25 прекрасни кучета от смесени породи, за които няма да повярвате, са истински

В момента Американски киноложки клуб (AKC) признава 190 породи кучета, вариращи от фамилни любимци като Златния ретривър до малката, но могъща чихуахуа. Краткият списък на породите на AKC обаче далеч не е изчерпателен. Всъщност той оставя огромно количество супер сладки кучета, само защото не са чистокръвни. Но там, където AKC спира, Американски кучешки хибриден клуб (ACHC) поема. Организацията служи за разпознаване на „хибридни породи“ или кучета, които всъщност са комбинации от две други породи. И така, в чест на тези недооценени и прекалено сладки кучета от смесени породи, разгледахме дълбините на интернет, обичащ животните за да ви донеса най-много ох -достойни кучета от смесени породи там. Мисли, че можеш да се справиш цялата тази сладост ? Прочетете, за да разберете!1 Светият Бердудъл

Смесени породи кучета от сенбернарски пудел

Алами

Тъй като хората обичат пуделите да не се отделят и да са хипоалергенни, животновъдите са създали навика да чифтосват кучетата с почти всяка друга порода там. Един такъв продукт от това масово развъждане е Saint Berdoodle, кръстоска между пудел и Saint Bernard, която е голяма, шантава и плаваща от всичко, което някога сте виждали.2 Bernedoodle

Walter the Bernedoodle, най-сладките хибридни кучета

С любезното съдействие на Morgan Greenwald / Best LifeЗапознайте се с Bernedoodle. Този хипоалергенен хибрид е идеалното кръстоска между пудел и Бернско планинско куче и повечето от тях са склонни да бъдат шантави (като пудел) и безусловно лоялни (като Бернските). Обикновено Bernedoodles са трицветни, подобно на техните бернски роднини, въпреки че някои от тях (като Walter, на снимката по-горе) имат оцветяване, което по-скоро прилича на родителя им на пудел.3 Помски

Кучета смесени породи Pomsky Pomeranian Husky

Shutterstock

За тези любители на кучета които искат да осиновят сибирски хъски, но просто не могат да го поберат в малкото си пространство, има Pomsky, кръстоска между сибирски хъски и померан. Тези кучета имат всичко, което предпочитат фанатиците на хъски - тези големи сини очи, очарователни заострени уши - но за разлика от чистокръвните си роднини те растат средно само около 15 килограма.

4 Бикът мопс

Смесена порода кучета от булдог мопс

ShutterstockПодобен по размер и характеристики на популярния Puggle, Bull Pug е хибрид на английския булдог и мопса. Ако някога срещнете Bull Pug навън в дивата природа, може да го чуете като „Миниатюрен булдог“, тъй като тези дизайнерски кучета приличат по всякакъв начин на британската си родителска порода, с изключение на размера.

5 Гоберският

Гоберски смесени кучета

Shutterstock

Комбинирайте лоялната и любяща личност на голдън ретривър с нежната и добродушна личност на сибирски хъски, а това, което получавате, е синеокият нежен гигант, известен като гобериан. Въпреки че този хибрид е сравнително нов, те бързо го взеха култово следване в общността на любителите на животните, благодарение на тяхната комбинация от възпиращ външен вид и привързаното им поведение.

6 Булматикът

Булматийски смесени кучета

Shutterstock

Въпреки че имат черно-белите петна, за да показват друго, Булматитът е точно толкова Булдог, колкото и Далматин. И не се заблуждавайте от издръжливите им екстериори: Може да изглеждат така, сякаш имат предвид бизнес, но тези малки са толкова сладки и глупави, колкото и идват.

7 Герберийският Шепски

Герберски Шепски Кучета от смесени породи

Shutterstock

Герберските шепски, или накратко само Шепските, са доста гигантски в сравнение със сибирския хъски - те могат да достигнат тегло до 90 килограма, но всъщност са сравнително малки в сравнение с другата си порода майка, немската овчарка. Обикновено личността на Шепски ще благоприятства родителя си хъски или родителя си немска овчарка и това може да се прояви като непоколебима преданост и привързаност към господството на хъски и интелигентност и лоялност към господството на немската овчарка.

8 Морки

Morkie Maltese Yorkie Смесени породи кучета

Shutterstock

Хора, живеещи в големите градове са особено любители на Morkie, мъничка мъничка кръстоска между йоркширския териер и малтийците. Въпреки че тези кучета са достатъчно дребни, за да се поберат в чантата, не бива да подценявате промените в настроението им: Ако пренебрегнете да им обърнете внимание, ще имате работа с доста свирепото космат чудовище.

9 Aussie Pom

Смесени породи Aussie Pom

Shutterstock

Aussie Pom е кръстоска между австралийска овчарка и померан, отглеждана, за да служи като компактно куче-компаньон с лесен нрав. Въпреки че тези космати приятели приличат на померанци по чертите на лицето си, можете лесно да ги различите от мъничката им порода родители, благодарение на палтата им, която обикновено вземат след австралийските овчари.

10 Боксадор

Смесени породи кучета Boxador

Shutterstock

Като се има предвид, че боксьорът и лабрадорът ретривър са две от най-популярните породи кучета в Америка, не е изненадващо, че някой там е решил да смеси двете заедно и да създаде Boxador. Както всеки, който някога е срещал лаборатория или боксьор, би могъл да очаква, този хибрид е едновременно силно и привързан, което го прави идеалното куче за големи семейства и авантюристични двойки подобно.

11 Коргидор

Смесени породи кучета Corgi Labrador Mix

Shutterstock

Ако обичате лоялността на лабрадорските ретривъри, но смятате, че размерът им е твърде смущаващ, тогава потърсете приемането на Corgidor. Тази кръстоска от лабрадор / уелски корги е компактна, спокойна и абсолютно разбираема!

12 The Frenchton

Френски булдог Бостън териер Смесени кучета смесени породи

Shutterstock

Когато комбинирате френски булдог с бостън териер, това, което получавате, е очарователен ангел с меко лице, известен като Франчутон. Това, което прави този хибрид още по-желан, е фактът, че той практически не изпитва нито един от здравословните проблеми, с които са известни чистокръвните френски булдог и бостън териери. Така че, не е нужно да се притеснявате, че вашият френчън ще ви струва доста стотинки в кабинета на ветеринаря.

13 Лабораторията

Смесени породи бигъл лабрадор

Shutterstock

Лабораторията. The Beagador. Labeagle. Лабораторният ретривър. Каквото и да искате да ги наречете, тези средни мутри са нещо средно между бигъл и лабрадор ретривър и са доста очарователни.

14 Ши Чи

Смесени породи кучета ShiChi

Shutterstock

ShiChi, твърде сладка комбинация от Chihuahua и Shih Tzu, е идеалният хибрид с джобни размери за любителите на кучета, които се нуждаят от компактен космат приятел. Подобно на много други домашни любимци с размер на пинта, тази хибридна порода има изненадващо голяма личност и можете да очаквате всеки ShiChi, който срещнете, да бъде също толкова буен, колкото и красив.

15 Овчарката

Смесени породи кучета Sheepadoodle

Shutterstock

Sheepadoodle е едно от по-новите допълнения към семейството на хибридни пудели. Кръстоска между пудел и староанглийска овчарка, тези малки са силно интелигентни и са склонни лесно да разбират команди, въпреки че са също толкова готови да дават гушки, колкото да седят и да стоят.

16 Жабата

Смесени породи френски булдог мопс

Shutterstock

Макар че Фругите - смеси от френски булдог и мопс - обикновено не се оказват вредни здравословни проблеми, които измъчват породите им родители, едно нещо, което те наследяват, е инатът на французите. Макар че тези кучета могат да бъдат трудни за обучение, техните големи личности и привързано поведение правят добрите времена заслужаващи по-предизвикателните.

17 Шолито

Немска овчарка граничен коли микс с глава през прозореца кучета смесени породи

Shutterstock

Shollies са безспорно очарователни, но бъдете внимателни да се обърнете към такъв, който не познавате лично. Тези пюрета от немска овчарка / бордър коли са склонни да защитават хората си, така че често се предпазват от непознати, които влизат в тревната им площ.

смисъл на сънища за кучета

18 Чукът

Кучета от мопс чихуахуа

Shutterstock

Подобно на всяка друга порода кучета, всяка чуг - или комбинация от чихуахуа / мопс - е малко по-различна. Обаче това, което почти сигурно можете да очаквате от средния си Chug, е лек инат, склонност към човешко общуване и сладост в изобилие !

19 Schnoodle

Кучета смесени породи Schnoodle

Shutterstock

Първоначално шнауцерът е бил отглеждан с цел да охранява германските ферми и това чувство на защита се появява в Schnoodle, кръстоска между Schnauzer и пудел. И благодарение на способността си бързо да усвояват нова информация, Schnoodles често се виждат като служещи не само като семейни кучета, но и като терапевтични кучета и животински актьори .

20 Пъгълът

Puggle Puppy Смесени породи кучета

Shutterstock

Това, което прави Puggle - хибридът на мопс / бийгъл - толкова гореща стока, е не само фактът, че има неустоими кученски очи или перфектно целуваща муцуна, но и че няма почти толкова проблеми с дишането, колкото мопсът.

21 The Goldendoodle

Кучета от смесена порода Goldendoodle

Shutterstock

Goldendoodles са едни от най-често срещаните и най-сладките хибридни кучета. Както всеки друг микс от пудели, тези хибриди Златен ретривър / пудел не се линят и нежните им души ги правят идеалния домашен любимец за семейства с малки деца или с други животни в къщата.

22 Кокапото

Кучета смесени породи Cockapoo

Shutterstock

За хората, които обичат драскулките на Goldendoodle, но не искат да се грижат за толкова голямо куче, има Cockapoo. Едно от първите 'дизайнерски кучета', отглеждани някога, този кокер шпаньол / пудел меланж обикновено не нараства до повече от 24 паунда, най-много. Но ако някога срещнете такъв, ще се учудите как тези мънички кучета могат да привлекат вниманието на една стая със своите ярки личности.

23 Кавахонът

Кучета от смесени породи Cavachon

Shutterstock

Кръстоска между кавалерски крал Чарлз шпаньол и бишон фриз, тези хипоалергенни кучета са пухкави, сладки и лесни за обучение. По принцип кавачоните са просто живи и дишащи мечета!

24 The Chorkie

Кучета смесени породи Chorkie

Shutterstock

Не може да се отрече, че Chorkies, кръстоска между чихуахуа и йоркширски териер, може да спечели всеки с просто накланяне на главата си. Тези кучета обаче са също толкова весели и териториални, колкото и сладки и затова е необходим определен тип собственик, който наистина да ги оцени.

25 The Whoodle

Кучета от смесени породи

Shutterstock

Както пшеничният териер с меко покритие, така и пуделът са хипоалергенни кучета и така естествено, тяхното потомство, Whoodle, също е. Подобно на другите смеси от пудели в този списък, Whoodle не иска нищо повече от това да угоди на собственика си и след това да получи много гушки за техните трудни усилия. И преди да избягате в приюта, за да осиновите няколко кучета от смесени породи, не забравяйте да ги проверите 10 неща, които трябва да знаете, преди да осиновите куче подслон .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации