10 признака, че вашата смачканост не е във вас

Смачкване на някой е вълнуващо. Това е, ако чувството е взаимно. Ако не, нещата могат да станат наистина объркващи наистина бързо. Колко пъти ни се е налагало да слушаме приятели да разказват за момчето или момичето, което харесват, опитвайки се разберете дали този човек ги харесва обратно ? Newsflash: ако трябва да го поставите под въпрос, шансовете са, вероятно са просто не това във вас . Или по-лошо, те може просто да ви нанизват, без да планират да се обърнат ситуация в отношенията . Хей, по-добре е да знаеш, отколкото да си губиш времето, нали? Ако търсите някои конкретни признаци, че вашата влюбеност просто не ви харесва, прочетете. Само не забравяйте: в морето има много риба. Ако тази смачканост не ви харесва, тя е към следващата! И ако все още сте объркани дали някой ви харесва или не, просто попитайте. Понякога е най-добре да го чуете от устата на коня.Харесва ли ме моята? Признаци, че те вероятно не се интересуват:

двойки, които пият кафе - подписва, че не ви харесва

Shutterstock

1. Има непоследователна, ограничена или никаква комуникация.

„Ако вашият човек не разговаря с вас или почти не ви говори, вероятно не е вашият човек“, казва експертът по отношения и автор Рейчъл Вагнер . Това включва само позвъняване през нощта, никога не ви се обажда и просто вземане завинаги, за да отговорите. Ако изглеждат люспести или не са инвестирани, вероятно са. Същото важи и за човека ви призраци , дори и да е само временно. Ако някой наистина ви харесва, той е развълнуван да сподели с вас за своя ден, живота си и кога ще ви види следващата. Няма забавно да се опитвате да проследите влюбеността си, така че ако изглежда, че това е постоянно, може да не се интересуват от вас.2. Те са недостъпни, емоционално или по друг начин.

Това е знак, че вашата влюбеност не се интересува, което често се среща в света на приложенията за запознанства. Ако, когато говорите, всичко, което човек иска да направи, е да говори и всъщност не се опитва да се събере, това означава, че не иска. „Някои хора просто търсят писалки“, казва Вагнер. Изводът е, че ако хората искат да прекарат време с вас, ще го направят. Когато някой е развълнуван и се интересува от преследване на нещо романтично, той ще се постарае да го направи. „Ако те го избягват, те не се интересуват, защото всеки отделя време за това, което иска“, казва тя.сънуващ пламъци на огън

3. Те постоянно изглеждат разсеяни.

Човекът, който наистина ви харесва, ще ви покаже цялото си внимание, без да ви пречи да разсейвате, обяснява Кевон Оуен , клиничен психотерапевт и съветник по отношения. Независимо дали това е работа, приятели или дори постоянно присъствие на телефона им, някой, който постоянно се разсейва, не прави приоритет да присъства с вас.4. Те не поемат отговорност.

„Ако не можете да говорите с този човек за чувствата си, без той да ви се обади по несигурен начин или ако го помолите за нещо, а те не го правят, те не се интересуват достатъчно“, обяснява Вагнер. „Този ​​човек не ви приема сериозно.“ И ако те не мислят за вас или искат да ви направят щастливи, тогава надписът може да е на стената: Те вероятно не ви искат.

5. Те не се смеят на шегите ви.

Някой, който наистина ви харесва заради вас, включително странното ви чувство за хумор, ще положи усилия да го покаже. - Ако твоята влюбеност не се смее твоите шеги , независимо колко смешни са, това е издайнически знак, че не те харесват “, казва експертът по връзките и треньорът по живота Стейси Каприо . „Когато някой ви харесва, той ще се усмихва, когато е наоколо, а ако се опитате да бъдете забавни, ще го оценят и ще му бъде лесно да се смее. Ако те наистина не се интересуват от теб, няма да се притесняват да се усмихват или да се смеят.

6. Те са необмислени.

Независимо дали ви е трудно да се виждате на тяхно собствено време или не вземате предвид вашите харесвания, антипатии и чувства, някой, който не отделя време, за да вземе предвид вашите нужди във връзка, е някой, който очевидно не се интересува, казва Вагнер Късните нощни разговори за плячка не са опити за излизане и само яденето там, където искат, не е романтично. Някой, който ви харесва, ще се постарае да бъде едновременно внимателен и внимателен към вас - във всички аспекти на живота.7. Те подсъзнателно поставят бариери между вас.

„Хората, които харесват всеки, премахват всякакви препятствия помежду си“, казва Д-р Джак Шафър в публикация за Психология днес . Въпреки това, хората, които не харесват човека толкова, са обезпокоени от бариери, често подсъзнателно ги поставят между себе си и човека, който не харесват. Това могат да бъдат неща като портмонета, вестници, списания, чаши, възглавници и подобни предмети. „Бариерата не означава непременно, че човекът не ви харесва, но ви уведомява, че отношенията все още не са установени“, казва Шафер. Имайте предвид тези фини намеци, че вашата влюбеност не се чувства по същия начин.

8. Те никога не са физически.

Независимо дали той случайно докосне ръката ви или не може да спре да удря крака ви под масата, ако човек ви покаже признаци на контакт, това показва, че иска да е близо до вас физически, експерт по връзките и психотерапевт, Мелиса Диварис Томпсън , Каза LMFT Космополитен . Ако тези признаци отсъстват от вашите взаимодействия, вашият партньор вероятно не се интересува от вас романтично.

9. Те не говорят за бъдещето - дори за непосредственото.

„Или звучат колебливо, или избягват темата напълно, когато правят критични планове за бъдещето. Този червен флаг е приложим и за по-малки планове, които може да правите. Те ще изглеждат развълнувани от идеята да пътуват със семейството си или да ходят на почивка заедно “. Селия Швайер , експерт по запознанства и връзки в DatingScout.com каза Най-добър живот . Ако са склонни да се ангажират дори за уикенда, те просто не са инвестирали достатъчно, за да ви подредят по приоритет.

10. Не е очевидно.

Ако постоянно се чудите: „Харесва ли ме моята смачка?“ това може да е един от най-големите признаци, които нямат. Едно проучване от 2018 г., проведено от Университет в Дейтън установи, че тези фини, индиректни поведения като зрителен контакт, усмивка и мимикрия всъщност са по-малко показателни за привличането от прякото поведение като физическа близост и разговор с някого. Излишно е да казвам, че ако някой наистина харесва и ви привлича, това трябва да е доста очевидно. Това са добри новини. Не е нужно да обсебвате кои тънкости могат да имат по-дълбок смисъл. Не винаги е толкова сложно, колкото понякога го правим!

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации