30-те най-лоши коли през последните 30 години - класирани

Любителите на автомобилите може да обичат да се събират и да поемат поетично за най-великите автомобили на планетата - знаете ли, вози като Porsche 918 Spyder през 2015 г. и Nissan Skyline GT-R от 1969 г., но може да се твърди, че те обичат да обсъждат още нещо още повече: най-лошите коли, правени някога. Да, има нещо наистина специално в ужасния дизайн и непоносимото инженерство, което просто разкрива най-доброто от нас.Имайки това предвид, ние събрахме най-отвратителните чудовища на моторните превозни средства през последните 30 години - класирани като най-лоши до наистина отвратителни - така че и вие можете да се включите в разговора. И докато се срамуваме с автомобили, не забравяйте да прочетете нашата невероятна колекция от 20 най-лоши коли под наем през последните 20 години.

30 1996 Pontiac Grand Am

WikiCommons / IFCARПластичната мания на Понтиак продължи с това оскърбление на всякакъв вид дизайнерска интелигентност. Удвоявайки стила на Rubbermaid с изобилие от пластмасова облицовка, този път те сдвоиха задвижването на предните колела с анемичен 4-цилиндров двигател, който изгаси около 150 конски сили. О, и защо все още нямаме летящи коли, разгледайте 20 дълго прогнозирани технологии, които никога няма да се случат .29 1993 Ford Aspire

1993 ford aspire, най-грозните коли

Flickr / Turbo_JПо принцип Ford Festiva, Aspire беше колата, която никой на планетата Земя никога не се е стремял да притежава. Вграден в формата на кълбовидни, суб-компактни кутии, които покриха автомобилния пазар през 90-те, той имаше всички отличителни белези: двигател с 4-цилиндрова шевна машина с едва 60 конски сили, свързан с 5-степенна механична скоростна кутия, заобиколена от евтина пластмаса и съмнително качество на изработка.

28 2010 Honda Insight

2010 honda insight автомобил

Flickr / Кен Майер

Представен от Honda като съперник на суперпопулярната Toyota Prius, Insight беше рядък пропуск от стабилния производител на автомобили. Хибридът никога не се е хващал с екологично съзнателни купувачи, най-вече заради плоския, прекалено приус външен вид и силния интериор, съчетан с небрежно управление и слаба производителност. Също така не успя да победи Prius с мили на галон, само 41 до 50 мили на галон на Toyota. И докато натрупвате знания за колата си, не пропускайте цялото ни страхотно покритие на начина на живот.27 2010 Chevy Aveo

2010 chevy aveo

Flickr / Денвър Джинджирич

Приятна почивка от железливите субкомпактни автомобили, Aveo всъщност изглежда доста прилично, но интериорът е измъчван от липса на звукоизолация и много крехка пластмаса, а малкият 1,2-литров двигател няма да ви отведе там, където сте върви с някаква целесъобразност или елан. Сега наречен Sonic, този основен автомобил е поне единственият субкомпакт, построен в САЩ. „Мурика!

26 1992 Subaru SVX

Flickr / Грег Джердинген

Компанията, която е синоним на практични, надеждни автомобили, които могат да правят почти всичко, също има странен стремеж да се справя с тази тенденция на всеки няколко десетилетия, а SVX беше отличен пример. Проектиран от италианец, този un-Subaru имаше разделени прозорци в рамките на прозорци (защо?), Които бяха трудни за използване, имаха безполезна 4-степенна скоростна кутия и струваха почти 10 000 долара повече от всеки друг модел Subie.

25 1997 GM EV-1

1997 gm ev1

Flickr / Alirjd

Поздрави на GM за производството на този странен малък електрически автомобил, когато те не са имали истински стимул, но слабият (но нисък коефициент на съпротивление) стил, нисък пробег от около 80 мили и опция само за лизинг може сериозно да навредят на общественото възприятие за електрически автомобили от години. Сега е супер рядък автомобил, тъй като GM събра почти всички през 2002 г., когато спряха програмата и безцеремонно смачкаха EV1.

24 2014 г. Scion tC

2014 scion tc

Flickr / Брандън Ривера

Не сме сигурни защо толкова далеч в процеса на създаване на човешкия автомобил компаниите все още не могат да се набират, особено на малки коли, които би трябвало да са спортни. TC няма лош стил, но го вземете за въртене и ще получите най-често срещаните оплаквания: слаба, бръмчеща електроцентрала, валяк, търкаляне и евтин и шумен интериор.

23 1992 Ford Probe

1992 сонда ford

Flickr / Kieran White

Можете да добавите Сондата към дългия списък с „лоши имена на автомобили“ (отвличанията на извънземни са били големи през 90-те, нали?) И тази кола с форма на обувка, която е била джойнт венчър между Mazda и Ford, включва и обикновения автомобилен убиец комбинация от слаб V6 и задвижване на предните колела. Лошите продажби в световен мащаб изпратиха заблудената и скучна сонда за сравнително кратък осемгодишен период.

22 1989 Гео Метро

най-лошите коли

Wikimedia Commons / RyanandLenny

Това малко съвместно предприятие между Suzuki и GM беше 3-цилиндров икономичен автомобил с форма на боб, който изхвърля списъци с най-лошите автомобили в целия Интернет. Беше, разбира се, бавно, тъй като малкият двигател едва издаваше 50 конски сили, а интериорните битове са калпави и евтини. Но собствениците съобщават, че са ги изминали 250 000 мили, така че може би наистина е така най-добре най-лошата кола за всички времена? Каквото и да е, определено е не един от Тези луксозни суперколи, предизвикващи електрическото надмощие на Tesla.

21 1999 Toyota Echo

toyota echo, най-лошите коли

Wikimedia Commons / OSX

Ехото беше видът кола, която ви остави да се издухате, когато агентът ви за коли под наем го определи като ваш кон за следващите няколко дни. Приличаше на дебела смолиста мечка на малки колелца и се движеше като построена от гараж количка Kiwanis. Вътрешността беше оскъдна, пластична и калайдисана. А натискането на газта беше подобно на стъпването в купа с картофено пюре, без сос.

20 1998 Land Rover Discovery II

Land Rover Discovery 1998

Flickr / KenJonBro

Британците са известни с изграждането на емблематични автомобили, но основното им твърдение за автомобилната слава е да не знаят как да накарат електричеството им да работи по-дълго от няколко седмици след производството. Discovery II, който беше офроудър, подобаващ на наследството му. Това също беше бъркотия от калпава електроника и често срещани проблеми като неуспешни уплътнения на главата, помпи на сервоуправлението и задвижващи валове.

19 2003 Chevrolet SSR

2003 chevy ssr, най-грозните коли

Flickr / Джо Рос

И тогава това смътно пикап, наподобяващ гореща пръчка ... Тотално надраскване на главата.

18 1990 Oldsmobile Cutlass Supreme Convertible

1990 oldsmobile cutlass върховни, най-грозните автомобили

Flickr / Майкъл

Cutlass Supreme в кабриолет изглеждаше като резервоар Rubbermaid с колела, а средната B-колона беше толкова дебела и обемиста, че накара да искате да поставите горната част възможно най-бързо.

17 1995 г. Chevy Monte Carlo

1995 chevy monte carlo pace автомобил

Flickr / Чад Хорведел

Монте Карло флиртуваше с това, че е готин в началото на 70-те години и оттогава всяко поколение не успя да развълнува никого. И изключително скучният стил на космически кораб от петото поколение, чиято премиера беше в средата на 90-те, вероятно депресира повече хора, отколкото не. Поставете този в графата „поредната грешка от голямата тройка“, тъй като никой не искаше куцаща кола с предно предаване и лошо работещ V6.

как можеш да разбереш дали мъж те харесва

16 2012 Dodge Calibre

най-лошите коли

Wikimedia Commons / Рудолф Стрикър

Друг посредствен до лош продукт на Chrysler, Caliber е хечбек с предно предаване, който е точно противоположността на „горещия“. Интериорът е тъмен и изпълнен със слепи петна, а пластмасите са непреклонни и евтини, докато електроцентралата е ужасно чудовище от 2.0 литра на Франкенщайн, наречено Световен бензинов двигател, направено от куп автомобилни компании. Ако не смятате, че мотор, построен от комитет, е нещо лошо, направете разходка в Калибъра.

15 1999 Jaguar S-Type

1999 jaguar s-type, най-лошите автомобили

Flickr / KenJonBro

Когато Jaguar възроди емблематичния S-Type през 1998 г., светът издаде колективна въздишка. Платформата му беше споделена с индуциращите прозявката Lincoln LS и Ford Thunderbird, а дизайнът му приличаше на жестока каша от класически битове като овалната скара и хладното и русаво тяло от 90-те години. Незабавно панорамен като неудобен и остарял, когато дебютира, въпреки това S-Type се държи до 2007 г.

14 2009 Smart ForTwo

Flickr / KenJonBro

Тази европейска микро кола изглеждаше чудесна идея, ако живеете в голям град. Няма повече натрапчиво търсене на място за паркиране в други странични дни, можете просто да се вмъкнете в онези тесни места близо до пожарния кран. Е, размерът беше почти единствената точка за продажба, тъй като това малко момче имаше неясна и търсеща трансмисия, беше измъчено с обелена боя и всъщност имаше лоша икономия на гориво за размера си.

13 1990 Chrysler Imperial

1990 chrysler imperial, най-лошите автомобили

Flickr / Грег Джердинген

Imperial е проектиран да изглежда като елегантен луксозен седан с половин винил ландау покрив отзад, предназначен да донесе визии на салони и магнати от 30-те години, но просто извиква образи на тъжни възрастни мъже, които искат седалки с възглавница и също толкова меко возене в колата им. А с V6, който издава само 147 конски сили, Imperial е по-добре да бъде забравен.

12 2016 Dodge Journey

най-лошите коли

Wikimedia Commons / Министерство на транспорта на САЩ

Монтирането на тази скапана и забравяща се марка автомобили Dodge завършва това мъчително автомобилно пътешествие, тъй като през годините те са натрупали немалко „най-лоши“ автомобили. Този датиран и груб SUV е изпълнен със стари технологии, които работят добре, но се чувства нерафиниран и вече е определен за надеждност под средната. Базата се предлага с 4-цилиндров двигател със 173 конски сили, който Бог да ви помогне, ако се опитате да изтеглите максимум седем пътника.

11 1990 Chevrolet Lumina APV

chevrolet lumina apv 1990

Wikimedia Commons / RL GNZLZ

Трудно е да харесаш миниван (освен ако не успееш да спечелиш турбо от 1989 г., 5-степенна Dodge Caravan,) и Lumina беше наистина много лош - отвътре и отвън. Изглежда, че бронетранспортьорът е изцапан с два тона пластмаса - а дългото, наклонено предно стъкло направи пилотирането на тази платформа обезпокоително приключение.

10 2001 Pontiac Aztek

Pontiac Aztek, най-лошите коли

Wikimedia Commons / IFCAR

Друг най-добър избор във всички списъци с най-лошите автомобили, Aztek е истинска аномалия. Въпреки че всъщност има някои умни способности за съхранение и товарене като охладителя / централната конзола, той е твърде ... грозен. Aztek, може би поради участието му в шоуто на мета-скападите В обувките на Сатаната, сега събира малко иронично завръщане в стил норма.

9 2005 Chrysler PT Cruiser Кабриолет

Chrysler PT Cruiser кабриолет, най-лошите автомобили

Wikimedia Commons / IFCAR

Този обрат на почти универсалния PT Crusier е дори по-грозен от оригиналния дизайн, тъй като относително плавният преход от покрива към задния люк на обикновената версия се превръща в неприятна гърбица на падащия връх. Дебел черен B-стълб се извива нагоре и над средата, подобен на дръжката на кошницата на автомобила с две врати, унищожавайки фактора хладен кабрио и правейки това, безспорно най-лошия PT Cruiser досега.

8 1997 Daewoo Nubira

1997 daewoo nubira, най-лошите коли

Wikimedia Commons / OSX

С мъка да запомните този набор от сладки колела? Не ви обвиняваме, тъй като този компактен автомобил е от прохождащата тогава южнокорейска автомобилна компания, която в крайна сметка е погълната от GM. Друго впечатляващо дизайнерско сътрудничество между италианците и азиатска марка автомобили, Nubira (как изобщо го произнасяте?) Имаше слаб вграден 4-цилиндров двигател, увит в гадна вътрешна пластмаса, поръсена с лошо качество на изработката.

7 2006 Jeep Compass

Джип-компас, най-лошите коли

Wikimedia Commons / IFCAR

Пуристите на хардкор джипове вероятно се повръщаха малко в устата си, когато тази чудовищност се разгърна. Снабден с шикав вграден 4-цилиндров двигател със само 158 конски сили и задвижване на предните колела на базовия модел, този Jeep също има мек стил, който само загатва за неговото офроуд наследство и най-вече не получи вездесъщата значка „Trail Rated“ на Jeep до редизайна на 2011 г.

6 1995 Suzuki X-90

1995 сузуки х-90 най-лошите коли

Flickr / KenJonBro

Това оскърбление спрямо SUV-овете продължи само две години, тъй като никой не искаше подкомпактна кола с две врати и две седалки, която може би би могла да се справи с някои груби чакълести пътища. X-90 приличаше на Geo Metro, който беше опънат и удължен във всички грешни посоки и зашлевен с второстепенно задвижване на всички колела. Друг недостатък: беше част от ранната маркетингова кампания на Red Bull, където постави огромна кутия с енергийна напитка върху малкия багажник.

5 1988 г. Eagle Premier

най-лошите коли

Wikimedia Commons / Dave_7

Помниш ли Орел? Вероятно не, тъй като това беше песента на AMC (компанията, която ни донесе Pacer) на песента на марка, която те приготвиха с известната скапана автомобилна компания Renault. Това беше тяхната версия на „луксозен“ автомобил и въпреки че имаше няколко усъвършенствани функции като активирани от влагата чистачки и независимо окачване, изглеждаше като мутант хибрид на Audi и Volvo - по лош начин.

4 2003 Kia Amanti

2003 kia oprius автоматик

Flickr / Rutger van der Maar

Още един възхитителен опит от сравнително скорошен случай на автомобил в Южна Корея, този „луксозен“ автомобил изглежда като избягвано дете на любовта от Jaguar S-Type и Mercedes E-Class от 90-те години, и двете от които вече са в лош стил. Хвърлете малко неясно и плавно управление със сурово V6 и съмнително качество на изработката и интериорни битове, и вие имате много лоша кола.

3 2007 Chrysler Sebring

Chrysler Sebring, най-лошите коли

Wikimedia Commons / IFCAR

Устойчив лот под наем, пребиваващ от 1997 г., постоянно лошият Sebring е преименуван на Chrysler 200, който прекратява производството си през 2016 г. Това беше някакъв връх в калпавата домашна автомобилна конструкция с шумен и евтин интериор, съчетан с вечно лошо и ненадеждно задвижване, което щеше да бъде забравимо, ако не беше толкова суров и склонен към неуспехи.

2 1987 стерлинги 800

Sterling_825 най-лошите коли

Wikimedia Commons / TaxiGuy57

Sterling, друга забравена марка, се роди от колаборацията между Rover Group в Обединеното кралство и Honda за пускане на пазара на автомобили в САЩ. Изглеждаше като добра идея, но въпреки че беше базирана на отличната платформа Acura Legend, резултатът беше несъгласувана миш-маш от ужасно британско качество на изработката и електротехника със страхотно японско инженерство. Продължи само до 1991г.

1 1985 Юго Г.В.

син юго 1985

Wikimedia Commons / Ирина Слуцки

Този източноевропейски внос, наречен Затава Корал в повлияната от Съветския съюз Югославия, удари САЩ от 1985 до 1992 г. като тухла от 2000 паунда. Започвайки само с 3990 долара, вътре беше рядко - макар и да включва килими! - и беше пълна с евтина пластмаса. 1,1-литровият двигател изпомпва само 55 конски сили и е известен с това, че бързо изгасва, за съжаление Yugo не върви толкова добре.

За повече съвети как да живеете най-добрия си живот, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации