Асото на пръчките

>

Асото на пръчките

Асът е ядрото или първичното представяне на тази енергия.

Ако виждате асата на пръчките в четенето си, тогава има голям шанс да изпитате много инерция, страст и сила около един или всички аспекти от живота си по това време. Картата Ace носи положителна енергия със себе си, включително изобилие, енергия и мотивация за започване на проект. По принцип той представлява семето на огнената, страстна енергия в живота ви. Тези енергии обикновено са благоприятни, но без впрягане могат да се справят малко.

Пръчката е пълна със сила и насочва енергията къде да отиде. Тъй като в момента вероятно се справяте с огнената енергия в живота си, е подходящ момент да започнете да правите планове за бъдещето, които изискват действия или мотивация от ваша страна. С вълната от огън зад вас предприемайте действия и зареждайте напред, завършвайки аспекти от живота си, които сте оставили без надзор досега. Съсредоточете енергията си върху растежа и обновяването или влиянието си. Не губете тази енергия, тъй като тя не се появява толкова често. Това е като прилив на енергия, взривен в живота ви и може да ви накара да се почувствате славни или почти сякаш можете да завладеете света.Асото на пръчките също може да представлява подновена креативност или иновация. Мислете нестандартно за решения или идеи, които не са норма. Това е чудесен момент да се придвижите напред или да предизвикате физическите ограничения. Психически погледнато, психиката ви е претоварена с оптимизъм и нетърпение. Помислете за начините, по които сте закъснели от рутината, и ги превключете. Създайте възможности за обновяване и успех, като упражнявате ума и тялото си.значение на съня за бял вълк

Ако установите, че в момента ви липсва мотивация, трябва да активирате тази сила. Понякога картите Ace ще се появяват, за да ви напомнят какво е необходимо в живота ви в момента. С картата с пръчки тя може да показва нужда от страст, подмладяване, мотивация и увереност. Помислете за областите от живота си, които сте почувствали, че има липса, и отделете повече време за култивиране на промяната. С енергията на картата Ace of Wands на ваше разположение в момента можете буквално да правите всичко!Тузът на влюбените пръчки

Ace of Wands в любовно четене придава секси или чувствено усещане на любовния ви живот. Той може да представлява фокус върху първичните пориви, сексуалността и господството. Въпреки че всички тези аспекти могат да имат отрицателни страни, обикновено асът представлява, че имате енергията да изгорите в момента. Това показва истинска искра или в настоящата ви връзка, или такава, която скоро ще дойде при вас.

Когато питате картите за някой конкретен в любовта, картата с пръчки често ще представлява човек с кестенява, червена или средно оцветена коса. Този човек ще бъде динамичен, активен и ще излъчва увереност. Картата също представлява началото на романс, който е много физически, но понякога липсва на по -съществени нива. Вероятно привличането в нова връзка ще се основава на външен вид, а не на общи неща. Когато намерите връзка, докато асото на жезъла ви благоприятства, бъдете готови, че това може да не е вашата истинска любов, но все пак забавна връзка, докато трае.

Тя може да показва вихрова връзка или сексуално заредена. Опитайте се да не се хвърляте прекалено много в детайлите, а по -скоро си позволете да бъдете увлечени от страст и изоставяне. Това е време да експериментирате и да пробвате нови неща. Помислете да поемете отговорност в една връзка в момента или да уведомите този специален човек, че се интересувате от него. Очаквайте фойерверки.Асото на пръчките в работата и богатството

Асото на пръчките в богатство е като засаждане на горски пожар през лятото. Сега е моментът да предприемете действия и да инвестирате, да потърсите работа или да направите голяма покупка. Всичко, направено финансово или по отношение на работата в момента, вероятно ще има много енергия зад себе си, мотивирайки този аспект да расте експоненциално. Креативността също е в изобилие и ако съсредоточите вниманието си върху намирането на нови начини например да пуснете на пазара продукт (или себе си по този въпрос) по време на работа, ще откриете, че вашите идеи не само се приемат добре, но и те ще се реализират за теб. Това е чудесно време да бъдете в мрежа и да правите връзки на работното място. Увереността е от ключово значение, за да бъдете забелязани, но бъдете сигурни, че не излизате толкова помпозно. Хората са привлечени от вашата сила и потенциал в този момент. Не го оставяйте на вятъра.

Тузът на пръчките Да или Не

Ace of Wands изправен е Да! Без съмнение. Всички аса в четенията на таро като цяло са положителни. Винаги откривам, че тази карта Таро може да се появи, когато нещата просто са извън контрол. Мислете за това като за чувства, изплуващи на повърхността и изглежда отговорът ще бъде не - но не е! В изправено положение това е страстна карта и показва, че нещата ще станат, но обратното може да означава не. Ако зададете въпроса да/не и издърпате асо - тогава определено би било да.

Асото на пръчките от миналото

Тегленето на асо на пръчки в минало положение може да показва необходимостта от продължаване в живота. Може да сте срещнали положителна промяна. Това може да означава, че преди това сте създали нещо напълно ново. Ace of Wands в миналото е за контрол, страст и щастие. Ас в миналото може да показва, че е започнало ново страстно приключение или любовна връзка или се е отворил прозорецът на възможностите. Мислете за този ас като за семе на възможността, което се е случило в миналото.

Настоящият асо на жезлите

Изтеглянето на Туза на пръчките в сегашното положение може да показва, че в момента има ентусиазъм, който току -що е бил насаден в живота. Това може да е любовна връзка, страст или дори просто прилив на оптимизъм. Тази карта показва възможност да вземете сега и да не пропуснете!

какво означава тигър насън

Бъдещето и резултатът на асо на пръчки

Тузът на пръчките в бъдещата позиция може да показва анахронично събитие. Асът е положителна карта и изпълнен със страст и енергия. Това означава, че трябва да заемете позицията и да очаквате с нетърпение новите възможности, които ще ви вълнуват. Това може да означава, че ще имате потенциал и че можете да бъдете креативни заедно с това. Картата ви привлича да имате лична сила и да отидете там и да успеете.

Туза на пръчките Чувства

Ace of Wands е всичко за любовта и щастието и е положителна карта за извличане на чувствата на някой към вас. Тази карта показва истински ентусиазъм към другите и страст също. Асът е като семе във връзка. Тази карта може да означава, че сте хванали окото на някого и двамата сте привлечени от друг.

Асото на пръчките в здравето

С Ace of Wands в здравословното ви четене наистина сте благословени. Тази карта е с жизненост, сила и изцеление. Енергията на Ace of Wands изгаря болести и болести и ви дава допълнителна енергия. Това е чудесен момент да се съсредоточите върху фитнеса и всичко свързано с по -мотивацията за здравословни промени. Опитайте да приложите здравен план, нова диета или да се откажете от лошите навици като пушенето. Всеки положителен или здравословен план, който изложите по това време, ще има големи ползи и ползи за вас.

Съветът на асо на пръчки

Когато получите съвет на пръчки в четене на съвет, това може да означава сериозен призив за действие. Призивът за действие изисква първо да вземете решение, след което е време да се ангажирате. Тузът тук насърчава човек да продължи с нови възможности и възможности. Набляга се и на личностното израстване. Тегленето на асо на пръчки в позиция за съвет може да означава, че трябва да привлечете внимание и уважение. Важно е да слушате хората около вас и да осъзнавате, че има призив за действие за напред. всички изстрели напред. Съветът тук е да имате авторитет, уверете се, че подклаждате другите към начина си на мислене. Може би трябва да помислите за различен подход към нещо ново. Да си пионер например.

как да останете хладни през лятото

Асото на пръчките Любов помирение

Това е страхотна карта за изтегляне за любовно помирение. Картата може да представлява гъвкавост при откриване на нов тип отношения с мъжа или жената. Тъй като това е да и любовна карта, това може да означава, че ще се сблъскате с нова глава с този човек и вероятно ще се съберете отново, стига и двамата да сте гъвкави.

Асото на пръчки обичат приятелството

Ace of Wands дава едно супер ентусиазирано да! и това означава, че може да сте се опитали да започнете приятелство. Има нещо в подходите и вниманието на другите и това е положителен знак за близостта с някого. Опитайте се да устоите на изкушението да разкажете на всичките си приятели за живота си, вместо това задавайте въпроси от приятелски тип. Ако сте мислили да започнете приятелство с някого, това е чудесна карта за теглене.

Обратен асо на пръчки

Тузът на пръчките е обърнат

Тъй като Ace of Wands е карта за излишна сила, снизходителност и има сексуален тон, когато е в обърната позиция, често може да показва, че тези аспекти в живота ви присъстват, но не са в баланс. Докато когато асото на жезлите е изправено, силата е насочена и има фокус, в обърнато положение силата се излива и може да засегне множество области от живота ви. Често това ще показва, че сте извън контрол или липса на баланс в една връзка. Може да почувствате, че сте хванати в борба за власт и да почувствате голяма съпротива около вас. Творчеството присъства, но отново не е фокусирано. Във времена, когато асото на пръчките е обърнато, е време да се владеете и да се центрирате. Позволете на вашия фокус в работата или финансите да се успокоят и избягвайте да се разтягате твърде тънко.

допълнително допълнително прочетете всичко за него

Тузът на пръчките обърнат - любов и романтика

Тузът на пръчките, обърнат за въпроси относно любовта и романтиката, може да показва, че имате твърде много добро нещо. За чувства, обърнатият асо на пръчките може да означава, че една възможност излиза. По принцип това означава, че някой (във връзката) вече е решил начина на действие, който иска да следва. Тъй като изправеният означава любов, романтика и щастие в обърнато положение, асът на пръчките може да подскаже, че нещо е блокирано, като импотентност или плоско либидо. Това може просто да означава, че страстта в една връзка е намаляла с времето.

Това също може да означава, че трябва да превърнете сексуалната си енергия в себе си и да работите върху себе си и вътрешните ограничения. Ако сте изтеглили тази карта въз основа на нечии чувства към вас, това може да означава, че те губят интерес или може би страдат от някакъв вид остра депресия. Най -важният елемент на тази карта е, ако обърнем асовата пръчка, все още можем да видим корените на дървото, така че все още има надежда, че в любовта някой може да не ви подведе. Понякога съм теглил тази карта, когато в отношенията е необходимо саморазвитие. Много често обърнатият асо на пръчки може да представлява начало на нещо ново. И в този случай нова връзка, но ще има борби и възможността може да не се прояви. Като алтернатива тази карта може да се появи, когато сте разочаровани от любовна връзка. Може би просто ви липсва енергия, за да получите любовта, от която се нуждаете, или да почувствате дефлация.

Асът на пръчките обърнат - семейство и дом

В семейното и домашно разпространение обърнатият асо на пръчки може да показва чувство на безсилие. Това може да означава, че някой ви е разочаровал и е най -добре да прегледате и обмислите плановете или целите си за бъдещето. Добрата новина е, че в обратна позиция маршрутът се появява в небето, следователно може да има някои нови очаквания. В обратна позиция това също може да представлява непродуктивна връзка или проблем с някой, който е доста жесток.

Асът на жезлите е обърнат - работа и финанси

По отношение на кариерата, обърнатият асо на жезлите подчертава необходимостта от вътрешна сила и мощ. Това е за преодоляване на отхвърлянето или смесените цели. Ако сте кандидатствали за нова позиция на работа, това може да означава, че ще бъдете отхвърлени, това може да е по причина. Това също може да означава, че ако постигнете успех в придобиването на нова позиция (било чрез работа или финанси), тогава не е подходящият момент. Що се отнася до парите, обърнатият асо на пръчките показва, че трябва да насадите идеите си в духовния свят. Как можеш да постигнеш нещо, ако не знаеш къде отиваш по отношение на да или не, това е карта „не“. Но подчертава необходимостта от сила и мощ, за да го превърне в положителен резултат.

Тузът на пръчките е обърнат - здраве и уелнес

В спредовете за здраве и уелнес обърнатият асо на жезлите показва, че трябва да погледнете повече в магическата перспектива на другите. Очевидно асът представлява нов старт. Издърпването на тази карта показва, че имате нужда от вътрешната си сила и сила, за да останете здрави. Най -общо казано, асото на жезлите може да представлява нова промяна на хоризонта, това по някакъв начин е блокирано и не се проявява. Това може да означава, че се чувствате разочаровани и неуместни.

Асът на жезлите е обърнат - Лична духовност

Може да се противопоставите на промяната и да не сте склонни да поемете определени елементи от живота, когато се появи обърнатият асо на жезлите. Това може да означава, че вашата творческа енергия е блокирана. Друга възможност е някой да ви разочарова. Чувствам, че това е време за поставяне на цели, но на енергично поле - чувствате се уморени от нежеланието да поемете духовно саморазвитие. Разположението на който и да е асо, обърнато във вашите точки на разпространение, за да подчертаете като команда, която трябва да погледнете към духовните си цели.

Ключови думи на Ace of Wands Изправена

 • Позитивност
 • Смелост
 • Ново начало
 • Саморазвитие
 • Интуиция
 • Романтика
 • Вдъхновение
 • Жизненост
 • Добро здраве
 • Вълна на творчество

Ключови думи на картата Таро на Ace of Wands

 • Липса на мотивация
 • Тревожно събитие
 • Гадене
 • Съмнение в себе си
 • Застой
 • Чувствайки се заседнал
 • Бавен напредък
Популярни Публикации