Един стилист на знаменитост оценява звездите въз основа на това колко груби са те

Разбира се, понякога звездите са точно като нас, но по много начини знаменитостите водят съвсем различен начин на живот с първокласни полети и антуражи, които подреждат всеки детайл от деня им, от това, което ядат, до това, което носят. И сега получаваме представа за това с какви звезди е да работим зад кулисите, с любезното съдействие на TikTok. В нова тенденция потребителите на TikTok, които работят на работни места, където са близо до известни личности - например персонал в ресторанта и служители на авиокомпаниите, започнаха да оценяват своите звездни срещи в платформата за социални медии. Една от последните класации на знаменитости идва от потребител на TikTok @IAmTahira , който работи като стилист в Ню Йорк.Тахира публикува няколко видеоклипа за нея срещи със знаменитости от времето, когато е работила в Barneys New York и в друг неназован магазин. В по-голямата си част тя дава висок рейтинг на всички звезди, но има един актьор, с когото тя има такъв проблем, че е направила два отделни видеоклипа за нея, като й е дала бездна -100/10.

Продължете да четете, за да разберете кой е и да видите как тя е оценила някои знаменитости от А-списъка, от най-високата до най-ниската. За друг знаменитост, за когото се твърди, че е груб, вижте Джеймс Кордън казва, че това е най-грубата знаменитост, която някога е срещал .5 Дрю Баримор

Дрю Баримор 2017

a katz / Shutterstock.comОценка: 100/10бял лъв насън

Тахира даде Дрю Баримор до 100/10 за това, на което е била свидетел, когато актьорът е имал подписване на книга в магазин, в който е работила. - Беше невероятна. Ако можех да я опиша с една дума, щеше да е „любезно“, каза потребителят на TikTok. Тя обясни, че феновете на Баримор сигурно са я обичали, защото тя води разговори с всички тях и си прави селфита. „Тя беше буквално толкова мила. Никога няма да забравя как ме накара да се почувствам - каза Тахира. - Тя дори направи Ангелите на Чарли позирай с моите мениджъри. Като кой прави това?

И за повече класации като тази, вижте Служител на летището оценява известни личности въз основа на това колко груби са те .

4 Емилия Кларк

Емилия Кларк присъства на премиерата на Universal Pictures на

Деби Уонг / ShutterstockОценка: 10/10

Кога Игра на тронове звезда Емилия Кларк се появи в Barneys, Tahira каза, че е 'толкова сладка'. Според стилиста те говорят за кампанията на Кларк за Долче и Габана, която наскоро излезе, и за майчинството, тъй като по това време Тахира беше бременна в шестия месец. 'Най-сладкото, най-сладкото, най-сладкото нещо', възторжена Тахира от Кларк. - Десет, десет, десет.

3 Ким Катрал

Ким Катрал

G Holland / Shutterstock

Оценка: 10/10

'Обичам я. Беше невероятна - каза Тахира Ким Катрал .Тя обясни, че Сексът и градът звездавлезе в Barneys, търсейки рокля Prada за събитие. Барнис го нямаше на склад, но приятелката на Тахира, работеща в друг магазин, го направи, така че Катрал просто я помоли да й изпрати информацията. „Беше толкова мила“, спомня си стилистът. „Все още имам нейния номер в телефона си.“

За повече новини за знаменитости, доставени директно във входящата ви поща, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

2 Синди Крофорд

Синди Крофорд 2013

Денис Макаренко / Shutterstock.com

Оценка: 10/10

Тахира също влезе в контакт със супермодела Синди Крофорд при подписване на книга. Тя обясни, че всичко е минало наистина гладко и Крофорд е бил много мил към онези, които са планирали събитието. 'Тя беше наистина много мила', каза Тахира. „Екипът й беше наистина добър. Ние я подбрахме, тя се промени след около пет минути.

1 Анна Кендрик

Анна Кендрик 2014

Агенция Featureflash Photo / Shutterstock.com

Оценка: -100/10

От известните личности, които Тахира е класирала досега, Ана Кедрик е единственият, който получи отрицателен отзив. И отзивът е толкова лош, че Тахира й даде -100/10 и направи два допълнителни видеоклипа обяснява срещата тя имаше с Pitch Perfect звезда. ( Най-добър живот се обърна към публициста на Кендрик за отговор на TikTok, но все още не е получил отговор.)

След като нарече Кендрик „ужасен човек“, Тахирапродължи да обяснява, че е работила с Кендрик при подписването на книга. Тя заяви, че актьорът няма да говори с нея и твърди, че Кендрик и нейният екип са казали, че цялата поща на феновете, която й е била дадена на събитието, трябва да бъде изхвърлена.- АзАко сте й дали подарък от сърце, трябва да знаете, че е отишъл в боклука - каза Тахира. Очевидно, няколко години по-късно, колега на Тахира се срещна с Кендрик в Барнис и каза за актьора: „Тя стана толкова гадна с мен, защото не знаех коя е тя“.

За друг рейтинг на знаменитости от вътрешен човек, вижте Ресторант сървър оценява знаменитости въз основа на това колко груби са те .

Популярни Публикации