Значение на съня на змия

>

Змия

Змия и сънища истинското тълкуване на сънищата

Какво означава да сънуваш змия? Зигмунд Фройд заяви в своята известна книга, че змията е свързана с нашата сексуална енергия.

Фейд установява, че сънищата на човек са свързани с подсъзнанието им. Така че можем да заключим, че според Фройд присъствието на змия или змия в съня ви показва, че трябва да правите секс! Имам цяла друга статия за теориите на психотерапевта, ако искате също да отворите това за преглед. Можете да го намерите, като щракнете тук. Но нека се върнем към вашата мечта.

Гледайте „Сън за змии“ - значение и тълкуване в YouTube.

Изненадващо, това е най -популярната мечта на всички времена. Но защо? Какво означава за вас? Е, според моя опит може да изпитвате горчивина, която е резултат от проблеми в живота ви. Вярно е да се каже, че виждането на всякакъв вид животни в съня ви често се счита за представяне на вашата собствена личност. Аз съм Фло и съм тук, за да декодирате тази невероятна мечта. Общо над 8 000 души са се свързали с мен през последното десетилетие за мечтата си за змия. О, преди да забравя, аз съм екстрасенс и от години изследвам сънищата на змии. Змийски мечти посочи: сексуални разочарования, трудно се справят, скрити емоции, трансформация и необходимост от фокус в живота. Всяка змийска мечта има различно значение, така че превъртете надолу, за да намерите вашата.Какво е общото тълкуване на съня на змия?

Детайлите около съня ви са важни за разбирането на смисъла. Ако сте срещнали някаква заплаха от змията в съня си, това е индикация, че ви е трудно да се справите с подсъзнанието си. Може да откриете, че в живота всичко е доволно и щастливо, но отдолу има някои неща, които ви засягат. Има различни фактори, които трябва да имате предвид, когато търсите тълкуване на съня. Като цяло, изображение на змия или змия представлява вашата сила вътре. Важно е да разберете, че този сън е равен на някаква емоционална буря в живота ви, обикновено както е споменато в началните изречения по -горе, около взаимоотношенията и енергията. Нека първо разгледаме старите значения на съня.Ако видите в съня си а мъртво тяло и змия или червей вътре в трупа, според Фройд това е пряко свързано със страст, която не е била разпозната в будния живот. Ако змията е на пода или на килим, това показва горчивината и празнотата, които чувствате, че скоро ще отминат. Сънуването на змия в тревата означава, че ще чуете новините, които ще ви разстроят и които включват разочарование, съжаление и депресия.Ако вие сте погълнат от змия , това означава, че трябва да вземете предвид причините си да мислите негативно и трябва да се върнете в реалния свят и да бъдете доволни и щастливи. Ако змията обгражда тялото ви, тогава този сън е пряка интерпретация на заклещението, което може да е свързано с любовна връзка. Ако видите змия в провинцията на тревата, реката или полето, този сън показва, че някой в ​​живота ви в момента е нелоялен и че трябва да можете да го разпознаете. Сега, да бъде погълнат или изяден от змия насън това показва, че в момента сте разстроили твърде много хора около вас и е време да потърсите пространство.

Ако змията е отровна , тогава това е пряко представяне на вашия страх. Спомняте ли си митичната фигура на Медуза с главата, заобиколена от змии, и тя превръща хората в камък, тогава този сън представлява, че имате противоречиви чувства вътре и те започват да навредят на вътрешния ви мир. Важно е да сте сигурни, че напълно сте забравили миналото, и да сте на път да се самоизлекувате.

Ако се окажете в древни времена да визуализирате змии в съня си, това означава, че е време да приемете ситуация и да трансформирате доброто от нея, за да напреднете в живота. Ако сънувате усойница, това показва, че сили в работния ви живот ви заплашват. Ако сънувате, че змия те атакува , тогава враговете ви ще ви заобиколят, за да открият вашите слаби места и ще се опитат да ви съсипят. Важно е да разпознаете всички проблеми с отговорността, която носите.рицар на чаши чувства

Да сънуваш много змии , това означава, че човек ще се увери, че сте изместени. Ако мечтата ви включва a опитомена змия , това означава, че сте в процес на преодоляване на трудни времена. Фактът, че змията е опитомена, показва, че сте успели да маневрирате в трудни ситуации и да преодолеете всяко препятствие по пътя си. Да видите змия или змия в съня си често има сексуално значение

Какво е духовното значение на змийския сън?

Нека бързо да се обърнем към окултното значение на този сън. Да сънуваш змия от гледна точка на Anacortes е свързано с изискването за сигурност в живота. Може би сте чувствали, че дадена ситуация излиза извън контрол? Чувствате ли се щастливи в работата си на работа или домашният ви живот е средата, която искате? Змийските сънища често могат да се появят, когато е имало период на борба. Циганското тълкуване на съня за змия е, че змията показва, че в бъдеще ще имате голяма възможност. тъй като змията живее на земята, тя може да представлява и факта, че трябва да медитирате, за да се заземите в живота.

Каква е древната духовна интерпретация на змия или змия (преди 1920 г.)?

Ако сте жена и мечтаете за мъртва змия, която те хапе , това показва, че ще претърпите някакъв вид поражение в ситуация, свързана с приятел. Този сън обикновено предвещава злото в различни форми и етапи. За един мъж това е предупреждение да не се вглежда в ситуациите твърде дълбоко. Ако сънувате, че змия се навива около вас или други хора, това означава, че вероятно ще бъдете в позиция на власт в бъдеще, но която ще ви бъде отнета много бързо. Ако виждаш змии, превръщащи се в различни животни или различни предмети , този сън символизира, че всякакви трудности е вероятно да бъдат унищожени от вас в бъдеще. Ако сънят ви включва да видите змия, нападаща друг човек, това предвещава, че приятел ще нарани чувствата ви. Ако видите малки змии, това е пряко свързано с радостта в бъдеще.

Какво означава сън с двуглава змия?

Двуглавата змия е външно рядка, обикновено 1 на 10000 змии всъщност имат две глави. Действителното име на двуглава змия е известно като бицефална или дицефална. Изненадващо, тези змии все още вземат решения като две отделни змии. В сънищата да видите полицефална змия (повече от една глава) може да означава, че имате няколко възможности в живота. Ако се обърнем към гръцката и римската митология, двуглавата змия обикновено е свързана с демонични връзки. Например в Херкулес е убита Лернеан Хидра, която е човек с много глави. Да сънуваш двуглава змия има мистериозно значение, свързано с твоята сигурност. В речниците на древните сънища този сън показва опасност и множество заплахи. Да сънувате двуглава змия означава, че ще срещнете затруднение или конфликт с човек, за когото някога сте се интересували. Може би сте наранили човека и сега те планират някакво отмъщение. Знаете кой може да е този човек и е по -добре да разрешите проблема, преди да се усложни. Решението е комуникацията. Моят съвет е да говорите открито за живота.

Ако виждаш деца, играещи със змии , или че сте играе със змия , този сън показва, че в бъдеще ще можете да правите разлика между врагове и истински личности. Ако ударите змия, вероятно ще успеете да преодолеете врагове, които възнамеряват да ви навредят. Да видите змия, издигаща се във въздуха, е пряк индикатор за заговор. Някой се опитва да бъде изключително смел в живота си и е важно да разпознаете това действие, за да можете да поздравите човека за преодоляването на тревогите му.

Ако вие сте хипнотизиран от змия , това показва, че вашите права ще бъдат запазени. Змиите често могат да отразяват ситуация, която в момента е в живота ви. Може би е време да се изправите срещу реалността. Ако в съня си откриете змията наполовина, това е индикация, че трябва да се адаптирате по -добре към социалните ситуации. Ключовото послание е, че никога не можеш да бъдеш прекалено мил. Препоръчва се обмисляне и уважение към другите. Цветът на змията също може да осигури допълнителна интерпретация на съня ви.

Ако видите a бебе змия в съня си, това е пряк индикатор за светлината на вашето дете. Това е символ, който показва, че е време да действате по -добре с парите. Ако змията в съня ви се промени в друг човек, това може да означава, че е време да се откажете от лош навик. Ако змията ви ухапе и ухапването не е фатално, тогава сънят се отнася до модели, които сте формирали в живота си. Ако ухапването е било фатално, значи имате враг около себе си в момента. Имам секс със змия показва, че жадувате за сексуално удовлетворение. Да нахраните змия означава, че сте полагали упорита работа и е време да освежите ума си и да помислите какво ще ви накара да се почувствате креативни.

Какво означава да се страхуваш от змия в съня си?

Ако змията ви плаши по някакъв начин, тогава този сън се отнася до опит за преодоляване на труден проблем или обезпокоителен човек. Често този сън се случва, когато страдате от някаква скръб или раздяла в живота си. Символиката на змията означава, че е време да затворите вратата за период от живота си и да продължите напред. Ако видите змия в тревата или в пясъка, тогава този сън е свързан с конкретен човек или ситуация, която е вероятно да ви навреди в буден живот. Често другите фактори на този странен сън са важни за тълкуване. В окултната работа змиите често се свързват със смърт и студ и това е така, защото са свързани с отрова и страх.

Какво означава да ходиш близо до змии насън?

За да видите змии близо до вас насън или ако сте боравене със змия , това показва, че ще имате стратегия за преодоляване на препятствия. Забелязването на змии, които се движат през вас, показва, че в живота ви вероятно ще се развият борби. Ако убиете змия, тогава ще имате чудесна възможност да се развиете по отношение на другите около вас. Това е положителен сън, в който ще преодолеете всички препятствия, които ви пречат.

Ако насън се разхождате над змии, това означава, че ще можете да промените собствените си видения и съдба. Ако змия се бори с теб , тогава влиянията в живота ви ще поемат нещата. Тези влияния са положителни. Ако сънувате, че змия е забелязана, тогава вероятно ще бъдете измамени и този сън е предупреждение за подсъзнанието. Посланието е да се отнасяте към хората така, както искате да се отнасят с вас. Ако ти отдръпнете се или избягвайте змия или да оставите змията да премине, този сън показва, че вашите усилия ще ви помогнат да преодолеете всяко препятствие, което може да ви попречи.

Какво означават сънищата за някои видове змии?

Различните видове змии, които са представени в съня ви, са важни за значението. Ако змията в съня ви е Adder, тогава това е пряко свързано с приятел. Този сън има древно тълкуване: Суматор вероятно ще означава, че ще срещнете парични проблеми. The Асп е съвременната англицизация на думата „Aspis“, която в древността се отнася до един от няколкото отровни вида змии, открити в района на Нил. Ако сънят ви включва да видите Asp, това е отрицателен сън за една жена и показва, че тя има няколко врагове, които искат да й навредят. Ако сте мъж, това означава, че ще преодолеете всички трудни проблеми по отношение на мъжка ситуация. Клеопатра изпробва широк спектър от смъртоносни отрови върху осъдени хора и животни за своето забавление и заключи, че ухапването от Асп е най -малко ужасният начин за смърт. Следователно от гледна точка на съня е важно да се разбере, че лошите времена не са толкова лоши в по -голямата светлина.

Да мечтаеш за а добър ограничител , това обикновено показва, че бурни времена вероятно ще настъпят в живота ви в близко бъдеще. Ако убиете този вид змия, това е положителен сън, показващ, че можете да преодолеете всички трудности, с които се сблъскате, и имате силен характер. Според древните оракули змията обикновено е предупреждение за неприятности и предстоящи трудни времена, особено ако змията е ранена. Ако убиете повече от една или две змии, това показва, че сте в опасност от врагове, които искат да ви навредят. Уверете се, че в бъдеще не сте измамени от някой, на когото имате доверие. Ако навредите или се отървете от всички змии в съня си, това е индикация, че можете да преодолеете всякакви враждебни или трудни хора в бъдеще. Ако ти ходи над змии без да се опитва да ги убие, това предполага, че в крайна сметка масите могат да се обърнат и справедливостта ще върви по своя път. Ако сънувате, че опитът с боравенето със змиите е положителен, значи има вероятност някой да ви заблуди. Ако сънят ви включва професионален чаровник на змии на работа или някой, който е на килим, който контролира змията, това показва, че в бъдеще вероятно ще има клюки.

Какво е тълкуването на змията на съня на Фройд?

Фройд вярва, че сънят на змията е пряко свързан с някои аспекти на емоционалната страст. Той вярваше, че мечтателят трябва да се примири със собствената си личност, която е потисната поради желанието му за секс. На по -основно ниво тази мечта също има пряка връзка с пениса. Ако погледнем древната история, змията или змията означават злото, както е показано в Едемската градина. И все пак Фройд смяташе, че този сън е пряка интерпретация на неконтролирана страст. Змията или змията също предполагат някакъв вид изкушение и търсене на духовна сила.

Какво означава да видите змия да говори насън?

Тъй като змията е диво животно, тя е пряко свързана с опасни ситуации. Важно е да признаете, че може да има някои негативни сили, произтичащи от вашето подсъзнание. Тези сили могат да застрашат вътрешния ви мир и този сън е пряк индикатор за опит да се справите с тревогите си. Ако змията е говорила думи в съня ви, тогава е важно да признаете, че това е инстинктивна мъдрост. По -голямата духовна сила се опитва да ви каже да спрете и да помислите, преди да се втурнете в ситуации. Повечето хладнокръвни животни като змии обикновено представляват разрушителни ситуации в будния живот. Посланието на този сън е, че трябва да разпознаете съществуването на негативни енергии и е време да изчистите въздуха и да продължите живота си.

Какво е библейското значение на съня на змия?

Ако се обърнем към християнското тълкуване на змията, тя се счита за тъмна поличба, носеща зло и притеснение. Но не приемайте това буквално! Това тълкуване се основава много на факта, че Бог е създал змията за изкушение и за придобиване на знания от Адам и Ева. Вярвам, че змията често може да представлява скрити страхове в живота.

Каква е мечтата на Карл Юнг за змиите?

Карл Юнг се опита да направи връзка между земята и небето и вярваше, че змиите означават представяне на края на проблема. Този сън показва баланса между злото и сексуалността, което накара повечето тълкуватели да съчетаят този сън с неща, които е вероятно да повлияят на сексуалната сила на мечтателя. Фактът, че змиите свалят кожата си, също представлява важността на промяната в живота ви и че може да бъдете принудени да направите промяна в бъдеще. Карл Юнг вярваше, че в нашия безсъзнателен ум има скрита област, известна като архетип. Какво е архетип? Това е само символ на вашата мечта - като змията.

Карл Юнг вярваше, че символите са теми на нашата мечта. Друг начин, по който обичам да го изразя, е, че архетипът наистина е символ или тема, която е дълбоко в съзнанието ни, Добре, сега разбирате. Можем да се обърнем към фолклора, духовността, а също и към религията, където архетипите преобладават. В неговата книга, наръчник по теория и практика тълкуване на сънища. Карл Юнг обхваща известната змийска мечта в доста подробности. Той се съгласи с теорията на Фройд, че самата змия може да бъде фалически символ. Обзалагам се, че се чудите какво означава това?

По принцип Фройд вярва, че змиите представляват пениса. Че цялата змийска мечта е фокусирана върху собственото ни сексуално желание и евентуално сексуално разочарование. Значи сте готови за някакво действие - сексуално? Връщайки се към Юнг, на духовно ниво архетипите винаги се свързват с по -висш Аз, ако свържем това със змийската мечта и Юнг вярва, че змиите са архетипни. Какво означава това чувам да казваш! По принцип Юнг вярва, че самата змия представлява нашето осъзнаване на живота и е свързана с нашата вътрешна енергия и личност.

От книгата на Карл Юнг той вярва, че змиите представляват нашата собствена енергия и живот. Особено когато са представени в голям брой в състояние на сън. Юнг вярва, че змията в съня е свързана с мъдростта, а също и с изцелението. Това се дължи на персонала на Асклепий, който е широко използван като символ, представящ света на медицината. Интересното е, че когато прочетох книгата му, бях доста изненадан да прочета, че той също смята, че змията е свързана с отрова и опасност. Карл Юнг каза, че сънищата на змии са се случвали по време на сън REM, Той също е свързал този сън с нашето външно его. освен това, Карл Юнг вярва, че възможното символично значение на змията може да бъде възпроизвеждане на това, което сте преживели в буден живот.

Защо сънувам повтаряща се змийска мечта?

Не са необичайни да виждаме змия в съзнателния си ум всеки ден и дори да не го осъзнаваме. Това може да е причината за повтарящия се сън. Може би имате този сън, защото сте видели статуя или картина или дори сте гледали змия по телевизията. Не казвам, че мечтата ви не означава нищо, защото определено има значение, но понякога външните влияния оказват влияние върху състоянието на съня. Докато се разгръщат мечтите ни, е много рядко да си спомняме всеки един сън. Фактът, че си спомняте змийския сън, е чудесен знак. След като разгледахме това, нека сега разгледаме историята на змиите в различните култури.

Какво означават змийските сънища в различните култури?

Както в гръцката, така и в римската култура символиката се свързва с изцеление. От библейска гледна точка, змията в Библията илюстрира източника на изкушение, както и забранено знание. Преминаване към съвременния символ на змия. Ако погледнем карикатури, телевизионни предавания и дори филми, змията представлява измама. Змията обикновено се изобразява като лош човек!

Какво означава да паднеш в яма със змии насън?

Попадането в яма със змии е предупреждение. Самата яма на змиите представлява много притеснения, които изпитвате в живота. Тъй като змиите могат да символизират трудни времена, този сън може да бъде свързан с начина, по който ни възприемат другите. Доволни ли сте от начина, по който арбитрирате работата си? Попадането в змии показва, че ще трябва да преразгледате начина, по който подхождате към връзките си по време на работа.

Какво означава да сънуваш преплетени змии?

Добре, бързо ще ви дам преглед на това, което според гърците означават преплетените змии. Гърците вярвали, че преплетената змия символизира изцелението. Това идва от кадуцея на гръцкия Меркурий, който е символ на медицинския свят, така че тълкуването на този сън е съвсем очевидно. Ако видите преплетени залози, това означава, че трябва да се грижите за здравето си, да се опитате да следите диетата си и да се храните по -добре.

Какво означава сънят за нападение на змии?

Ако змия ви е нападнала насън или е нападнала някой друг, това може да подскаже вашето крехко психическо състояние. Чувствате ли се притеснени? Ако се чувствате тревожни и стресирани, не се притеснявайте, че нещата ще се получат в крайна сметка. Да видите няколко змии, които ви атакуват насън, означава, че трябва да сте по -наясно със ситуация, която може да ви навреди в близко бъдеще. Може би влизате в опасна връзка с някой, който харесвате, но знаете, че трябва да се съсредоточите върху себе си. Добрата новина е, че мечтата ви също е символ на духовно съживяване. Ще станете много по -силен човек чрез всякакви трудности в живота.

Какво е тълкуването на съня за ухапване на змии?

Ако сте сънували змия, която ви е ухапала, това означава, че може да се замислите в живота в ситуация в живота. Ухапването е представяне на тревогите, които страдате в живота. Самото ухапване от змия ви казва, че трябва внезапно да се обърнете и факта какво предстои. Освен това, ако змията ви е ухапала за краката, това може да означава духовно, че може да срещнете време за преглед на живота си. Вече фокусирах конкретно значение на съня върху ухапването на змия щракнете тук така че не забравяйте да проверите това. Сега до известна степен виждането на змия да ухапе някой друг или атаката е напомняне за трудностите в миналото ви и често напомняне.

Да се ​​окажете с белег на ухапване по тялото или да видите белези може да ви напомни, че не трябва да губите фокус в живота. Време е да оставите миналото си зад гърба си и да продължите напред към бъдещето си с щастие. Да видите насън ухапани от змии хора означава, че не можете да поправите отношението на други хора. Работете върху самочувствието си и възстановете живота си. Можете да го направите и все пак да се гордеете с белезите си от минали проблеми и притеснения. Змията също може да бъде събуждане, изправена пред заплаха в живота.

Какво означава, ако при ухапване от змия в лявата ръка?

Ако змия ви е ухапала за лявата ръка, това представлява вашата слабост в живота. Чувствате се уязвими или слаби в нечие присъствие и искате да преодолеете страховете си от нараняване. Страхувате се също, че ще направите грешен избор и сте загрижени за психичното си здраве. Моят съвет е да се опитате да преодолеете страховете си, като се изправите срещу тях. Съсредоточете се върху това да станете независим човек в живота. След като го направите, няма да се страхувате, че хората ще ви наранят или предадат повече. Ще се чувствате достатъчно уверени, за да продължите да живеете живота си, дори и да се случи.

Какво означава да сънуваш ухапване от змия от дясната ръка?

Ако сте сънували ухапване от змия от дясната си ръка, това показва, че скоро в близко бъдеще ще се случи негативно преживяване. Няма да можете да го избегнете, но ще го преодолеете благодарение на силата си. Вярвам, че ухапването на змия от дясната страна е за това как подхождате към целите си в живота. В края на краищата дясната ръка е това, което правим живота си според хиромантия! Ако ухапването от змия е било дълбоко в дясната ръка, това може да показва скрит модел на поведение. Това може да е ваше или чуждо.

Какво означава да сънуваш отровни змии?

Ако сте сънували отровни змии, това означава, че сте в някаква „отровна“ връзка. Човек, за когото вярвате, че подобрява живота ви, всъщност прави обратното. Опитайте се да помислите кой може да е това! Знаете ли вече кой е този човек? Спазвайте дистанция, докато прегледате и разберете връзката.

Какво означава да си заобиколен от змии в съня си?

Според мен да си заобиколен от змии, които се извиват и хлъзгат, често показва твоите собствени тревоги в живота. Може би падате над змиите или те пълзят по вас. Знам, че това може да бъде доста обезпокоителен сън. Ако сте заобиколени от змии, това показва, че е имало редица възможности да напреднете живота си. Фактът, че сте сънували змии, показва, че въпреки че имате тази възможност за промяна, сте били притеснени за бъдещето.

И така, как това може да помогне за тълкуването на съня ви? Начинът, по който сте се чувствали насън, е също толкова важно, за да не ви причини никаква вреда. Искам да завърша с важно послание. Според мен нямате нужда от психолог, за да тълкувате съня си. Ако си спомняте добре съня, можете да помислите за области от живота си, които биха могли да доведат до този сън. Моля ви да обърнете внимание на интуицията си, когато превеждате какво означава змийският ви сън. Наистина вярвам, че ще намерите решението на мечтата си, като погледнете дълбоко в себе си.

Какво означава да сънуваш змии навсякъде?

Ако сте мечтали да бъдете заобиколени от змии, както вече описах, това може да е тревожен сън, самите змии насън представляват фалшиви приятели. Така че, ако змиите са навсякъде, това означава, че хората не са себе си! Да, знам, че не това искаш да чуеш! Така че, ако сте заобиколени от змии, това означава, че сте сред хора, които не заслужават вашето доверие и приятелство и вие го знаете. Понякога винаги се натъкваме на хора, които имат силата да ни променят. Малките неща стават големи и помнете, че зимата се превръща в пролет. Най -голямата промяна, която някога съм виждал, беше след като сънувах този сън. Това означаваше, че трябва да прегледам хората около мен, да помня, че винаги е по -добре да си сам, отколкото с грешните хора в живота.

Каква е връзката със змийска мечта и номер на лотарията?

Връзката между номер на лотария и змийска мечта е духовна. Ако сте мечтали за определен брой змии, това означава, че трябва да играете на лотарията с номера и да опитате късмета си. Много е необичайно да мечтаете за печелещи числа, така че, моля, бъдете бдителни, за да не спечелите! Змийски мечтани номера от лотарията: Сега, според моята книга за сънища: Книга за мечти на леля Сали за щастливи числа, Ако сте мечтали за гадюка, числото, което трябва да играете, е 67, за да мечтаете за множество змии, числото е 6, за да мечтаете за зелено змия числото е 34, червена змия числото е 23. Ако в съня си сънувате бяла змия, тогава числото е 13. Очевидно това е само за развлекателни цели, така че не четете твърде много в нея! Късмет!

Какво означават сънищата за зелени змии?

Зелените змии насън представляват надежда и връзката ви със собствената ви душа. Изпитвали сте някои вътрешни конфликти, но скоро ще ги разрешите сами. Винаги търсете мир в себе си, а не в някой друг или някъде другаде. Зеленото от духовна гледна точка е свързано със заземяването в живота. Трябва да преразгледате как се фокусирате върху собственото си духовно развитие. За да прочетете повече за a зелена змия насън щракнете тук.

Какво означава да убиеш змия насън?

Ако сте убили змия в съня си, това предвещава, че успешно ще избегнете опасността в буден живот. Ще прекратите и връзка с токсичен човек, който прави повече вреда, отколкото полза в живота ни. Често в много психологически сънища, които означават книги, посветени на змийските сънища, убиването на змия е свързано с нашите сексуални желания в живота.

Какво означава да мечтаеш да ядеш змии?

Ако сте яли змия в съня си, това означава, че се чувствате доволни и щастливи от живота си. Сънят ви също означава сексуално желание за някой, когото познавате, че нямате право да имате. Не сте доволни от сексуалния си живот и бихте искали да имате някой, който да изпълни най -големите ви сексуални желания. Действителното „изяждане“ на змия също може да бъде свързано с това как се чувствате вътре. Може би искате повече или изпитвате чувство на безпомощност в буден живот? Яденето на змии в чиния например може да означава, че искате нов сексуален партньор. Така че излезте и вземете един!

Искам да споделя една тайна с вас, преди да тръгна. Когато бях на 11 години, започнах да мечтая за змии. Това би било поне веднъж седмично, навсякъде в градината, спалнята и на тротоара ще има стотици бели змии. Змиите изобщо не ме заплашваха. Но тъй като бях толкова млад, това ме предизвика известно безпокойство. Защо в съня ми имаше толкова много змии? Понякога на половина отварях очи сутрин и се чудех дали под леглото ми има змия и мога да си спомня чувството, че просто исках змиите да изчезнат. Ако отворих очи в тъмното на нощта, понякога можех да усетя движението на змията. Сънят по това време беше изключително ярък и това ме доведе до пътя на тълкуването на сънищата, който беше преди близо 30 години! Така че да, чувствам се добре поставен, за да декодирам вашата мечта и съм толкова благодарен и благодарен, че сте намерили уебсайта.

Какво казват старите книги за сънища за змийските сънища?

Сега имам много духовни списания, изследователски статии и книги, всъщност цяла библиотека, пълна с материали, свързани с мечтата за змията. За да разбера какво означава този сън, се обърнах към окултното значение на съня от 30 -те години. Ето какво казват: Ако имате змия около тялото си, това може да покаже някакъв вид прихващане и текущи проблеми в една връзка. Това може да означава брачни затруднения и развод. Въпреки че това може да е негативна ситуация и да причини проблеми, усещането за щастие в крайна сметка ще се върне. Ако видите змия върху мъртво тяло, това представлява сексуален акт на полов акт, но също така може да покаже контрол над вашето либидо.

Защо мечтата за змията е толкова популярна?

Знаете ли, че прекарваме почти 25 години в мечти за живота си? И все пак не е изненадващо, че мечтата за змии се появява повече от веднъж през този огромен период от време. Това, което намирам за още по -завладяващо във всички сънища, които съм декодирал за змии, е фактът, че като цяло в буден живот не срещаме редовно змии! Това ме накара да повярвам, че може би фактът, че подсъзнателно виждаме змии, може би е причината сънят да е толкова популярен. Змиите също представляват възможност за промяна и способност да растат в зависимост от детайлите на съня.

Какво е китайското тълкуване на сънуването на змии?

В китайската култура змията е свързана с интелигентност, мистерия и манипулация. За разлика от ислямските и християнските значения, змията няма зъл смисъл в китайската култура. Ако видите змия в съня си, китайското тълкуване на съня ви е свързано с вашето лично израстване, вътрешна сила и придобиване на сила в буден живот. Ако насън сте нападнати от змия, това е знак за издръжливост и умствена сила. Сънят ви разкрива вашата готовност да се справите с неочаквани предизвикателства.

Какво означават змиите в древните култури?

Много древни култури разглеждат змията като символ на безсмъртието, защото вярват, че змиите се прераждат, когато сменят кожата си. Те също са свързани с безсмъртието поради способността им да прехапят опашките си и да образуват кръг без проблем. В процеса на образуване на кръг изглежда, че те образуват спирали и всички знаем, че спиралите и кръговете символизират вечността и безсмъртието. Кръгът се възприема като важен символ на мита на Дахомеян, където змията Дан, която е представена като бог, обикаля света като колан, като не му позволява да се разпада на части.

Според египетските митове състоянието на съществуване преди създаването на всичко е било символизирано като Амдуат - змия, от която изгряло Ра Слънцето и цялото творение, връщало се всяка вечер и се прераждало всяка сутрин. Змията, прехапала опашката си, символизира морето като безкраен пръстен, който държи света здраво. В Египет змиите имат лечебни способности и свръхестествена сила. Египтяните всъщност вярват, че техните богове се проявяват чрез змии.

Какво означават змиите в християнските традиции?

Както споменах по -рано, в християнските традиции змията се възприема като дявол поради участието й в забраната на Адам и Ева от Едемската градина. Библейската история казва, че Адам и Ева не се подчиняват на Бога, като ядат забранен плод от Дървото на познанието. И тази, която ги изкушава да го направят, беше змия. Първо Ева отхапа от забранения плод, който в случая беше ябълка, а след това убеди Адам да направи и това. Вероятно знаете останалото. Бог прогонва и двамата от Едемската градина и проклина змията. В християнските традиции змията е проява на Дявола.

Какво означават змиите в гръцката митология?

В гръцката митология змиите са уважавани същества. Те са свързани с изцелението и древния мит за Ескулап, чиито змийски фамилии през нощта пълзяха по телата на болни хора и ги облизваха. Това се отрази положително на здравето им. Твърди се, че всички те се събуждаха оздравени на сутринта. В някои части на Южна Азия змиите се разглеждат като притежаващи същества с афродизиачни качества. Според митовете в гръцката култура, онези, които не могат да видят или чуят, ние трябва да се оближем по очите или ушите си от змия, за да си върнем зрението и слуха.

Какво означават змиите в традицията на ацтеките?

Културата на ацтеките е една от най -загадъчните, но и най -успешните култури по света. И както в много култури, основните и решаващи богове в ацтекската култура бяха змиите. Те се разглеждат като символи на здраве, творчество и жизненост. Змиите играят важна роля в ацтекската култура, която може да се забележи в околните сгради. Коатепек или както мнозина обичат да го наричат ​​хълм на змиите, се счита за свята земя. Твърди се, че това е родното място на бог Huitzilopochtli, което прави земята свещена. Западните култури реагираха отрицателно на отровните змии, защото в съзнанието на хората змиите бяха опасни и отрицателни създания. В ацтекската култура обаче хората се възхищаваха на змиите и силата им да убиват с отровата си, вместо да се страхуват от тях и тяхното присъствие.

Какво е змия като фалически символ?

Е, както споменах по -горе, змията е фалически символ според теорията на Зигмунд Фройд. За него змийските сънища са тясно свързани с вашите несъзнателни сексуални желания. От друга гледна точка, Карл Юнг разглежда змиите като представяне на някакъв конфликт, с който се сблъсквате. Той също така вярва, че змиите са символи на жизнените сили и вътрешното изцеление, което изпитвате.

Фройд твърди, че змията в сънищата представлява вашето сексуално желание и вашия пенис. Ако сте жена, тя представлява само вашето сексуално желание и някой човек, който намирате за много привлекателен в буден живот. Неговото тълкуване на вашия змийски сън е свързано с вашия любовен живот и мъжките фигури, които ви привличат. Ако сте мъж, това показва, че имате сексуални желания. Както вече казах, змията символизира пениса, което означава, че змийската ви мечта е свързана с вашия сексуален живот. Може би представлява как вие преживявате собствената си мъжественост. Възможно е да имате затруднения с изразяването на своята сексуалност или с удовлетворяването на вашите нужди.

Гледната точка на Юнг за змийските мечти е малко по -различна. Когато анализирате змийски сън, не забравяйте, че той е помислил за присъствието на нещо диво във вашия сън, което означава, че ще придобиете по -голяма мъдрост от природата. Не вземайте по -краткия и лесен път към успеха, а по -трудния и по -дълъг. Понякога не става въпрос само за дестинацията, а за пътуването и препятствията, които преодолявате по пътя. Този сън включва преживявания, които може да ви се сторят опасни, но полезни. Също така, според Юнг, змията насън представлява опасност.

В обобщение, когато сънуваме змии, това може да показва, че имаме ситуация в ръцете си в буден живот. Всеки сън на змия има малко по -различно значение в зависимост от контекста на самия сън, който се надявам да ви е харесало да прочетете. Може би сте сънували змии, които ви хапят, повръщат змии или дори змии в тревата, всички те имат различно значение. Въпреки факта, че змията се счита за архетипен символ, тя често е свързана с напредъка в живота.

Източници

Материя духовни сънища (1920 -те) Зигмунд Фройд, тълкуването на сънищата (1900), Книга Окултно списание (1920), Енциклопедията Змии (1920), Змии от Крис Матисън ISBN: 9780691132952, Невероятни змии от Сара Л.

Чувства, които може да сте срещнали по време на сън на змията

Ужасен. Изненадан. Разтревожен, неспокоен. Притеснен. Странно. Несигурен. Бесен. Разстроен. Поразен. Обиден. Несигурен. Разстроен. Ядосан. Уплашен.

Популярни Публикации