10-те най-секси неща, които да й кажа на първа среща

Да разбереш точно какво трябва да кажеш на момиче на първа среща е трудно. След всичко, първите дати са винаги деликатен балансиращ акт. От една страна, искате да изглеждате заинтересовани, ангажирани и просто достатъчно флиртуващ че тя знае, че това е дата, а не еднопосочен билет до „приятелската зона“. От друга страна, не искате да дойдете толкова силни, че тя да мисли, че се интересувате само от това секс . Ето защо е по-важно от всякога да знаете точно какво да кажете на тази първа среща.Не винаги е лесно, разбира се - особено когато нервите влязат в игра и вие двамата амбициозни влюбени птици се мъчите да намерите вашата разговорна основа. Но за да ви помогнем да кажете всички правилни неща, които попадат точно в това сладко място, се свързахме с няколко водещи експерти по връзки и срещи, за да съберем всички страхотни еднопластови лайнери, които можете да имате в джоба си, за да поддържате разговора точно там, където трябва да бъде: на правилния път.

И, без значение какво казвате, ето един съвет, преди да започнете: колкото по-дълго говорите, толкова по-добре. A 20 Комплименти, които жените не могат да устоят .Най-добрите неща, които трябва да кажете на първа среща

двойка на среща с пица - какво да кажем на първа среща

Shutterstock1. 'Тази рокля ви изглежда невероятно.'

Ако усещате химията, важно е веднага да уведомите срещата си, че сте привлечени от нея. „Жените не само искат да се чувстват сексуално привлечени от срещата си, но и искат да чувстват, че срещата им е сексуално привлечена от тях“, обяснява Ронда Милрад , LCSW, Основател и главен съветник по връзките на приложението RelationUp. „Всъщност, усещайки последното, жените са по-склонни да се чувстват привлечени в замяна. Толкова й направете комплимент.Но как? Е, този конкретен ред е ефективен, защото е любезен, но не и зловещ, а добавената фраза „на теб“ го прави по-специфичен от общ ред като „ти си толкова хубава“, казва Милрад. Запомнете: родовите комплименти излизат като неискрени. И ако се опитвате да излизате с колега, трябва да знаете друг набор от правила.

мечта да бъде преследван от мечка

2. „Не се притеснявайте. Ще им се обадя по-късно.

Използването на мобилни телефони е основна пречка за много от хората, според годишното издание на Match.com Учени в Америка . Изследователите установиха, че 75 процента от сингъла се отлагат, ако отговорите на телефона си на среща. Нещо повече, 66 процента не обичат да бъдат прекъсвани за датата им, за да отговорят на текст, а 41 процента смятат, че просто да имате телефона си на масата с лице нагоре е просто грубо.

Добре е да сложите телефона си в якето си и да се преструвате, че го няма за цялата дата - добре, докато не проверите календара си, за да планирате следващия си, т.е. О, и между другото, може да е умно да надстроите телефона си. Проучването на Match.com също установи, че жените са с 92 процента по-склонни да ви оценят отрицателно, защото имат остарял или по-стар модел мобилен телефон.3. „Чухте ли какво каза президентът вчера?“

Изследвания проведено от поведенчески икономист и професор по херцог Дан Ариели показа, че задаването на изключително противоречиви въпроси като: „Как се отнасяте към аборта?“ и „Случвало ли ви се е да разбивате сърцето на някого?“ в крайна сметка създадоха по-смислени, интересни и предизвикващи атракция разговори, отколкото обикновените въпроси за хобитата, семейството и работата. Разбира се, тези стандартни теми за дати са важни - но задаването на въпрос, който изисква емоционално обмисляне и откритост относно ценностите, установява ниво на доверие, необходимо за по-дълбоко ниво на привличане.

4. „Знам какво имаш предвид. Това ми напомня за времето, в което ...

мъж и жени на среща с напитки и свещи - какво да кажем на първа среща

Shutterstock

Гореспоменатото проучване в Станфорд установи, че жените особено чувстват връзка с мъже, които са ги прекъсвали - но вероятно не по начина, по който си представяте.

мечтайте за зелена трева

За да бъдем ясни: отрязването на някого, за да доминира в разговора, не е привлекателно. Но според това изследване успешните дати включват обмен, при който мъжът изкусно прекъсва жената, за да каже нещо, което показва, че имат споделен опит.

Например, идеална размяна би била, ако жената каза нещо от рода: „Видях Radiohead миналото лято и бяха невероятни“, а мъжът я спира: „Толкова съм ревнив - Radiohead е една от любимите ми групи, също, 'преди да й позволи да продължи. С други думи, прекъсванията могат да бъдат нещо добро, стига да са направени, за да покажат, че обръщате внимание.

5. 'Определено искам деца.' или „Бракът е важен за мен“.

Да знаеш какво искаш определено е привлекателно качество. Също така е да си в контакт с това кой си и какво търсиш. „Не се колебайте да обясните какво искате“, съветва Милрад.

Ако търсите нещо небрежно, тя може да се занимава с това. Ако се надявате да се успокоите, не се страхувайте да я уведомите. Без значение каква е вашата крайна цел, струва си да споделите, за да създадете по-дълбока връзка и да сте сигурни, че и двамата сте на една и съща страница. Както посочва Милрад, като сте ясни и ясни в началото, спестявате време и енергия в дългосрочен план.

6. „В неделя сутрин обичам да…“

„Колкото повече човек може да изгради картина на живота си, която включва жената, толкова по-вероятно е тя да се заинтересува“, обяснява Gretchen Kubacky, Psy.D ., психолог със седалище в Лос Анджелис.

Например да казваш, че обичаш да бъдеш активен не е интересно. Но ако кажете: „Обичам да се събуждам в неделя сутрин, да взема малко кафе и кроасан на любимото ми място за кафе и след това да се отправя към плажа с дъската ми за сърф и да удрям вълните“, това й дава наистина ясна идея какво имаш предвид.

най -смешните мемове на всички времена

След това последвайте с въпрос като: „Сърфирате ли? Ако не, бих се радвал да ви науча. Толкова е забавно. По този начин срещата ви може да реши дали това, което обичате да правите, й звучи интересно или не.

Kubacky отбелязва, че изявления като тези са покана за по-задълбочени разговори, която „започва да изгражда по-пълна и привлекателна картина на това как може да изглежда съвместният ви живот“. Да можете да си представите как може да изглежда бъдещето ви заедно? Напълно секси.

7. „Семейството ми е наистина важно за мен.“

основни съвети за запознанства за мъже над 40 - какво да кажем на първа среща

Shutterstock

Качествената връзка със семейството ви - или дори с близките ви приятели - определено е нещо, което искате да покажете на първа среща, казва Пол ДеПомпо, PsyD , психолог със седалище в Нюпорт Бийч.

„Ако имате добри отношения със семейството и приятелите си, това дава доказателство, че сте способни на реципрочността, необходима за здравословна връзка“, обяснява той.

По принцип това засилва идеята, че сте грижовен човек, който е способен да има смислени и трайни връзки. За повечето жени това ще бъде огромен плюс. „Освен това изпраща съобщение, че знаете как да балансирате живота си и че сте способни да имате добри граници“, обяснява DePompo.

онлайн съвети за запознанства за мъже над 40 години

Една дума на предпазливост: не прекалявайте да говорите за майка си или някаква травматична семейна драма, която сте преживели. Първият е изключване, а вторият може да бъде запазен за по-късни дати, когато се познавате по-добре.

8. „Благодаря.“

Просто, но вярно.

Kubacky казва, че да покажеш, че си любезен и вежлив, не е само основно включване, но е и изискване за повечето жени, които търсят своята половинка.

Вашата доброта не трябва да се ограничава само до нея. Бъдете сърдечни към сервитьорите, обслужващите служители, барманите и всеки друг, с когото общувате на датата. Показвайки, че вярвате, че всички хора са достойни за уважение, вие установявате, че сте изправен тип, което е - изчакайте - секси.

9. „Аз също обичам туризма. Трябва да направим това заедно някога.

Да, получаването на запитване за дата номер две - когато моментът е подходящ - е секси. „За повечето хора е най-добре да изчакат висока точка вечер и след като откриете подобни интереси или ценности, обяснете как бихте искали да споделите този опит с тях“, казва DePompo. Това показва, че наистина се интересувате от продължаване на връзката, което ще направи по-вероятно тя да се съгласи на бъдещи дати с вас. И накрая: „не чакайте до края на датата от нерви, които са твърде клиширани“, казва DePompo.

значение на съня за косопад

10. „Не съм свободен в петък, но как работи събота за вас?“

Това създава илюзията, че сте заети и че сте гореща стока. „Може би това е търсене и предлагане на работа, но хората се чувстват специални, когато знаят, че времето ви е ценно, но вие ги правите един от вашите приоритети “, казва DePompo.

И докато мистерията е секси, вие не искате да бъдете глупак. „Уведомете я, че разбирате, че добрите отношения са свързани с качественото време и че въпреки че имате много важни и ценени ангажименти, знаете, че за да имате добри отношения, времето заедно трябва да бъде един от тях“, добавя той.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации