20 детски филма, които определено ще травмират децата ви

Помолете всеки възрастен да посочи филма, който първо ги е ужасил като дете, и шансовете са, че няма да споменат някакъв филм на ужасите с рейтинг R, в който са се промъкнали, или насилствен трилър, който никога не би трябвало да имат право да гледат. Филмите, които най-често травмират децата, са (уж) пищящите чисти, подходящи за семейството филми, които уж са създадени точно за тях. Точно така, това е тарифата с G или PG, която понякога ги оставя в студена пот и прекалено изплашени, за да заспят, без да е включена всяка светлина в спалнята им. Наистина е повдигнато дали децата ще имат по-малко кошмари, след като видят апокалипсис сега отколкото еднократно гледане на Воден кораб надолу.

Ето 20 филма, насочени към по-млада публика, които всъщност са доста травматични, не само за деца, но и за някои възрастни. За повече информация относно забавленията за деца, облекчете настроението с тях 20 най-забавни шеги от детските филми .

1 Воден кораб надолу (1978)

Водни кораби за деца филми

За филм за зайчета, Воден кораб надолу със сигурност има много кръв и кръв. Тази последна битка между Woundwort и бясното куче е като нещо извън филма на Тарантино. Ето как изглеждаха филмите с рейтинг G през 70-те години, които никога не сте знаели, когато прелестното зайче ще му отвори гърлото от нападател. И за повече информация за нещата, които стават през нощта, вижте тези 15 най-обитавани от духове места в Америка .мечтае за падане на ноктите на краката

две Фантазия (1940)

Детски филми на Fantasia Satan

Най-запомнящата се функция на Мики Маус е психеделично, но предимно безвредно забавление, с изключение на онази сцена, където Сатана се появява . Добрата новина е, че той призовава демони от подземния свят само за старомоден мотив. Но въпреки това те са някакви сериозно зловещи демони. За по-подходящо за семейството съдържание разгледайте тези 20 най-забавни шеги от детски книги .3 Гремлини (1984)

Детски филми на Gremlins

Този филм не е в списъка заради ужасяващите специални ефекти, като например, когато лидерът на Гремлин Stripe се разтопи, тялото му се разтваря, докато се пени в устата. Това беше доста лошо, но не е най-травмиращата част от Гремлини . Този предполагаем комедиен филм на ужасите съсипа поколения деца, когато разкри, без никакви спойлер сигнали, че Дядо Коледа не съществува ! Не, вие не сте лош родител, защото оставяте вашето впечатляващо дете да гледа този ужасяващ филм. За повече информация относно това как да бъдете най-добрият родител, можете да ги разгледате 40 родителски хакове за отглеждане на невероятно дете .4 Уили Уонка и шоколадовата фабрика (1971)

Уили Уонка и детските филми на шоколадовата фабрика

Дали това е сърцераздирателната приказка за бедно хлапе, което наследява бизнес с шоколад, или ужасяваща приказка за сериен убиец, който примамва деца във фабриката си и системно убива всички, с изключение на едно от тях? Замисляли ли сте се какво се е случило с тези деца след „инцидентите“ им, когато са били смукани в тръби или взривени до размера на боровинките?

Уонка не изглеждаше толкова загрижен за това дали са живели или умрели. Когато Veruca Salt се изпусне в улей за боклук и в инсинератора , Wonka отбелязва, че пещта работи само през ден, 'така че те имат добри спортни шансове.' Да! И за по-подходящи за филми филми вижте тези 37 Филми Всеки мъж над 40 години трябва да може да цитира .

5 Коралин (2009)

Детски филми с коралин

Какво може да бъде ужасяващо за момиче, което открива паралелен свят, в който кукла, която прилича на майка й, иска да я отвлече и да пришие копчета върху очите й? Хм, какво ще кажете всичко ? И това са само първите тридесет минути.Останалата част от филма включва кошмарните опити на Коралайн да проследи очите - да, очите —На нейните приятели-духове в Оня свят. Трябва да попитаме, как това не е филм на Дейвид Линч? За по-странни (но весели) филми вижте тези 30 най-забавни филма за всички времена .

6 Бамби (1942)

Детски филми на Бамби

Две думи: Мъртва мама. Колко деца научиха за смъртта от гледането на този филм и им беше напомнено: „Точно така, човекът, когото обичаш най-много и от когото зависиш, може да ти бъде отнет всеки момент ? ' И за малко майчинство, което ще ви удари точно във усещанията, ето ви 30 неща, които знаят само майките с дъщери.

7 Кой постави в рамка заек Роджър? (1988)

Кой постави в рамка детски филми на Roger Rabbit

Името на Кристофър Лойд „Съдия Дум“ прави този филм нещо, което ще изисква години терапия надолу. Независимо дали убива безпомощен и невинен антропоморфна обувка или крещи с много реалистична болка, докато си прегазена от валяк , Кой постави в рамка заек Роджър? не е филм за хора със слаби сърца. За още по-странно разположени цингери вижте тези 30 весели шеги, намерени в некомедийни филми .

карти таро по ред

8 Всички кучета отиват в рая (1989)

Всички кучета отиват в Heaven Kids Films

Не се обърквайте от заглавието. Сигурен, най-много от кучетата отиват в рая. Но тази анимирана функция също напомня на децата, че някои кучета, може би дори Вашият куче, може отидете по-на юг , където ще бъде тероризиран от гигантски лава дракон. Спете спокойно, деца!

9 Цар Лъв (1994)

Детски филми „Цар Лъв“

Не е достатъчно, че Муфаса е бил убит чрез потъпкване на Уайлдбест, като част от зловещ заговор за убийство, оставяйки Симба без баща точно когато най-много се нуждае от баща. Това е онази мъчителна сцена, в която Симба лежи до мъртвия си баща и люлки огромната лапа на баща му . Това е сериозен екзистенциален ужас за филм за говорещи лъвове.

10 Дъмбо (1941)

Детски филми с глупави халюцинации

Ако има едно нещо, което всяко дете иска да знае, когато гледа анимационен филм на Дисни, то е следното: „Ако главният герой консумира неразумен брой вещества, променящи съзнанието, какви ужасяващи халюцинации би имало?“ О, чакай, не, имахме предвид „едно нещо, което всяко дете НЕ ИСКА да знае“.

Но каквото и да е, Дисни ни даде отговора така или иначе Дъмбо , с наистина обезпокоителна последователност, включваща танцуващи розови слонове с празни гнезда за очи. Приятно ми е да се запознаем, умствени образи, които ще преследват мечтите ми завинаги! За повече информация относно ужасяващите сънища вижте тези 30 най-странни неща, които правите в съня си .

единадесет Идва нещо нечестиво по този начин (1983)

Нещо нечестиво по този начин идва за детски филми

Дисни ни научи да очакваме от време на време родителска смърт във филмите им, но нещо толкова брутално и ненужно като обезглавяването, е, това все още ни изненадва. И все пак това се случи в този филм на ужасите от 80-те, в който детският герой Уил Хелоуей гледа как се гилотинира. Това е чудесно напомняне на децата навсякъде: „Ето нещо, за което дори не сте осъзнавали, че трябва да се страхувате“.

12 Тъмен кристал (1982)

Детски филми от тъмен кристал

Дойдохме да очакваме едно нещо от филмите на Джим Хенсън и това са възхитителни и зашеметяващи куклени представления. Със сигурност не очакваме дистопични приказки за обречени планети и мрачни напомняния за смъртността. Но с това се сдобихме Тъмен кристал , историята на безмилостен и клюн чужди видове, наречени Skeksis , които са като Куклен спектакъл е Гонзо, но по-скоро предизвиква кошмар и малко по-малко ужасяващите зверове се опитват да ги спрат.

13 Безкрайната история (1984)

Безкрайната история за детски филми

Ако ще убиете любим герой във филм, а този герой е кон и този филм е насочен към деца, може би не правите тази сцена на смърт като възможно най-бавно и агонизиращо .

Когато конят на Атрею потъва в забравата на Блатата на тъгата, вие просто искате вече да свърши. Но продължава и продължава, и продължава и хлапето крещи с много убедителна мъка: „Няма да се откажа! Не се предавайте! “, А конят изглежда законно ужасен (вероятно защото беше истински кон и не вярваше изцяло да бъде потопен в черна тъпа.)

14. Приключенията на Марк Твен (1985)

Приключенията на детските филми на Марк Твен

Всеки филм за глина за Марк Твен трябва да включва едно нещо и това е ... Демонични подземни същества с трагична маска за лице обясняващи безполезността на съвременния човек и колко лесно му е да унищожи човешкия живот. Чакаме какво? Всъщност очаквахме възхитителните хиджинки на Том Сойер, но със сигурност демонът, който ни напомня, че ще умрем, също работи.

петнадесет Пинокио (1940)

Детски филми Pinnochio

Ако децата все още нямат малко трепет за външния свят, те ще бъдат след като видят Пинокио . Дървеното момче се озовава на Острова на удоволствията, предполагаем рай без правила и отговорности, поне докато болезнено и насилствено превръщане в магаре .

„Вие, момчета, се забавлявахте“, крещи сенчеста фигура на новите магарета. „Сега плати за това!“ Пинокио ​​наблюдава с ужас как един мъж приема новата си форма на еднокопитно и неговите писъци се превръщат в безмълвно мърморене. Важен урок за децата, че ако избягате някога от мама и татко, има шанс 50-50 да станете нечия магарешка роба на солена мина. За повече информация относно лъжливата игра вижте тези 15 гениални начина да лъжеш като шпионин .

16. Върнете се в Оз (1985)

Върнете се към Oz Kids Films

Точно това, което всички не са поискали, продължение на Магьосникът от Оз. Но честно казано, Върнете се в Оз успява да бъде много по-страшен от своя предшественик. Магьосникът от Оз имаше летящи маймуни и топящи се вещици, но направеното от Дисни продължение имаше беден Изумруден град и Оз, управляван сега от бдителни ролери, наречени Wheelers. И не забравяйте вещицата кой събира безплътни глави .

17 Лисицата и хрътката (1981)

Детските филми на лисицата и хрътката

Филмовият плакат изглежда така, сякаш това ще бъде типичен анимационен детски флир за невероятно приятелство. И започва по този начин, с осиновено бебе лисица на име Тод се сприятелява с куче куче на име Мед. Те порастват, осъзнавайки, че се предполага, че са смъртни врагове, заключени в ежедневието борба живот и смърт за оцеляване . Но накрая всичко ще се оправи, нали? Ще осъзнаят, че могат да игнорират социалните си роли и да се обичат, въпреки различията си? Не! Единственият щастлив край тук е, че бившите приятели всъщност не се убиват взаимно.

18. Вещиците (1990)

Преобразяването на мишката на вещиците

Поредният забавен детски филм за деца, отвлечени от зли възрастни. Убедени ли са хората, които правят тези филми, че всички деца искат да избягат от дома и тяхната работа е да се уверят, че са твърде уплашени да напуснат къщата?

участниците в шоуто на играта къде са сега

Филмът, с участието на Анжелика Хюстън като вещица, чиято работа на пълен работен ден е залавянето на невинни деца, има много травматични моменти, но този, който все още остава с нас, е сцена на трансформация на мишката . Очевидно, когато магьосничеството се използва, за да се превърне едно дете в мишка, това включва много конвулсии и пара, излизаща от устата им. Никой не трябва да вижда това. Никой.

19. E.T. извънземното (1982)

E.T. Детски филми за сцена на умиране

Филмът в крайна сметка има щастлив край, но за известно време нещата наистина са мрачни. Сцената, в която Е.Т. умира е графично и страшно, а сълзите на тогавашния 7-годишен Дрю Баримор не действат. Режисьорът Стивън Спилбърг я убеди, че E.T. беше реална, така че беше почти сигурна, че наблюдава действителната смърт на очарователен извънземен. Но истинският сълзотворен е когато Елиът седи до трупа на неговия починал приятел извънземно и му казва: „Вече не чувствам нищо. Сега сте отишли ​​някъде другаде. Цял живот ще вярвам в теб. Не плача, ти си плач!

двайсет Chitty Chitty Bang Bang (1968)

Chitty Chitty Bang Bang Детски филми за деца

Музикална комедия за вълшебна кола с участието на Дик Ван Дайк? Няма начин това да съсипе детството на никого. Но тогава сме представен на Child Catcher , маниакален човек, подобен на трол, който примамва децата с безплатни бонбони и сладолед - не, сериозно - и след това ги улавя в клетка. За повече музикално разнообразни мелодии вижте тези 40 най-весели заглавия на песни .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации