Най-енергичният зодиакален знак според астролозите

Някои хора се събуждат пълни с енергия (дори и без сутрешна чаша кафе !) и не се уморявайте, докато не дойде време да го наречете. Обичайно е да се приеме, че тази жизнерадостна природа е свързана с начина на живот или генетиката, но може да се дължи и на хороскопа им. Говорихме с астролози, за да разберем защо вашата половинка няма проблем да поддържа темпото на децата и причината, поради която най-добрият ви приятел може да остане буден да танцува до цяла нощ. Прочетете, за да откриете шестте най-енергични зодиакални знака, от малко жизнени до безкрайно жизнени.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-разпръснатият зодиакален знак според астролозите .

6 Рак

  Възрастен чернокож мъж спринтира на своя шосеен велосипед, тренирайки за състезание. Той's smiling and wearing a helmet.
adamkaz / iStock

Раците може да изглеждат по-бавни първоначално, но те просто трябва да намерят правилната мотивация. 'Техните ритми са напълно различни от тези на другите хора', писател по астрология Лия Голдбърг казва. Може да ви се стори странно, че това чувствителен воден знак преминава от много енергичен към домашен човек, но има причина за тези колебания. Голдбърг обяснява, че луната управлява Рака и нейните фази влияят на техните енергийни нива. Когато има пълнолуние, очаквайте този знак да е пълен с живот. Когато нещата не са добре подредени, те вероятно ще изберат уютна вечер.5 Риби

  група приятели се смеят
monkeybusinessimages/iStock

Този изключително висцерален знак е известен с това, че поглъща енергията на другите. „Управлявана от мечтателния Нептун, планетата на вдъхновението и психическата възприемчивост, визионерската риба черпи своята жива енергия от своите дълбоко изпитани емоции“, обяснява астролог и блогър Шарлот Кирстен . Така че очаквайте енергийните им нива да варират в зависимост от тези на хората около тях.И когато духът на Риби се събуди, внимавайте. 'Кога творческата им страна се смесва със силното им чувство за интуиция, фантастичното им въображение често се развихря, което води до някои оживени, ако не и леко хаотични приключения,“ казва Кирстен.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-хубавият зодиакален знак според астролозите .

4 Лео

  жени, препичащи напитки с приятеля си на парти на покрива.
iStock

Тези крале и кралици на джунглата ще бъдат последен да напусне парти , не само защото все още са напълно будни, но и защото искат да прекарат колкото се може повече време в светлината на прожекторите. „Управлявани от светещото слънце, тяхната необуздана енергия е невероятно заразителна и всички около тях знаят това“, обяснява Кирстен. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb

да видиш насън починал любим човек

Но не става въпрос само за подхранване на егото им; Лъвовете също искат да гарантират, че животът им е пълен с нови приключения. „[Те] непрекъснато търсят значими преживявания и искат да видят и направят всичко“, казва Кирстен. „Те мразят идеята животът да минава покрай тях, така че [те] не са от хората, които седят бездейни пред телевизора по цял ден.“3 зодия Близнаци

  Група приятели, купонясващи с бенгалски огън
bbernard/Shutterstock

Близнаците винаги имат пълен социален календар и рядко има нужда от прекъсване между събитията. Това движение, движение, движение е свързано с това, че се управлява от Меркурий, който е „най-бързо движещата се планета в нашата слънчева система“, обяснява Голдбърг.

Меркурий също е отговорен за тяхната любов да се срещат с нови хора и да чатят с всеки, тъй като това е планетата на комуникацията. „Известни със своята непоколебима позитивност, тази обичаща забавлението въздушна зодия винаги кипи от енергия, особено що се отнася до социални събирания“, казва Кирстен. „Бързата, любознателна и интелектуална природа на Близнаците ги прави истински събеседници.“

За повече астрология, доставена направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

2 Стрелец

Голдбърг сравнява Стрелците с коне, защото и двамата са „диви и свободни“. Подобно на Близнаците, Сагс обичат да разказват скандални истории на приятелите си. Но докато Близнаци ще искат да ви разкажат за забавна среща, на която са ходили, Саг копнее да се похвали с приключение за скок с парашут или техните най-новото международно пътуване . „Те са най-авантюристичната зодия и имат енергията, за да продължат напред“, отбелязва Голдбърг.

Тяхната енергия също идва от техните 'сляпо оптимистични начини', според Кирстен. „Управлявани от Юпитер, планетата на изобилието, Стрелците виждат възможност зад всеки ъгъл, което означава много моментни решения.“ Те ще се качат в кола и ще се впуснат в пътуване през страната, без да се замислят, и няма да спрат, докато не стигнат до местоназначението си.

как да разбера дали те харесва момче

1 Овен

  Мъж и жена пият енергийна напитка от бутилка след фитнес спортно упражнение
Shutterstock

Овните нямат време за почивка; те са твърде заети да опитват нови неща. Намерете това яростно независим знак гледане на шоу на Бродуей една вечер, присъединяване към отбор по ритник на следващия ден и започване на грънчарство на следващия следобед. „Те са първият огнен знак и са част от кардиналната модалност, което означава, че обичат да инициират нещата“, съветва Голдбърг. Те също са родени лидери, така че нямат проблем да излязат извън зоната си на комфорт и да поемат отговорността.

Поради състезателния характер на Овена, те обичат спорта и „доброто физическо предизвикателство“, казва Голдбърг. Тъй като те са склонни да имат толкова много задържана енергия, това е естествен начин за тях да я извадят и да си прекарат добре, докато го правят.

Популярни Публикации