13 начина за успокояване на треперенето при първа среща

Имам случай с пеперудите преди голяма първа среща ? Не бихте били сами. Според Match.com’s 2018 Проучване на сингли в Америка , 89 процента от необвързаните се изнервят преди първа среща. За щастие има няколко прости начина да помогнете за успокояване на тревогите при първа среща. От подготовката на няколко въпроса предварително да се планиране на забавна среща това ще продължи разговора, ето няколко лесни начина да успокоите тези нерви. Ако всичко друго се провали, запомнете това: срещата ви вероятно е също толкова нервна, колкото и вие. И преди да се отправите, уверете се, че знаете 14 неоспорими знака за първа среща мина добре .

1. Удряйте фитнеса преди срещата си.

„Вместо да оставяте цялата си бутилка с нервна енергия, удряйте фитнеса и я оставете навън“, предлага Мария Съливан , експерт по запознанства и вицепрезидент на Dating.com . Разбиването на пот е чудесен начин да накарате тези добри ендорфини да текат, да се чувствате по-уверени и щастливи и да ви вкара в мисленето, че ще го смажете на тази дата.

2. Вземете душ.

Това е е доказано че хората се чувстват по-спокойни близо до водата, явление, известно като Наука „Син ум“ . Включването на релаксиращ душ в тази теория. „Повечето хора се къпят в началото или в края на деня и поради това мозъкът ви свързва душ с нещо като бутон за нулиране за ума ви“, казва Мишел Баксо , любовен експерт и собственик на програми Power Love. „Превключвате режимите, след като вземете душ. Ако се чувствате нервни преди среща, задайте намерението за нулиране на спокойствие и увереност. Носете това чувство със себе си, когато се подготвите. “3. Носете това, което ви кара да се чувствате комфортно.

Забравете последната модна тенденция или се опитвайте да изглеждате „горещо“. Експерт по връзките Кейт Маклийн на приложение за запознанства Изобилие от риба казва, че най-важното е, че се чувствате комфортно. „Комфортът е ключът към доверието. Много е трудно да се чувствате уверени и спокойни, ако се притеснявате, че дрехите ви са прекалено стегнати или петите са твърде високи. Носете нещо, което знаете, че ви е удобно и което ви кара да се чувствате секси по време на срещата. '4. Слушайте любимата си оптимистична музика.

Увеличете мелодиите, за да настроите вибрацията, докато се подготвяте. AИзследване от 2013 г., публикувано в PLoS One установи, че музиката има значителни ефекти за облекчаване на стреса. „Да се ​​разсейваш преди среща е добър начин да помогнеш на тревогите при първа среща, защото няма да прекалиш с всичко, което може да се обърка“, казва Съливан. „Взриви любимата си музика. Ще бъдете твърде заети да пеете и танцувате, за да преосмислите нощта. “ Накарайте Бионкто е повторение.5. Планирайте забавна среща.

Бъдете креативни! „Theпърва среща с гаджене винаги трябва да се провежда в ресторант “, казва MacLean. Не само ще ви даде много да говорите, ако разклатите нещата със забавно занимание, но може и да предостави чудесна представа за това какви хобита и двамата обичате да правите през свободното си време. „Правенето на нещо уникално може дори да ви помогне да разхлабите и да извлечете повече от вашата личност“, казва тя. Поддържането на активност също намалява времето, през което трябва да се погрижите за затишие в разговора.

мечтае за мечки, които те преследват

6. Подгответе няколко въпроса предварително.

Дори ако имате планирана активна дата, и особено ако не го направите, като имате няколко точки за разговор или въпроси за разговори, може да облекчите нервите си. „Подгответе някои забавни въпроси като вашата най-смущаваща история, любимото ви място за посещение в света или две истини и лъжа“, предлага Ерика Сузана Фулц , треньор по срещи и сватовник. „Забавлявайки се с вашата среща и говорейки за неща, които знаете и познавате, ви помага да се отпуснете по време на срещата, както и да сте подготвени за началото на датата.“

7. Поставете датата си в приятелската зона за през нощта.

Ето начин за успокояване на тревогата при първа среща, за който може би не сте се сетили: коригирайте начина си на мислене, за да направите датата по-малко сериозна, отколкото изглежда. „Да си кажете, че просто се срещате с приятел, е много по-малко нервно, отколкото да срещнете потенциален романтичен интерес за първи път“, казва Съливан. „Като настроите датата си за първата среща, това ще помогне да намалите тревожността си и да намалите страха си от отхвърляне.“ Добре е, ако романтичните чувства дойдат по-късно. Първата среща е свързана с опознаването на някого.когато подозирате, че съпругът ви изневерява

8. Бъдете автентични.

„Не се чувствайте задължени да се съгласите с всичко, което казва вашата дата“, съветва MacLean. „Не е нужно да влизате в пълноценен спор, ако не сте съгласни по нещо, но ако останете верни на истинските си мнения и ценности, ще помогнете и на двама ви да разберете дали сте съвместими помежду си или не“, казва тя.

Разбрахме: искате да впечатлите човека, с когото сте на среща. Но няма нужда да се занимавате с излагането на външен вид, че перфектно съвпадате от самото начало. Ако си позволите да бъдете най-пълната версия на себе си, ще облекчите нервността, която идва заедно с поддържането на фасадата. Просто бъдете вие ​​и се опитайте да не се притеснявате за това, което другият човек търси.

9. Опитайте ароматерапия.

ДА СЕ 2013 проучване установено, че миризмата на лавандула помага за успокояване на нервната система, като насърчава релаксацията. „Можем да се почувстваме невероятно спокойни с използването на аромат“, казва Лорън Кук, M.M.F.T. „Донесете ролка с аромат на мента, лавандула или евкалипт и ще бъдете изумени как може да успокои нервите.“ Може дори да искате да включите дифузера си, докато се подготвяте за допълнителни релаксиращи, наподобяващи спа атмосфери предварителни дати.

10. Не се притеснявайте от това, което поръчате.

Всички сме запознати с правилата за това какво трябва и какво не трябва да ядете на a първа среща с гадже . Разхвърляните храни като пилешки крилца обикновено се класират като номер едно, но се опитайте да не се притеснявате твърде много, че ще получите нещо на лицето си. „Това е вашето време и трябва да го прекарате, наслаждавайки се на нещо, което всъщност искате да ядете“, казва MacLean.

11. Дръжте опциите си отворени.

Не забравяйте, че това е само среща. Независимо дали става дума за първа среща, трета среща или десета среща, тя все още може да бъде нервна, в зависимост от това колко голям натиск оказвате върху ситуацията. „Една от причините, поради която толкова много хора се тревожат на първа среща, е, че си позволяват да бъдат инвестирани емоционално твърде бързо“, казва експертът по отношения и автор Кевин Дарне . „Те се стресират, защото цялото им бъдеще изглежда езда на тази дата.“

Неговият съвет: не се дръжте така, както вече сте изключителна връзка ако все още няма връзка! Първоначално може да изглежда трудно да се възприеме манталитет, но ако си позволите да освободите част от натиска, това може да помогне за облекчаване на нервите при първа среща. Не забравяйте: запознанствата трябва да бъдат забавни! Сериозните неща могат да дойдат по-късно.

12. Превърнете нервите си във вълнение.

ДА СЕ2014 проучванеот Алисън Ууд Брукс в Харвардския университет показа, че хората, които преструктурират тревожния си начин на мислене (известен като начин на мислене на заплахата) към възбуда, имат по-положителен резултат. Това може да бъде толкова просто, колкото да възприемете някакъв самостоятелен разговор, като например да кажете: „Развълнуван съм“ или „Вълнувай се“ за себе си като начин да успокоите нервите и да ги насочите към по-продуктивна перспектива.

13. Дишай!

В края на деня първата среща е това, което правите от нея. Поемете няколко пъти дълбоко въздух, преди да излезете, за да посрещнете срещата си, за да калибрирате тялото и ума си. Дълбокото дишане е чудесен начин да се освободите от всяко напрежение, което може би сте задържали.

„Поемете въздух и vпредставете си, че сте в ситуацията “, казва Д-рКрасива Хъмфрис , експерт по отношения и духовност. „Вижте и изживейте себе си като спокоен, спокоен и уверен-като бъдеш себе си.

филми за гледане на тийнейджърка

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации