40 неустоими идеи за втора среща

Преминахте през първа дата. Поздравления! Вие двамата или имате страхотна химия, или и двамата имате дълбоко усещане, че има нещо в другия човек, което си струва да се преследва. Сега е моментът да заключите a страхотна втора среща това ще доведе до дати три, четири и потенциално до края на живота ви. И така, какво ще бъде? Не се стресирайте! Тук сме събрали всички най-добри идеи за втора среща, които ще ви гарантират, че добрите времена ще продължат да се движат.

1 Отидете на ферибот или разходка с лодка

Двойка на разходка с лодка, страхотна втора среща без клише. идеи за втора среща

Има нещо неоспоримо романтично в това да си във водата. Ако живеете някъде, можете да се повозите с ферибот, да наемете гребна лодка или дори да наемете яхта за деня, отидете на нея. Още по-добре опитайте круиз за вечеря. Когато се движите по вълни, разсейването отпада и вие наистина можете да се съсредоточите върху връзката си. Ако си спомняте някой от най-секси неща за казване на първа среща , можете законно да станете капитан Романтика.

2 Създайте лов на чистачи

Лов на чистачи, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

„Това е чудесно за втора среща през деня“, казва Крепост Мишел , говорител, автор и ентусиаст на връзките. 'Тази дейност наистина позволява на личността да се прояви чрез търпение, енергия и сътрудничество.' Пригответе го сами или наемете услуга, която да го направи вместо вас. Това е една от добрите идеи за втора среща за тестване на приключенския дух на човека.3 Направете храна заедно

Готвене, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

ShutterstockАко сте се свързали с храна на първата си среща, това може да е естествено за втора среща. Независимо дали сте избрали да направите нещо просто или сложно, това е чудесен начин да го направите вижте колко сте съвместими докато работим заедно, за да създадем нещо вкусно.4 Направете нощ с отворен микрофон

Повдигане на отворен микрофон, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Може да ви звучи като една от по-щурите идеи за втора среща, но изслушайте ни, особено ако знаете как да пеете. (Ако не можете, може да искате да превъртите нататък.) „Намерете местно място, което да провежда вечерта с отворен микрофон, и се регистрирайте“, предлага J. Hope Am , експерт по отношения и автор. „Можете да направите самостоятелен акт или да обедините сили за дует. И какво, ако нямате истински талант? Целта е да се опита нещо ново. В края на нощта, ако сте се забавлявали и нов спомен, това ще бъде спечелено с награди изпълнение. '

5 Hit The Slopes

Каране на ски, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Shutterstock

Ако живеете близо до ски планина и двамата харесвате ски или сноуборд , прекарайте един следобед в упражнения заедно. Има достатъчно време за чат, докато се качвате с лифта до върха, а времето, прекарано в ски спускане по планината, намалява част от натиска от необходимостта от постоянен разговор.6 Опитайте с парашут на закрито

Скачане с парашут на закрито, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

„Въпреки че тази дата може да бъде малко скъпа, сайтовете за сделки с отстъпки могат да бъдат начинът да я направите по-достъпна“, казва Стеф Сафран , експерт по запознанства и сватовства. „Защо не опитате нещо необичайно?“ Опитът, който ви плаши малко, са добри идеи за втора среща, тъй като те имат способността да ви помогнат да се свържете.

7 Отидете на двойна среща

Двойна среща, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Представи ли ви приятел един на друг? Вземете вечеря, направете домашни коктейли или направете следобеден пикник заедно . Виждането на това как вашата дата взаимодейства с другите е от решаващо значение и може да направи разговора малко по-лесен.

8 Изпълнете състезание

Провеждане на състезание, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Не сте сигурни какво да правите на втора среща? Прокарайте състезание ! Не маратон, очевидно, а нещо кратко и сладко. „Ако знаете от първата си среща, че и двамата сте във форма, намерете тематично бягане, което да правите заедно“, предлага Дейвид Бенет , сертифициран консултант и експерт по връзките. „Те осигуряват добър шанс да говорят, да се занимават и да се забавляват.“

9 Играйте билярд

Игра на билярд, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Насочете се към бар с билярдна маса или още по-добре, билярдна зала, и се предизвиквайте един друг на игра - или няколко. Ще имате шанса да станете малко конкурентни и флирт , всички докато разговаряте в среда с ниско налягане.

10 Вземете клас по гребло

Падборд, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

„За да компенсирам липсващия адреналин за първа среща, обикновено предлагам нещо малко по-активно за втората среща - и това трябва да е нещо, което нито един човек не е опитвал преди“, обяснява Съни Роджърс , клиничен сексолог и сертифициран секс треньор. „Често предлагам клас по гребло, последван от гребло заедно.“ За пореден път, като се активирате, вашият партньор се оказва една от най-добрите идеи за втора среща - и често това е евтин начин да опознаете партньора си.

11 Вижте фестивала на балоните с горещ въздух

Езда в балон с горещ въздух, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Или да наемете балон с горещ въздух само за двама ви. „Искате повече време за разговор на втора среща, но това е и чудесно време да видите как срещата ви се отнася с други хора, което ще ви разкаже много за неговите или нейните ценности“, обяснява Пати Нюболд , автор на наградения блог Поемете любовта . Ето защо фестивалът е идеален. „Може да искате да имате предвид място за обяд или вечеря след това, само в случай, че върви наистина добре.“

12 Направете огън

Правене на огън, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Насочете се към плажа или задния си двор и заедно направете огън. Направете s'mores, изпийте няколко питиета и се насладете на компанията на другия.

13 Плувайте

Плуване, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Ако наблизо има езеро или река, тръгнете за бързо потапяне заедно. Ако местният обществен басейн е отворен по тъмно, нощното плуване заедно може да бъде една от най-романтичните и интимни идеи за втора среща - докато се чувствате напълно неочаквано.

14 Посетете беседа

Участие в беседа, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Хубавото на тази идея е, че разговорите могат да бъдат за абсолютно всичко. „Можете да чуете оратор по тема, която може или не да ви интересува, но впоследствие създава фокус за разговор, който се отнася както за вашите наблюдения, така и за мненията, които не са малки разговори“, казва Джанет Зин , LCSW, съветник за двойки.

15 Удряйте спортна зала за катерене

Скално катерене, страхотна втора среща без клише. идеи за втора среща

Независимо дали сте начинаещи или тотални професионалисти, редуването по пътя нагоре по стената ще го направи карайте сърцата си да изпомпват . За бонус точки вземете клас, в който се научавате как да се предавате един на друг и проверете способността си да работите в екип.

16 Отидете на конна езда

Конна езда, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Shutterstock

Хвърлете пътеката на кон с една от най-иновативните идеи за втора среща - конна езда . Виждайки как те действат около животните може да бъде просветляващо и независимо от нивото ви на езда, можете да прекарате известно време в чат за нещо различно от обичайната тарифа за среща като работа и семейство.

17 Отидете на танци

Танци, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Всеки стил, всяко място - няма значение. Дори и двамата да сте ужасни танцьори, една вечер на дансинга - независимо дали става въпрос за салса музика или хип-хоп - със сигурност ще предизвика романтика, ако има някаква химия там.

18 Разгледайте Ренесансов панаир

A, страхотна неклиширана втора среща. ренесансов панаир, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Вярно, може да се почувства малко глупаво, но това е въпросът, нали? Излезте с костюми, за да влезете наистина в духа. Това е чудесен начин да разберете колко сериозно се приема вашата среща и дали са готови изпробвайте нещо ново и различно .

19 Играйте мини голф

Игра на мини голф, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Тази дейност може да ви върне към вашата гимназиални дни , но вероятността за смях и флирт е голяма.

20 Отидете на Ден на отворените врати

Посещение на отворена къща, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Не защото вече планирате закупуване на дом заедно , но защото може да е вълнуващо да се преструваш, че си. „Забавно е да виждаш домове и да говориш за вкусове и как обичаш да живееш и какво ти е харесало или не в тези домове“, обяснява Зин. Добри идеи за втора среща са тези, които изискват флирт с неочакваното.

21 Направете турнир на настолна игра

Игра на настолна игра, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Shutterstock

Насочете се към един от многото барове там, който има настолни игри и прекарайте целия следобед, опитвайки се да се победите в любимите си детски забавления. Дръжте резултата и който загуби, взима раздела. Изглежда само честно, нали?

22 Посетете симфонията или филхармонията

Симфонията, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Поемането на класическа музика се чувства изискано и независимо дали обичате това, което чувате, след това ще имате много неща за разговор.

23 Вземете клас по духане на стъкло

Духане на стъкло, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Или нещо артистично, което интересува и двамата , Казва Нюболд. Ако не духате стъкло, опитайте керамика, скулптура или рисунка.

24 Отидете до отваряне на галерия

Откриване на художествена галерия, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Музеите са забавни, но отворите на галерии са по-скоро като партита, така че ще имате възможност да се смесите с тълпата и да изпиете няколко питиета, докато приемате някаква култура. Като цяло откриването на галерия е една от най-добрите идеи за втора среща, която ще ви отвори още повече за партньора ви.

25 Карай някъде

Пътуване, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Важно е да имате дестинация в ума с тази идея - може би плажът, родният ви град, ако е наблизо, или невероятен ресторант, който е само на няколко часа път. Където и да сте се насочили, направете страхотен плейлист, опаковайте няколко удобни за пътя храни и оставете разговора да тече.

26 Направете Zip-line курс

Ziplining, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

„Оптималната втора среща трябва да бъде преживяване, което помага да се създаде връзка“, казва Роджърс. Курсът с цип не изисква нито един човек да е супер атлетичен, но въпреки това предлага вълнуващо приключение, което да споделите заедно.

27 Присъствайте на парти

Купон, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Независимо дали става въпрос за вашите приятели или техни, някои биха спорили, че никога не е рано да запознаете някого с екипажа си. Виждайки как те се свързват с вашия кръг (или как се вписват в техния собствен) и се справят със социални ситуации, може да ви привлече още повече към вашата дата - или да ви даде глави, че те не са единствените .

28 Разгледайте празничните светлини

Проверка на коледни лампички, страхотна втора среща без клише. идеи за втора среща

„С настъпването на зимата сезонът на празниците може да бъде забавен, ако се възползвате от различни дейности там - казва Сафран. „Толкова много хора правят Коледа в наши дни и посещението на различни коледни светлинни шоута може да направи нощта на някого. Това е евтино и със сигурност ще усмихнете лицето на някого! '

29 Направи си сам филмов фестивал

Филмов маратон, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Поканете срещата си за домашен филмов фестивал. Това работи най-добре, ако предварително се съгласите по тема или жанр на филми и редувате да избирате какво ще гледате по-нататък. Излишно е да казвам, че лакомствата за гледане на филми са задължителни. Понякога една релаксираща нощ може да се превърне в една от най-добрите идеи за втора среща.

30 Отидете на Apple Pick

Бране на ябълки, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

shutterstock

Тази сезонна дейност създава идеална дневна дата, която лесно може да се превърне в нощна, ако върви добре. Изберете си ябълките, насладете се на сайдер и понички и ако и двамата го усещате, хапнете истинско ястие след това.

31 Grab Вечеря на покрива

Вечеря на покрива, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Вечерята може да се почувства твърде елементарна, но вечеря с гледка ? Точно така. Намерете местен ресторант с тераса на покрива и прекарайте вечерта на открито. Това е една от най-романтичните идеи за втора среща за всички времена.

32 Посетете местна пивоварна

Местна пивоварна, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Занаятчийски пивоварни се появяват навсякъде и много от тях предлагат обиколки и дегустации на много разумни цени. Вместо просто да пиете, за да пиете, научете как те правят бирата си и подкрепят местния бизнес, докато сте в него.

33 Бъдете фалшиви туристи

Действайки като турист, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Shutterstock

„Преструвайте се, че посещавате града си на почивка и планирайте съответно“, препоръчва Суис. 'Какви са туристически атракции , горещи точки и места, които трябва да се видят, които са изброени на любимите ви сайтове за пътуване? Вероятно има такива, на които никога не сте били. Отделете един ден, вземете фотоапарата си и вижте родния си град в съвсем нова светлина. '

34 Навигирайте в царевичен лабиринт

Царевичен лабиринт, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Какъв по-добър начин да видите колко сте съвместими от това да се изгубите заедно?

35 Вижте шоу на бурлеска

Шоу на бурлеска, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

В зависимост от нивото на комфорт с внасяйки някаква сексуалност в уравнението , шоуто с бурлеска може да бъде отличен начин да разпалите страстта и да видите колко отворена е вашата среща за нови преживявания. Въпреки че това е, без съмнение, една от по-бързите идеи за втора среща, това да бъдеш отворен може да се окаже огромна възможност за партньора ти.

36 Посетете полигон за стрелба с лък

Стрелба с лък, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Справедливо предупреждение: Стрелба с лък е не лесно, така че ако никога не сте го опитвали, най-добре е да се подготвите за урок, но заедно да научите ново умение винаги е добра идея.

37 Опитайте Zombie Paintball

Пейнтбол, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Или лазерен етикет или нещо друго, което обикновено е запазено за тийнейджъри. Те никога няма да видят едно готово предложение като това.

38 Вземете йога

Йога, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Ето една от онези идеи за втора среща, които също са полезни за вашето здраве. Плюс това, да си включите дзен с някой може да ви разкаже много за тях. Освен това, ако и двамата сте начинаещи, може да бъде много забавно да гледате как се опитват нови пози.

39 Вижте мюзикъл или опера

Театърът, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Shutterstock

Ако и двамата се занимавате с музика, но не искате да отидете на концерт, приемането на някои вокални стилове може да бъде чудесна алтернатива. Освен това можете да се облечете и да изискате вечеря след това.

40 Stargaze

Stargazing, страхотна неклиширана втора среща. идеи за втора среща

Спечелете точки в отдела за романтика, като предложите този. Донесете уютно одеяло, звездна карта, няколко страхотни закуски и напитки по ваш избор.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

значение на мечки в сънищата
Популярни Публикации