USPS е под обстрел, че прави това с пакети: „Неприемливо поведение“

Милиони от нас разчитат на пощенската служба на САЩ (USPS) за навременни и сигурни доставки целогодишно. Но от тази седмица агенцията ще се изправи пред най-натовареното време за доставка в годината: празничния сезон. Независимо дали печелите от оферти за Черен петък или изпращате коледни подаръци в цялата страна, USPS е готова да достави милиарди пакети само през следващите няколко седмици. Може обаче да сте внимателни относно това, което изпращате, тъй като пощенската служба сега е засегната от негативна реакция заради това, което някои наричат ​​„неприемливо поведение“. Прочетете, за да разберете защо USPS е под обстрел.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: USPS прави тези големи промени във вашите доставки от 22 януари .

Пощенските служби вече бяха критикувани няколко пъти тази година.

  Трик на USPS поща
Shutterstock

Няма съмнение, че проблемите с пощата се увеличават през последната година.В началото на 2022 г. USPS се сблъска със значителна обратна реакция поради проблеми с пускането на безплатни тестове за COVID у дома, като служители критикуваха агенцията за проблеми в уебсайта за поръчки и закъснения с доставяне на тестовете . ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcbСлед това през май четирима американски сенатори изпрати писмо до главния началник на пощите Луис Деджой , критикувайки Пощенската служба за „дълбоко обезпокоително“ нарастване на кражбите на поща. Тези проблеми само нараснаха, за което предупреждават полицията и политиците измами с пране на чекове , и изискване на отговор от USPS.През август работниците на USPS се обяви против тяхната агенция, обяснявайки как нов план за консолидация кара мнозина да бъдат „много загрижени“ за освобождаване от работа на фона на вече съществуващите борби за персонала. Същият план може също забавят доставките дори повече, казаха експерти.

Сега пощенската служба и нейните служители са извиквани от клиенти за друг проблем с пакета.

Агенцията е изправена пред нова реакция по отношение на пратките.

  USPS камион, доставящ пакети
Shutterstock

Служител на USPS наскоро беше уловен от камера във Финикс, Аризона, да хвърля кутии за доставка в задната част на автомобила му , съобщи Fox 10 Phoenix на 21 ноември. Според новинарското издание кутиите съдържат винилови плочи от The 'In' Groove, музикален магазин в града, който изпраща до 300 пакета всеки ден.„Общо три колички и той просто ги хвърляше вътре, докато не остана абсолютно място“, Майкъл Еспозито , каза собственикът на The 'In' Groove, обяснявайки, че е гледал превозвача на USPS да прави това на живо на видео за наблюдение. „Имам предвид, че яростно ги хвърляше в камиона от около 10 до 12 фута разстояние и след това, след като камионът се напълни, докато те падаха обратно на земята, той ги хвърляше обратно върху купчината.“

СВЪРЗАНИ: За повече актуална информация, запишете се за нашия ежедневен бюлетин .

Пощенската служба нарече това „неприемливо поведение“.

  НЮ ЙОРК, САЩ - 14 ДЕКЕМВРИ 2018 г.: USPS пощальон в камион за доставка на поща в Ню Йорк. USPS е независима агенция на федералното правителство на САЩ, отговорна за предоставянето на пощенски услуги в САЩ.
Shutterstock

Не е известно дали пощенският превозвач е уволнен или порицан за хвърлянето на пакетите на Еспозито. Говорител на USPS каза на Fox 10 Phoenix, че съгласно федералния закон за поверителност агенцията не може да разкрива тази информация.

Но пощенските служители се извиниха на собственика на „In“ Grove за този проблем. „Ситуацията беше разгледана със служителя. Това е очевидно неприемливо поведение, което не отразява усилията на хилядите професионални, отдадени превозвачи в нашата работна сила“, каза говорителят на USPS в изявление.

Според Еспозито в хвърлените пакети е имало записи на стойност около 40 000 долара. „Това е много трудна работа и аз аплодирам пощенската служба за това и според моя опит всички в пощата са били фантастични, но в същото време се чувствам зле за моите клиенти“, каза собственикът на магазина пред Fox 10. „Ако харчите $200 до $300 долара за запис, вълнувате се от него. Това е издание, което може би сте чакали месеци, най-накрая идва по пощата, получавате го и е унищожено.'

Това не е първият път, когато служител на USPS е хванат да хвърля пакети.

  Ню Йорк, САЩ - 4 февруари 2019 г.: Товарен камион на USPS пощенски служител, паркиран на улица в центъра на Ню Йорк
iStock

Въпреки извинението на агенцията, това е само един пример за по-голям проблем. Жена в Хюстън, Тексас, хвана пощенски превозвач на USPS на охранително видео хвърляйки пакет по кучето си през януари тази година, съобщи Fox 26 Houston.

След това през май, клиент Дана Томас споделено видеозаписи за наблюдение на служител на пощенската служба в Мемфис, Тенеси, хвърлящ пакет през предната му морава, според Fox 13 Memphis.

„Няколко съседи коментираха, че разпознават точния превозвач и са имали подобни преживявания, що се отнася до доставката на пакети до дома им“, каза Томас. „Искаме артикулите, за които плащаме, да бъдат доставени безопасно... Вие сте лицето на пощенската служба. Вие сте основният човек, който виждаме, така че ако не друго, вие трябва да сте този, който трябва да представлява пощата Обслужване до максимум.'

USPS увери, че не одобрява превозвачите да хвърлят доставки в отговор на тези предишни инциденти. „Пощенската служба винаги се стреми да предостави възможно най-висококачествена услуга, която нашите клиенти очакват и заслужават“, казаха от агенцията пред Fox 13. „Неправилно обработен пакет е неприемлив и не отразява внимателните усилия на хилядите професионални, отдадени превозвачи в нашата работна сила.'

Популярни Публикации