20-те най-добри романтични филми за тийнейджъри, които да ви накарат да носталгирате по младата любов

Независимо дали са минали само няколко години, откакто за първи път сте погледнали смачкана гимназия или няколко десетилетия, откакто за последно сте усетили угризения на кученце любов , всички можем да се насладим на преживяването на нашите романтични събуждания чрез сладки холивудски истории. И благодарение на класическите филми и съвременните филми, които обхващат гамата от любовни преживявания, има перфектният тип история за всеки, независимо дали искате да се насладите на забавен измислен флирт или сърцераздирателно щастливо завинаги. Ако сте в настроение да се отдадете на сантименталната си страна, тогава не забравяйте да разгледате тези най-добри романтични филми за тийнейджъри, които ще ви накарат да носталгирате по младата любов.кабинката за целувки все още, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Netflix

Кабинката за целувки (2018)

Както се казва, всичко е справедливо в любовта и войната. Но това не е точно вярно, особено през 2018 г. Кабинката за целувки . Във филма на Netflix има само едно романтично правило, според което тийнейджърката Ел Евънс ( Меган дю Плеси ) трябва да последва - и това е да държи ръцете си далеч от красивия по-голям брат на най-добрата си приятелка ( Майкъл Миколи ). Но това може да е правило, което тя в крайна сметка нарушава, особено когато й е възложена задачата да създаде кабинка за целувки за училищен карнавал, който предлага кълване от определен пищящ някой.10 неща, които мразя за теб, филм все още, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Сензорни снимки10 неща, които мразя в теб (1999)

Модерен обрат ШекспирУкротяване на Рока , Джулия Стайлс влезе в ролята на огнената Катарина Стратфорд срещу късната Хийт Леджър , който играеше очарователното лошо момче, Патрик Верона. Докато филмът предлага и забавни изпълнения от Джоузеф Гордън-Левит , Лариса Олейник , Дейвид Крумхолц , Андрю Кийгън , Габриел Юнион , и Алисън Джани , това е голямото предаване на футболния стадион на Ledger на „You’re Just Too Good to Be True“, което ще ви остави да припаднете.какво означава, когато сънуваш Бог
на всички момчета, които съм обичал преди, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Netflix

На всички момчета, които съм обичал преди (2018)

Netflix пусна неофициалния тийнейджърски филм на годината през 2018 г. с На всички момчета, които съм обичал преди . Базиран на Джени Хан Роман от 2014 г. със същото име, филмовите звезди Лана Кондор като Лара Джийн, тийнейджърка, чийто живот се преобръща с главата надолу, когато нейните лични любовни писма си проправят път към света. Въпреки че явно е омърсена от ситуацията, която очевидно би била кошмар за повечето от нас, едно от момчетата, на което е влюбена, има неочаквана реакция на писмото й - и неустоима оферта - което създава неочакван (и очарователен) резултат за двамата.

Ник Робинсън в любовта на Саймън филм все още, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Fox 2000 PicturesЛюбов, Саймън (2018)

Още едно движение базиран на популярен роман , Любов, Саймън е вдъхновена от 2015-та Саймън срещу Програмата Homo Sapiens от Беки Албертали . С участието Ник Робинсън като заглавен герой, Саймън е тийнейджър, който се е влюбил в някого, когото е срещнал онлайн. Щастието му обаче е застрашено, когато неизвестен човек се опитва да го изнудва заради тайната, която пази от семейството и съучениците си: Той е гей.

Ванеса Хъджънс и Зак Ефрон в Мюзикъл за гимназия (2006), най-добри тийнейджърски романтични филми

Първи улични филми

Гимназиален мюзикъл (2006)

Ако харесвате романсите си с музикална страна, тогава ще обожавате Гимназиален мюзикъл , който вижда млад Зак Ефрон като Троя, популярен спортист, и Ванеса Хъджънс като Габриела, старателна ученичка. Когато и двамата тийнейджъри взимат роли в мюзикъла на училището си, те се оказват напълно в мелодия по повече от един начин. И ако се наслаждавате на всеки достоен за караоке момент от този оптимистичен филм, тогава не забравяйте да разгледате 2007-те Музикална гимназия 2 и 2008 г. Музикална гимназия 3: Година за възрастни . Супер сладък факт: Зак Ефрон и Ванеса Хъджънс не само се влюбиха на екрана, но и откриха романтика от реалния живот по време на снимките HSM и датира от около четири години.

невежествени, най-добри тийнейджърски романтични филми

Безсмислено (деветнадесет и деветдесет и пет)

Във филма, който я направи звезда, Алисия сребърен камък играе Шер Хоровиц, богата ученичка от гимназията на Бевърли Хилс, която намира романтика, след като осъзнава, че е била плитка, егоистична и като цяло безразсъдна. Гледайте този любим филм за странната любовна история, емблематични линии, приказна мода от 90-те , и доказателство, че Пол Ръд наистина никога не остарява.

американска баница, най-добрите романтични филми за тийнейджъри

американски пай (1999)

Можем първо и преди всичко да мислим американски пай като филма, който включва че скандална сцена, свързана с десерта, но под всички моменти, достойни за преглъщане, има множество истории за романтика. Има Джим ( Джейсън Бигс ) и неговата смачка Надя ( Шанън Елизабет ), както и група-лагер Мишел ( Алисън Ханиган ) има играч на лакрос Оз ( Крис Клайн ) и новата му любов с хорката Хедър ( Мена сувари ) и ето развиващата се дългосрочна връзка между Кевин ( Томас Ян Никълъс ) и Вики ( Тара Рийд ). И въпреки че има и това нещо с Финч ( Еди Кей Томас ) и майката на Stifler ( Дженифър Кулидж ), просто няма да влезем в това.

целуване на филмови клишета, най-добрите тийнейджърски романтични филми

Жестоки намерения (1999)

Сара Мишел Гелар , Райън Филип , и Рийз Уидърспун звезда в съвременната тийнейджърска версия на 1988-а от 1999 г. опасни връзки . Двойка богати доведени братя и сестри (Гелар и Филип) използват силата и влиянието си, за да манипулират околните, но се оказват в ситуация, която може да не успеят да контролират, когато някой от тях се влюби в невинен играч в игрите си (Уидърспуун).

последната песен Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Сензорни снимки

Последната песен (2010)

Позволете си да бъдете пометени Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт Истинският романс, гледайки филма, който за първи път ги събра. Двамата наистина се влюбиха по време на снимките на 2010-те Последната песен докато играят тийнейджъри, които си падат през лятото в слънчев южен плажен град. Характерът на Сайръс се бори с обтегнатите отношения, които има с баща си ( Грег Киниър ), мъжът, който споделя нейните музикални таланти. Почти десетилетие по-късно Сайръс и Хемсуърт бяха женен и продължават своя собствен щастлив край. Това е един от най-добрите романтични филми за тийнейджъри, довели до трайна любов.

Филмова сцена на Клуб за закуска, най-добрите романтични филми за тийнейджъри

Universal Pictures

Клубът за закуска (1985)

Може да не очаквате да намерите романтика, докато прекарвате събота в училище за задържане, но това се случва през 1985 година Клубът за закуска . Пет тийнейджърки, които обхващат социалния спектър - популярната „принцеса“ Клер ( Моли Рингвалд ), звезден спортист Андрю ( Емилио Естевес ), престъпник Джон ( Джъд Нелсън ), мозъчен Брайън ( Антъни Майкъл Хол ) и изгонен Алисън ( Али Шийди) —Свържете се с техните различия и прилики, виждайки се в съвсем нова светлина, включително две двойки, които в крайна сметка виждат нещо дори повече, като възможна романтика.

Майкъл Цера и Кат Денингс Ник и Норас безкраен плейлист, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Columbia Pictures

Безкрайният плейлист на Ник и Нора (2008)

Ако някога сте се свързвали с някого по музика или си спомняте момент, в който сте си направили микс, за да му съобщите какво чувствате към него, тогава определено ще оцените Безкраен плейлист на Ник и Нора . Ник ( Майкъл Сера ) все още е затворен на бившата си приятелка, когато се окаже застигнат в нощта, която включва спасяването на пиян приятел, който е изчезнал M.I.A., преструвайки се, че излиза с приятелката на бившата си Нора ( Кат Денингс ), и се опитва да разбере какво (и кой) ще го направи истински щастлив - всичко е настроено на звезден саундтрак, който включва групи като Вампирски уикенд , Подводниците , и Ние сме учени .

вината в нашите звезди, най-добрите тийнейджърски романтични филми

Вината в нашите звезди (2014)

Подгответе тъканите си и се подгответе за плач, докато гледате 2014-та Вината в нашите звезди . В сърцето, но сърцераздирателен филм, Шайлин Удли играе Хейзъл, 16-годишна болна от рак, която се влюбва в Гас ( Ансел Елгорт ), друга тийнейджърка със заболяването от нейната група за подкрепа. Въпреки че двамата се радват на вдъхновяваща романтика, те също откриват това не всички щастливи завинаги включва завършек на приказка.

засилете филма чанинг татум и Джена Деван, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Buena Vista Снимки

Засилете (2006)

Засилете е друг филм, който доведе до истински романс. В историята от 2006 г., която ще ви накара да искате да вземете няколко хип-хопа танцови класове с вашия партньор , Jenna Board играе талантлив балетен студент, който се сблъсква с размирника Тайлър Гейдж ( Чанинг Тейтъм ), който има няколко собствени сладки хода. И докато Деван и Тейтъм вече не са заедно в реалния живот, пак можете да преживеете началото на любовната им история отново и отново, благодарение на Засилете .

какво означава съкращението smh?
Дженифър Лав Хюит в не мога да чакам, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Columbia Pictures

Не мога да чакам (1998)

Престън ( Итън Ембри ) е влюбен в Аманда ( Дженифър Лав Хюит ) откакто тя се прехвърли в неговата гимназия. И сега, когато е последният учебен ден и тя е наскоро сингъл, той смята, че голямото дипломиране е идеалното време да изповяда любовта си. Въпреки това, благодарение на съученици, които са готови да направят една нощ за запомняне - включително пиян маниак, обсебен от годишници възпитаник и развълнувания бивш Аманда - нещата не вървят точно както е планирано.
, разходка за запомняне, най-добрите тийнейджърски романтични филми

, разходка за запомняне, най-добрите тийнейджърски романтични филми

Запомняща се разходка (2002)

Вижте Манди Мур години преди тя да ни разплаче в нейния сериал по NBC Това сме ние в Запомняща се разходка като резервирана тийнейджърка, която очарова популярна, но обезпокоена ученичка в нейното училище ( Шейн Уест ). Когато техните светове се срещнат и те се влюбят, и двамата трябва да поемат риск, за да бъдат заедно.

къде да изведа момиче на среща
спаси последния танц, Джулия Робъртс, най-добрите тийнейджърски романтични филми

Запази последния танц (2001)

Джулия Стайлс участва в друг от най-добрите тийнейджърски романтични филми две години след това 10 неща, които мразя в теб когато тя излезе на екрана за 2001-та Запази последния танц . Стайлс играе тийнейджър от Средния Запад, който се премества в южната част на Чикаго след смъртта на майка си. Скоро тя среща човек в новата си гимназия ( Шон Патрик Томас ), която споделя любовта й към танца, но фактът, че те идват от много различни светове, застрашава новооткритата им романтика.

история за пепеляшка, най-добрите тийнейджърски романтични филми

Братя Уорнър

История за Пепеляшка (2004)

Млада Хилари Дъф влезе в ролята на класическия приказен герой за 2004-та История за Пепеляшка , модерен преразказ, в който звездата играе Сам, тийнейджърка, която е принудена да работи като мияч на чинии в вечерята на мащехата си. Нещата обаче започват да се търсят, когато тя започне да изпраща съобщения на човек ( Чад Майкъл Мъри ), който се оказва доста мечтателен. За да намери истинска любов с очарователния си принц, Сам първо трябва да се изправи пред страховитата дилема да се срещне с него на голямото училищно хоро.

Кристен Стюарт, Тейлър Лотнър и Робърт Патинсън в The Twilight Saga: Eclipse, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Summit Entertainment.

Здрач (2008)

Докато може да се сетите Здрач като филм за вампири, всъщност е един от най-добрите романтични филми за тийнейджъри и вампирски филм. Гледайте като Бела ( Кристен Стюарт ), тийнейджър, се влюбва в Едуард ( Робърт Патинсън ), наистина стар искрящ вампир, който за щастие все още изглежда като красив (макар и блед) тийнейджър. И ако тяхната романтика ви дърпа в сърцето, тогава можете да видите останалата част от любовната им история през 2009 година Сагата на здрача: Новолуние , 2010 г. Сагата на здрача: Затъмнение , 2011 г. Сагата на здрача: Зазоряване - Част 1 , и Здрач Сага: Зазоряване - Част 2 което приключи франчайза през 2012г.

50-те години на миналия век, най-добрите тийнейджърски романтични филми

Paramount Pictures

Грес (1978)

Наблюдавайте какво се случва, когато противоположностите се привличат Грес , който може да е направен през 1978 г., но ни връща към 50-те и следва тийнейджърски романс между „доброто момиче“ на име Санди ( Оливия Нютон-Джон ) и „смазчик“ на име Дани ( Джон Траволта ). Просто се опитайте да не се влюбвате в двойката - и филма - тъй като звездите пеят „Летни нощи“, „Безнадеждно отдаден на вас“ и, разбира се, „Ти си този, който искам“, който придружаваше един на най-добрите нахални сцени на филмови танци за всички времена. Това е един от най-добрите романтични филми за тийнейджъри, издържал теста на времето.

romeo и juliet филм, най-добрите тийнейджърски романтични филми

IMDB / Bazmark Films

Ромео + Жулиета (деветнадесет и деветдесет и шест)

Ромео и Жулиета може да не е най-щастливата тийнейджърска романтична история, която някога е била разказвана, но е класическа и Баз Лурман Стилизираната версия от 1996 г. е задължителен филм за всеки, който иска да се отдаде на крайната трагична история за младата любов. Но не забравяйте, докато гледате как юношеското дуо се наслаждава на плячката от невинната си романтика, подгответе се за скандалния край, който несъмнено ще ви разтърси, защото както казва самата история, „Никога не е имало история на по-горко от тази на Жулиета и нейния Ромео . '

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации