20 знака, че ще те призра

Без съмнение това е единствената най-влудяваща част от запознанствата в един свят, където безкрайни романтични възможности съществуват точно на една ръка разстояние : повсеместната практика на призраци. Официално определение: когато някой просто изчезне на партньора си. Без приказки за раздяла. Няма текст. Нито дори - и това е за вас Сексът и градът фенове - Post-It. Просто… пуф.Както всеки, който е бил призрак, може да ви каже, че е напълно гадно. Но за щастие има начини да разберете дали човек (или момиче, в този смисъл) планира да ви подтикне, преди да влезете твърде дълбоко. Затова гледайте и не позволявайте да ви се случи. И за още чудесни съвети за запознанства, ето ви 7 експертни съвета за запознанства от Топ милионера за сватовници в Силициевата долина .

1 Текст с една дума

Призрак, текстови съобщения

Shutterstockкакво символизира летящо прасе

Те почти никога не са добър знак като цяло, особено ако са в отговор на по-дълго съобщение, което сте изпратили. „Ако започнете да получавате текстове с една дума без никакви въпроси или приятни неща, може да се насочите към призрак“, казва Джесика Греъм, експерт по връзките и автор на Добър секс: Излизане без проверка . 'Хората често използват бавното избледняване, преди да изчезнат напълно.' И за още страхотни съвети за връзката, ето 15 най-лоши причини за забавяне на разпадането.2 Той мълчи, когато споменавате бъдещето

Призрак, дата

И не говорим за години след това. Говорим за този уикенд. Един сигурен начин да изкорениш призрак е да започнеш да говориш за всички бъдещи планове, които имаш. „Вижте дали той мълчи и не реагира“, казва Кеми Согунле , експерт по връзки, лектор и автор. Ако това се случи, подгответе се за акт на изчезване. И ако искате да говорите на неговия език, ето 32 начина да се промени поведението му с цитати за филми.3 Той е практически ЦРУ относно личните данни

Призрак, дата

„Един от основните признаци, че може да станете жертва на бъдещи призраци, е липсата на лична информация, дадена по време на датата или датите“, казва Мелиса Роджърс, професионален сватовник в Tawkify. „Когато човек остави подробности, които сте споделили свободно за себе си, това може да е знак, че не вижда бъдеще и е готов да изчезне във въздуха.“ Така че, ако сте им дали подробности за вашата работа, семейство и списък с кофи за пътуване и те са ви дали nada, махнете се оттам възможно най-скоро. Трябва обаче да кажем, че има такива Тайните, които винаги трябва да пазите от партньора си.

4 Той използва лениво неангажиращ език

Призрак, двойка

Всъщност е доста лесно да се каже рано, ако някой планира да те призрачи - дори самият той още да не го знае. Като слушате някои езикови реплики, можете да получите гласове. „Ако някой трябва да определи намеренията си, има вероятност в момента да не дава приоритет на значима романтична връзка“, казва Амарис Кей, професионален сватовник в Tawkify .

Например, ако той каже нещо като „Търся връзка, но не бързам“ или нещо подобно, не забравяйте да стъпвате внимателно. „Слушайте точния език, който хората използват през датата, за да избегнете разочарование в бъдеще.“ Сега, ако не сте сигурни ти искате връзка, ето ви 15 признака, че трябва да сте неженени.5 Той ви дава гаранция за приятелите си много рано в отношенията

Призрачно момиче

Shutterstock

Ако той отменя плановете за вас в ранните, ранните етапи на връзката повече от веднъж, вероятно е забрана. „Това е червено знаме, когато човекът, с когото излизате, отменя планове през цялото време или изведнъж има оправдания защо не може да прекарва време с вас“, казва Антония Хол, магистър, експерт по връзките и автор на Крайното ръководство за многооргамичен живот . „Всеки, който наистина се интересува, ще положи усилия да прекарва времето си заедно, дори ако е зает.“

най -добрите кратки шеги на всички времена

6 Той ви прави комплименти твърде много

Призрак, двойка

Да, понякога това е знак, че сте намерили „този“. Но понякога връзката всъщност е прекалено хубаво, за да е истина. „Бъдете много предпазливи към момчетата, които изливат обичта, насаме и публично, и раздавайте огромно количество комплименти“, предлага Есме Оливър, експерт по запознанства и автор на Smoke Drink F * # k . „Този ​​тип внимание може да е опияняващ, но не забравяйте, че това са само думи. Всеки може да каже всичко. Ако се чувствате твърде добре, за да е истина, вероятно е така. За по-добра представа дали тук е „този“ 15 знака Вашият партньор е брачен материал.

7 Той отказва да говори за минали връзки

Призрак, двойка

Нормално е да избягвате глупавите деликатни подробности за вашите минали връзки с нов партньор. Но ако се отнася към цялото си романтично минало като към таен живот, за който познавате Zilch, това е сериозен предупредителен знак. „Начинът, по който някой се е справял в минали връзки, дава представа за това как те оценяват междуличностните отношения в настоящето“, обяснява Пол Л. Хокемайер , Доктор, психотерапевт, който практикува в Ню Йорк, Малибу и Лондон. „Способността да се игнорира миналото показва склонност към това, което е известно като„ емоционално прекъсване “, което е способността да се прекъснат напълно отношенията.“ С други думи, той вероятно е бил призрак и преди и вероятно е добър в това. Говорейки за предупредителни знаци, ето ги 20 предупредителни знака за връзки Умните двойки никога не пренебрегват.

8 Той действа отдалечено в личност

Призрак, лоша среща

Може би всичко е наред с текста, но ако датата ви изглежда по-малко заинтересувана от живота ви, отколкото на първите няколко срещи, той може да се готви за призрак. Какво трябва да търсите? „Той вече не участва в разговори или споделени преди това интереси. И докато поведението му е забележимо различно, ако се сблъска, той отрича, че нещо не е наред “, казва Тереза ​​Соломита , психоаналитик и терапевт по връзки в Ню Йорк. От добрата страна вероятно си спестявате малко енергия, като приключвате нещата с човек, който прави това, тъй като това е ясен индикатор, че има проблеми с директната комуникация.

9 Постоянни оправдания

Призрак, двойка спори

„Мъжете, които проверяват теб и са на ръба да изчезнат завинаги, са склонни да не могат просто да кажат истината:„ Просто не ми харесва “, обяснява Оливър. Но ако се опитате да го повдигнете с тях, те вероятно ще ви дадат оправдания, които според тях звучат „добре“: „Работата е толкова заета сега. Пътуване без прекъсване с работа. Натиск от семейството ми да идвам по-често на гости “, казва тя. „Внимавайте за тези куци оправдания“, предлага Оливър. „Те обикновено са предвестник на бъдещите неща.“

10 Той е супер обсебен от вас в началото

Призрак, двойка

„Може да е голям червен флаг, ако някой дойде твърде силно в самото начало на връзката“, обяснява Греъм. „Ако започнат да правят бъдещи планове и да гледат на първата среща, може да имате проблеми. Това може да е знак за някаква сериозна взаимозависимост или предшественик на призрак. '

11 Той е нарцисист

Призрак, нарцистичен човек

„Нарцисистите имат връзка само за това, което могат да извлекат от тях“, казва Хокемайер. Ако той изглежда най-вече се интересува от това как връзката му носи полза, тогава може да имате нарцисист в ръцете си. „Винаги майстор, който трябва да бъде обслужен, те гледат на другите хора като предмети за еднократна употреба, незабавно изхвърлени, когато тяхната новост изчезне“, обяснява той. Това означава, че вашият потенциален S.O. биха могли да изчезнат безследно, щом им омръзне - точно като призрак.

мечтае за хора, които се опитват да те убият

12 Всичко е за секса

Призрак, секс

Shutterstock

Може би сте имали някои страхотни срещи в началото, но сега „всичко, което правите, е да правите секс“, казва Согунъл. „Той се свързва с вас само когато се интересува от секс и иска незабавно да дойде, за да влезе в буркана с бисквитки. Вече няма емоционална връзка. След като емоционалните връзки са прекъснати, за него е по-лесно да се оправдае за изчезването. Но ако сте в здравословна връзка, не пропускайте 5-те най-добри начина да направите най-добрия си секс тази вечер.

13 Бил си призрак и преди

Призрак, дата

Shutterstock

stand up комедия в netflix 2019

„Знам, че повечето хора не искат да чуят това, но е вярно“, казва Сара Паулес, привързаност, връзка и секс терапевт в Остин, Тексас. Ако усещате, че непрекъснато ви привличат, може да се окажете, че преследвате грешните типове момчета.

„Ако имате тревожен стил на привързаност, вие сте склонни да се придържате към това, което знаете, тъй като в по-голяма степен сте привлечени от хора, които едва доловимо могат да се окажат недостъпни, защото се чувства познато и ние сме привлечени от това, което ни е познато“ обяснява.

14 Той изпраща смесени съобщения

Призрак, двойка

„Например той казва, че те обича, но не успява да се покаже за теб по важни за теб начини“, казва Хокемайер. Понякога това, което хората казват и какво всъщност имат предвид, не се подрежда. „Това показва, че му липсва способността да ви вижда и оценява като човек с автономни мисли и чувства“, което може да означава, че няма да се почувства зле, когато ви призрачи.

15 Просто се чувствате странно за тях

Призрак, тъжна жена

Ако просто изпитвате потъващо чувство за него, слушайте това чувство, препоръчва Паулес. „Въз основа на ново проучване, има толкова много доказателства, че наистина трябва да се върнем към основите и буквално да се доверим на червата си. Ако започнете да забелязвате, че се чувствате мудни, не сте в състояние да се изправите и сте готови за срещата, но не можете да поставите пръста си защо, това може да е тялото ви, което ви казва нещо. Доверете се на инстинктите си - казва тя.

16 Отказ да се правят планове

Призрак, човек изпраща съобщения

Shutterstock

Ако някога сте били в приложение за запознанства, вероятно сте запознати с този ход. „Ако той общува с вас чрез текстови съобщения и имейли редовно, но никога не прави окончателен план за събиране, тогава трябва да сте нащрек“, казва Оливър. „Мъжете обичат вниманието и той дори може да ви хареса, но той вероятно се нуждае от внимание от много жени и може да е в пропастта да ви привлича за по-добър улов.“

17 Той явно ви пази в тайна

Призрак, приятели пият

„Ако никога не сте срещали приятели и близки на човека, с когото сте се срещали от известно време, те не са обвързани и потенциално биха могли да бъдат призрак“, обяснява Хол. Ако той никога не споменава да казва на приятелите или семейството си за вас, това е доста голям предупредителен знак.

най -привлекателните неща за една жена

18 Не сте били на истинска среща

Призрак, дата

Това е особено вярно, ако говорите повече от няколко седмици. „Може би изпращате съобщения само на всеки няколко дни, късно през нощта и когато малко се пие“, казва Ейприл Дейвис, експерт по запознанства, сватовник и главен изпълнителен директор на LUMA Луксозно сватовство . Ако просто се срещате „небрежно“, това вероятно е временна ситуация, която може да приключи по всяко време без предизвестие.

19 Той е обсебен от телефона си, но никога не реагира на текстове

Призрак, двойка

Shutterstock

„Добър индикатор за класически призрак би бил, когато някой ВИНАГИ е на телефона си, но когато не сте с него, изглежда, че рядко получавате този текст или телефонно обаждане“, казва Роджърс. Плюс това звучи така, сякаш трябва да научи 11 лесни начина да победите пристрастеността си към смартфона.

20 Той го е правил и преди

Призрак, тъжна жена

Това може да изглежда очевидно, но потърпете с нас. Ако отново виждате някого, който ви е приветствал в миналото, помислете за идеята, че това може да се случи отново. Това е особено вярно, ако „последният път, когато ви е подарил, той никога не е признавал, че го е направил, когато се е върнал“, казва Соломита. „Ако той никога не е поел собствеността за това и не ви е дал причина за завръщането си, историята е най-добрият показател за бъдещото поведение.“

За по-невероятни съвети как да живеете по-умно, да изглеждате по-добре и да се чувствате по-млади, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации