Най-трудолюбивият зодиакален знак според астролозите

Работите усилено или почти не работите? Някои хора едва могат да седят неподвижно пет минути, за да се съсредоточат върху дадена задача, докато други няма да станат, докато работата не е свършена. Тези от първата група може да предпочетат да прекарат почивен ден мързелуване на дивана , но по-амбициозните хора ще използват допълнителното време, за да наваксат работата, домакинските задължения или страничната си работа. Според астролозите колко прилежен е човек може да има общо с това кога е роден. Продължавайте да четете, за да откриете шестте най-трудолюбиви зодиакални знака, от постижения над средното ниво до най-добрите в класа си.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-независимият зодиакален знак според астролозите .

6 зодия Близнаци

iStock

Тъй като те са най-разпръснатата зодия , може да се изненадате да видите Близнаци в този списък. Въпреки това, според Шарлот Кирстен , основател на астрологичния блог Обикновено актуално , 'трудолюбивият им характер идва от това, че са изтощени, вероятно от поемането на твърде много неща наведнъж.' Тази прекалено нетърпелива природа означава, че те често казват „да“ твърде много, „което води до дълги пристъпи на интензивна работа, съмнение в себе си и серийно отлагане“, обяснява Кирстен.Докато работната етика на Близнаците може да не е най-продуктивната в края на деня, Шанън Аганза , астролог при Four Moons Spa , отбелязва, че те са страхотни в екипни настройки, тъй като са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията.5 Скорпион

  несигурна жена
iStock

Мистериозен и потаен Скорпион обича да знае всичко за всеки, много пъти, за да може да го използва за свое добро. „Интензивността на Скорпиона се открива не само чрез дълбочината на техните взаимодействия, но и в рамките на изследването на това, което трябва да се случи“, обяснява Аганза. Те ще прекарат часове в проучване на колега, за да разберат как да го издигнат за повишение.Но не мислете, че Скорпионите използват своята интензивност само за егоистични причини; те са изключително мотивирани, когато става въпрос за изпълнение на задачи и няма да позволят на никого или нищо да им попречи. „Този ​​знак е истинска енергийна централа“, казва Кирстен.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-търпеливата зодия според астролозите .

4 Телец

  Група трудолюбиви хора
NDAB Creativity/Shutterstock

Телците са известни с това, че са надеждни и това означава да си свършат работата. Аганза казва, че този знак обикновено „не бърза и върви напред с изключително методичен подход“. Но не бъркайте по-бавното им темпо с липса на амбиция. „Те са решителни и упорити и имат средства, за да го направят“, добавя Аганза. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcbАнсли Еколс , основателят на Purpose Vibes Astrology , обяснява, че дисциплинираният подход на Телците се дължи на тяхната земна природа, обичаща лукса. „Те могат да си представят живота, който искат, и начина, по който ще ги накара да се чувстват, и ще работят толкова усърдно, колкото е необходимо, за да постигнат тази визия.“ Те страстно ще работят на работните си места с поглед към предстоящата елегантна ваканция.

3 Овен

  Снимка на млада жена, седнала на пода и работеща на лаптоп
iStock

Нищо не може да попречи на тези родени лидери да постигнат целите си. Кирстен оприличава Овена на „трудолюбивия, страстен и леко взискателен офис шеф“. Тя обяснява, че тъй като са управлявани от „правия Марс“, те знаят точно какво искат и как да го преследват. „Тези дръзки овни процъфтяват при възможност и ще приемат всичко, което ги доближи дори на инч до постигането на техните мечти и амбиции.“

Единственият проблем на Овен е, че същото невероятно висока енергия което ги прави продуктивни, може да ги накара да имат кратък период на внимание. „Те ще работят усилено за това, което желаят сега, но тъй като нещата се забавят, ще им омръзне и ще искат нещо друго“, отбелязва Еколс.

За повече астрологично съдържание, доставено направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

2 зодия Дева

  жена получава стрес от проекта пред лаптопа, докато работи от вкъщи. нов нормален с технологиите начин на живот
iStock

Девата е „трудолюбив, ориентиран към данни и аналитичен земен знак“, според Кирстен, която ги нарича „истинските заети пчели на зодиака“. И докато тези интелектуалци постигат много, те не се нуждаят от признание като другите горди знаци (хм, Лъв). Аганза казва, че те са „задкулисният микроработник, който държи цялата екосистема под контрол, но никой не знае, че те са го направили“.

Въпреки това е трудно да накарате Девата да се отдръпне от работата им, защото те са такива перфекционисти . „[Те] обичат да се гмуркат дълбоко в дребните детайли на изследователска статия или сложен проблем [и] са най-щастливи, когато търсят готови решения“, казва Кирстен. Ако някога сте се опитвали да накарате половинката си Дева да излезе от системата за вечерта, знаете колко трудно може да бъде прекъсването на връзката.

1 Козирог

  мъж, който гледа през прозореца
fizkes/Shutterstock

Не е изненада, че тези всеотдайни ловци са толкова трудолюбиви, колкото и да са. „Господари на самодисциплината, уравновесената морска коза влива строга, бащинска енергия във всичко, което правят“, казва Кирстен. Козирозите никога няма да пропуснат краен срок (всъщност те са по-склонни да предадат работа по-рано) и няма да се задоволят с нищо по-малко от перфектно. Кирстен обяснява, че това е така, защото те се управляват от Сатурн, планетата на отговорността, което ги прави „обсебени от реда и ангажираността“.

Но знайте, че ако имате Козирог в живота си, може да играете втора цигулка на техните кариерни амбиции. Те са уверени в способността си достигнете статут на главен изпълнителен директор или забогатейте , и те са „твърдо подготвени да постигнат висок успех в каквато и област от живота да изберат да преследват“, добавя Еколс. Ако работят за постигане на цел, не очаквайте да ви обърнат много внимание, докато не стигнат успешно до нея.

Популярни Публикации