6 предупреждения към клиентите от USPS Mail Carriers

Независимо дали чакате на важно писмо или изпращане на RSVP, Пощенската служба на САЩ (USPS) прави възможно получаването на поща от едно място на друго относително бързо. Във време, когато разчитаме повече на пакети и онлайн пазаруване от всякога, агенцията пое още по-важна роля в живота ни – дори когато се сблъска със сериозни неуспехи с финансиране и недостиг на работна ръка, изострени от пандемията. Но въпреки че услугата може лесно да се приеме за даденост, все пак има някои неща, които служителите с вътрешни познания казват, че могат да ви помогнат да избегнете проблеми или пропуснати доставки. Продължавайте да четете, за да откриете шест предупреждения към клиентите от USPS поща.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: USPS планира тази дългоочаквана промяна във вашата поща от 22 януари .

1 Вероятно използвате „връщане към подателя“ погрешно.

  Пощенски камион на USPS (United States Parcel Service) и пощенски превозвач извършват доставка.
Shutterstock

Всички сме получавали поща или колет, които не са предназначени за нас, независимо дали са адресирани до предишен наемател или просто са сортирани в грешната пощенска кутия. В повечето случаи може да изглежда, че връщането му обратно в ръцете на USPS може да бъде лесен начин за решаване на проблема. Но според един пощенски оператор може да затрудните много работата им, ако не внимавате.В нишка в subreddit на USPS, обсъждаща неприятностите на домашните любимци на пощенските служители, пощенски оператор с потребителско име cpdierks12 казва, че хората, които пишат ' връщане на подателя ' безразборно върху пощенските пратки са голямо дразнене. 'Дразни ме повече, отколкото би трябвало, но сериозно. Нямам нужда да ми казват какво да правя с пощата. Трябва да знам защо', пишат те. 'Да не говорим, че в половината случаи това дори не е първокласна поща. Сега просто отива в друг боклук, през който трябва да мине някой лош служител на поща.'Един от колегите на потребителя също се включи, за да обясни, че това не е правилната тактика за всички грешни букви . „Особено за неправилно доставена поща. 2123 Maple St. случайно отиде в кутията на 2132 Maple. ВРЪЩАНЕ НА ПОДАТЕЛ!“ пощенски оператор с потребителско име FilteredAccount123, хванат в отговор.2 Измамниците могат да маркират липсващите ви пакети като „доставени“, без дори да ги изпратят.

  Пакет от United States Parcel Service (USPS), доставен до входната врата.
Shutterstock

В ерата на онлайн пазаруването не е необичайно да използвате телефона или компютъра си, за да получите всичко - от ежедневни нужди и консумативи до джаджи и модни аксесоари, изпратени направо до входната ви врата. За съжаление, това постави началото на нова ера на кражби и измами заедно с това, тъй като престъпниците заобикалят предните веранди или всякакви кутии, до които могат да се докопат. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb

Въпреки че услуги като номера за проследяване са улеснили наблюдението къде вашите артикули може да са в транзит, понякога те могат да бъдат объркващи, неточни или направо грешни. Но според един служител на USPS това може да не е по вина на вашия пощенски оператор.

забрави ме да не казвам смисъл

В отговор на Reddit AMA, пощенски оператор с потребителско име Traawn отговори на въпрос защо нечии пакети от конкретен продавач изчезваха въпреки информацията за проследяване, че са били оставени. „Веднъж моят съквартирант се обади в офиса, защото пакет, който беше купил от eBay, се показваше като доставен до дома ни, но нямаше пакет. Така че той им се обади и избухна, и се оказа, че човекът, който му продава артикул по някакъв начин успя да генерира етикети за доставка на USPS и след това да ги накара да изглеждат като доставени, без изобщо да изпращат нищо“, обясниха те, добавяйки, че трябва да се обадят в местната си поща, ако пакети от доверени доставчици рутинно изчезват.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: 6 тайни от бивши служители на USPS .

3 Вашата поща може да не бъде доставена, ако не направите това, когато се местите.

  мъж, който стои отвън и се навежда, за да провери за писма в пощенската си кутия
iStock

Нека бъдем честни: има много подвижни части, които идват заедно с преместването в нов дом. В крайна сметка може да е лесно да оставите нещата да се изплъзнат сред хаоса около подреждането на новото ви място. Но според пощенските оператори има една абсолютно важна стъпка, за която трябва да се погрижите веднага щом получите новия си комплект ключове.

В дискусия в subreddit на USPS, пощенски оператор с потребителско име Darrlicious обяснява това едно от най-големите му оплаквания е „нови жители на апартаменти, които изхвърлят свободната карта в кутията си, казвайки им, че няма да получат поща, докато не я попълнят. Сериозно, 19 от 20 мои клиенти правят това.“

4 Може да пропуснете някои пощенски доставки, ако имате агресивно куче.

iStock

На този етап предполагаемата враждебна връзка между пощальонците и кучетата може да изглежда като пресилено клише. Но според служителите на USPS рискът от атака е всичко друго, но не и шега. И собствениците, които не се съобразяват с това да държат своите домашни любимци защитени на закрито, може да ги видят удържани ежедневни доставки докато успеят да опитат в по-безопасно време.

храни, които увеличават притока на кръв към пениса

„Знам много адреси, които оставят мрежестата си врата отворена и те наистина имат агресивни кучета, които ще ме объркат, ако излязат през мрежестата врата. Така че, ако видя, че човекът има отворена обикновена врата и само мрежестата врата се разделя нас, ще върна тяхната поща обратно в офиса за повторна доставка“, обясни потребителят Traawn в Reddit AMA.

Има конкретен протокол, който служителите трябва да следват. „Пощенските превозвачи нямат право просто да хвърлят пощата ви, където пожелаят“, отбеляза той. „Ако не могат да го поставят в кутия или на сигурно място, трябва да го върнат в офиса.“

Всеки, който е имал проблем с изглаждането на връзката носител/куче, все още може да потърси помощ. „Ако смятате, че вашето куче не е агресивно и е на сигурно място в къщата, тогава бих се обадил в офиса. [Те] няма да бъдат уволнени, повярвайте ми“, каза Траун.

За повече USPS тайни, доставени направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

5 Вашата изходяща поща не винаги ще се взема ежедневно.

  USPS пощенски превозвач, доставящ поща
Shutterstock

Пощенската система не е там само за да получавате писма и колети: тя е от съществено значение и за получаване на вашите собствени важни колети. За щастие вашата пощенска кутия работи като двупосочна система, която ви позволява да изпращате елементи. Пощенските оператори обаче предупреждават, че може да помислите два пъти, ако бързате получи писмо до получателя .

„Ако вашият превозвач доставя пеша, той не е задължен по договор да посети дома ви, ако няма поща за вас този ден (т.е., за да провери за възможност за изходяща поща)“, пощенски превозвач с потребителско име lost_in_lace отговори в Reddit AMA. „Най-добрият ви залог е или да направите бележка в пощенската си кутия, като поискате от вашия оператор да проверява къщата ви ежедневно (ако наистина изпращате много поща) или да намерите най-близката „синя кутия“ до жилището ви. Това ще ви каже какво когато тази кутия бъде взета. Цялата събрана изходяща поща достига до преработвателния завод до същата вечер.'

6 Пощенските превозвачи имат по-обширен поглед върху живота ви, отколкото предполагате.

  Пощенски превозвач, който носи кутии и пликове от пощенски камион
Shutterstock

Без значение как го използвате, USPS е обществена услуга, която често пренася чувствителна частна информация. И въпреки че е невъзможно да разберете какво има в повечето пликове само като ги погледнете, един пощенски оператор предупреждава, че лицето, което обслужва вашия маршрут, вероятно има по-добра представа за какво се случва в живота ти отколкото осъзнавате.

„Познавам целия ви бизнес“, призна пощенски оператор с потребителско име в Reddit roadkillchef_1 в AMA на сайта. „Знам кога не си плащаш сметките по кредитната си карта. Знам кога детето ти е изключено от училище. Знам кога IRS те преследва. По принцип имам моментна снимка на живота ти.“

Закари Мак Зак е писател на свободна практика, специализиран в бира, вино, храна, спиртни напитки и пътувания. Той е базиран в Манхатън. Прочети Повече ▼
Популярни Публикации