Най-популярният магазин за Хелоуин няма да отвори отново 90 процента от своите местоположения

Хелоуин несъмнено ще се чувства различно тази година. Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) току-що публикуваха нови насоки, призоваващи хората избягвайте да правите традиционни трикове или лечения , влизащи в обитавани от духове къщи и вземащи хайриди с хора извън домакинството им. Но за тези, които все още искат да влязат в призрачния дух на празника в уюта на собствените си домове, опциите къде да магазин за костюми намалява. Най-емблематичният супермаркет за Хелоуин, Party City, отваря само 10 процента от Изскачащи магазини за Хелоуин Сити през 2020 г., отколкото обикновено.Парти Сити обяви тази седмица, че ще отворят около 25 Изскачащи прозорци за Хелоуин Сити , малка част от 275 магазина, възникнали през миналия сезон. Търговската верига все още планира да наеме около 20 000 временни служители, които да поддържат магазините по време на най-натоварения им сезон, но очаква те да могат да задържат около 10 процента от тези служители след Хелоуин.

Party City Хелоуин магазин

ShutterstockParty City също проведе проучване и установи, че 96 процента от родителите планират да отпразнуват Хелоуин тази година с децата си, но 70 процента от тях ще търсят алтернативи на традиционното трик или лечение. Тези констатации подкани Party City да създаде „You Buo You!“ кампания за насърчаване на честването на Хелоуин безопасно, докато предоставяте безконтактно пазаруване и пикап до бордюра.„Въпреки пандемията, ние знаем, че потребителите се стремят да празнуват и да уловят специалния празничен дух, дори ако тази година изглежда малко по-различно“, Брад Уестън , Главен изпълнителен директор на Party City, се казва в изявление. „Ние сме уверени, че чрез нашите безконтактни възможности и засилено стандарти за безопасност , можем да доставим така необходимата радост и вълнение на Хелоуин на нашите клиенти, като същевременно се фокусираме върху приоритета си да пазим безопасността на нашите служители. 'СВЪРЗАНИ: За повече актуална информация се регистрирайте за ежедневния ни бюлетин .

Според Уестън, по време на разгара на пандемията, магазините на Party City временно затвориха вратите си за седем седмици, преди да внедрят услугите си, за да бъдат COVID безопасно . Веригата затворени 45 локации през март 2019 г., се казва в изявление, но не страда от постоянни затваряния, свързани с COVID. За да видите друг магазин, който също не се е представил, разгледайте Този любим магазин за отстъпки затваря всички свои местоположения .

Най-добър живот непрекъснато следи последните новини, свързани с COVID-19, за да ви поддържа здрави, в безопасност и информирани. Ето отговорите на вашите най-много горящи въпроси , начини, по които можете да останете в безопасност и здравословно, факти трябва да знаете, рискове трябва да избягвате, митове трябва да игнорирате и симптоми да са наясно. Щракнете тук за цялото ни покритие на COVID-19 , и запишете се за нашия бюлетин за да сте в течение.
Популярни Публикации