Целта отпуска тази основна политика за безопасност на коронавируса

Голяма част от страната започна да спира в средата на март заради пандемията на коронавируса. И до началото на април магазините, ресторантите и други предприятия бяха затворени като щатите започнаха да издават заповеди за престой у дома . След месеци на блокиране обаче, предприятията започнаха да се отварят отново - и в по-голямата си част, въвеждайки строги мерки за безопасност, докато го правят. Въпреки това, в другия край на спектъра са основни бизнеси като Target, които останаха отворени през цялата пандемия, но сега започнаха да облекчават някои политики за безопасност на коронавируса.

Според CNN, Target приключи своята политика за връщане на пандемия и се върнаха към нормалната си политика преди COVID за приемане на връщане в рамките на 90 дни от покупката. Още през март гигантът на дребно обяви, че ще спрете да приемате връщания и обмени на продукти в магазина за три седмици. В крайна сметка обаче компанията удължи времевата рамка и всеки, който имаше предмети с дата на връщане между 26 март и 26 април, беше даден до 15 юни за връщане на вещите им.

„Взехме решението да започнем да приемаме връщания отново, като се има предвид десетките мерки за безопасност, които вече са в сила“, заяви говорител на Target пред CNN. „Оставихме стоките настрана за три дни, преди да се върнат на пода за препродажба.“целева зона за плащане

ShutterstockПолитиката за връщане на марката също не е единствената промяна. Докато Business Insider съобщи по-рано тази година, че всички лицензирани магазини на Starbucks в Targets бяха затворени от 23 март и на уебсайта на Target все още пише, че кафенетата са затворени, CNN съобщи, че някои са започнали да отварят отново.„[Целта е да се вземе] внимателен подход за всеки пазар, а в някои случаи и за магазин, за да се гарантира, че даваме приоритет на здравето и безопасността на нашия екип и гости“, каза говорителят на марката пред CNN. Понастоящем отворените Starbucks в магазините Target предлагат само напитки и други артикули и те „следват всички настоящи мерки за безопасност в магазините“.

СВЪРЗАНИ: За повече актуална информация се регистрирайте за ежедневния ни бюлетин .

Target е само една от няколко вериги за търговия на дребно, които се връщат към политиките преди пандемията. Магазините за хранителни стоки също го правят - например, Крогер е решил да се върне към обичайните часове на магазините и Costco е облекчил ограниченията за броя на хората, които членовете имат право да вкарват в магазина, съобщава CNN. И според някои експерти тези промени в политиката може да са опити за компенсиране на разходите за работа по време на пандемията.„Тези търговци на дребно установиха процедури и протоколи за безопасност за своите операции, така че сега те вероятно се опитват да намерят допълнителни приходи и марж, като облекчат контрола, където и да мислят, че могат“, Крис Уолтън , бивш изпълнителен директор на Target и основател на консултантска фирма Red Archer Retail, каза пред CNN. И за промени, които можете да очаквате от опита на дребно, разгледайте 7 неща, които повече няма да видите в магазините след коронавирус .

Най-добър живот непрекъснато следи последните новини, тъй като се отнася до COVID-19, за да ви поддържа здрави, безопасни и информирани. Ето отговорите на вашите най-много горящи въпроси , начини, по които можете да се предпазите и здравословно, факти трябва да знаете, рискове трябва да избягвате, митове трябва да игнорирате и симптоми да са наясно. Щракнете тук за цялото ни покритие на COVID-19 , и запишете се за нашия бюлетин за да сте в течение.
Популярни Публикации