Най-мразените коледни песни на всички времена

Нека си признаем, нашата реакция на всяка коледна песен вероятно зависи от това колко често я чуваме. Вярно е, дори любимата ни празнична музика може да стане малко решетъчна, когато е преиграна, но в по-голямата си част класиката никога не излиза от мода. И за тези от нас, които обичат тези мелодии, както стандартите, така и по-новите допълнения към канона, пеенето е едно от най-радостните празнични традиции . Въпреки това има някои песни, които просто не можем да понасяме - чуването им дори веднъж е повече от достатъчно. Нека поставим тези, най-мразените коледни песни на всички времена, да си починат завинаги. И за да се откажат повече традиции през 2020 г., Това е най-мразеният празничен подарък, показва проучване .Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .

1 „Коледните обувки“, NewSong

коледните обувки едно покритие

БенсънМного любими коледни песни разказват истории за запомнящи се герои като Фрости Снежния човек и Рудолф Червения нос, но повечето от нас биха искали да забравим централните фигури на NewSong's Коледните обувки , “в която се разказва за малко момче, което се опитва да събере достатъчно пари, за да купи обувки за неизлечимо болната си майка. Нищо не убива празничното настроение, подобно на текста 'Можеш ли да побързаш, сър, татко казва, че няма много време.' И ако имате нужда от истинско коледно веселие, разгледайте Най-добрите коледни филми за всички времена, според критиците .2 „Прекрасно коледно време“, Пол Макартни

прекрасна коледна единична обложка

КолумбияПол Макартни просто се забавляваше прекрасно със своя синтезатор на тази невероятно решетка и постоянно преигравана коледна „класика“. Един от ключовите проблеми с „ Прекрасна Коледа „- и о, има много - е, че сега, когато мислите за това, той ще остане в главата ви цял ден. Моля.

3 „Знаят ли, че е Коледа?“, Band Aid

знаят ли го

Колумбия

Е, със сигурност беше добронамерено Боб Гелдоф и Midge Ure да съберем супер групата Band Aid и да запишем ' Знаят ли, че е Коледа? „за събиране на пари за глада в Етиопия. Независимо от това, самата песен е дълбоко снизходителна, със стереотипно и архаично разбиране за етиопския народ. Самият Гелдоф го нарече един от „ най-лошите песни в историята . ' И ако обичате Коледа, опитайте тези Забавни коледни факти, които да ви вкарат в празничния дух .4 'The Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late),' Alvin and the Chipmunks

песента на бурундук единствен кавър

Свобода

Ето какво е: или оценявате ускорените гласове на бурундук, създадени от Дейвид Севиля (AKA Ross Bagdasarian) или не. Но дори и за тези от нас, които сме израснали с Алвин и Бурундуците, слушайки непрестанните високи молби на Алвин за хулахуп в ' Песента на Chipmunk (Коледа не закъснява) старее бързо.

5 „Магарето Доминик“, Лу Монте

доминик магарето едно покритие

Рулетка

Чували сте за Рудолф, но какво ще кажете за главния герой на Магарето Доминик '? Точно така, магарето, което помага на Дядо Коледа да носи подаръци, направени в Бруклин, на деца в Италия. Има причина тази песен да е по-скоро регионален хит, отколкото класическа коледна класика. А за повече културни отличия открийте 20 начина Коледа се чества по различен начин в САЩ

6 „Видях как мама целува Дядо Коледа“, Джаксън 5

корица на коледния албум на jackson 5

Motown

Работата е там, че стига да се занимавате с шегата тук - тоест истината зад Дядо Коледа, която със сигурност никога не бихме разкрили… Видях как мама целува Дядо Коледа е доста сладък. Но за деца, които не са наясно, има нещо истински смущаващо в текстовете от рода на: „Тогава видях как мама гъделичка Дядо Коледа / Под брадата му толкова снежно бяла“.

7 „Моля те, татко (не се напивай тази Коледа)“, Джон Денвър

Джон Денвър, рок планина, обложка на албума

RCA

Yikes. Преди години Суфян Стивънс ни даде безкрайни коледни песни за неработещи семейства, Джон Денвър нанесен ' Моля, тате (не се напивай тази Коледа) на феновете си. Заглавието почти казва всичко, но песента за 8-годишно дете, което не иска да види как мама плаче, е непоносимо мрачна.

8 'Баба е прегазена от северни елени,' Elmo & Patsy

баба е прегазена от единичен кавър на северни елени

Епичен

Говорейки за прекалено попиване, в Баба е прегазена от северни елени , 'титулярната баба се насочва към яйчен шейк и се скита навън, където - добре, вие знаете останалото. Като новаторска песен за възрастни е малко забавна, но по някакъв начин тази мелодия се превърна в нещо като стандарт и като се има предвид травмата, показана тук, това е доста разстройващо. И за повече празнично съдържание, доставено директно във входящата ви поща, запишете се за ежедневния ни бюлетин .

9 „Коледно дърво“, Лейди Гага

дама гага коледно дърво едно покритие

Интерскоп

При условие, че са пуснати за подходящата публика, няма срам в дръзката коледна песен - просто погледнете почти всяко предаване на „Santa Baby“. Лейди Гага изведе нещата на друго ниво с „ Коледна елха , „макар и комбинацията от умопомрачителни повторения и дълбоко несигурни намеци прави тази една противоречива коледарка, която предпочитаме да не чуваме отново.

10 „Дядо Коледа“, Майкъл Бубле

корица на коледния албум на Майкъл Бубл

Реприза

мечтае за течащ покрив

Говорейки за ' Дядо Коледа , 'песента има своя дял от фенове и недоброжелатели. Но Майкъл Бубле версия е особено дразнеща. Това е така, защото той променя текста, за да се увери, че всички знаят, че е той не е привлечен от Дядо Коледа , което просто води до невероятно неудобни фрази като „Дядо Коледа“, „Дядо Коледа“ и наистина ужасното „Ще те чакам, пич“. И за още Коледа, Това са най-лошите коледни филми за всички времена, според критиците .

11 „Всичко, което искам за Коледа (моите две предни зъби)“, Спайк Джоунс и неговите градски щрихи

всичко, което искам за Коледа, е моите два предни зъба винил

RCA Виктор

Разбира се, сладко е, когато децата са между млечните и възрастните зъби и говорят с малко свирка. Проблемът с „ Всичко, което искам за Коледа (Моите две предни зъби) е, че никой не иска да чуе цяла песен, изпята с този свирка. Това е една от малкото коледни песни, където всъщност е кавърът на Алвин и Катеричките не най-досадната версия.

12 'Честит Коледа (Войната свърши),' The Plastic Ono Band

щастливата коледна война е над едно покритие

Apple

Колкото и да обичаме Джон Ленън и Йоко Оно , и колкото и да ценим произхода на протестната песен на Честит Коледа (Войната свърши) , 'тази песен вероятно никога не е трябвало да се превърне в коледен стандарт. Повторението е a малко много и за съжаление, съобщението стана по-горчиво иронично през последните няколко десетилетия.

13 „Искам хипопотам за Коледа“, Gayla Peevey

Искам хипопотам за коледно единично покритие

Колумбия

Слушай, всички искаме нещата. Но въпреки 10-годишния Гайла Пийви впечатляващи тръби, няма причина да се подлагаме на нейната наистина неразумна молба в ' Искам хипопотам за Коледа . ' Никога не е толкова забавно да слушате как децата пеят, особено когато те нагло заявяват, че няма да се задоволят с крокодили или носорози.

14 „Имел“, Джъстин Бийбър

под обложката на албума на подвеждащия

Остров

За щастие, На Джъстин Бийбър ' Имел 'до голяма степен е изпаднал от ротация след издаването си през 2011 г., сингъл от коледния му албум, Под имела . Може да се е надявал на модерна поп класика като На Марая Кери издържайки „Всичко, което искам за Коледа, ти си“, но припевът („Shawty, with you / Shawty, with you / Under imletoe“) просто не носеше същия удар.

15 „Кученцата са завинаги“, Sia

всеки ден е коледен албум

Атлантически

По отношение на съобщенията, ' Кученцата са завинаги 'има смисъл: Вероятно не бива да вземете някое кученце за Коледа, защото ще трябва да се грижи за това куче отдавна след празника. Но не, чуването „кученцата са завинаги, а не само за Коледа“ отново и отново е всъщност по-трудоемко от почистването след непокорен куче.

16 'Фънки, Фънки Коледа,' Нови деца на блок

нови деца в блока кавър на албума с весела весела коледа

Колумбия

Не са виновни Новите деца по блока, че ' Фънки, фънки Коледа не е остарял добре. Подобно на много културни артефакти от 80-те години, вероятно е било най-добре да се остави през това десетилетие. Независимо от това, нито един списък с лоши коледни песни няма да бъде пълен без тази решетка. Все още не сме сигурни какво е „фънки Коледа“, но предпочитаме да избягваме да я имаме. И ако сте били в NKOTB, вижте Най-големите тийнейджърски идоли от 80-те, тогава и сега .

17 „Весела Коледа с любов“, Клей Айкен

честита Коледа с корица на любовен албум

RCA

' Весела Коледа с любов „винаги е бил модлин, забавна коледна песен, така че в много отношения това не е така Клей Айкен грешка. Но той вдъхна нов живот на тази ненавиждана мелодия, дори я използва, за да озаглави своя коледен албум, така че да, ако сте чували тази песен през последните 16 години, тя е абсолютно за него.

18 „Момченцето, което Дядо Коледа забрави“, Нат Кинг Коул

малкото момче, което Дядо Коледа забрави винил

Капитолия

Най-добрите коледни песни са тъжни, вярно е, но има ограничение. И класиката Малкото момче, което Дядо Коледа забрави , 'запомнящо се изпълнява от Нат Кинг Коул (наред с други), върви точно над тази линия. Само четенето на текстовете може да ви накара да се почувствате емоционално: „На улицата той завижда на всички онези късметлии / След това се скита вкъщи до счупените играчки от миналата година / Толкова съжалявам за този момък / Той няма татко.“ Ооф.

19 „Скъпа, навън е студено“, тя и той

много тя и неговия коледен албум

Отивам

Можем да спорим Скъпа, навън е студено „по начина, по който го правим всяка година, или можем просто да признаем, че това противоречива песен е мразен от достатъчен брой хора, за да заслужи включването му в този списък. Интересно е, че предаването She & Him обръща половете, което го прави малко по-малко проблематично, но изпълнението е толкова огромно, че е много досадно само по себе си. А за корици, които вероятно си спомняте за правилните сезони, вижте 50-те най-добри кавър песни на всички времена .

Популярни Публикации