13 телевизионни предавания, които са идеален фонов шум, докато работите от вкъщи

Позволете ми да позная: В момента сте у дома. Освен основните работници, всички ние сме - или би трябвало да бъдем! И ако имате достатъчно късмет да продължите да бъдете докато сте вкъщи , има шанс да търсите нещо, което да разчупи монотонността на деня ви. (Освен ако нямате малки деца. Ако имате малки деца, в този момент мислите ни са с вас.) Ако обикновено работите в офис, има приятели, с които да разговаряте, срещи, които да присъствате, досадни колеги, които да говорят с вас, дори когато ти ясно включете слушалките си. Вкъщи нямате нищо от това, но имате направете има достъп до телевизионни предавания които са чудесни за фонов шум.Понякога просто трябва да работите срещу нещо. Трябва да чувствате, че освен екрана на компютъра пред вас се случват още неща, но не можете да бъдете продуктивни, когато сте имайте новини постоянно . Затова подбрахме 13 предавания, за които е лесно да се работи. Някои от тях ще бъдат подходящи за тяхната познаваемост. Някои от тях са успокояващи. Някои от тях ще ви вдъхновят за „бисквитки срещу бисквити“ на Google - това е вградена малка почивка за вашия работен ум точно там. От реалити предавания за ситкоми към драми, ето телевизионни предавания с фонов шум, които ще направят деня ви по-бърз. А за по-ангажиращи препоръки вижте 17-те най-добри специални комедийни промоции на Netflix .

1 б липса

Антъни Андерсън и Трейси Елис Рос в черно

Дисни – ABC вътрешна телевизиячерен е ситком, което означава, че епизодите са с дължина само около 22 минути и че всички те имат сходна структура - идеална за поява от време на време, докато работите. В тази серия можете да очаквате чернокожо семейство от висша средна класа начело с Трейси Елис Рос и Антъни Андерсън справяне с проблеми в ежедневието си, разбира се през комедиен обектив. И ако се закачите на черен вселената, можете да опитате spinoffs пораснал (за колежанския опит на най-голямата им дъщеря) и смесен-иш (предистория за характера на Рос, израстващ през 80-те).Поток в Hulu, ABC или YouTube TVдве Нарязан

Двама състезатели на готвачи се състезават в епизод на Нарязан

Хранителна мрежа

Дългогодишната серия „Хранителна мрежа“ Нарязан включва четирима готвачи, които се състезават кой ще направи най-добрите ястия, използвайки кошница с несъответстващи съставки. По-голямата част от всеки епизод са само готвачите, които готвят и говорят за това, което правят. Няма да ви отнеме много внимание от другите ви задачи, за да бъдете отблъснати от някой, който поставя глазура за торта в дресинг за салата. За повече препоръки за показване вижте 9 ТВ предавания, които гледаме, докато сме в карантина .

Поток на Hulu, SlingTV, FuboTV, YouTube TV или Philo3 Свежият принц на Бел-Еър

Джеймс Ейвъри и Уил Смит в „Свежият принц на Бел-Еър“

Warner Bros. телевизия

мечта да бъда в капан

Уил Смит звезди като тийнейджър, който се премества от Филаделфия, за да живее със своето богато семейство в Лос Анджелис. Можете да очаквате Уил да се кара с чичо си Фил ( Джеймс Ейвъри ), както и лудории от богатите му братовчеди Ашли ( Татяна Али ), Хилари ( Карин Парсънс ) и Карлтън ( Алфонсо Рибейро ), плюс много носталгия от 90-те и някои доста известни гост-звезди.

Наемайте / купувайте на Amazon Prime, iTunes, Vudu или YouTube

когато знаете, че бракът ви е приключил

4 Фиксатор горен

Джоана и Чип Гейнс в Fixer Upper

HGTV

Риалити сериалът Да се ​​взира Горен е за ремонт на дома и всеки епизод следва един и същ модел: Двойка Чип и Джоана Гейнс покажете на семейството различни домове на пазара, семейството избира такъв и вижда плановете за обновяване, а обновената къща се разкрива в края. Лесно е просто да го пуснете и след това да се регистрирате в ключови точки. Освен това Джоана обича спокойната, неутрална цветова палитра в интериорния си дизайн, което прави шоуто релаксиращо.

Поток на Hulu, SlingTV, FuboTV, YouTube TV или Philo

5 Приятели

Мат Леблан, Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Матю Пери, Лиза Кудроу и Дейвид Швимер в „Приятели“

Warner Bros. телевизия

Всеки, който е виждал много Приятели reruns вече знае, че е върхово гледане, но не гледане на телевизия. Това познато и успокояващо излизане с тази група приятели в Ню Йорк ( Дженифър Анистън , Кортни Кокс , Мат Леблан , Матю Пери , Лиза Кудроу , и Дейвид Швимер ), докато се справят с проблеми, с които се сблъскват в живота си на срещи, на работното си място и в отношенията си помежду си. Повечето от действията се разиграват в апартаментите им или в любимото им кафене, така че тук наистина няма прекалено много, за да се справи.

Поток на FuboTV. Наемайте / купувайте в YouTube, Google Play, Vudu, iTunes или Amazon Prime

6 Момичета от Гилмор

Лорън Греъм и Алексис Бледел в Gilmore Girls

Warner Bros. телевизия

Момичета от Гилмор се фокусира върху майка, Лорелай ( Лорън Греъм ) и дъщеря й Рори ( Алексис Бледел ), живеещи в малък град в Кънектикът и занимаващи се със семейство, училище и драма за запознанства. Особено ако сте гледали поредицата и преди, Момичета от Гилмор създава нежен, макар и изключително словесен фонов шум, но също така не е трудно да влезете като нов зрител. Просто оставете еднолинейките да ви измият. И за повече предавания, където местоположението е наистина важно, разгледайте Най-известното телевизионно предаване, което се състоя във вашата държава .

Предавайте поточно на Netflix или Philo.

7 Грейс и Франки

Лили Томлин и Джейн Фонда в Грейс и Франки

Нетфликс

Предпоставката на Грейс и Франки е, че две жени, Грейс ( Джейн Фонда ) и Франки ( Лили Томлин ), облигация след съпрузите си, Робърт ( Мартин Шийн ) и Sol ( Сам Уотърстън ), оставете ги един за друг. Сериалът показва хиджинките, в които попадат като наскоро самотни жени, и изследва връзките им с децата си. Това е забавно, утешително шоу с някои весели изпълнения. За повече предавания, които ще ви разсмеят, вижте 17 недооценени телевизионни комедии, които са достъпни за поточно предаване в момента .

Поток в Netflix

най -добрите и най -лошите линии за вземане

8 Голямото британско шоу за печене

Мел Гидройк, Пол Холивуд, Мери Бери и Надия Хюсейн в Голямото британско шоу за печене

BBC Studios

Друго едно от страхотните телевизионни предавания с фонов шум, това е известно като Голямата британска печене в Обединеното Кралство. Където и да гледате и каквото и да се нарича, в състезателното шоу се изправят аматьорски пекари от всички сфери на живота, тъй като те създават все по-трудни бисквитки, сладкиши, хляб и др. Но, вместо да са хитри и ултра-конкурентни, всички състезатели са супер мили помежду си. Това е изключително успокояващо шоу и то също следва формула: на всеки час има три торта, три преценки и един човек, изпратен у дома. Така че, ако не можете да му обърнете цялото си внимание, всичко е наред.

Поток в Netflix

9 Ловци на къщи и Ловци на къщи International

Двойка ловци на къщи, разглеждаща плановете си за обновяване

HGTV

HGTV е чудесен ресурс за телевизионни предавания с фонов шум. Вижте: Къща Ловци , който съдържа около 10 минути действително съдържание във всеки 22-минутен епизод. Човек, двойка или семейство, които търсят нов дом, обикалят три варианта и след това избират един. Това е. Това е шоуто. И не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете нещо, защото кадрите, които сте гледали само преди минути, се обобщават отново и отново. Това е пристрастяване.

Поток на Hulu, YouTube TV, Sling TV, FuboTV или Philo

10 Офиса

Джена Фишер и Джон Красински в „Офисът“

NBCUniversal телевизионно разпространение

Офиса феновете са известни с това, че отново и отново гледат комедията на работното място при стрийминг. И ако се вписвате в тази категория, това е чудесно за фонов шум, просто защото вече знаете какво се случва. Но дори и начинаещите ще намерят любимия сериал с главна роля Стив Карел като тромав шеф на хартиена компания, работеща от много по-цветни герои, лесни за проследяване - и напълно весели.

Поток на Netflix или FuboTV

единадесет Планетата Земя

Планина все още от планетата Земя

Би Би Си

Тази емблематична серия за природата е толкова великолепна, колкото и основна. Разказват ли се истории чрез драматичен разказ? Сигурен. Обяснени ли са подробно тънкостите на екосистемите на нашата планета? Да. Красиви ли са кадрите? Абсолютно. Но все пак основната привлекателност на Планетата Земя е цялото време, което ще прекарате със сладки, груби и ужасяващо мощни животни.

Наемайте / купувайте на Amazon Prime, iTunes, Google Play, Vudu или YouTube

ползите от това да имате котка пред куче

12 Проектна писта

Тим Гън, Хайди Клум и дизайнерите в епизод на Project Runway

Телевизия Buena Vista / Дисни - Домашна телевизия ABC

Проектна писта е поредица, в която модни дизайнери се състезават помежду си, проектирайки нов тоалет по време на всеки епизод въз основа на определено предизвикателство. Накрая финалните състезатели се изправят директно в пълно ревю, което решава победителя. За да гледате това шоу, докато работите, изслушайте какво е предизвикателството за дизайна, настройте се за средната част на епизода, след това обърнете внимание отново за шоуто на пистата и елиминирането на дизайнера.

Поток на Hulu, YouTube TV, Sling TV или FuboTV

13 Сексът и градът

Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Ким Катрал в „Сексът и градът“

Warner Bros./HBO Enterprises

Сексът и градът епизодите са кратки и всички те се въртят около писателката Кари Брадшоу ( Сара Джесика Паркър ) проучване на нещо ново за запознанства или приятелства за нейната вестникарска колона и излизане с нейните също самотни приятелки Шарлот ( Кристин Дейвис ), Саманта ( Ким Катрал ) и Миранда ( Синтия Никсън ). Единственият елемент на това новаторско шоу, който може да ви отвлече от работата ви, е когато осъзнаете колко пъти сте чували възхитителната тематична песен за един ден.

Предавайте поточно на HBO Now, Hulu, YouTube TV или Amazon Prime

Популярни Публикации