50 тайни за отслабване от хора, загубили 50 килограма

Независимо дали искате да хвърлите пет лири или 50 лири, отслабване никога не е лесно. Понякога може да изглежда невъзможно, но има ежедневни хора, точно като вас, които са имали огромен успехът намалява и те имат тайни за споделяне. Разбира се, пътуването и пътят за отслабване на всеки ще бъде различен, но има много неща, които всеки, който иска да отслабне, може да научи от тези, които вече са го направили. Ето някои от най-добрите съвети за отслабване от тези, които са загубили поне 50 паунда. Така че прочетете - и за повече тайни за отслабване, прочетете Истинската причина Отслабването е трудно след 60 години.1 Направете хранителен план, който е подходящ за вас.

Жена, дегустираща храна {Тайни за отслабване}

За да отслабнете и да го изключите, трябва да „направите постоянна промяна в [вашите] хранителни навици“; пише Том Дел'Аринга , който свали 50 килограма точно около 50-ия си рожден ден. „Никаква модна диета не е устойчива [така че] трябва да изготвите свой собствен хранителен план.“

2 Развийте добри навици.

Ходещи по-възрастни жени {Тайни за отслабване}

ShutterstockКакво помогна Меган губи 50 паунда за по-малко от година беше последователност в ежедневните й дейности. „Останах последователна и ежедневните действия се превърнаха в навици“, казва тя пише. 'В крайна сметка направих ... голяма промяна в начина на живот.'3 Направете време.

ходенето е най-доброто упражнение

„Започнах да ходя 45 минути по време на обедната си почивка“ казва Мелиса Леон в интервю с Здраве. Като отделяше време всеки ден за завършване на тренировките си, Леон успя да отслабне 53 килограма и да спечели 100 процента повече увереност. И ако имате нужда от повече причини да превърнете обедната си почивка в разходка, прочетете на 30 причини, поради които ходенето е най-доброто упражнение.4 Бъдете реалисти.

човек, стъпващ на електронна везна {Тайни за отслабване}

Shutterstock

Теглото „отне време, за да дойде и също ще отнеме време“ пише Амбър Александър , войн за отслабване, загубил 50 килограма само за четири месеца. Въпреки че преди това се беше опитвала да отслабне няколко пъти, това, което най-накрая й помогна да бъде успешна, беше да приема нещата бавно и да осъзнава, че „няма бързо решение“, когато става въпрос за отслабване. (О, и WW, известен преди като Наблюдатели на тежести. Амбър псува от WW.)

5 Запишете какво ядете.

Хранителен дневник за отслабване {Тайни за отслабване}

Фризьор Оклахома Сити Кей Франклин започна да записва ястията си във всекидневното здраве Моят брояч на калории и просто виждането на огромното количество калории, които тя консумира, отвори очите й за промените, които трябваше да направи. „Цифрите наистина ми отвориха очите и много по-лесно ми беше да се съсредоточа върху целта си да сваля 50 килограма“, Франклин казах .6 Отнасяйте се към упражненията като към форма на терапия.

Бягаща жена {Тайни за отслабване}

Shutterstock

Дует майка-дъщеря Джейн вдлъбнатина и Сара Галахър намери успех в отслабването, след като се научи как да използва упражненията като средство за облекчаване на стреса. „Научих се да спортувам, вместо да ям, когато съм в стрес. Започнал съм да ходя на две-три мили навън два-три пъти седмично. Чистият въздух моментално ме вкарва в добро настроение и аз го мисля като време за изключване “, казва Галахър Ден на жената . И ако все още не сте намерили тренировка, която ви харесва, опитайте тези 30 тренировки, които изгарят повече от 500 калории на час .

7 Не яжте емоционално.

жена яде торта нездравословно {Тайни за отслабване}

Shutterstock

Друг един от съветите за отслабване на Dell'Aringa е „да премахнете емоцията от ядене“. Емоционалното хранене не само допринася за преяждането и наддаването на тегло, но и „не решава проблемите ви“, той пише.

8 Носете тренировъчните си дрехи навсякъде.

Дрехи за тренировка {Тайни за отслабване}

„Всяко пътуване, което предприех тази година, включвах тренировъчните си дрехи и отделях време да се поизпотя,“ пише Томас ЛаРок за това как е загубил 50 килограма за пет месеца. Тъй като ИТ специалистът постоянно отсъства по работа, винаги да има дрехи за тренировки с него му позволява да 'тренира, когато съм на път'.

9 Формирайте нова връзка с храната.

Измиване на плодове и зеленчуци

Shutterstock

Писател Гари Древич не исках да се абонирам за нормални диетични ритуали. Така че, вместо да води дневник за храна, Древич просто възприе по-здравословен начин на живот. „Приех меню с ниско съдържание на въглехидрати, а не без въглехидрати. Преобразувах закуската си в купа с трици и сушени боровинки. Обядите и вечерите ми бяха чинии, наполовина покрити със зеленчуци и пълни със здравословни порции протеин. Моите закуски: оризови сладки с хумус, фъстъчено масло или нискомаслено извара, или шепи ядки или стафиди, 'той разказва Следващото авеню. Вместо да се подложи на поредица от модни диети, Древич вместо това избра да промени цялата си връзка с храната - и това в крайна сметка му помогна да свали над 50 килограма.

10 Намерете тренировъчен клас, който всъщност харесвате.

упражненията могат да помогнат на двойките да се отпуснат заедно

В началото на 2018 г. Меган Бюканън е успяла успешно да отслабне с 50 килограма и тя отдава това на комбинация от правилно хранене и намиране на тренировка, която обича Теория на портокалите. „Това е първата тренировка, която всъщност ми хареса“, казва Бюканън. „Харесва ми, че всеки ден е различно, но все пак е тренировка за цяло тяло. Не трябва да се притеснявам колко дълго да бягам или какви упражнения да правя, когато правя - просто правя това, което ми казват и това ми дава най-добрата възможна тренировка.

11 Заменете ястията в ресторанта с домашно приготвени.

Двойка, готвеща се в кухнята {Тайни за отслабване}

Shutterstock

„Мисля, че това, което наистина поддържаше отслабването ми, беше, че напълно изрязах националните ресторанти за бързо хранене и веригите за сядане и започнах да готвя за себе си“, казва жителят на Ню Орлиънс Тейлър Бевилаква . Правейки храните, които тя обичаше, вместо да ги купува, Бевилаква успя да отслабне 60 килограма само за осем месеца! И ако сте нов в готвенето, не забравяйте да ги избягвате 17 начина, по които използвате кухнята си погрешно.

12 Направете психически промени и в живота си.

Бизнесмен, медитиращ {Тайни за отслабване}

Shutterstock

значението на белите пера

Все пак Дейвид Езел, Главен изпълнителен директор на Дариен Уелнес, опитвал се много пъти да отслабне, той казва, че това, което му е помогнало да стане успешен, е „да се съсредоточи върху мислите си, колкото върху упражненията и диетата“. Когато разбра, че мислите му са също толкова важни в пътуването му за отслабване, колкото и тялото му, той успя да отслабне над 100 килограма. „След като прекъснах мислите си за храна, глад и себе си, успях да излетя и никога да не погледна назад“, казва той.

13 Елиминирайте нощните закуски.

съвети за отслабване

Shutterstock / kryzhov

„Загубих 70 килограма през 2018 г., като направих малко повече от промяна на графика си, за да премахна нощното хранене“, казва Майкъл А. Лайнер, Esq., адвокат с Liner Legal, LLC. „Бях в лош навик в продължение на много години работа до 12 или 1 сутринта и по-голямата част от тази работа щеше да се извършва в кухнята ми. Като си легнах в приличен час - от 21 до 22 часа - и се събудих рано, за да си свърша работата, изрязах излишното хранене и теглото отлетя веднага. И ако искате да спрете да бъдете нощна бухал, опитайте тези 17 неща, които щастливите хора правят всяка сутрин.

14 Бъдете най-голямата си мажоретка.

Жена, която се смее от телефона си {Тайни за отслабване}

Shutterstock

В края на пътуването си за отслабване, Пейдж Джаксън от Ню Орлиънс се озова на 155 паунда, спрямо 220. Тя разказва Здраве тя отдава успеха си отчасти на скриването на мотивационни цитати и снимки на места, които знаеше, че ще види. „Винаги съм настроен за фон на телефона мотивационен цитат, ' тя каза. „Думите на мъдрост, като„ Ако го искаш, работи за него “, предлагат малко вдигане всеки път, когато погледна екрана.“

15 Използвайте тренировка за устойчивост.

Двойка, възрастна двойка

Гейл Линд е 70-годишен личен треньор във Anytime Fitness, който е отслабнал с 50 килограма. Тя казва, че най-добрият начин да отслабнете и да се борите със стареенето е да се насочите към фитнеса - по-специално, Линд казва, че тренировките за съпротива са й помогнали възраст в обратна посока. „Използването на съпротива по време на тренировка може да подобри баланса ви и да намали риска от сърдечни заболявания“, обяснява тя. „Обучението за съпротива също помага да се предотврати естествената загуба на чиста мускулна маса, която може да дойде със стареенето и да доведе до загуба на подвижност.“ И за повече съвети против стареене вижте тези 100 тайни против стареене, за да изглеждате и да се чувствате по-млади от всякога.

16 Не избягвайте любимите си храни изцяло.

сладолед

Shutterstock

Когато Бевилаква беше в разгара на пътуването си за отслабване, тя не избягва напълно любимите си сладки сладкиши - просто не прекалява, когато ги яде. „Уверяването, че мога да ям каквото ястие искам, ме спря да„ изневеря “, защото по същество нямаше нищо, което да не мога да ям“, обяснява тя.

17 Намерете време да бъдете активни всеки ден.

ходенето е най-доброто упражнение

Shutterstock

Особено за тези, които остаряват, намирането на време да движите тялото си всеки ден може действително да помогне да забавите ръцете на времето и да свалите килограмите. „Независимо дали е у дома или във фитнеса, заниманието с малка тренировка всеки ден поддържа цялостното здраве и може да забави разграждането на сухожилията, сухожилията, ставите и костната плътност - което помага да се предотврати или обърне остеопорозата“, казва Линд. Тези тренировки могат да бъдат толкова прости, колкото следобедната разходка, или толкова напрегнати, колкото един час във фитнеса - и двете неминуемо ще са от полза за тялото ви и ще улеснят отслабването или запазването на теглото, което вече сте загубили.

18 Внимавайте за размера на порциите.

По-възрастна жена, която яде плодове {Тайни за отслабване}

Shutterstock

Често срещана тенденция сред хората, които успешно са отслабнали, е да не гледат Какво те ядат, но колко те се хранят. Кога Харолд Т. Стоукс , професор в университета Бригъм Йънг, опитал този подход за отслабване, той загубил 50 килограма и шест инча от кръста си за по-малко от година. Като си даваше 1900 калории всеки ден, той успя да вземе по-информирани решения.

значението на цвета в сънищата

„Не исках да достигам 1900 калории твърде бързо“, Стоукс пише. - Спрях да слагам сироп върху овесените ядки за закуска. Това би ми спестило 100 калории и би ми позволило да ям малко повече за вечеря. Исках да спестя калориите за нещата, които наистина харесвах да ям.

19 Правете снимки всеки ден.

По-възрастна двойка, която прави селфи снимка {Намери щастие}

„Започнах да снимам на ден, без наистина да планирам. На първата си снимка не се разпознах, затова реших да снимам всеки ден, докато не видя човек, когото разпознах. Джъстин МакКейбъл разказва Женско здраве за това как е успяла да свали 124 килограма. „Скоро започнах да проследявам отслабването си чрез снимките и това беше чудесен начин да запазя мотивацията си.“

20 Вземете решението и се придържайте към него.

щастлив човек, живеещ най-добрия си живот {Тайни за отслабване}

Shutterstock

Според Dell'Aringa пътуването за отслабване е успешно само ако всъщност „вземете решението“ да отслабнете и решите, че здравето ви е по-важно от желанието ви. „Исках да бъда здрав и по-годен повече, отколкото исках да напълня лицето си с бонбони, тестени изделия и пица“, каза той пише. „Трябва да си дошъл.“

21 Измерете успеха си в цели, а не в лири.

Жена, бягаща нагоре по звездите {Тайни за отслабване}

„По време на пътуването си винаги съм разчитал на активни цели, като бягане на 5K или изграждане на мускули, за да измервам напредъка си“, Джаксън разказва Здраве . „Работата за постигане на реални резултати е много по-полезна, отколкото обсебването на редица от скалата.“

22 Фокусирайте се върху изграждането на мускули.

Двойка вдигане на тежести

Shutterstock / Kzenon

Линд също кредитира загубата си на тегло за постоянно изграждане на мускулна маса чрез тренировки с тежести. Правенето на последователни тренировки с тежести подобрява стойката ви, гарантира, че тялото ви запазва пълна гама от движения във вашите златни години и изгаря мазнините дълго след като сте напуснали фитнеса. И поради този подобрен обхват на движение, тренировките по-често няма да навредят толкова много на тялото ви. Ако сте нов в изграждането на мускули, опитайте тези 40 страхотни упражнения за добавяне на мускули над 40.

23 Не се чувствайте виновни за няколко подхлъзвания.

бисквити с шоколадови парченца

Shutterstock

- Измамен ден? Какво означава това? Не съм тук, за да се чувствам виновен за решенията, които взимам. пише Сузани Kvilhaug , който успя да отслабне с 50 килограма и успешно да задържи теглото си. „Ако ям нещо, което не е най-доброто за мен, продължавам напред. Не съжалявам за решението си и не се натъквам на вина.

24 Намерете здравословни храни, които всъщност ви харесват.

Гръцко кисело мляко с ядки

Shutterstock

„Успехът идва не от това да си откажете удоволствието и добрата храна, а чрез формиране на по-приятни навици с храна, която наистина харесвате, която ви кара да станете здрави и в добра форма“ пише Уилям Андерсън, LMHC , лицензиран консултант по психично здраве. След като намери здравословни храни, които всъщност обичаше, той успя да преодолее битката си със затлъстяването и да отслабне 140 килограма, което го доведе до здравословни 180.

25 Правете отслабването си една по една стъпка.

Хора, които тичат на бягащата пътека във фитнеса.

Shutterstock

За Shanna Fichera , отслабването беше „много постепенен процес“. „Започнах да ходя или да джогирам по 15 минути на ден“, казва тя обяснява да се Космополитен . „Работих до 30 минути и след това го увеличих отново.“ Когато сте на път за отслабване, важно е да осъзнаете, че това е маратон, а не спринт.

26 Сформирайте силен екип за поддръжка.

тренировъчен клас за лагер за зареждане

Намирането на здравен треньор и общност, които да осигурят „необосновано насърчение и отчетност ... може да направи всичко различно“ Джеверна Мишел Кинг разказва Предотвратяване . 'Толкова дълго се опитвах да отслабна, мислейки, че мога да го направя сам, само за да се върна към нездравословно мислене и деструктивно поведение.' Благодарение на нейната система за подкрепа Кинг успя да отслабне 82 килограма и дори сега помага на другите да намерят собствен успех като сертифициран здравен треньор.

27 Не се оправдавайте.

Семейство на вечеря {Тайни за отслабване}

„Спрете да използвате децата си като [извинение], за да не са здрави и ги използвайте като [извинение], за да живеете по-здравословен начин на живот“, казва потребителят на Instagram Пенелопа Уокър . След като започна да използва семейството си в предимство за отслабване, „годната майка“ успя да отслабне с 50 килограма - и все още продължава!

28 Пийте сок от цвекло.

Сок от цвекло {Тайни за отслабване}

Според музикант Джоуи Джамбра , пиенето на сок от цвекло му помогна да отслабне и също така да го предпази. Често пиене сок от цвекло всъщност е доказано, че подобрява вашата издръжливост по време на тренировъчни сесии, позволявайки на тялото ви да свали паунда по-ефективно. И не само това, но цвеклото притежава ключови хранителни вещества, които работят за понижаване на кръвното Ви налягане, забавяйки ръцете на времето с всяка глътка.

29 Фокусирайте се върху ползите за здравето от загуба на тегло.

тест за кръвно налягане По-ниско кръвно налягане

Shutterstock

В отслабването има много повече неща, отколкото да изглеждаш добре - и когато се замислиш за това ползи за здравето, много по-лесно се придържате към целите си. „Моите лагери за зареждане са много повече от отслабването“, пише Алиса Уриарте , фитнес треньор, който успя сама да свали 50 килограма. „Ние се фокусираме върху нещата, които трябва да спечелим, когато поставите вашите здраве първо. Любовта към себе си, увереността, здравословните навици и овластяването при избора ви са само някои от нещата, които можете да очаквате с нетърпение. И ако се мъчите да предприемете тези първи стъпки за отслабване, ето ви 20 научно обосновани начина да се мотивирате да отслабнете.

30 Намерете здравословни алтернативи на храните, които обичате.

„Намерете по-здравословни алтернативи на това, което обичате“, пише Нанси Хабиби , здравен треньор, който е с 64 килограма и брои. Преди пътуването си за отслабване, Хабиби обичаше карамелните фрапета от Макдоналдс, а сега е в състояние да ограничи този глад, без да дерайлира диетата си с много по-здравословното Herbalife Cafe Latte.

31 Не ставайте жертва на хапчета за изгаряне на мазнини.

Хапчета {Тайни за отслабване}

Shutterstock

„Мазнините не правят нищо“, предупреждава Xaviour Португалия , ентусиаст по фитнес, който 'премина от буен към фънки', след като загуби 150 килограма и обърна своето диабет тип 2 диагноза. „Никое хапче или добавка няма да ви накара да отслабнете. Отслабването става само чрез упорита работа. '

32 Поддържайте диетата си интересна.

двойка в клас за готвене идеи за среща за вечер

Shutterstock

Кога Бранда Пийбълс , главен визионер в Prestige and Prosper, първо започна пътуването си за отслабване, тя направи грешката, като направи диетата си твърде регламентирана. В крайна сметка тя осъзна грешката си, когато падна от фургона само след три месеца на такава строга диета. След като го „промени малко“, Peebles успя да добави повече храни, които искрено харесваше в диетата си, като гуакамоле и пиле на скара, което направи загубата на тегло по-лека и приятна.

33 Използвайте победите си за отслабване, за да ви мотивирате да продължите.

Упражнения за подреждане {Тайни за отслабване}

Shutterstock

Макар и потребител на Instagram Ейми на @aimsandgains никога не се е грижила особено за мускулите на гърба си, тя отбелязва, че „виждането на промените чрез обучение и по-добро хранене просто ме подтиква да бъда по-добър“. Докато навлизате все по-напред в пътуването си за отслабване и тялото ви започва да се променя, използвайте този напредък като мотивация да продължите напред.

какво означава, когато сънуваш някой да има бебе

34 Знайте, че никоя тренировка не е твърде малка.

упражнение за сухожилие клякам жаба разтягане

Пийбълс се мъчеше да впише тренировките си в натоварения й професионален и личен график, така че тя правеше каквото може. „Правих по 10 клека всеки път, когато отидох до тоалетната, защото това беше лесно упражнение, което да добавите към деня“, казва Пийбълс. Тази проста тренировка - заедно с промените в хранителните навици - помогна на Peebles да свали теглото си, без да губи ценното си време през целия ден.

35 Намерете план, който се чувства подходящ за вас.

здрава жена

Дори да познавате приятел, който е имал успех с диетата Кето, не предполагайте веднага, че същият план ще работи и за вас. За да отслабнете и да го спрете, трябва да правите „това, което се чувства добре за вас, а не това, което смятате, че трябва да правите“, казва експертът по телесни изображения Лора Фенамор на Skinny Fat Perfect. Тя вдъхновява другите, откакто е напълняла 100 килограма преди години.

36 Пийте много вода.

Жена питейна вода

Shutterstock

Пийбълс също отбелязва как пиенето на повече вода е помогнало да я поддържа хидратирана чрез тежки режими на тренировка. Според Peebles пиенето на най-малко 64 унции вода на ден помага „да ускори метаболизма ви и да ви хидратира“. Не само това, но непрекъснатото пиене на вода през целия ден може да ограничи пристъпите на глад и да ви осигури неограничен източник на енергия за всички тези тренировки.

37 Празнувайте малки победи.

Мъжът е развълнуван {Тайни за отслабване}

Shutterstock

Ако някой разбира колко поразителна може да бъде идеята за отслабване, това е така Мат Шифман . Той не само работи като вицепрезидент по управление на марките в RSP хранене, но той също е загубил над 100 килограма сам. Неговият съвет? „Фокусирайте се върху малките ежедневни подобрения. Имайте голяма снимка, но се фокусирайте ежедневно върху стъпките на бебето към целта и празнувайте тези малки победи всеки ден.

38 Спете достатъчно количество.

Жена, която спи в леглото

Мощност повдигач Джейд Сокоби казва, че отслабването й не би било възможно без достатъчно почивка между тренировките. Поддържането на последователен график на съня стана важно за Сокоби, която по това време работеше на ротационни смени на работното си място. Улавянето на тези z направи много по-лесно отслабването.

39 Яжте нещо, преди да излезете.

Бразилски ядки

Shutterstock

„Не си позволявайте да огладнеете, преди да излезете“, казва Рейчъл Томпсън , който успя да свали 50 килограма с помощта на Крайно представяне. „Изпийте протеинов шейк или голяма чаша вода - или и двете! - преди да стигнете до събитието или ресторанта, така че стомахът ви да не е празен.“ И ако не сте сигурни с какво да попълните, опитайте 5-те най-добри високопротеинови закуски за мъже.

40 Направете подготовката за хранене част от вашата рутина.

Приготвяне на храна {Тайни за отслабване}

За Сара Грант , планирането на яденето й предварително помогна да се ограничи желанието й да се храни навън в ресторантите или да посегне към втора порция храна. Това беше контрол на порциите в най-простата му форма. „Особено като работеща майка, здравословното хранене, готово за хранене, готово за употреба в хладилника, е един от най-важните навици, който ме настройва за успех по време на диета“, казва Грант. „Отделям няколко часа един ден в седмицата - неделя за мен - и определям това като приоритет. Помага ми да оставам на път, без значение колко съм зает през седмицата.

41 Поемете собствеността върху миналото, настоящето и бъдещето си.

съвети за отслабване

Shutterstock

„Повярвайте с всички влакна на своето същество, че можете да постигнете това“, казва Шифман. „В края на деня вие сте отговорни за своите действия и всичко, което ви се случва, така че поемете изключителна собственост върху всичко в живота, което ви се случва, и направете всичко необходимо, за да направите реална промяна.“

42 Изрежете преработените храни.

да се отървете от захарта във вашата диета може да се отървете от бръчките

Shutterstock

Като изрязва 98% от преработените храни, съдържащи захар, брашно и други зърнени храни от диетата си, Тони Ши —Предприемач, главен изпълнителен директор и изпълнителен треньор - успя да намали апетита, причинен от големи колебания в кръвната му захар. Тази малка промяна позволи на Schy да загуби зашеметяващите 70 паунда, които не издържа и до днес.

43 Опитайте периодично гладуване.

Schy също кредитира загубата си на тегло с разчитането си на периодично гладуване. „Повечето дни гладувам по 16 часа. Това помага да поддържате метаболизма си “, казва той. В комбинация с упражненията три до пет пъти седмично, Schy вярва, че това гладуване му е помогнало да отслабне възможно най-ефективно. А периодичното гладуване не е полезно само за линията на талията ви - прочетете повече за това как Науката казва, че периодичното гладуване може да удължи живота ви.

44 Започнете деня с високо протеинова закуска.

Закуска {Тайни за отслабване}

Хората често казват това закуската е най-важното хранене за деня, и никой не олицетворява това повече от Умар Малик , който загуби 170 килограма с помощта на двамата Крайно представяне и много богата на протеини сутрешна храна. „Вече не ям пълноценна английска закуска, която беше моята закуска, когато бях с наднормено тегло и тежах 400 килограма“, казва той. „Сега преброявам макронутриентите си през по-голямата част от годината, така че обикновено ще получавам пържола и яйца сутрин, защото е с високо съдържание на протеини и съдържа здравословни мазнини.“ Според Малик това хранене осигурява енергията и горивото, от които се нуждае, за да остане сит и оживен през първата половина на деня си.

45 Вземете интелигентен часовник.

жена с интелигентен часовник

Shutterstock

За допълнителна мотивация през целия ден, инвестирането в интелигентен часовник като Fitbit може да ви помогне да си поставяте постижими цели ежедневно, казва Лиза Уорън , създател на Моят военен съпруг блог. „Часовникът ми ме мотивира да оставам активен през целия ден. Сега, след като постигнах целта си за отслабване, тя продължава да ме мотивира да поддържам това, с което съм работил толкова усилено, за да го постигна “, казва Уорън. Виждането на ежедневния ви напредък на китката ви помага да останете на път и затруднява игнорирането на целите ви за отслабване.

46 S.O.S. — свийте стомаха си.

зехтин

Стан Хлебовски изрежете сол, олио и захар в това, което той нарича „диетата на САЩ“. След като направи тази промяна в диетата си, Хлебовски скоро разбра колко от тези съставки има в храната, която яде и защо е толкова важно да промени начина на живот, който той направи. И се получи - Хлебовски е свалил повече от 100 килограма!

47 Не го правете по-сложно, отколкото трябва да бъде.

гледане на телевизия във фитнес зала

„Нека бъдете прости, когато започвате“, казва Лора Микетич , бодибилдър и здравен треньор, който успя да отслабне с повече от 100 килограма само като отиде в местния си фитнес зала Gold's. „Има милион различни думи за бръмчене във фитнес индустрията“, но Мишетич смята, че тайната на успеха при отслабване е игнорирането на крещящите тренировки и диети, докато не преминете добре стартовата линия.

юни бъг духовен смисъл

48 Стойте далеч от възможностите.

Shutterstock

За ИТ специалист Лиз Родригес , прекарването на по-малко време с приятели и членове на семейството, които позволиха нейните нездравословни навици, беше чудесно място за започване на пътуването й за отслабване. Обграждайки се със здрави, щастливи и позитивни хора, тя успя да отслабне и да поддържа по-уверено чувство за себе си и целта си.

49 Избягвайте излишния алкохол.

хора, които пият вино на вечеря

Shutterstock

Кога Тайлър Стюарт , ИТ. професионалист в Ню Йорк, спечелил много повече от средния си първокурсник 15 в колежа, той установил, че успява бързо да отслабне, като премахва алкохола почти изцяло от диетата си. По времето, когато завършва, Стюарт е свалил повече от 80 килограма и днес с удоволствие се наслаждава на случайни чаши вино, без последствия.

50 Намерете начини да освободите място за любимите си храни.

по-възрастни двойки танцуват {приоритети над 50}

Shutterstock

WW посланик Кендра Върнън е загубила 83 килограма досега по време на фитнес пътуването си и си позволява да се отдаде, стига да планира да изгори калориите. „Можете да печелите FitPoints [на WW], ако танцувате, за да обменяте за храна“, отбелязва тя. „Има всички тези различни възможности за вас ... да имате каквото искате.“ И ако искате да изгорите възможно най-много калории, прочетете нататък Как музиката ви помага да изгорите повече калории.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации