20-те видеоклипа на DanTDM в YouTube, които всеки играч на Minecraft трябва да гледа

DanTDM превзема света бурно.



DanTDM - последните три букви от които са съкращение от „TheDiamondMinecart“, препратка към Minecraft , експлозивно популярната видео игра - е екранното име на Даниел Мидълтън , YouTuber от Northamptonshire, Англия. В момента DanTDM има около 3000 видеоклипа и повече от 18 милиона абонати. (За да го кажем в контекст, това е повече от всеки един домакин, който в момента е в ефир късно вечерта Джими Фалън е най-близо с 15 милиона.) Акаунтите в DanTDM в социалните медии също не са за кихане: свързаните страници в Twitter и Instagram имат 7-цифрени последователи.

Но Мидълтън, бизнесменът, който стои под името, е още по-скоро вихрена сила. Миналата година, например, той спечели обща заплата от 16,5 милиона долара според Форбс , което прави Мидълтън най-добре платеният YouTuber на планетата. През октомври 2016 г. той публикува първия си графичен роман, DanTDM: Траярус и омагьосаният кристал . Той незабавно открадна номер едно на двете Ню Йорк Таймс и списъци с бестселъри на Amazon. Нещо повече, Мидълтън също тръгна на турне, обхващащо глобус с 97 спирки - и то е напълно разпродадено.



О, и той е само на 26.



мечтайте за инжектиране с игла

За да се разбере как DanTDM (и, в тандем, Middleton) стана толкова поразително популярен, помага да се разбере върховното културно възхождане на Minecraft . Издадена през ноември 2011 г., играта продължи да продава 15 милиона копия през следващата година. (Ако видео игра премести 10 милиона единици над своя цял рафт живот , издателите на игри смятат, че това е успех.) Към днешна дата Minecraft е продал повече от 144 милиона копия и в момента е достъпен на почти всяка платформа: Windows, MacOS, Android, iOS, Nintendo Wii U, Nintendo Switch, Nintendo New 3DS, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 и— последно, но със сигурност най-малкото - PlayStation Vita. И през 2019 г. филмова адаптация, ръководена от Роб Макълхъни ( Във Филаделфия винаги е слънчево ), е настроен да удари големия екран.



Но въпреки масовия дял на пазарите Minecraft е издълбал за себе си, самата игра е изненадващо проста. Накратко, това е малко повече от цифровите Legos. „Добивате“ ресурси и „занаятчийски“ обекти и сгради в стилистично пикселизирано, подобно на блок пространство. И тук идва DanTDM.

Лъвският дял от видеоклиповете на DanTDM е около Minecraft —Съкровище от съвети и трикове, да, но също така и поредица от измислени сюжетни линии, с участието на шантави герои като Дентън Лошият човек, Мрачното куче скелет и д-р Траярус (който също играе на страница в този бестселър графичен роман ). Виждате ли, първоначалната версия на Minecraft беше напълно лишен от каквато и да било история Мидълтън инжектира разказ там, където го нямаше, и го синхронизира заедно с метеорния възход на играта.

Още по-добре, съдържанието му е различно от това на който и да е друг игрален YouTube. Там, където повечето игрални акаунти са безразлични, DanTDM е с PG рейтинг. Там, където много игрални акаунти могат да включват насилие, DanTDM избягва това. Той излъчва позитивност, която изглежда напълно незабелязана от всеки цинизъм на пълнолетие. В резултат на това феновете и зрителите му се отклоняват от по-младата страна, те обикновено са деца и юноши. За да видим какво гледа вашето дете - и да научим каква е цялата ярост - събрахме най-популярните видеоклипове на DanTDM тук. И за повече информация за невероятни видео игри, научете за 8 видеоигри, които ще ви направят по-умен мислител .



1. Най-доброто от TheDiamondMinecart

Преглеждания: 41 милиона

Най-популярното видео в акаунта е кръг от най-големите хитове: 'Enderman' предполагаемата смърт на Gizmo, любимото пикселизирано прасе и, разбира се, купища д-р Траяурус. Ако искате бавно да влезете, започнете от тук.

2. Как се запознах с д-р Траярус

Преглеждания: 40 милиона

Вижте историята на произхода на д-р Траяуър, влязъл в DanTDM. (Да, видеото включва изобилие от подписа на добрия лекар, смесица от забрава и отвращение)

3. Траяурус отива в затвора

Преглеждания: 37 милиона

В това зашеметяващо приключение д-р Траяурус получава шамар за известно време в затвора за изработване на опасния „Химикал X“ DanTDM трябва да го свали.

4. 5 тайни за DanTDM

Преглеждания: 37 милиона

Използвайки д-р Траярус като мундщук, Мидълтън става мета и се подиграва с лекота. Знаете ли, че Мидълтън харесва например розови балончета?

5. Приказката за Херобрин

Преглеждания: 36 милиона

Мидълтън превежда зрителя през историята на призрака около лагерния огън в това еднократно видео ... Докато историята на Herobrine не стане твърде реална (благодарение на д-р Траярус)

6. Моят брат играе Minecraft

Преглеждания: 33 милиона

Мидълтън извежда своя брат от реалния живот на канала. Резултатът? Този тип подпис на закачки, който срещате само в отношенията между братя и сестри.

7. Ваканционно бедствие

Преглеждания: 33 милиона

DanTDM влачи д-р Траярус в така необходимата ваканция. Нещата бързо излизат от релсите - преди дуетът дори да напусне летището.

8. Trayaurus превзема света

Преглеждания: 31 милиона

Д-р Траяурус става измамник. (Costarring: Кавалкада от съзнателни герои, които не са играчи.)

9. Как срещнах мрачното куче скелет

Преглеждания: 30 милиона

Почти във всеки Minecraft -тематично видео, заедно с DanTDM тръси Grim the Skeleton Dog. Ето как се срещна неразделното дуо (и как Грим се превърна в скелет).

10. Trayaurus прекъсва Minecraft!

Преглеждания: 28 милиона

В силно мета видео, д-р Траяурус коренно променя кода на играта, превръщайки буквално всичко в блокове. (За тези, които не са наясно с Minecraft терминология, това е много, много лошо.)

11. Мисия на полицейското управление

Преглеждания: 28 милиона

Крадците крадат реликва от Великия музей, така че полицията (бележка: Не IRL) вербуват DanTDM и д-р Trayaurus, за да помогнат за разкриването на престъплението.

12. „Запазване на шоуто“ DanTDM създава голяма сцена пилот

Преглеждания: 27 милиона

Мидълтън вкара шоу в YouTube Red. Пилотният епизод - който съчетава истинските хиджънки на Мидълтън с неговите Minecraft герои в опит да излъчат „шоу на живо“ - се предлага безплатно.

сладки кадри за вашата приятелка

13. Нарисувай живота ми - TheDiamondMinecart

Преглеждания: 27 милиона

Епизодът на Мидълтън от популярната тенденция в YouTube „Нарисувай живота ми“, в който създателите на видео създават видеоклипове биография по рисуване. В клипа Мидълтън превежда зрителя през всички парченца сок, започвайки с раждането му на 8 ноември 1991 г.

14. Върнах се в затвора

Преглеждания: 26 милиона

DanTDM отива в затвора (бележка: Отново, n ot IRL) за кражба на „цял куп сладкиши“. По време на снимките на този епизод, в реалния свят, Мидълтън има счупена ръка - която за вас, които не играете, прави правят играта много по-трудна.

15. Академия Нинджа

Преглеждания: 25 милиона

Д-р Траярус и DanTDM посещават етажа на Академията нинджа, за да научат тайните изкуства на нинджите. И Крейг Пощальонът - друг повтарящ се герой от репертоара на Мидълтън - прави своя дебют в банджо.

16. Кафене на д-р Траяурус

Преглеждания: 23 милиона

Д-р Траярус отваря кафене - и незабавно не може да се справи с натоварването на клиентите. За щастие, DanTDM нахлува, за да спаси деня.

17. Болничната мисия

Преглеждания: 23 милиона

„Казваш ми, че ако дръпна този лост точно тук, Нищо ще избухне? ' пита DanTDM, застанал до купчина нещо, което изглежда динамит ...

18. Secret Rooms Mod!

Преглеждания: 23 милиона

Мидълтън преглежда новата добавка за „Тайните стаи“ Minecraft —И в процеса ни разкрива няколко мъчителни тайни за д-р Траяурус.

19. Превръщането във вампир

Преглеждания: 23 милиона

духовно значение цвете маргаритка

DanTDM е ухапан от вампир, докато галантира във вампирския биом - в полунощ - и се обръща за помощ към своя приятел лекар.

двайсет. DanTDM създава голяма сцена официален трейлър

Преглеждания: 23 милиона

Трейлърът на оригиналното шоу на Мидълтън събра почти толкова зрители, колкото пилотът. (Някаква перспектива: Трейлърът за Westworld Първият сезон беше разгледан 10 милиона пъти, докато самият пилот имаше около една пета от това.)

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации