Тази любима марка за красота затваря магазини в цялата страна

Коронавирусът опустошава всеки аспект от живота, откакто за пръв път започна да удря силно САЩ през март. И макар да не се сравнява със загубения живот и жертвите за здравето, пандемията също нанесе хаос на бизнеса, който обичаме от десетилетия - дори векове. След 111 години бизнес, любимата марка за красота L’Oréal обяви затварянето на редица магазини на компанията. Според доклад на Bloomberg, френската компания Luxe Division в САЩ ще се преструктурира да развие своя бизнес за дигитална търговия, като същевременно се отдалечи от модела на тухли и хоросани.„Луксозното поведение на потребителите в САЩ се е променило фундаментално и L’Oréal USA ще развива своя бизнес, за да отговори на тези нови очаквания и предпочитания на потребителите“, се казва в изявление на компанията.

лореален грим дисплей

Shutterstock / TY Limсънува отровни змии

Въпреки че L’Oréal все още не е обявил броя магазини, които ще бъдат засегнати от това решение, до 400 работни места в американския дивизион Luxe могат да бъдат засегнати, въпреки че някои може да успеят да преминат към други роли в компанията.Това не е първият намек за проблеми за компанията на фона на пандемията. През август Business Insider съобщи, че много служители в щата са гласни за своите възражения относно връщането им към лична работа в частност силно засегнати райони , включително Ню Йорк и Калифорния.L’Oréal не е единствената компания, която се занимава с сеизмична смяна с любезното съдействие на COVID , въпреки това. Прочетете, за да откриете кои други компании взимат тежки решения в светлината на пандемията. И за повече затваряния на магазини, Този любим магазин от вашето детство затваря 200 места .

1 JCPenney

Форт Колинс, Колорадо, САЩ - 19 юли 2013 г .: Местоположението на J.C. Penney във Форт Колинс. Основана през 1902 г., J.C. Penney е верига от универсални магазини с над 1100 местоположения.

iStock

Универсалният магазин JCPenney подаде молба за несъстоятелност през май, обявявайки, че ще бъде затваря 144 от магазините си в САЩ . Докато марката изглежда първоначално е намерила начин да излезе от процеса на фалит, тъй като операторите на търговски центрове Simon Property Group и Brookfield Property Partners се подреждат за закупуване на търговски операции и дългове на компанията, някои от кредиторите на компанията сега оспорват разделянето на активите от продажбата. И за повече магазини, които превключват предавките, Тази любима 200-годишна компания за обувки може да изчезне .2 Лорд и Тейлър

Лорд и Тейлър магазин със знак за затваряща продажба

Shutterstock

Lord & Taylor обяви през август, че универсалният магазин ще подаде молба за фалит по глава 11 и затваряне на всички свои магазини . „Смятаме, че е разумно да оставим едновременно останалите магазини в ликвидация, за да увеличим максимално стойността на материалните запаси за имението, като същевременно търсим опции за марките на компанията“, каза Ед Кремер , главен директор по преструктуриране на компанията, в изявление.

дали магиите на фризера наистина работят

3 Кей 1

Strip Mall Pier 1

Shutterstock

Магазинът за домашни стоки Pier 1 обяви обявяването си в несъстоятелност през май и компанията се придвижи бързо, за да закрие своите търговски операции. Много от магазините на марката вече са затворени завинаги, а останалите са на път да затворят до края на октомври. И за повече новини за пазаруване, доставени във входящата ви поща, запишете се за ежедневния ни бюлетин .

4 Stein Mart

Местоположение на Stein Mart в Рочестър Хилс, Мичиган. Stein Mart е верига от универсални магазини в САЩ.

iStock

Универсалният магазин с отстъпки Stein Mart не губи време, демонтирайки операциите си на дребно след обявяване на несъстоятелност през август. Към септември брокерската фирма A&G Real Estate Partners вече беше направила изброи всички 280 витрини на веригата дава се под наем. И за повече информация относно магазините, които се затварят близо до вас, Този любим домашен магазин затваря повече от половината от своите местоположения .

5 Regal Cinemas

царствен киносалон със знак, показващ затваряне сред коронавирус

Shutterstock / Дейвид Филоген

как да очистите ума и душата си

Веригата от киносалони Regal Cinemas обяви в началото на октомври, че ще бъде кофраж на всичките си театри в САЩ и Великобритания , с 536 държавни театъра и 127 кина отвъд езерото, затварящи врати. Решението беше взето след съобщението, че последната част от франчайза на Джеймс Бонд ще бъде забавена с една година. „Когато пристигна решението за Бонд, решение, последвало многобройни забавяния на други филми, трябваше да сменим посоката затворете кината и изчакайте ситуация, в която студията ще могат да представят солиден график на излизане “, изпълнителен директор на Cineworld Mooky Greidinger каза Краен срок.

Популярни Публикации