20 супер забавни игри, които да се играят на Бъдни вечер

Тъй като вашият Планове за Бъдни вечер вероятно изглеждате много по-различно тази година, може да се наложи да намерите нов начин за повишаване на празничния дух във вашата къща - и ние ви покрихме! Прочетете за 20-те най-добри игри и дейности на Бъдни вечер, които ще направят и най-малките Коледни събирания много по-запомнящо се. Повечето от тези Коледа игрите са изцяло семейни , но ако някой възрастен във вашата къща търси малко по-дяволско забавление, добавихме и няколко игри за пиене. Затова започнете да смесвате тези коктейли или празнични коктейли и нека да започнем! И за повече начини да се забавлявате тази Коледа, Това е най-популярният празничен филм за всички времена, казва Survey .Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .

1 Коледна песен

Средно възрастният мъж и малката му дъщеря се събират заедно вкъщи по време на Коледа, играейки Pictionary

fotostorm / iStockВсички познават Pictionary, но тази версия го превръща в няколко изрези с празнична тематика. Разделете семейството си на екипи, за да изобразите познато коледни песни . Веднага след като екипът разбере коя коледа е изтеглена, те трябва да изпеят песента, за да спечелят още повече точки.И за някои забавни коледни любопитни факти, които да споделите на масата за вечеря, ето ви 55 Забавни коледни факти, които да ви вкарат в празничния дух .библейското значение на името каруцар

2 коледни филми любопитни факти

коледни игри

Shutterstock

Отпечатайте няколко въпроса за любимия си Коледни филми , след това разделете малкото си парти на екипи и проверете знанията си за класики като Коледна история и Коледна ваканция на National Lampoon .

А за друг обичан коледен филм вижте Ето как изглеждат всички деца „Сами вкъщи“ сега .3 Назови тази Карол

двама възрастни хора, пеещи коледни караоке

Shutterstock

В тази игра, с любезното съдействие на HumorMatters.com, някой от вашето семейство ще трябва да погледне следа и разберете коя коледна песен има предвид - и тези улики не са непременно най-лесните за дешифриране. Например „Дузина 24-часови юлешки периоди“ е „12-те дни на Коледа“.

А за още коледни песни, които никой не обича да чува, вижте Най-мразените коледни песни на всички времена .

топ 20 на американските влакчета в САЩ

4 Хвърляне на „Снежна топка“

Жена, която държи блат

Shutterstock

Не, това не е традиционна битка със снежна топка, каквато може би сте имали като дете. Тази игра на Бъдни вечер включва човек, който хвърля блата в устата на членовете на екипа. Екипът печели точка всеки път, когато се хване блат - просто се уверете, че всички си мият ръцете преди и след играта!

А за повече коледни сладки, които да избягвате тази година, вижте FDA казва „Моля, не яжте“ този любим десерт точно сега .

4 стека Marshmallow

коледни игри с розов блат

Shutterstock

Още блата! Вземете няколко торби с големи блатове и поставете увеселителен парк в центъра на вашата маса. Всеки човек взема ред, като поставя блат върху увеселителен парк, докато трябва да започне да ги подрежда. Това е като Дженга: Когато стекът от блатове падне, този човек губи.

5 Поп викторина за подготовка за празника

двойка, носеща коледни пуловери пред дървото

Shutterstock

Тази игра на Бъдни вечер е подходящо, ако семейството ви е облечено в пълни празнични стаи. Всеки от вашето домакинство може да покаже колко „подготвен“ е да празнува - спечелвайки точка за всеки предмет с празнична тематика (коледен пуловер, разписка за подарък, червени или зелени чорапи и др.), Който има по време на Бъдни вечер. И въпреки че може да няма много хора, които да видят вашия ансамбъл, вашето домакинство все пак ще обича да споделя своя празничен дух!

И ако все още търсите нещо специално, за да привлечете любимите си хора, ето ви 25 абонаментни кутии, които правят невероятни празнични подаръци .

6 бонбони

Семейство седи на пода и играе на карти в хола, украсено с коледни орнаменти и коледно дърво по време на Коледа.

recep-bg / iStock

Тази забавна коледна игра е подобна на Лъжици , само с бонбонени бастуни. За да играете тази игра, вземете няколко бонбона и тесте карти и поставете тези пръчки от мента в центъра. Играчите се редуват, опитвайки се да съберат четири по рода си и след като някой го направи, всеки се опитва да вземе бонбон. Играчът без нито един получава писмо и последният играч, който е изписал „C-A-N-D-Y“, печели.

И за някои остарели коледни тържества, ето ги 15 странни, забравени коледни традиции, които вече никой не прави .

9 Коледа Познай кой

Коледа познайте кой игра с баща и дъщери

FG Trade / iStock

Тази парти игра е добър начин да накарате семейството си да научи още повече един за друг тази Бъдни вечер. Всеки човек разработва списък с подкани на тема Коледа - „Вярвах в Дядо Коледа, докато навърши 10 години“ Върна подарък те получиха миналата Коледа и т.н. - и те записват кой от останалите играчи смята, че е направил тези неща.

10 коледни шаради

Семейство, седнало на диван, играещо игра на шаради на Коледа заедно

monkeybusinessimages / iStock

значение на съня от сурово месо

Празничен обрат на любимата парти игра, Коледни шаради изисква от играчите физически да играят на коледни теми фрази, заглавия на коледни филми или песни и герои като Дядо Коледа и Рудолф, без да говори.

11 Две истини и лъжа - коледно издание

Зряла жена и дъщеря й се наслаждават на мини игра на карти на трапезата на Коледа

iStock

Друга популярна игра, която ще издигне вашата Бъдни вечер тази година е Две истини и лъжа . Като пример можете да помолите всеки човек да обяви „ най-лошите коледни подаръци, които някога са получавали , и ще опишат два действителни ужасни подаръка, които са получили, плюс фалшива история за трети подарък. Тези, които могат да разберат коя е лъжата, получават точка.

И за повече празнични факти и игри, изпратени директно до вас, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

12 Коледна победа, загуба или равенство

Портрет на семейство с две деца вкъщи, които играят карти и се забавляват на Коледа

vgajic / iStock

Можете да използвате практически всяка коледна песен, филм или свързана с Коледа обект по ваш избор, след което да я адаптирате в Победа, загуба или равенство , придавайки му допълнително празнично настроение. Например, един играч ще трябва да избере карта, която има коледна песен, а след това екипът трябва да използва рисунката на играча, за да познае каква е песента.

световни факти и цифри на Уолт Дисни

13 Слепване на коледно дърво

опаковъчна хартия и подарък върху дървен фон

Shutterstock

За тази игра всеки от семейството получава лист хартия. Докато го държат зад гърба си, те трябва да се опитат да изтръгнат хартията във формата на дърво. Шансовете са, че няма да изглежда като правилно дърво, но в тази игра на Бъдни вечер , можете да присъждате точки или подаръци на тези, които са го направили да изглежда най-много като класическо дърво, или да дадете бонус точка на тези, които са най-креативни.

А за още коледни традиции от цялата страна вижте 20 начина Коледа се чества по различен начин в САЩ

14 Коледна сцена от хартиена чиния

Щастлива млада двойка споделя хубаво време със смях на Коледа.

recep-bg / iStock

Подобно на слепене на коледно дърво, тази игра моли играчите да нарисуват празнична сцена върху хартиена чиния - само докато е на върха на главата им. Точки отиват за тези, които го изваждат!

15 Коледна игра за размяна

дете с майка, която държи подарък, а мъж и по-възрастна жена на заден план

Shutterstock

Ако търсите нов начин да раздавате малки подаръци и сладки лакомства на семейството си тази година - като тази кутия с шоколадови бонбони или подаръчна карта на Amazon - тогава тази игра е нещо, което трябва да направите. Прочетете историята тук на глас докато семейството ви стои в кръг, като всеки държи своя подарък. Всеки път, когато казвате думата „правилно“, всеки предава подаръка надясно. Всеки път, когато произнесете думата „наляво“, всички преминават наляво. Също като „отвъд“. Ако се направи правилно, това трябва да доведе до максимално объркване и тонове забавление!

И занапред, има още малки подаръци, които са идеални за цялото семейство 20 невероятни пълнежи под $ 20 Всеки ще хареса .

17 Дрънкане в багажника

Игри за Бъдни вечер за игра

Shutterstock

Целта на тази игра на Бъдни вечер е да ударите колкото се може повече дрънчащи камбани от кутията от плат, която виси над главата ви. Уловът? Трябва да го направите, без да използвате ръцете си.

18 Вземете поклон

Сребърен коледен лък до коледно дърво

Shutterstock

Дайте на всеки човек в къщата шепа лъкове в началото на нощта. Тяхната цел: да ги залепят тайно на гърба на колкото се може повече от останалите гости (и избягвайте да се „покланяте“). Когато се извика времето, съберете всеки лък на гърба си и този с най-нисък резултат печели.

19 Орнамент Познай

Коледно дърво срещу камина с чорапи и копие пространство

iStock

Тази игра на Бъдни вечер включва да накарате семейството ви да отгатне броя на украшенията, които имате вашето коледно дърво . Това е доста ясна игра за отгатване, но тя ще забавлява всички с часове.

16 коледни любопитни факти

смях на коледно парти

Shutterstock

Помислете за тривиално преследване със страна на Дядо Коледа. Тази игра има играчи, които отговарят на въпроси с множество варианти за различни празнични традиции и известни фигури, присъждащи точки за всеки верен отговор.

априлски глупави шеги за най -добри приятели

19 За възрастни: Играта за пиене на коледния филм

Приятели, които правят снимки по време на коледния празничен сезон

Shutterstock

Ако любопитни факти нямат точно това, което търсите, донесете алкохола. Можете да създадете игра за пиене за практически всеки филм. Предприеме Сам вкъщи , например: Можете да пиете всеки път, когато някой се нарани, всеки път Маколи Кълкин крещи (и продължават да пият през цялото време на писъка) и всеки път пица и / или Джон Кенди е на екрана.

20 За възрастни: Отличителна черта Коледен филм Игра за пиене

игра за коледен филм, изиграна от две жени

Shutterstock

Правилата за тази игра - създадени от жена във Форт Уърт, Тексас, и описани в Живот в провинцията —Направете гледане на тези, които се чувстват добре Отличителна черта, направена за телевизия допълнително забавление. Правилата включват вземане на питие, когато някой отхвърли фалшива коледна елха, когато новодошъл участва в стара фамилна / градска традиция и когато човек от голям град е трансплантиран в малък град, за да назовем само няколко. Само не забравяйте да пиете и много вода!

И за някои лоши коледни филми, които биха могли да бъдат идеални за следващата ви игра за пиене на празници, Според критиците това е най-лошият коледен филм за всички времена .

Популярни Публикации