50 гениални начина да бъдете незабавно по-привлекателни

Всеки има онези дни, когато се събуждаш с чувство, знаеш ли, бла За щастие има някои малки трикове, които можете да използвате незабавно, за да увеличите увереността си и да изглеждате по-привлекателни за другите в процеса. Независимо дали е подчертаване на едната страна на лицето ви или превключване на начина, по който ходите, изглежда добре никога не е било толкова лесно. Ето как да заковате процеса на трансформация.какво означава розовият цвят насън

1 Носете червено

мъж, облечен в червен пуловер

Кой знаеше, че цветът може да направи толкова голяма разлика във вашето ниво на привлекателност? A 2010 проучване публикувано в Списание за експериментална психология установи, че жените обичат, когато мъжете носят червено - и същото важи и за жените. В отделно проучване от университета в Рочестър, мъжете бяха по-привлекателни и за жените в червено. Не е само дрехите: друго проучване установи, че червеното червило има същия ефект.

2 Покажете бедрата си

жена в дънки ханш

Не се опитвайте да криете бедрата си - парадирайте с тях. Носете панталони, които показват фигурата ви и не се колебайте да се люлеете малко, когато ходите: Едно проучване от университета A&M в Тексас откриха, че привлекателността на жените нараства с колосалните 50 процента, когато се опъват с хип. Точно както Шакира винаги казва: бедрата не лъжат.3 Направете себе си да изглеждате по-високи

мъж в костюм, изглеждащ по-висок

Изследвания е показал жените предпочитат по-високи мъже пред ниските момчета по света, но това, че не можете да промените ръста си, не означава, че не можете физически да се направите виж все едно сте пораснали с няколко сантиметра. Експертите казват, че придържането към едноцветни цветови палитри - иначе известни като цветове с еднакъв цвят - ще ви накара да изглеждате по-високи. Освен това изглежда супер класно: Не можете да сбъркате с изцяло черен външен вид.4 Маркирайте лявата страна на лицето си

над 40 кожни промени

ShutterstockМоже да не забележите едната страна на лицето ви е по-привлекателен от другия, но проучване публикувано в списанието Експериментално изследване на мозъка намерени хора предпочитат лявата страна пред дясната. Независимо дали снимате или разговаряте с някого, обърнете главата си леко надясно, за да покажете лявата си страна и веднага ще изглеждате малко по-добре.

5 Пътувайте в групи

млади хора, които купонясват около маса за пикник

Shutterstock

Ако някога сте гледали Как се запознах с майка ви , ефектът на мажоретката всъщност е супер легитимен. (Браво, Барни.) A 2014 проучване откритите хора обикновено изглеждат много по-привлекателни, когато са в групи, отколкото сами. Така че вземете си приятели и удряйте любимите си горещи точки в пакети.6 Попълнете веждите си

Момиче, което прави вежди, изглежда по-привлекателно

Тънките вежди се изобразяваха като най-атрактивния стил, но 90-те са минали. След анализ на снимки на 763 жени в 2017 проучване , изследователите откриха тези с смели вежди изглеждаха по-млади и по-привлекателни. Научете как да попълните веждите си за по-плътен (но все пак естествен!) Вид.

7 Поставете някои слънчеви очила

Сложете някои слънчеви очила, които изглеждат по-привлекателни

Shutterstock

Може да има причина знаменитостите да носят слънчеви очила през цялото време. Според един експерт , всъщност има някаква наука зад нея. Изследователят Ванеса Браун установи, че хората са склонни да изглеждат по-привлекателни, когато носят тъмни нюанси поради няколко причини: те правят лицето ви да изглежда по-симетрично, добавя малко мистерия (известна още като сексуалност) и те имат история, че са готини, правят ти изглежда и по-хладно.

8 Разходете се с размах

мъж с размахване Появява се по-привлекателен

Shutterstock

Добре, момчета - точно както мъжете смятат, че жените са по-привлекателни, когато поклащат бедрата си същото проучване установи, че жените намират мъжете за по-привлекателни, когато ходят с размах в раменете. Но какво точно означава това? По принцип това е, когато движите раменете си нагоре и надолу, докато ходите. Не много, но достатъчно, за да изглежда естествено.

9 Покажете малко (ръка) кожа

изображение на тялото жена в черна рокля

Shutterstock

Не е нужно да показвате краката си, за да изглеждате по-привлекателни. Едно проучване установи, че всъщност мъжете са изключително привлечени от дълги ръце, така че започнете да спортувате с тези върхове без ръкави, когато имате нужда от малко повишаване на увереността.

10 Вземете куче

Накарайте куче да изглежда по-привлекателно

Добре, това може да звучи малко глупаво ... но е научно доказано, нали? Според множество изследвания (да, множество!) мъжете незабавно изглеждат по-привлекателни, когато се държат или просто излизане с куче. Плюс това, добавен бонус: ще имате и незабавен нов най-добър приятел, който смята, че сте сладък, независимо от всичко.

11 Спрете да се опитвате да изглеждате тънки като модел

40 неща хора под 40 години

Shutterstock

Игнорирайте тези реклами в списанията! Според едно проучване , мъжете не са толкова на супер слаби, слаби като модел жени, колкото си мислите, че те всъщност смятат, че жените с нормално телесно тегло са по-привлекателни. Вместо да се стремите да станете слаби, притежавайте и подчертавайте това, което имате.

12 Спри да кръстосваш ръцете си

Човек, който се придържа към пистолетите си заради бебето си, стои твърдо. Той

Shutterstock

Бързо може да се превърне в навик да кръстосвате ръце, когато стоите, но отварянето малко ще ви накара да изглеждате много по-привлекателни. Едно 2016 проучване установено, че имате отворена поза - особено когато за първи път се срещате с някого - ви кара да изглеждате по-уверени и харизматични независимо дали сте мъж или жена.

13 Покажете челюстта си

Човек докосва навици на лицето, които увеличават грипния риск

Мъжете, които показват своите челюсти, незабавно изглеждат по-привлекателни, всичко благодарение на еволюцията. Едно 2011 преглед разрових се в темата и установих, че тя е по-привлекателна за жените поради една конкретна причина: това е супер мъжка характеристика, която показва генетична сила. Въпреки че брадата ви е страхотна и всичко останало, може да искате да я подрежете, така че структурата на лицето ви да е малко по-забележима.

14 Разтърси баща си

баща се появява по-привлекателен

Не се самосъзнавайте за тялото на баща си. Вместо това бъдете уверени в допълнителното тегло. Изследователят от Йейл Ричард Брибискас намерен жените са супер в малко мръсотия, което означава, че тези изключително извратени момчета не трябва да имат всичко забавлението.

15 Хвърли на някои токчета

петите изглеждат по-привлекателни

Shutterstock

Токчетата може да ви накарат да се почувствате малко по-секси в секундата, когато ги нахлузите, а те са научно доказани, че и вие изглеждате по-привлекателни. Причината? Едно проучване установи, че това е просто защото кара жените да изглеждат по-женствени, особено в начина, по който ходят.

какво означава, когато мечтаеш да държиш бебе

16 Изхвърлете този мърляч

добра стойка, дестрес, подобряване на паметта

Shutterstock

Според д-р Лиза Егбога, здраве и уелнес експерт, фокусиран върху тялото и стойката, добрата стойка може да „повиши привлекателността ни за потенциалните партньори“, като помага да „предизвика романтично привличане у потенциалните партньори“. В допълнение, 2012г проучване установи, че добрата стойка, дори ако се държи за кратък период от време, може повишаване на нивата на тестостерон— „хормонът, свързан с увереност“ - с до 20 процента.

17 Отидете на пясъчния часовник

обличайки се добре през 30-те си години

Според Алена Риса, редактор на TheBetterFit.com , проучвания показват, че фигурата на пясъчен часовник се счита за равенство, така че за да се повиши привлекателността, може да помогне да се облечете по начини, които помагат да се подчертае тази форма. Например, Алена препоръчва да сдвоите „тесни дънки с висока талия със сладък кроп топ или дантелена бралета и [обвързване] на облеклото заедно с подходящ колан“. Това, казва тя, „ще ви помогне да привлечете вниманието към талията си, а също така да я закрепите с колана, придавайки ви извита форма“.

18 Стойте висок

Човек на стоящо бюро

Без значение какъв е вашият пол, д-р Egbogah казва, изправен изправен е първата стъпка към това да кажете на другите, че едновременно се интересувате и сте интересни. Наред с други неща, той сигнализира за „младост“, както и за известна откритост и бдителност, които прегърбеният или сгушен гръб не успява да предаде.

19 Погледни нагоре или напред

Shutterstock

Независимо дали гледат телефона си или обувките си, „И мъжете, и жените смятат, че е непривлекателно, когато другият пол гледа надолу“, казва д-р Егбога. Така че, ако се надявате да привлечете партньор, тя казва, „погледнете нагоре и се насладете на света“.

20 Носете стърнища

Двойка говори

Shutterstock

Според 2016г проучване , казва Дейв Боудън, треньор по мъжки стил и основател на IrreverentGent.com , жените „намират окосмяването по лицето за по-привлекателно от чисто обръснатото лице“. Дори нещо повече от това обаче, проучването разкрива, че от всички дължини на окосмяването по лицето стърнището е „„ най-атрактивното като цяло. “Така че за да се повиши привлекателността нагоре, казва Боудън,„ изхвърлете бръснача ', който бръсне лицето ви чисто и вместо това използвайте' електрически тример за брада, който ще остави известна стърнища. '

21 Изберете контакти

Проверка на имейл с прогнози за контакти за бъдещето

Shutterstock

Ако можете да се справите с приближаването на ръцете си до роговиците, опитайте контакти. Според 2011г проучване , стереотипът, че очилата правят хората да изглеждат по-малко привлекателни, беше „потвърден“. Така че, ако сте готови за предизвикателството, вместо това изберете контакти.

22 Вземете тен

мъж за тен на сал в басейн

Shutterstock

Има причина, казва Боудън, че „повечето модели от мъжки пол имат по-тъмна кожа“. Жените, казва той, са „предразположени да намират по-тъмните нюанси на кожата по-привлекателни“ при мъжете, тъй като това е свързано с опасност, мъжество и мистерия. Така че, въпреки че е важно да не прекалявате и да завършите с външен вид „oompa loompa“, прекарвайки няколко часа на слънце или пяна със самобръснал овлажнител може да допринесе много за повишаване на нивата на вашата привлекателност.

23 Lean Beats Обемисти

Shutterstock

„Много от това, което момчетата мислят, че жените искат, са огромни мускули“, казва Патрик Кенгер, а мъжки стилист и основател на Pivot Image Consulting . Това обаче не е точно вярно, тъй като жените всъщност предпочитат мъже, които имат „по-малко телесни мазнини и изглеждат по-силни“. Вместо да се стремим да се натоварваме във фитнеса тогава, Кенгер препоръчва работи към „атлетичен“ вид, и слаба, тонизирана физика.

24 Застанете с раздалечени крака

никой мъж не трябва да носи екипировка за тренировка, за да работи

Заставането с крака „малко по-широко от ширината на раменете“, казва д-р Egbogah, „сигнализира за мъжество и плодовитост“ и е „огромно включване“ за жените. В допълнение към това да остане наясно с тази поза, когато чака на автобусни спирки и други обществени места, тя препоръчва да използвате тази поза в снимки за приложения за запознанства и други профили, за да привлечете погледа на някого.

25 Носете ярки цветове

жена в съблекалнята

Що се отнася до цветовата палитра, казва Миша Каура, моден дизайнер и автор на предстоящата книга Науката за стила , носете „възможно най-много ярки цветове“. В края на краищата това се нарича паун с причина: „Толкова тълкуване на привлекателността“, казва тя, „зависи от това жените да се забелязват лесно“, носейки „открояващо се облекло“.

26 Издърпайте раменете си навън

по-тъмна жена, която яде сладолед на плажа

Shutterstock

В допълнение към изправянето, д-р Egbogah препоръчва активно да „издърпате раменете си назад и навън“. Това, казва тя, е „мощна поза“ и макар жените да я намират за привлекателна, защото „подчертава гърдите“, мъжете я намират за желана, както и разкрива „чувствената вътрешна китка“.

участниците в шоуто на играта къде са сега

27 Излезте с атрактивни хора

демисексуални хора на групова среща

Докато конвенционалната мъдрост казва да се разхождате с хора, които са по-малко привлекателни от вас, за да се справите по-добре в сравнение, това всъщност няма да повиши вашата привлекателност. Според Кенгер, когато някой гледа хората в група, мозъкът им „усреднява лицата“, когато се има предвид привлекателността на групата. За да изглеждате по-желани, тогава е полезно да бъдете заобиколени от други, които могат да помогнат - чрез тяхното добавяне - да увеличите средното ниво на привлекателност на вашите групи, вместо да го влачите надолу.

28 Не носете твърде големи дрехи

извънгабаритно облекло

Въпреки че модните тенденции могат да се изтласкват - подчертавайки един разрез един ден, а другия следващия - никога не е добра идея да носите дрехи, които са твърде големи за вас, казва Джак Вител, треньор по връзки и основател на блога за връзки RoadToSolidity.com . Макар че може да е част от по-голям ансамбъл или симптом на желанието ви да се върнете към 90-те, ефектът, който ще има, е само да ви накара да изглеждате „упорити“ и „без форма“. Независимо от епохата, казва той, „подходящото облекло е начинът да се върви“.

29 Огледайте вашия партньор

Жена вика на себе си в огледалото

Shutterstock

Представяйки своя съвет с предупреждението „не го прави странно“, Калеб Баке, експерт по здравеопазване и уелнес в Maple Holistics , препоръчва да приемете езика на тялото на партньора, за да увеличите привлекателността си за тях. Макар че това трябва да се прави фино - в края на краищата никой не обича активно да бъде явно имитиран - това „показва им, че обръщате внимание“, както и ги валидира, което ви прави по-привлекателни в замяна.

30 Носете облекло, което подчертава любимите ви функции

къси шорти, горещи панталони, маргаритки

Shutterstock

Не се страхувайте, казва Дарлийн Корбет, лицензиран терапевт и автор на Спри да лишаваш света от теб , да носите дрехи, които „подчертават вашите телесни качества“. Въпреки че може да сте от типа, които предпочитате занижени акценти пред изявленията във вашето лице, няма никаква вреда - и то доста голяма полза - от обличането според вашите сили. В крайна сметка, ако го имате, може и да се парадирате.

31 Расте брада

Лошите шефове, брадат служител, повишават вашата производителност, спокойствие

Докато стърнището е доказано най-привлекателната форма на косата на лицето, има ниша и за други дизайни. По-конкретно, казва Кенгер, ако търсите нещо „дългосрочно“, отидете с (късата) брада. В резултат, казва той, „ще бъдете възприети като по-надеждни“.

32 Носете очила без джанти

изглеждат по-привлекателни

По същия начин, докато очилата бяха показани да намаляват привлекателността си при повечето потребители, те също имаха своите плюсове - по-специално тези от сорта без джанти. По-специално, казва Кенгер, те накараха носителите да изглеждат „по-интелигентни и надеждни“. Подобно на много решения в живота, казва Кенгер, 'всичко е компромис'.

33 Вземете правилната прическа

мъж, който се подстригва в бръснарница

Въпреки че има безброй разновидности на популярни нови прически като се измъчвате всеки ден, по-важно от всичко е да получите изрязване, което да пасва на лицето ви. Това, че всички останали имат помпадур, не означава, че трябва и вие, а много от тези, които носят този модерен стил, вероятно биха били по-добри и с различна кройка. В края на краищата не бихте носили същите обувки като съседа си, така че защо да имате една и съща прическа?

34 Подредете подходящо

разхвърляна жена

Не е нужно да харчите „тонове време и пари“, казва д-р Кристин Карпентър, психолог и треньор в срещи Развийте консултация за запознанства , но е важно да обърнете поне малко внимание на косата и стила си на обличане. Най-малкото, казва тя, „изглежда, че сте положили малко усилия“. Ако не го направи, тя предупреждава, не се среща толкова уникално или непокорно - както може да е било, когато сте били по-млади, - а вместо това „излъчва ниско самочувствие“.

35 Вдигнете ръцете си

Shutterstock

Винаги ли сте се озовали пред камера или филм и се чудех: „Какво да правя с ръцете си?“ Е, очевидно това не е единственият момент да си задавате този объркващ въпрос. За да изглеждате „силен“, казва д-р Карпентър, и да привлечете погледа на евентуален партньор, е важно да имате подготвени ръце и „на разположение за действие“. Макар да изглежда въплъщение на готино да се разхождаш по блока с ръце в джобовете на тренчкот, очевидно това не е най-ефективният начин да привлечеш партньор.

36 Дръжте главата си нагоре

Човек гледа през прозореца, размишлявайки над наследството

Атрактивност, казва Корбет, „започнете с начина, по който се проектирате“. За нея това означава поддържане на стойка, която държи главата ви вдигната високо. Докато не се възползвате от възможността буквално да погледнете носа си към другите, казва тя, позицията „излъчва чувство на увереност“, а „не арогантност“.

какво се случва с тялото ви, когато се влюбите

37 Не се притеснявайте толкова много

Жена, гледаща дрехи в килера

Понякога най-добрият начин да привлечете другите е просто да подведете охраната си. Докато нарушаването на прекалено много от правилата за привличане вероятно ще се окаже зле, пренебрегването на няколко тук и там в опит да изглежда по-реално може да помогне да ви угоди на другите, които самите вероятно са също толкова объркани като вас.

38 Поддържайте гардероба си актуализиран

мъж, който гледа дрехи, ризи, все още неженен, пазарува

Дрехите не правят мъжа, но могат да му помогнат да го отмени. Въпреки че не е от решаващо значение, както казва д-р Карпентър, да останеш „на върха на най-новите тенденции“, това не означава, че е добре да се обличаш неиронично като герой във филм от 80-те години, само защото не го правиш искам да пазарувам. „Не е нужно много“, казва д-р Карпентър, за да се избегне „попадането на толкова мързеливи и небрежни“, а малко усилия отива много.

39 Не се възприемайте твърде сериозно

Shutterstock

Докато вашите силни страни са това, което първоначално привлича погледа на другите, вашите слабости са тези, които ги харесват в дългосрочен план. За да увеличите наистина своята привлекателност, може да е полезно да се вземете малко по-малко сериозно и да можете да се насладите на шега или две за своя сметка - а може би дори и от собствената си ръка.

40 Добавете малко цвят към лицето си

носенето на червено червило може да ви направи щастливи незабавно

По същия начин, по който яркото облекло насочва вниманието към бъдещия партньор, цветът на лицето също. За да увеличите привличането, опитайте след това ярък руж или цветно червило - всичко, което наистина кара лицето ви да изпъква в сравнение с обикновената маслена кожа.

41 Задавайте въпроси

Тийн момчета, говорещи факти, които ще ви направят щастливи

Shutterstock

Докато вашите собствени постижения и цели със сигурност ще помогнат да спечелите одобрението и уважението на другите, може да бъде още по-привлекателно да изглеждате заинтересовани да научите за постиженията и целите на вашия потенциален партньор. Вместо да се опитвате да се ухажвате само по собствени заслуги, опитайте да задавате въпроси и да научавате какво ги кара да отметнат. В крайна сметка няма нищо толкова мило, колкото някой, който се интересува от вас.

42 Работете върху личността си

Жена с приятели мъже Червени знамена Вашият партньор иска да ви напусне

' Проучвания показват, казва Кенгер, че „преценките за физическа привлекателност се влияят от познаването, харесването, уважението и таланта“. За да подобрите външния си вид, опитайте се да „подобрите някои от личностните си черти“, като да останете позитивни и да бъдете приятни. Освен това, казва той, макар да не е конкурс, не може да навреди да „покажете някои от вашите таланти“.

бременна с близнаци мечта

43 Бъдете уверени

40 неща хора под 40 години

„Самочувствието моментално ви прави по-привлекателен човек“, казва Баке. Въпреки че това не е нещо, което може да се направи за една нощ, извършването на някои от свързаните с тях поведения - осъществяването на „солиден контакт с очите“, ангажирането с „по-свободен език на тялото“ и като цяло „по-малко пазене“ - е добро начало.

44 Работете върху своя хумор

двойка

„Помолете някого да посочи най-високото качество, което търсят в друга значима страна“, казва Баке, „и ще бъдете изненадани от това колко хора отговарят,„ чувство за хумор. “Освен че е„ забавно да бъдеш наоколо “ , казва той, това е така, защото забавните хора се смятат за „по-социални и интелигентни“. Умността извън маншета не е точно вашето нещо? Дойде с няколко наизустени шеги в ръка и се опитайте да ги включите в разговор - никой не трябва да знае точно откъде сте взели чувството си за хумор.

45 Носете правилния грим

грабнат е термин, който хората под 40 години използват

Контури, акценти, по-дебели от дебели вежди: няма недостиг на тенденции за грим, които да заобиколите. Въпреки това, точно като прическа, обикновено има грим режим, който има смисъл за всеки отделен човек, а не просто одеялото „поглед“, което украсява повечето емисии в социалните медии. Така че, преди да решите какви продукти да използвате и как да ги използвате, опознайте собственото си лице в цялата му предварително направена слава.

46 Отпуснете лицето си

навици след 40

Въпреки че строгата физиономия може да изглежда загадъчна, тя може също така да отблъсне самите видове взаимодействия, които нейната привлекателност се надява да привлече. За да изглеждате по-„достъпен“, казва д-р Карпентър - и човекът, с когото някой може просто да се приближи и да говори, опитайте да „отпуснете [мускулите] на лицето си“. И не се безпокойте - винаги можете да вкарате тренировките си по челюстите по-късно.

47 Камуфлирайте най-малко любимите си функции

рокля на линия

Това, че тоалет или парче облекло е страхотно, не означава, че трябва да е страхотно на вас . Всички ние имаме афинитет към определени части на тялото си - и по-малко към други - и дрехите, които обличаме, трябва да отразяват този факт. „Когато някой каже„ да на роклята “, обяснява Корбет, това трябва да е облекло,„ което ласкае “, а не такова, което въпреки собствената си елегантност„ отнема “.

48 Намерете хора, които споделят вашите ценности

смееща се група приятели

„Приликата - казва Кенгер - създава връзка и засилва собствените ни убеждения“. В резултат на това сме склонни да „намираме хората, които са съгласни с нашите ценности и вярвания“, по-привлекателни от тези, които не го правят. За да повишите привлекателността си, може би просто ще трябва да намерите по-съмишленици от кандидати.

49 Усмихнете се

като добър пример може да ви направи по-добра майка

„Изглежда светски - казва Карпентър, - но [усмивка] наистина е от значение“. Въпреки че не трябва да полагате усилия да се появявате по-щастлив отколкото сте в действителност, казва тя, няма никаква вреда в това да „представите [страна] от себе си, която другите биха почувствали приятно да бъдат наоколо“. И ако наистина, дълбоко в себе си, сте „мрачен или тъмен“, казва тя, не се притеснявайте, други в крайна сметка ще „разберат това“.

50 Кимнете с глава

Двойка говори преди секс BDSM

Shutterstock

Според една 2017г проучване , когато субект кимна с глава, те увеличиха своята „привлекателност, симпатичност и достъпност“. Така че, макар че може да не сте съгласни с всичко, което казва датата ви, е добра идея да кимате с глава, както правите, независимо. И кой знае? Може би след като двамата се влюбите до полуда, те всъщност ще ви убедят в своята гледна точка, правейки постоянното кимане много по-лесно.

Популярни Публикации