трилър , видеограф на свободна практика Aaron ( Патрик Брайс , който също е режисирал филма) кара до усамотена къща, за да отговори на реклама. Докато той смята, че помага да се направи видео дневник за неродения син на неизлечимо болен човек, бързо става очевидно, че работодателят на Аарон ( Марк Дюплас ) не е това, което казва, че е. Нещо още по-ужасяващо Пълзи е, че е заснет изцяло чрез ръчна камера, което ви кара да се чувствате така, сякаш сте в капан заедно с Арън през цялото мъчително време.

6 Тихо

Все още от Hush

IMDB / Netflix

как да си направим хуй с емотикони

Глуха и нема писателка Мади ( Кейт Сийгъл ) живее самотен живот в гората в този филм от 2016 г. Какво можеше евентуално да се обърка? Една вечер тя привлича вниманието на убиец-садист и скоро остава в игра на котка и мишка, където шансовете не са в нейна полза. Тихо ще ви изведе на ръба на седалката, като крещи през екрана през цялото време.

7 Коварен

Все още от Коварен

FilmDistrict

Във филмите на ужасите нищо добро не може да излезе от семейството, което се премества в стара къща. С 2010-те Коварен, директор Джеймс Уан | , който също режисира Призоваването, разказва историята на най-лошия кошмар на всеки родител. Малко след като се премести в новия им дом, Джош ( Патрик Уилсън ) и Renai's ( Роуз Бърн ) син изпада в необяснима кома. Но скоро става очевидно, че комата му не е това, което изглежда и родителите му отчаяно се опитват да го спасят от заклещването в астрално царство (като Upside Down в По-странни неща , но много, много по-страшно).

8 Портокали

Все още от Cam

IMDB / Netflix

Има ли някога двойка, която да е приятна и полезна? Не във филмите на ужасите, това е сигурно. През 2018г Портокали , Алис ( Мадлен Брюър ) е еротичен изпълнител на уеб камера. След особено успешен поток, в който тя се самоубива, тя разбира, че нейният акаунт е хакнат от някой, който изглежда точно като нея. Това е обезпокоителна история за самоличността и поверителността и е оригинал на Netflix.

9 Аутопсията на Джейн Доу

аутопсията на Джейн Доу

IMDB / IFC полунощ

Баща ( Брайън Кокс ) и син ( Емил Хирш ) екип от съдебни следователи разследват странно и брутално убийство в Аутопсията на Джейн Доу , от 2016 г. Единственият шанс да разкрият случилото се е чрез аутопсията на неидентифицирана жена, намерена на местопроизшествието. Но нещата вземат зловещ обрат, когато започват аутопсията и откриват необясними наранявания, осъзнавайки, че Джейн Доу по някакъв начин все още може да е жива. Това е умен трилър, който поставя нов обрат в класическата история на вещиците.

10 Безкрайното

Все още от The Endless

IMDB / Well Go USA Entertainment

Безкрайното (2017) се фокусира върху двама братя, избягали от култ към НЛО години по-рано. Аарон ( Арън Мурхед ) не е доволен от скучния си живот, не може да си спомни култа като нещо друго, освен като приятелска комуна и е разочарован от проблемите, които изпитват при създаването на приятелства и заемането на работа. Той убеждава Джъстин ( Джъстин Бенсън ) да преразгледа култа за пореден път, като задейства набор от причудливи и страховити събития, които изглеждат все по-невъзможни, докато филмът продължава. За повече неща за гледане, вижте Това са най-високо оценените филми за гнили домати .

единадесет Играта на Джералд

Джералд

IMDB / Netflix

Адаптация на Стивън Кинг, Играта на Джералд (2017) разказва историята на семейна двойка, която отива на почивка, за да реши някои от проблемите си. Джеси ( Карла Гуджино ) и Джералд ( Брус Гринууд ) пристигат в изолирана къща на езеро с надеждата, че могат да подправят брака си, като изследват нови фантазии. Нещата веднага се обръщат към най-лошото, когато Джералд слага белезници на жена си в леглото, след което получава инфаркт и умира върху нея. Попаднала под тялото на Джералд и неспособна да достигне ключовете, Джеси се опитва да намери начин да се освободи, преди и тя да свърши мъртва. Това е не само психологически филм на ужасите, но и историята за триумфа на жената срещу цикли на насилие и потиснати травми.

12 Бебето на Розмари

Все още от Розмари

IMDB / Paramount Pictures

Тази адаптация от 1968 г. на Ира Левин смразяващият роман е емблематичен по причина. Когато млада двойка се премести в нов апартамент, те биват засегнати от зловещата, но на пръв поглед безобидна двойка, която живее в съседство. Розмарин ( Миа Фароу ) скоро забременява и започва да подозира, че нещо не е наред с детето, което носи или вниманието, което и двамата получават.

търся някой насън

13 Чудовището

Все още от Чудовището

A24

Чудовището (2016) следва майка ( Зоуи Казан ) и дъщеря ( Ела Баллентин ) с проблемна връзка. Докато карат една нощ, те удрят вълк и извикват евакуатор, предполагайки, че това ще бъде сравнително кратко изпитание. Но скоро осъзнават, че това, което са ударили, не е обикновено животно. Дори с малък актьорски състав и ограничени настройки, Чудовището успява да разкаже поразителна история за семейството, прошката, жертвата и оцеляването.

Съвършенството

Все още от „Съвършенството“

IMDB / Netflix

Този кошмар за телесни ужаси стана вирусен, когато излезе на Netflix през 2019 г., защото е почти невъзможно да се премине през него, без дори веднъж да се покрият очите. Алисън Уилямс и Логан Браунинг звезда като две музикални вундеркинди, които тръгват на дълбоко обезпокоително пътуване, включващо цепещи месо, бъгове и сериозно объркана консерватория. Предавайте го, ако смеете. А за още умопомрачителни филми вижте 23 филма с шокиращи завъртания, които все още не сме приключили .

петнадесет Кошмар на улица Елм

Все още от „Кошмар на улица Елм“

New Line Cinema

Този слъшър от 1984 г. стартира целия франчайз на Фреди. Създаден от майстор на ужасите Уес Крейвън , Кошмар на улица Елм представя жанровата легенда Фреди Крюгер ( Робърт Енглунд ), дете убиец, което има ужасяващата сила да убива хора в мечтите си. Сега поредицата се състои от девет филма, като последният излиза през 2010 г.

16. Влак до Бусан

Все още от влака до Бусан

IMDB / Next Entertainment World

За да работи филм на ужасите, трябва да се инвестира в героите, иначе няма да се интересувате от гибелта им. Точно затова 2016-те Влак до Бусан е в състояние да се отдели от безброй други филми за зомби апокалипсис. Всеки герой, който срещнете по време на филма, ще ви накара да почувствате нещо и с всяка смърт ще почувствате и тъга в допълнение към нарастващия си страх.

17 Под сянката

Все още от Под сянката

IMDB / XYZ филми

Под сянката (2016) разполага със семейство, попаднало в капан между две злини. Шиде ( Нарджес Рашиди ) и дъщеря й са в капан в апартамент, преследван от Джин, легендарно демонично същество, което може да обсебва хора, докато иранско-иракската война бушува навън. На всичкото отгоре Шиде се справя и с това, че не я пускат обратно в медицинския колеж и се грижи сама за дъщеря си, докато съпругът й е изпратен на война. Този филм на ужасите е забележителен по начина, по който изобразява съвсем истинско зло заедно със свръхестествено.

18. Аз съм хубавото нещо, което живее в къщата

Все още от „Аз съм хубавото нещо, което живее в къщата“

IMDB / Netflix

как да постъпите, ако шефът иска да ви уволни

Рут Уилсън звезди в Аз съм хубавото нещо, което живее в къщата (2016) като пазач на име Лили. Тя се грижи за пенсиониран писател на ужаси с деменция, когато в дома на писателя започват да се случват странни неща, които зловещо съвпадат с един от нейните романи. Това е призрачен разказ, който отново ни напомня защо всички трябва да стоим далеч от старите къщи.

Допълнително докладване от Sage Young.

Популярни Публикации