Най-шумливият зодиакален знак според астролозите

Има много хора, които са склонни да се оплакват, но като добавите към това непрекъснати пъшкания и плач като бебе, това може да бъде направо непоносимо. За да разберем защо някои хора ще се занимават с всичко - от температурата в стаята до вкуса на вечерята им, до това да трябва да работят до късно само този път, ние се консултирахме с астролози. Оказа се, това раздразнително поведение може да има общо с хороскопа им. Продължавайте да четете, за да откриете шестте най-мърморливи зодии, от умерените стенещи до хронично оплакващите се.

СВЪРЗАНИ: Най-мързеливата зодия според астролозите .

6 Стрелец

  млада чернокожа жена крещи на черен мъж, докато закусва
skynesher / iStock

Стрелците не виждат себе си като неприятни, а по-скоро като вълнуващи авантюристи – обаче и двете могат да бъдат верни. След като Sag се почувства комфортно и спре да се опитва да ви впечатли, той ще позволи да покаже истинската си същност. „Когато Стрелците оставят всичко да се разхожда, те го правят със същата доза страст и ентусиазъм, както когато купонясват яко“, казва екстрасенс и астролог Инбал Хонигман . „Те хленчат с жар и фокус, обикновено запазени за трансформиращи духовни преживявания.“ ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcbНо те не остават за дълго в обезсърчаващо настроение. „В секундата, в която приключат с изразяването на недоволството си, те се връщат към нормалното си весело поведение, без да се замислят“, добавя Хонигман.мечтае да язди кон

5 Водолей

  жена се оплаква от храната си
Shutterstock

Водолеите често са затънали в собствената си глава. Но това не означава, че няма да излязат от него, за да протестират - буквално и преносно. Те ще бъдат първите хора на истински протест, застанали навън с ръчно изработен знак и те няма да се сдържат когато убеждава някого в своята морална позиция.„Те няма да понасят каквато и да е дискриминация и самоотвержено ще свалят ризата от собствения си гръб, за да покрият твоя“, обяснява Хонигман. Но ако открито не сте съгласни с мнението на Водолея за нещо, той веднага ще започне да хленчи и няма да спре, докато не ви вземе на своя страна.

СВЪРЗАНИ: Най-фалшивият зодиакален знак според астролозите .

4 Паунд

Борис Йованович / iStock

Тези уравновесени хора са известни с това, че са изключително сплотени и за да поддържат този външен вид, те се смятат за най-добрите най-пасивно-агресивната зодия . „Те хленчат като начин за съобщаване на бедствието“, заявява Хонигман.Тъй като Везните не обичат да нарушават равновесието на нещата, 'те няма да ви крещят, няма да ви принуждават да правите нищо, няма да ви критикуват', според Хонигман. Но това не означава, че те нямат своите чувства, така че хленченето е техният начин да „избягват някое от тези по-вредни поведения“. За щастие, след като раздразнението приключи, те няма да го повдигнат отново.

3 Телец

  Млад мъж, раздразнен от млада жена на вечеря
Prostock-студио/Shutterstock

Въпреки че Телците може да изглеждат неразрушими, те са по-уязвими, отколкото си представяте, и малките неща са тези, които ги предизвикват. „Телецът, точно както другите земни знаци Козирог и Дева, ще накарат нещата да се случат сами и ще останат издръжливи и стоични, но след това, когато всичко е финализирано, те искат да се почерпят“, обяснява Хонигман. „И ако любимият им ресторант за храна за вкъщи е затворен, или батерията на телефона им е изтощена, или климатичната система не работи, тогава ще ги чуете да хленчат.“

Телецът няма да хленчи толкова много, колкото другите знаци, но „недоволството им [ще бъде] изписано на лицето им“, казва Ансли Еколс , астролог в Цел Vibes . „Те могат да направят деня нещастен за тези, които ги принуждават да останат при неадекватни обстоятелства.“

За повече астрология, доставена направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

как да спреш да кръстосваш крака

2 Риби

  двойка, мъж, който се оплаква на жена си, по-добър съпруг
Shutterstock

Рибите са добре известни с това, че привличат енергията на хората около тях. Така че, ако прекарват време с някой, който хленчи, веднага ще се включат.

Техен чувствителна природа също означава, че им е трудно да се откажат от това, през което преминава приятел или член на семейството. „Рибите усещат емоциите си по-лесно от всеки друг знак“, казва Еколс. „Поради тяхната открита емоционалност, те имат манталитет „моята болка е най-голямата болка във вселената“. Следователно, когато са разстроени, е вероятно това да „завърши със сълзи „горко ми“, добавя Еколс.

Този воден знак може да е в състояние да се свърже с другите, но те не са в състояние да се отдръпнат и да видят, че не е нужно да говорят за всичко, през което преминават.

1 Рак

  момиче гледа филм с котката си и плаче
Shutterstock / LightField Studios

Този емоционален воден знак е „изключително емпатичен и в унисон с всички вибрации около тях“, според Еколс. Но тази постоянна емпатия може да бъде изтощителна, особено когато хората не са там за тях в замяна. „Те винаги изпитват емоция и едва когато станат по-еволюирали, те са в състояние да идентифицират кои емоции са техни и кои принадлежат на другите“, казва Еколс.

Не помага фактът, че Ракът е един от най-мрачните знаци , така че понякога дори не знаят какво стават. „Като добавите към това, че луната управлява Рак, техните настроения могат да се променят бързо и драматично, което е начинът, по който те са спечелили титлата „плачливите бебета на зодиака“, обяснява Еколс.

Освен това на Раците им е трудно да бъдат настоятелни. Вместо да се конфронтират с някого, те тихо ще мрънкат зад гърба на този човек за това, което са направили. В крайна сметка те не искат да хленчат, те просто нямат друг начин да изразят как се чувстват.

сънища за паяци значение
Популярни Публикации