Най-добрите прически за мъже с къдрава коса

Дилемата е, че всеки човек с къдрава коса се сблъсква всеки път, когато се оплеска в бръснарския стол: Прегръщам ли горда, къдрава реплика, или просто не се нуждая от поддръжка и я изневерявам?Сега нямаме нищо лошо с последното, но ако търсите по-авантюристичен и безспорно стилен начин за оформяне на косата си, ние сме ви върнали гърба. Посегнахме към Розово, стилист от Bumble and Bumble (и истински почитател на къдриците), за най-добрите й съвети и насоки за къдрави мъже, чиито гриви изискват малко допълнително внимание.

Първата стъпка, казва тя, е „да определите и разберете какъв вид къдрици имате“. Това може да звучи очевидно, но истината е, че повечето момчета разбиват къдрава коса в една категория и това не е толкова просто. „Той трябва да се запита: Супер стегнат и мазен ли е? Или е по-скоро вълна? Груби или тънки? Разтяга ли се, когато е по-дълъг, или свива ли се, когато се съкращава? Това са неща, които стилистът трябва да определи въз основа на това, което иска от косата си. След като разберете, той ще информира всички страхотни опции за стилизиране.И не забравяйте: дори да ви е приятно с вашите къдрици, не се страхувайте да опитате нещо различно или ново или забавно. „Имайте предвид, че с пичове на знаменитости и косата може да бъде издухана професионално“, казва Роз. ' Джъстин Тимбърлейк коса N'Sync може да не е толкова гладка без сешоар. ' (Да, ако вечният шпиц Джъстин Тимбърлейк е достатъчно мъж, за да използва сешоар, можете и вие.)сърбеж на десния крак значение

Въпреки това, тук са най-големите прически за момчета с къдрава коса, които трябва да имате предвид. А като говорим за страхотна коса, не пропускайте нашата колекция от Най-добрите и най-лошите прически за мъже над 40 години.1 Penn Badgely: „Непълно работно време“

Пен Баджли и къдравата му коса

Пен Баджли и къдравата му коса

За да постигнете този външен вид, намерете някой, който знае как да подстригва къдрава коса, защото това е хитър стил, който лесно може да бъде объркан. Започнете с бръснач, изрязан отстрани и след това отзад, за да получите тази страхотна текстура. Използвай крем за къдрици отгоре и завъртете къдриците с пръсти, изсушете с дифузер и сте готови. И за още чудесни съвети за поддържане, опитайте тези подстригване, което ще обръсне 10 години на вашата възраст .

2 Джош Гробан: „Каскадните къдрици“

Джош Гробан и къдравата му косаДжош Гробан и къдравата му коса

Този вид на къдрава коса всъщност е много по-лесен, отколкото изглежда. За да го заковите, просто подсушете косата с кърпа и след това оставете въздуха да изсъхне за известно време, но не докрай. (Уверете се, че когато изсъхвате на въздух, косата пада така, както бихте искали да изсъхне веднъж.) След това изсушете (на ниско) с пръсти, за да укрепите косата там, където искате. Завършете с a матова паста , като обърнете внимание да оформите малко лицето. Прокарайте пръстите си и тръгнете по пътя.

3 Кит Харингтън: „Духалката на снега“

Кит Харингтън и къдравата му коса

Кит Харингтън и къдравата му коса

Добавяйки корен за подобряване на къдриците към краищата, вие гарантирате, че запазвате колкото можете повече естествената вълна или къдрене. Изсушете с дифузер или изсушете на въздух. (Или опитайте това , ако го направиш). „Тъй като е въздушно сушене или разсейване, избягвайте да докосвате къдриците“, казва Роз. „Твърде много движение на къдрици, които не са напълно изсъхнали, ще доведе до къдрене.“

За финал намерете страхотна стилизираща паста и оформете къдравата коса около лицето си. (Да, този поглед отнема време и ако не искате да инвестирате време, може да ви препоръчаме да отидете с по-кратък стил.) Ако наистина се опитвате да спестите малко време, тези продукти ще ви информират за новостите в грижата за косата при мъжете .

как да се справим с връзката на дълги разстояния

4 Арън Тейлър-Джонсън: „Дивият човек“

Арън Тейлър-Джонсън и къдравата му коса

Арън Тейлър-Джонсън и къдравата му коса

Този стил е чудесен пример за добре изрязан див стил. Кремът за къдрици е от съществено значение за поддържане на почти пръстеновидната форма, но всъщност това е всичко. Тук по-малкото е повече и след като започнете да се забърквате с него, то става точно това - бъркотия.

5 Адриан Грение: „Вълнообразните дни“

Адриан Грение и къдравата му коса

Адриан Грение и къдравата му коса

С малко дължина отгоре и малко по-къс отстрани, този стил е лесен, ако искате нещо, което изисква малко по-малко време. Вземете крем за подстригване и изсушете косата си на ниско (за протокола обикновено препоръчваме ниската настройка за къдрава коса). „Когато прекарате къдриците след изсъхване, използвайте малко повече от крема за подстригване за дефиниция“, казва Роз.

За финал опитайте страхотна шпакловка или помада със сух завършек и завършете с лек лак за коса. И проверете нашите Есен 2016: Ръководство за подстригване за повече съвети относно продукти, които ще ви помогнат да запазите силната си игра на къдрици силна.

6 Джон Майер: „Изправителят на гравитацията“

Джон Майер показва къдравата си коса

Джон Майер показва къдравата си коса

Джон Мейър може да е научил нещо или две от всички жени, които той е романтирал. Обикновено мишката се смята за по-скоро подходяща за жените стилистка на косата, но като се използва нещо такова уплътнява и придава обем , той е в състояние да получи поддържан, но все още разхвърлян стил, който добавя няколко сантиметра към къдравата му коса там, където има нужда.

7 Джъстин Тимбърлейк: „Краткото и сладко“

Джъстин Тимбърлейк разклаща къдрава коса

Джъстин Тимбърлейк разклаща къдрава коса

Не забравяме косата с юфка на JT от 90-те. Е, сега господин Дженифър Бийл е тръгнал по пътя на хубавия Холивуд и е даден във сешоара. (Отново, ако ще разтърсвате стила със сешоар, ангажирам. ) В зависимост от това колко стегнати са вашите къдрици (прекалено стегнатите може да не са толкова лесни), трябва да вземете ъглова приставка за вашата сешоар, за да помогнете за по-точното фокусиране на въздуха и топлината.

места, където да вземете момиче на среща

„Винаги се шегувам, че приставката е парчето, което вече идва в кутията със сушилнята, но което повечето хора изхвърлят“, добавя Роз. 'Той концентрира въздуха, за да не му духа във всеки посока.' След това приложете a крем за изправяне и изсушете със сешоар в посоката, в която искате да отидете. Завършете с лак за коса със средно задържане, за да го държите под контрол.

8 Майкъл Ийли: „Дръжте го плътно“

Майкъл Ийли носи къдрава коса

Майкъл Ийли носи къдрава коса

Поддържане на страхотна форма до Майкъл Ийли косата тук е ключова. Използвайте страхотно масло след душ, за да запазите блясъка и да изберете, за да оформите.

неща, които не знаехте за Google

9 Орландо Блум: „Дългият и свободен“

Орландо Блум, бог на къдрава коса

Орландо Блум, бог на къдрава коса

Орландо Блум има мека къдрица и тук е вероятно той да сложи малко блясък помада в косата си след изсушаване на кърпата и след това да премине през гребен, специално за къдрици . „Прокарването на гребен през него ще помогне да се разтегне къдрицата в посоката, в която искате да седне - особено далеч от лицето“, казва Роз. Изненадващо лесно и одобрена черна вратовръзка.

10 Еди Редмейн: „Расте срещу зърното“

Еди Редмейн, икона на къдрава коса

Еди Редмейн, икона на къдрава коса

Тук се случва много, но много прилича на всичко Еди Редмейн прави, работи наистина добре. Чрез нанасяне на твърд крем за задържане, леко издухване на естествената къдрица по страните и обратно към лицето и оставяне на малко останала вълна и обем нагоре, той създава външен вид, с който изглежда е добре известен.

11 Матю Макконъхи: „Не просто добре, добре“

Матю Макконъхи, бог на къдравата коса

Матю Макконъхи, бог на къдравата коса

Истински пич Матю Макконъхи знае как да се отпусне и косата му тук също е доста отпусната. Добре е да се обзаложи, че е използвал слаба топлина от сешоар и a добър крем за поддържане . Сега, след като знаете всички тайни на холивудските шпилки - поддържайте стила си безупречен с тези 20 правила.

За повече съвети как да живеете най-добрия си живот, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации