30 неща, които мъжете правят, които жените винаги намират за секси

Когато мъжете говорят за какво, извън личността, те намират за супер привлекателно за един определена жена , списъкът обикновено включва много части от тялото. Но когато жените описват това, което намират за привлекателно за мъжа, често се свежда до езика на тялото, както той ходи, как държи чаша и дори начинът, по който закопчава ризата си, може да бъде огромно, необяснимо включване. Не че едно момиче не може да оцени хубав комплект оръжия, разбира се, или висока рамка, но по-често малките жестове могат да подлудят жената. И забавното в това е, че човекът дори не осъзнава, че прави нещо, което е включено, защото точно такъв е той естествено (което, разбира се, е част от това, което го прави толкова горещо). Тук, позволете ни да представим кратък списък на някои от несексуалните секси неща, които момчетата правят, за които жените се оказаха огромни развълнувания. И за да разберете перспективата на другата страна, вижте 30 неща, които правят жените, които мъжете винаги намират за секси.1 Управлявайте колелото само с два пръста

Райън Гослинг

Когато сте в колата с мъж, той прави това излъчва въздух на пълен контрол. Все едно тялото на мъжа казва: „Дори не е нужно да използвам цялата си ръка. Разбрах това. И за повече начини да подобрите играта си, научете Най-добрият начин да повишите привлекателността си .

2 Шофиране с лакът през отворен прозорец

Дон драпер шофиране

Оставянето на цялата подбедрица да виси е опасно и предполага известно небрежно невнимание. Облегвайки лакът на отворения прозорец и управлявайки волана само с една ръка, обаче излъчва контрол и пълна лекота, само с пръскане на безразсъдство. Това е абсолютно едно от най-секси нещата, които правят момчетата. За места за шофиране с една ръка проверете 40 пътища, които всеки трябва да кара до 40-годишна възраст .3 Поставяне на ръка върху малката част на гърба на жена, насочвайки я към нейното място

Мъж, който държи жена около кръста с ръка върху жена

Експертите по езика на тялото ще кажат, че когато мъжът сложи ръка върху горната част на гърба ви, това може да бъде приятелски жест, но ръка в долната част на гърба винаги предполага желание. Освен че е фин белег на привличане, той е и доста рицарски, тъй като вие едновременно я водите, като същевременно я пускате на първо място. (От само себе си се разбира, че това е ход, който може да се направи само с жена, с която се срещате, а не, да речем, с колега на работна вечеря.) За повече начини да засилите рицарството си, разгледайте 50 начина да бъдем (много) по-романтични .4 Поставяне на ръка точно над коляното й на бара

мъж с ръка на жени

Отново не може да се преувеличи, че това е само чудесен ход когато знаете, че жената е във вас . И дори тогава, ако по някаква причина тя отнеме ръката ви или се напрегне, веднага прекъснете. Голяма част от това, което прави мъжа привлекателен, е способността да чете езика на тялото на жената и да се уверява, че тя се чувства спокойна.5 Изпъване на ръка срещу облегалката на стола

двойка, седнала на дивана заедно

Това е особено приятно, когато сте в ресторант заедно или на семейна функция, тъй като изпраща фин сигнал до всички, че тя е вашето момиче и вие се гордеете с това. И за повече начини да се представите в заведение с висок фалутин, научете 25 неща, които трябва Винаги Направете в изискан ресторант .

6 Увиване на ръка около кръста

младоженец, държащ булка около кръста

Това е наистина хубав защитен жест, особено когато се разхождате през хитра зона, но е някак особено вълнуващо, когато мъжът го прави, ако е на телефонно обаждане, да напомни на момичето си, че само защото говори с някой друг, не това означава, че е забравил за нейното присъствие.

7 Сваляне на риза, като я издърпате над главата само с палец и показалец

Джейми Дорнан сваля риза в петдесет нюанса сиво

Няма логична причина защо това е някак по-привлекателно, отколкото да хванете ризата за краищата и да я издърпате с двете си ръце, но ето я.8 Пиене на бирена бутилка само с два пръста

Крис Прат Микелоб ултра

Подобно на лакътя на прозореца на автомобила, това излъчва лекота.

9 Изваждане на портфейл от джоба на предния панталон

човек изважда портфейла

Shutterstock

червен цвят в сънищата

На теория това не би трябвало да е по-привлекателно от това да извадите портфейла си от джоба на палтото си, което в много отношения е по-цивилизованият ход, но по някаква причина накланянето назад и плъзгането на ръка в чифт дънки е неотразимо.

10 Преобръщане на закопчана риза до лактите

човек запретва ръкави

В масивна нишка Reddit за неща, които мъжете правят, те дори не осъзнават, че са привлекателни, това е на първо място. По някаква причина това е по-скоро включване с закопчана риза, отколкото, да речем пуловер, може би защото казва: „Да, аз съм професионален мъж със съвместния му живот, но не съм страхувам се да си изцапа ръцете, когато е необходимо. И за повече съвети за стил научете 40 начина да се облечете добре през 40-те си години .

11 Погледът на „меките очи“

мъжът гледа на жената с любов

Толкова много от това, което мъжете казват, че е привлекателно, се върти около това да бъдат „доминиращи“ и „напористи“. И макар че това наистина могат да бъдат добри качества, един от най-гласните отговори на гореспоменатата тема на Reddit беше, че усещането, което има жената, когато чете или се гримира, и тя вдига поглед, за да открие, че мъжът я гледа с очи, които изведнъж приличат на малки водоеми. Както се изрази един потребител, „Ще хвана гаджето си да ме гледа с онзи по-мек поглед и ще кажа, закачливо:„ Взираш се! “ и той ще каже: „Гледане!“ и погледнете встрани. Следващата минута го виждам отново да ме гледа така и всеки път сърцето ми се свива. Нищо чудно, че жените са по-привлечени от мъже с по-„женски черти“ за дългосрочни връзки .

12 Носенето на хубав пуловер

Чарли Хуннам

Това изглежда неинтуитивно, но много жени описват да видят мускулест мъж в пуловер, който едновременно е втален и прилепнал по същия начин, както мъжете описват да виждат Емили Ратайковски в бански костюм. Може би жените са били приучени да мислят, че това е привлекателно от Виктория Сикрет зимни каталози или може би това е просто включване, защото е приятно и предпазващо. Освен това дава възможност на жената да „изпусне кърпичката“. За повече информация относно този ход вижте 10 фини знака, които едно момиче наистина ви харесва .

13 Разтягане в изправено положение

Чанинг Тейтъм

Когато мъжът се разтегне и ризата му се вдигне така, че V-образната форма на таза му се вижда леко, това е дори по-добре, отколкото да бъде напълно без риза.

14 Предлагане на вашето палто

мъжът облича палто на жената

Разликата между това да бъдеш „рицарски“ и „покровителствен“ е всичко в тона и езика на тялото. Ако направите нещо за жена снизходително, това не е привлекателно. Но когато го правиш само за да си мил, е така. На няколко нишки много жени отбелязаха, че има нещо очарователно и интимно в един мъж, който плъзга палтото си и изтрива косата й, преди да излезете на студа. Не прекалявайте с пълни очарователни движения на принц като целуване на ръката ѝ. Не забравяйте: да бъдеш модерен джентълмен означава да я накараш да се чувства добре, а не да изглеждаш страхотно.

мечта да те следят

15 Поправяне на нещо

комплименти мъжете не могат да устоят

На масивна нишка за неща, които мъжете правят, за които не знаят, че е секси, един потребител на Reddit написа , 'Просто съм удобен. Подлудява ме, когато моето [гадже] поправи нещо или сглоби нещо. ' За повече неща, които баба ви е научила и които всъщност си струва да следвате, вижте 40 старомодни съвета за връзки, които все още се прилагат днес .

16 Прокарване на пръсти през косата

човек, сресващ косата

В същата тема, един потребител написа , „Прокарайте пръстите им през косата им. Особено, когато го правят подсъзнателно, като докато мислят или след тренировка, за да свалят потта от челото си.

17 Носенето на обикновена черна тениска

мъж обикновен черен чай

По някаква причина това се появи много в различни теми. Особено когато мъжът има страхотни оръжия и хубав боди.

18 Правене на домакинска работа

дрямка за кафе щастлива и заредена с енергия жена в леглото

Едно Потребителят на Reddit написа , „Когато поемат инициативата да направят нещо толкова малко, колкото да измият чиния, която сте забравили да измиете“, на тема за несексуалните секси неща, които момчетата правят. Малки неща като този също могат наистина да накарат партньора ви да се влюби във вас, както е доказано от Тези очарователни малки романтични жестове със сигурност ще направят деня на вашия партньор .

19 Слушане внимателно

сексът повишава емоционалното благополучие и дава на живота ви по-голямо чувство за цел, установява проучване.

На Потребителят на Reddit написа , „Спомняйки си лични данни, които споменах в мимолетен разговор. Един човек ми направи коментар за това как леля ми работеше в зоопарка и аз го загубих. Чувства се добре да знаете, че сте слушани, дори ако понякога става въпрос за светските подробности от живота ви.

20 Поддържайте ноктите си къси

Държейки се за ръце

Това се появи много в нишките на Reddit и това е наистина лесно решение. Инвестирайте в няколко нокторезачки и ги използвайте редовно.

21 Правене на нещо романтично

любов всъщност за мен си перфектен

Много мъже смятат, че да си „романтичен“ означава да изведеш жена на наистина скъпа вечеря или да я заведеш с лодка през езеро, изпълнено с лебеди, но това не е вярно. Често най-романтичните жестове произтичат от това да бъдеш внимателен, като например да й приготвяш чаша кафе всяка сутрин или да миеш чиниите една вечер, когато знаеш, че ще се умори да се прибере късно, или да я заведеш до пейката, където си имал първата ти целувка. За повече информация за малките неща, които са важни, вижте 7 начина да възвърнете своята романтика през 40-те си години .

22 Да бъдеш добър с децата

семейство джак пирсън

Виждайки как мъжът си взаимодейства добре с децата, той изпраща подсъзнателен, еволюционен сигнал към жената, че ще бъде страхотен баща. Само гледането на момче, което се спуска на едно коляно и търпеливо обяснява нещо сложно на детето, може да изтръпне от жена. За да увеличите собствените си бащини качества, научете 20 най-добри начина да бъдеш (много) по-добър татко .

23 Предлагане на мястото му във влака

Киану Рийвс знаменитости, използвайки обществен транспорт

Това е един от онези малки жестове, които казват на жените, че сте мили, внимателни и джентълменски - всичко това са секси качества. На една нишка Reddit, една жена каза, че едно от нещата, които наистина я възбуждат за нея, е, че когато е в претъпкан влак, той ще се позиционира директно зад мен и ще наклони рамо към всеки, който се приближи. Той е много по-голям от мен и е с широко рамене, така че ефективно ме блокира да не бъда докосван от непознати (което се случва много във влака - ако сте дама и е претъпкано, вероятно ще ви опипат някакъв момент). Не мисля, че той съзнателно го прави, но това ме кара да се чувствам наистина обичан / обгрижван и съм лудо благодарен за това всеки път. '

24 Опаковане на ръце около нея

мъж, прегърнал жена отзад

Досега сигурно сте разбрали, че да се предпазвате е секси за една жена на дълбоко, първоначално ниво. И нищо не кара жената да се чувства по-сигурна или обожавана от това, когато мъж я обгърне с тялото си, особено когато стои зад нея, като Атлас, който държи света на ръце.

25 Държане на кученце

Скот Фоли харизма кампания без риза кученце снимки

Това наистина стимулира всички видове мозъчна химия при жената, особено окситоцин, който е известен като „хормона на любовта“. За повече информация по научната причина кученцата имат този ефект върху хората, вижте Ето възрастта, когато сладките кученца са най-сладки .

искам да изневеря на моя приятел

26 Четене на книга

горещи момчета instagram акаунт

Ако има нещо, което научихме от Hot Dudes Reading акаунт в Instagram , това е, че нищо не е по-секси от човек, изгубен в добра книга.

27 Готвене

тайни на готвача

Shutterstock

„ОБИЧАМ да гледам гаджето си да готви“ пише една жена в нишка на Reddit. - Мога да стоя там и да го гледам по цял ден. Той се суети наоколо, нарязва зеленчуци и слага сухи разтривки върху меса и разбърква нещата в тиган, всички уверени и сигурни. Той смята, че просто прави вечеря. Това, което той не знае, е, че докато готвенето е готово, след като го гледам да бъде толкова компетентен и несъзнателен и съсредоточен върху приготвянето на храната, аз искам да откъсна дрехите му и първо да се справя с него, и да ям вечеря по-късно.

28 Да бъдеш страстен за нещо

Запознанства, сватовници

„Когато моят SO говори развълнувано за всичко, което го интересува, дори ако това всъщност не е от моите интереси, това е безумно привлекателно за мен“, една жена написа на същата тема .

29 Фокусиране върху задача

човек се фокусира

Shutterstock

„Обичам погледа, който човек има на лицето си, когато се опитва да разбере нещо“, друга жена написа . Както при готвенето, четенето и увлечението по дадена тема, това е знак, че мъжът няма вниманието на тригодишно дете, което е горещо.

30 Разхлабване на вратовръзката

Брус Уейн Батман Кристиан Бейл

Особено след дълъг ден в офиса.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации