USPS спира услугите на тези места, в сила незабавно

В един или друг момент повечето от нас са се сблъсквали с чувството на неудовлетвореност, че имат нашите пощата е доставена ден по-късно от очакваното или пристигане в пощата само за да открие, че вече е затворено за деня. Но колкото и да очакваме определени услуги от Пощенската служба на Съединените щати (USPS), това никога не е наистина гарантирано. Както се оказва, USPS може временно да коригира операциите си във всяка област поради редица различни причини и някои американци сега изпитват точно това. Прочетете, за да разберете къде агенцията спира услугите сега.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: USPS казва, че не можете да правите това с пощата си след 5 ноември .

USPS предупреждава клиентите, когато операциите му са нарушени.

  Пластмасов разделител, разделящ служители и клиенти в местна поща по време на пандемията от коронавирус
iStock

Като независима федерална агенция, USPS отговаря за предоставянето на редовни пощенски услуги на всички американци. Но понякога ситуацията просто е извън неговите ръце. Според уебсайта на пощенската служба операциите в пощенските съоръжения може да бъде нарушено по различни причини, включително природни бедствия като наводнения или пожари и карантина. Агенцията се стреми да информира всички американци за всякакви корекции чрез актуални сервизни сигнали.„Частните клиенти трябва да проверят това Уебсайт за прекъсвания на пощенските услуги първо за актуална, често актуализирана информация за това дали пощата се доставя до вашия квартал или дали вашата местна пощенска служба е отворена', съветва USPS. Всъщност уебсайтът току-що беше актуализиран с предупреждения, информиращи клиентите за няколко нови прекъсвания.Сега агенцията спира услугите в два различни щата.

  Местоположение на пощенската служба на USPS. USPS отговаря за доставката на поща VI
Shutterstock

Само през изминалата седмица нови прекъсвания на услугите на USPS засегнаха клиенти в два различни щата. The най-новото предупреждение е за определени жители на Айова. Според актуализацията от 11 октомври Пощенската служба временно е затворила пощенската си служба в Грандвю, Айова. Агенцията каза, че редовните клиенти на това съоръжение могат да изтеглят пощата си или да имат достъп до услугите за търговия на дребно в пощенската служба в Wapello. Транзакции на дребно могат да се извършват и в съседните съоръжения на Letts и Fruitland.Няколко дни преди затварянето на Grandview беше публикувано съобщение за пресата издадени за държавата от Уисконсин. Според този сигнал от 7 октомври USPS е спряла операциите на дребно в своята пощенска служба в Мосини, Уисконсин. За разлика от прекъсването в Айова, „клиентите на пощенска кутия [тук] все още имат достъп до пощата си, която могат да извлекат от задния вход“, отбелязва агенцията. За транзакции на дребно Пощенската служба съветва клиентите да използват съседни пощенски станции в Ротшилд, Шофийлд, Маратон или Уосау.

СВЪРЗАНИ: За повече актуална информация, запишете се за нашия ежедневен бюлетин .

Една от пощите е разрушена.

  Местоположение на пощата на Съединените щати (USPS); USPS е независима агенция на изпълнителната власт на федералното правителство на САЩ
iStock

Пожар в сграда доведе до спиране на пощенските услуги в Грандвю, според USPS. Пощенското съоръжение беше едно от четири разрушени сгради от пожар в близката барака, който се разпространи бързо вечерта на 7 октомври, The Muscatine Journal докладвани. Шейн Уайт , началник на пощенската служба на Wapello, каза пред вестника, че вече има план за инсталиране на временни пощенски кутии, така че клиентите в района да могат да вземат пощата си, без да се налага да пътуват до Wapello. Но все още няма информация дали сградата на Grandview Post Office ще бъде възстановена или не. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb'Никога не съм се сблъсквал с подобна ситуация. Не знам за времевата рамка за установяване на постоянно решение', каза Уайт. „Надявам се, че хората ще бъдат търпеливи с нас. Не мога да вземам някои решения. Трябва да чакам властта да ми каже какво да правя, но ние работим за решение възможно най-бързо.“

Пострадало е и съоръжението в Уисконсин.

  Местоположение на пощенската служба на USPS. USPS е отговорен за предоставянето на доставка по пощата II
Shutterstock

В пощенската служба на Mosinee операциите по търговията на дребно също бяха преустановени поради повреда на сградата. Но в този случай не беше така. Вместо това пощенската служба се занимава със „структурни щети на лобито, причинени от удар на превозно средство“, според USPS.

На 7 октомври местната радиостанция WSAU съобщи, че има натрошено дърво и натрошено стъкло вижда се на предния вход на сградата. Очаква се пощенската служба на Mosinee да отвори отново за операции на дребно, но не и докато повредата не бъде поправена, според табела на сградата. „Извиняваме се за неудобството на нашите клиенти“, каза USPS.

Популярни Публикации