14-те най-известни секс ленти за знаменитости на всички времена

Преди да започнем, нека изясним едно нещо: касетите за секс са A-OK , стига да са направени между съгласни възрастни. Ако идеята ви вълнува, поставянето й пред камерата може дори да бъде вълнуващ начин за това подправете нещата в спалнята . За съжаление, секс лентите понякога попадат в грешните ръце - и това е особено вярно със секс ленти на знаменитости . Напред събрахме най-известните секс ленти на знаменитости за всички времена (и не, няма да свързваме с нито една от тях).1. Ким Кардашиян и Рей Дж

Ким Кардашиян

Shutterstock

Не можете да пишете - или дори да мислите - за секс касети на знаменитости, без да издигате Ким К. и Рей Дж . Още когато бяха двойка през 2002 г., двойката пътува до Кабо за 23-ия рожден ден на Ким и заснема своите сексапади в хотела. Продуктът на това пътуване е „Ким Кардашиян, Суперзвезда“, 41-минутен филм, който стана достъпна за обществеността чрез Vivid Entertainment през 2007г. Кардашиян първоначално съди компанията, за да им попречи да пуснат видеото, но в крайна сметка урежда иска.2. Парис Хилтън и Рик Саломон

Парис Хилтън през 2005 г. Секс ленти за знаменитости

Shutterstockкакво се случва, когато ви ухапе комар

Ким Кардашиян имаше човек в близкия си кръг в началото на 2000-те, който можеше да се свърже със ситуацията със секс лентата й със знаменитости: Парис Хилтън . През 2004 г., лична секс касета, наследницата на хотела направи с тогавашно гадже Рик Саломон е изтекла от квартал Червена светлина.'Чувствах се така, сякаш съм загубил част от душата си и за мен се говори по толкова жестоки и подли начини', каза Хилтън в Документален филм на Netflix Американският мем за това време преди повече от десетилетие, според Холивудският репортер . „Мислех, че всичко ми е отнето. Не исках да бъда известен като това.

3. Тоня Хардинг и Джеф Гилоули

тоня втвърдяване

чрез Youtube

Докато тя тренираше за Олимпийските игри, фигуристка Тоня Хардинг направи секс касета с бившия съпруг Джеф Гилоули . Въпреки че лентата е записана през 1990 г. в брачната й нощ, Космополитен съобщава, че бившият й не е продал „Сватбеното видео“, както го наричат, до септември 1994 г. - смачка се в разгара на скандала Хардинг / Кериган.4. Памела Андерсън и Томи Лий

Памела Андерсън и Томи Лий Знаменитост Секс ленти

Колекция Everett / Shutterstock

Памела Андерсън и Томи Лий снимаха се и се мръснаха в продължение на 54 минути на медения си месец през 1995 г. Въпреки че видеото беше заключено в сейф в гаража им, откраднат от горчив бивш служител и пуснати на обществеността по-късно същата година.

5. Памела Андерсън и Брет Майкълс

брет Майкълс

Shutterstock

Памела Андерсън беше заловена в не един, а два скандала със секс лента със знаменитости. Секс лентата, която тя направи с певицата Poison Брет Майкълс предшества тази, която тя направи с бившия съпруг Томи Лий, въпреки че тя не изтече - или част от нея, така или иначе - до 1998г .

6. Ерик Дейн и Ребека Гайхарт

Ерик Дейн и Ребека Гайхарт Секс ленти със знаменитости

Shutterstock

Нещата стават доста McSteamy между актьора Ерик Дейн , тогавашната му съпруга Ребека Gayheart , и бивша кралица на красотата Кари Ан Пениче в тяхната секс лента за вана от 2009 г. . Лентата направи заглавия, когато беше пусната, макар и предишната Анатомията на Грей звезда многократно е казвал, че не съжалява, че го е направил.

„Поглеждайки назад, грешка ли беше? Абсолютно не - каза той Блясък през август 2019 г. „Трима съгласни възрастни, единият от които е жена ми? Не правех нищо лошо ... не съжалявах. Не съжалявам, нито се извинявам за живота си. Това е моят житейски опит и аз съм в мир с всичко това. '

мечтаеше да има момиченце

7. Джийн Симънс и 'Елза'

Ген Симънс Знаменитост Секс ленти

Shutterstock

Джийн Симънс направи много повече от целувка в своята секс лента от 2008 г. В зърнестия видеоклип е полугол Симънс - по време на видеоклипа той никога не сваля тениската, панталона или обувките си и „Елза“, австрийски говорител за енергийна напитка, участващ в „различни сексуални дейности, 'като Чикаго Трибюн върнете го при пускането на видеото.

значение на жълти лалета

8. Хълк Хоган и Хедър Клем

Хълк Хоган Знаменитост Секс ленти

Shutterstock

Повечето хора знаят за кечиста Хълк Хоган секс лента, макар и само защото точно това успя да доведе до смъртта на клюкарския сайт Gawker. Виждате ли, Хоган съди медийния конгломерат още през 2013 г., след като публикува както коментари за, така и откъси от лентата му. През 2016 г. съд го присъди 115 милиона долара компенсационни щети и 25 милиона долара наказателни щети. Във видеото участваха Хълк и Хедър Клем , тогавашната съпруга на най-добрия приятел на Хоган Буба любовната гъба .

9. Колин Фарел и Никол Нарейн

Секс ленти на знаменитости на Колин Фарел

Shutterstock

През 2003 г. актьор Колин Фарел и тогава приятелка Никол Нарейн засне 14-минутна секс лента, която в крайна сметка изтече през 2005 г. Фарел беше разбираемо разстроен за цялото изпитание, а през 2006 г. той отведе Нарейн в съда заради това .

'Цялото нещо беше ужасяващо', спомня си Фарел за процеса в броя от март 2014 г. Тя . „Бях свален в продължение на четири часа, обяснявайки защо не искам да бъде освободен. Дай Боже да е филм по заявка в хотелска стая и майка ми казва: „О, не съм гледал тази работа на сина ми“ и удря покупка. “

10. Кейти Прайс и Дейн Бауърс

Секси ленти на Кейти Прайс

Изображения чрез Shutterstock

Английска медийна личност Кейти Прайс и бивш член на друго ниво Дейн Бауърс се снима в заглавие-грабваща секс лента на знаменитости в края на 90-те. Цената беше шест месеца бременна във филма, който беше известен с това, че играе малко пръсти. През 2017 г. Прайс направи шега за филма : 'Може би е по-добре да направя нов, без пръст.'

11. Блак Чина и Мечи

Blac Chyna Знаменитост Секс ленти

Shutterstock

След нея много разхвърлян и много публичен раздяла с Роб Кардашиян , Blac Chyna се събраха с рапъра Мечи. И ако хората не са знаели за тази връзка в самото начало, тогава със сигурност са били през февруари 2018г когато е публикувана секс лента на двойката без тяхното съгласие.

Във видеото - което е малко под две минути - Chyna може да бъде видяна да прави орален секс с бившия си. За съжаление, това не е първият път, когато частни снимки и записи на Chyna изтичат, било през 2017 г., Роб ядосан публикува голи снимки на Chyna в целия Twitter.

12. Винс Нийл, Джанин Линдемулдер и Бренди Ледфорд

Секс ленти на Винс Нийл

Shutterstock

На Винс Нийл лентата със секс със сигурност ни кара да се чувстваме по много начини, но едно нещо, което не прави, е да стартира сърцата ни. В едночасовата лента участва Нийл, който се забавлява с възрастен изпълнител Жанин Линдемулдер и Penthouse Pet Бренди Ледфорд . Издаден е чрез Internet Entertainment Group и Vivid Entertainment през 1998г .

13. Ив и Стиви Дж

Стиви Дж

Shutterstock

Наградени с Грами артисти Ева и Стиви Дж са си сътрудничили не само на запомнящи се сингли , но и на секс касети. Въпреки това, за разлика от песните, които са донесли успех на двамата изпълнители, секс лентата, която са направили, когато са се срещали в ранните аутове, никога не е трябвало да бъде пусната.

значение на оса в къщата

„Когато това се случи, секс касетите не бяха„ горещи “по този начин и аз включих ФБР. Така че това не е нещо, което исках да се случи - Ева казах още през 2012 г. в отговор на твърдението на Стиви Дж, че бившата му е изтекла от лентата. 'Уважавам майка си и семейството си и това не е нещо, с което съм добре ... това не беше моето нещо.'

14. Фред Дърст

Фред Дърст Секс ленти на знаменитости

Shutterstock

Още когато беше пуснат през 2005 г., Gawker (RIP) описва секс лентата на фронтмена на Limp Bizkit като „напълно и напълно обезсърчаващо - гледа в продължение на две минути На Фред Дърст невпечатляващият пенис прави малко за нашите и без това крехки психики. Yikes.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации