Най-лековерната зодия според астролозите

Да си доверчив не е лошо нещо - освен ако не вярваш сляпо на всичко, което някой ти казва. Въпреки че е положително качество да можеш вижте най-доброто в другите , някои хора не са в състояние да дешифрират кога някой лъже и са твърде бързи, за да бъдат убедени. Може да изглежда странно, че в ерата на информацията хората все още могат да бъдат толкова лековерни, но това може да е предопределено поради хороскопа им. Прочетете, за да чуете от астролозите за шестте най-лековерни зодиакални знака, от донякъде наивни до глупаво неподозиращи.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-надеждният зодиакален знак според астролозите .

6 Лео

  четири жени се смеят и ядат на вечеря
iStock

Може да се изненадате да видите това очарователен и екстровертен знак тук, но точно тази самоуверена природа ги вкарва в проблеми. Лъвовете са толкова сигурни в себе си, „че наистина не вярват, че някой би се осмелил да се възползва от тях“, обяснява Шарлот Кирстен , основател на астрологичния блог Обикновено актуално . „Няколко пресметнати комплимента и един Лъв е продаден, в резултат на което те случайно приемат някои от най-фалшивите хора в своя кръг.“5 Паунд

  млад мъж с очила, пазаруващ с кредитна карта на телефона си
Shutterstock

Знакът на везните е „обсебен от хармонията, баланса и реда [и] ще направи почти всичко, за да поддържа мира, включително жертвайки собствените си логически инстинкти“, обяснява Кирстен. Като най-пасивно-агресивната зодия , те не могат да помогнат да се почувстват неудобно при какъвто и да е стрес. Добавете към това търсенето им на справедливост и Кирстен казва, че Везните е много вероятно да бъдат измамени да дарят за кауза за измама.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-фалшивият зодиакален знак според астролозите .да имаш сбъднати мечти

4 Рак

  две черни жени, седнали на диван и спорещи помежду си
iStock

The чувствителен хранител на зодията просто не мога да не прощавам на другите. „Ракът притежава едно детско качество на откритост и откровеност, което те очакват да видят лесно отражение в хората около тях“, казва Кирстен. „Не че раците лесно се заблуждават; по-скоро те са склонни да виждат най-доброто в хората и вярват, че всеки има добри намерения.“ Това ще ги накара да подадат ръка за помощ на съмнителен познат, само за да бъдат пренебрегнати от тях в замяна.

3 Стрелец

  бяла тийнейджърка скучаеща на задната седалка със слушалки по време на пътуване
iStock

Стрелецът е друг знак, който може да не се свързва с лековерност. В крайна сметка те са световни пътешественици на зодиака , така че трябва да са свръхвъзприемчиви, нали? Както се оказва, 'те са склонни да бъдат малко наивни, когато става дума за гостоприемство на непознати', споделя Кирстен. „Управляван от Юпитер, планетата на изобилието и възможностите, Сагс не може да не види потенциал във всеки човек, когото срещне.“ Например, ако екскурзоводът им каже, че срещу допълнителна такса ще могат да видят специални зони, те ще изтеглят парите си за нула време. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb

Според автор и астролог Лиза Барета , силните вярвания на Стрелците са в основата на тяхната прекалено доверчива природа. „Те трябва да бъдат много проницателни и да отделят фактите от измислицата“, предупреждава тя. Само защото ръководството казва, че таксата отива за благотворителност, не означава, че е вярно.За повече астрология, доставена направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

шест чаши като чувства

2 Овен

  Млад мъж, гледащ тъжно как приятелката му излиза през вратата.
Алена Дармел / Pexels

Никой не е по-импулсивен от Овен , а това означава, че те често ще се потопят в нещата, преди да проучат или да получат цялата информация. „Ако някой им каже, че могат да направят големи пари, правейки нещо, Овенът ще се втурне въз основа на нечия преувеличена история за успех“, обяснява Барета.

Не само в бизнеса Овенът е лековерен. „Овенът е невероятно прекалено доверчив, когато става дума за любов“, казва Кирстен. „Управляван от огнения Марс, този директен знак не се страхува да преследва това, което сърцето му желае, и това включва любов, надупчена с червени знамена.“ Вместо да се вслушат в тези предупреждения, те ще се преструват, че не съществуват и ще чуват само това, което искат да чуят. Кирстен добавя, че това „може да ги направи уязвими да се възползват от тях“.

1 Риби

  жена, гледаща разстроена пред компютъра в модерен дом
Shutterstock/Олена Якобчук

Риби се смята за най-спокойната зодия . Тази безгрижна природа също означава, че те са големи мечтатели, силно креативни и много интуитивни. „Човек би си помислил, че ултравизионната риба ще може да открие ранни признаци на измама, но това не винаги е така“, казва Кирстен. „Управлявани от мечтателния Нептун, те са идеалисти по природа и предпочитат да виждат най-доброто в хората, дори когато има предупредителни признаци, че нещо не е наред.“

Барета се съгласява и нарича това „нептунова мъгла“. Тя казва, че мотото на Рибите е „Аз вярвам“, което може да бъде в техен ущърб. Когато получат (странен) имейл от някой, предлагащ да покажат своето произведение на изкуството, те веднага ще започнат да си представят себе си като следващия Пикасо — само за да разбера, че художествената галерия не съществува.

Популярни Публикации