Вижте Zooey Deschanel в новото шоу на HGTV на нейния приятел на нейните братя „Property Property“

Един от най-малко вероятните холивудски, но очарователни двойки , актьор Зоуи Дешанел и Имоти Братя звезда Джонатан Скот правят своя дебют на екрана заедно. Джонатан и неговият брат близнак, Дрю Скот , започват втория сезон на Знаменитост IOU на HGTV. И късметлия за Джонатан, той има близки отношения с перфектния А-листър за премиерния епизод. За да научите повече за предстоящата поява на Дешанел, прочетете нататък и за да видите още двойки знаменитости, които не са закачени, вижте тези Двойки знаменитости, за които не сте осъзнали, че не са женени .Знаменитост IOU е шоу, в което холивудските звезди изразяват своята благодарност към някого в живота им, като ги изненадват с ремонти на дома с помощта на Property Brothers. Според Хора , в първия епизод на сезон 2, Дешанел се измъчва и мръсни с момчетата изненада най-добрата й приятелка Сара с невероятен ремонт на дома.

Дрю беше впечатлен, че Дешанел остана наоколо през по-голямата част ремонтът да подаде ръка на братята. „Някак си мислехме, щяхме да влезем малко в работата, Зоуи щеше да бъде там, за да помогне с нея, но след това тя щеше да ни остави да се справим с нея“, каза той. „Но тя е толкова развълнувана - продължава да се връща на строителната площадка, за да работи все повече и повече работа с нас. Така че е хубаво всички ръце да са на палубата. ' Във видеоклипа Дешанел помага и се шегува с двамата братя.„Вие и Зоуи ли сте строили нещо преди?“ Дрю пита брат си.3 от пръчките в бъдеще

„Създадохме тонове неща“, отговаря Джонатан, преди да опише работната етика от тип А на Дешанел. „Тя е много педантична, така че тя е тази, която ще следва стъпките и правилата [и] ще се увери, че всичко е там.“Братята' двойна телепатия рита и двамата, в тандем, казват, че Джонатан е по-често в лагера на „нуждите за инструкции“. Така че, за Дешанел и Джонатан изглежда, че противоположностите се привличат.

„Работим много добре заедно“, каза Джонатан Хора . „Тя е глупак, също като мен, а ние сме пълни глупаци. Така че да се забавлявате и да се смеете много, но да постигнете нещо едновременно ... това беше просто взрив.

какво означава да мечтаеш за близнаци

След като Джонатан прекара години на трето място с Дрю и съпругата му, Линда Фам , заснемането на този епизод беше редът на Дрю да бъде третото колело, позиция, която изглежда изглежда доста добре. „Тези двамата са толкова очарователни“, казва Дрю пред камерата. 'Прилошава ми.'„Чувствах се сякаш бях на трето място при целия този ремонт!“ Дрю каза Хора . Но той също така добави, че и той, и съпругата му са „наистина щастливи да видят Джонатан щастлив“.

Zooey е една от многото звезди, на които ще се появи Знаменитост IOU . Продължавайте да четете за шест други знаменитости, които са направили някои променящи живота ремонти на дома за приятели от сериала, както и за повече новини на HGTV, Ето как децата на Чип и Джоана Гейнс наистина се чувстват от телевизията .

1 Брад Пит

Брад Пит

Isaaack / Shutterstock

Брад Пит участва в първия епизод на Знаменитост IOU през април 2020 г. Холивудската звезда знаеше своето обичан гримьор от почти 30 години, Жан Блек се нуждаеше от ремонт на дома на нейния мръсен обособен гараж, затова той се зае да направи това с помощта на шотландците. А за повече съдържание на знаменитости, доставено директно във входящата ви поща, запишете се за ежедневния ни бюлетин .

2 Мелиса Маккарти

Мелиса Маккарти

Shutterstock / DFree

нюйоркска лента марината Боби Флей

С помощта на братята, Мелиса Маккарти даде на леля си и чичо си, и двамата пенсионирани ченгета, домашното преобразяване, което заслужаваха. Кога ремонтът беше завършена, леля й имаше идеалното място за готвене и забавление, а чичо й имаше пещерата на мечтания мъж. И за да разберете защо Маккарти едва не е оставил актьорството, Тези огромни звезди почти напуснаха Холивуд .

3 Виола Дейвис

Виола Дейвис

Кати Хътчинс / Shutterstock

Виола Дейвис изненада съквартиранта си по актьорско училище и скъп приятел на 30 години с спокойно светилище, идеално за самообслужване.

мамо, толкова дебели шеги за деца

4 Майкъл Бубле

Майкъл Бъбъл

Shutterstock / Кайл Беслар

В Майкъл Бубле епизод от Знаменитост IOU , той уважи едно от последните пожелания на покойния си дядо, като даде своите бивш пазач , Минет, собствен дом. И за да погледнете историята на телевизията на реалността, посетете отново Най-успешните личности от риалити телевизията през последните 30 години .

5 Бунтовник Уилсън

Бунтар Уилсън

Shutterstock

Бунтар Уилсън я изненада фризьор и близък приятел с красива саниране на задния двор .

6 Джеръми Ренър

Джеръми Ренър

Tinseltown / Shutterstock

Джеръми Ренър се обединиха с братята за имоти, за да ремонтира остарелия апартамент на майка му . И за да разберете кой е известният двойник на Renner, вижте тези Двойки на знаменитости Lookalikes, които биха могли да бъдат близнаци .

Популярни Публикации