Най-добрите филми за цял живот

Не всички филми на стойност гледане дебютират на големия екран. Всъщност, ако предпочитанията ви за гледане се изкривят към превъзходните драми с тонове обрати, тогава не е нужно да напускате къщата си, за да получите кинематографичното си запълване. Всичко, което трябва да направите, е да се настроите за цял живот, когато сте в настроение за сапунено движение. Доживотни филми може да не са печелене на Оскари , но те все още са забавни, трогателни и понякога дори се движат. (Някои дори са номинирани за Еми - и изборът е спечелен от малцина!) Продължавайте да четете, за да откриете най-добрите филми за цял живот, които определено трябва да добавите към списъка си, който трябва да гледате!1 Убиецът от Craigslist (2011)

Филмът за убиеца от Craigslist

Живот

Не много отдавна хората се срещнаха с непознати от интернет, без да казват на никого къде отиват. И резултатите бяха смъртоносни - какъвто беше случаят с истинската история на жител на Бостън Филип Маркоф , който стана фураж за цял живот с 2011-те Убиецът от Craiglist . Зловещо реалистичният и ужасяващ филм се фокусира върху привидно нормален студент от медицинско училище, който ограбва, бие и убива секс работници, с които се е срещал чрез Craigslist. Това, което придава страхотен фактор на този Lifetime филм, е фактът, че убиецът му наистина изглежда нормален тип с годеница, кариера и много приятели. Наистина ви кара да се чудите с кого точно се срещате онлайн.две Почти златен: Историята на Джесика Савич (деветнадесет и деветдесет и пет)

почти златна историята на Джесик Савич

ЖивотДруг увлекателен филм за цял живот, базиран на истинска история, е Почти златен: Историята на Джесика Савич . Той звезди Sela Ward като телевизионна котва Джесика Савич , жадна за пари, наркоманка, която пада от благодат, когато нейните пороци и порочни думи се извадят наяве. През 96 г. този филм, създаден за телевизия, беше номиниран за три Еми , и когато премиерата му, тя изтегли втория по големина аудитория в основната история на кабелите по това време.сънувай мъртъв човек

3 Дъщерята на Пазителя на паметта (2008)

Пазителят на паметта

Живот

Основан на роман със същото име , Дъщерята на Пазителя на паметта разказва историята на мъж (изигран от Dermot Mulroney ), който през 60-те години оставя новородената си дъщеря на грижите на една от нейните медицински сестри, когато разбере, че тя има синдром на Даун. Когато премиерата му беше през 2008 г., зашеметяващо 5,8 милиона зрители настроен да гледа адаптацията.

4 Флинт (2017)

Flint Lifetime филм

ЖивотПрез 2017 г. Lifetime взе Време Алиби за водната криза във Флинт, Мичиган, и я превърна в телевизионен филм. Първоначално певица / актриса Скъпи трябваше да продуцира и да участва във филма, но в крайна сметка тя отпадна и беше заменена от Кралица Латифа и нейната продуцентска компания, Flavor Unit Entertainment.

След пускането му, Флинт беше приет добре както от публиката, така и от критиците и дори беше номиниран за Primetime Emmy, награда за избор на критици и три награди на NAACP Image Awards, една от които спечели.

5 Изборът на Грейси (2004)

Грейси

Живот

Още един филм за цял живот, който черпи вдъхновение от статия , Изборът на Грейси проследява младо тийнейджърко, което се бори да осинови братята и сестрите си и да задържи семейството си заедно, когато наркозависимата й майка вече не може да играе ролята на гледач. Филмът от 2004 г. играе a млад Кристен Бел , и в техния благоприятен преглед на филма, Телевизионно ръководство отбелязва, че „невероятният актьорски състав печели участието на публиката, като отказва да покровителства своите герои“. Актриса Ан Хече , която играе отсъстващата майка във филма, беше дори номиниран за Еми от своя страна.

6 Смърт на мажоретка (1994)

Смърт на мажоретка Тори Правопис

Стив Уайт Продукции

Този филм за цял живот е толкова популярен, че всъщност има две версии: итерация от 1994 г. и рестартиране през 2019 г. И макар че и двете си заслужават часовник, ако имате време само за един, трябва да го направите версията от 1994г с участието на млад Тори Правопис . Въз основа на истинската история на гимназиста Кирстен Костас , Смърт на мажоретка е за популярна мажоретка, която е убита от срамежлив съученик, който просто иска да бъде част от тълпата.

7 Цветя на тавана (2014)

Цветя в плаката на филма за таванския живот

Живот

Цветя на тавана , адаптация на V.C. Андрюс книга със същото име, следва семейство Долангангер, след като смърт почти ги унищожава. Това, което следва, е злоупотреба, изтезания и изоставяне, което е едно сърцераздирателно и трудно е да не се инвестира. Когато филмът премие през целия живот през 2014 г., той донесе повече от 6 милиона зрители и преодоля 2012г Стоманени магнолии рестартирайте, за да се превърнете в най-добре представящия се кабелен филм в историята.

8 Пактът за бременността (2010)

Постерът за филма за Пакта за бременност за цял живот

Живот

мечтае за котки, които ви атакуват

Направих Пактът за бременността сензационно истинската история от 18-те тийнейджърки, които забременяват по едно и също време в един град на Масачузетс през 2008 г.? Може би. Абсурдно ли е? Сигурен. Но тя има своите корени в реалността и прави своята част, за да подчертае предизвикателството да отгледаш дете като ученик в гимназията.

9 Скандалът за прием в колеж (2019)

Плакат на филма за скандала за прием в колежа за цял живот

Живот

Цял живот не губи време, за да събира навреме филми за спорни и завладяващи събития в новините. Пример: През октомври мрежата излъчи филм за Скандал за прием в колеж 2019 г. повикан, достатъчно подходящо, Скандалът за прием в колеж —Преди повечето от замесените хора дори бяха осъдени.

„Студената строгост на заглавието на филма добре подхожда на откровеността на стила и съдържанието му, които разбъркват темата изключително приятно“, отбелязва Нюйоркчани Троя Патерсън . „Разглеждайки престъпността на белите якички и проблемите с богатите бели дами, [Lifetime] обвива необработени нерви в слоеве на лагера, за да създаде както предупредителна история за правото, така и мелодрама на Schadenfreude.“ Това наистина трябва да се види.

10 12 Коледни мъже (2009)

12 мъже на Коледа за цял живот Филмов плакат

Живот

В първия ден на Коледа, истинската ми любов (за цял живот) ми даде това възхитителен празничен филм с участието на никой друг освен Кристин Ченоует . В своя преглед от 2009 г. Разнообразие обаждания движението 'толкова весело хокей, че е лесно да се изгубите в лекия прах на празничната романтика.' Какво повече можете да поискате!

единадесет Петнадесет и бременни (1998)

Петнадесет и бременни филми, създадени за телевизия Известни актьори

Живот

В случай, че заглавието не го прави очевидно, този филм за цял живот е за тийнейджърка на име Тина, изиграна от млад Кирстен Дънст , който е на 15 и е бременна. Въпреки това, докато други филми, които се занимават с тийнейджърската бременност, са в най-добрия случай и в най-лошия случай са досадни, този филм се фокусира върху реалностите на живота по време на бременността, вариращи от отказ от семейството до неудобни назначения на лекар.

„В този филм вие всъщност виждате всички неща, през които трябва да преминете, като да отидете на лекар, да отидете в специално училище и да оставите приятелите си“, обясни Дънст пред Чикаго Трибюн репортер през 1998 г. „И всичко с домашния живот на Тина, как родителите й се обърнаха срещу нея. ... Дори не можех да си представя да ми се случи това на моята възраст. Понякога беше наистина депресиращо.

да видиш вода насън

12 Клиентският списък (2010)

Плакат за филма за списъка с клиенти за цял живот

Живот

Всеки филм, който вдъхновява телевизионен сериал, непременно ще бъде достоен за гледане. И точно такъв е случаят с Клиентският списък , филмът от 2010 г. с участието Дженифър Лав Хюит за а скандал от реалния живот това се случи в Одеса, Тексас. Във филма (и евентуални телевизионни сериали) персонажът на Хюит поема работа в салон за масаж, за да издържа семейството си, макар че в крайна сметка тя научава, че спа центърът е параван за нещо много по-зловещо.

13 Стокхолм, Пенсилвания (2015)

Стокхолм, Пенсилвания, цял плакат за филм

Живот

Смятан за „най-страховития филм за цял живот“ от Опаковката , Стокхолм, Пенсилвания звезди Саоирсе Ронан като момиче, което се събира с родителите си като тийнейджър, след като е било държано като заложник повече от десетилетие. Когато премиерата на филма беше на филмовия фестивал в Сънданс през 2015 г., Разнообразие нарече го „строг и обезпокоителен“ - и само тези дескриптори трябва да са достатъчни, за да ви накара да гледате този филм.

14. Тя е твърде млада (2004)

Тя

Живот

Тя е твърде млада е филм от 2004 г. за цял живот, който разглежда въпроси, вариращи от злоупотреба с наркотици и алкохол до натиск от страна на връстници и полово предавани болести. Той звезди Марсия Гей Хардън - да, Оскар и Победителката на Тони, Марсия Гей Хардън - като майка на 14-годишна дъщеря, която започва да прави секс, за да се впише в приятелите си, само за да стане една от многото жертви на огнище на сифилис.

петнадесет Magic Beyond Words: The J.K. Роулинг история (2011)

Magic Beyond Words J.K. Роулинг филмов плакат

Живот

най -добрите работни места за започване от 40

Ако сте Хари Потър вентилатор , тогава трябва да добавите това Живот филм веднага на опашката си. Той хроникира живота на J.K. Роулинг , мозъкът зад Potterverse, който светът е опознал и обичал. През 2013 г. филмът спечели Награда за канадски екран за най-добър драматичен мини-сериал или телевизионен филм.

16. Неделя при Тифани (2010)

Неделя в филмовия плакат на Тифанис

Живот

Неделя при Тифани е един от тези за цял живот романтични филми това е някак толкова нелепо, че работи. Той звезди Алиса Милано като ангажиран театрален мениджър, чийто живот се преобръща, когато нейният въображаем приятел от детството някак оживява и я намира. (Както казахме, това е просто достатъчно луд, за да работи.)

17 Коко Шанел (2008)

Шърли Маклейн като плакат на филма на Коко Шанел

Живот

Коко Шанел е Доживотна биографична драма с участието Шърли Маклейн като едноименния световноизвестен моден дизайнер. Когато се излъчи през 2008 г., той привлече 5,2 милиона зрители и дори беше номиниран за две Еми : един за Изключително направен за телевизионен филм и един за Маклейн в изключителната водеща актриса в минисериал или категория филм Това са основно две легенди в едно! Какво да не обичаш в това? И за някои интересни филмови любопитни факти, вижте Най-касовите филми №1 за всички времена .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации