25 Грешни отговора „Семейна вражда“, които са напълно весели

Ако помолите някого да познае как други хора са отговорили на въпрос, задължително ще отидете на някои странни места. За разлика от На Опасност! , отговорите на Семейна вражда не се основават на обективен факт, който може да бъде проверен в енциклопедия или биография. Те са само най-популярните мнения на 100-те души, анкетирани от продуцентите на шоуто. Понякога „грешен“ отговор може да бъде правилен по своему - просто твърде конкретен или умен, за да го предложи голяма част от респондентите. Но въпреки че има няколко такива в този списък, повечето от тези отговори са просто ужасни - и весел .1 Въпрос: През кой месец от бременността една жена започва да изглежда бременна? Отговор: „Септември“

септемврийски календар

Shutterstock

Много жени без съмнение започват да показват признаци на бременност през септември, както е вярно за всеки втори месец от годината. Но това не е първото Семейна вражда домакин, Ричард Доусън , питаше. Изглежда този състезател изслуша първите три думи на въпроса и просто го крие оттам.2 Въпрос: „Назовете ден от годината, когато наистина искате да бъдете с приятели.“ Отговор: „Декември“

декемврийски календар

ShutterstockТози състезател дори няма оправданието да не слуша целия въпрос, ако току-що беше обърнал внимание на първите три думи, щеше да има по-добър изстрел в правилния отговор от това, което той предположи. За да бъдем честни, декември, с всичките му празнични тържества, вероятно е месец когато човек би искал да бъде с приятели. Но това не беше въпросът.3 Въпрос: „Назовете част от телефона.“ Отговор: „Долната част“

ретро червен телефон

Shutterstock

Ако само този състезател би могло да се обади на приятел, тя може да е успяла да измисли дума, малко по-конкретна от „долната част“. Може би „горна част“ или „звънна част“?

4 Въпрос: „Назовете животно с три букви на негово име.“ Отговор: „Жаба“

три жаби на клон

ShutterstockТози състезател съотборниците сигурно бяха скачали, когато той обърка този отговор. Когато натискът е включен, може да е трудно да се мисли за животно само с три букви - крава, лисица, мравка може би? - но поне неговата грешен отговор направи достатъчно шум, че все още гледаме видеоклипове от него сега.

Но за сравнение, първият човек се справя доста добре с правописа, като се има предвид, че следващият състезател получава същия въпрос и отговори ... „алигатор“.

5 Въпрос: „Какво изстисквате?“ Отговор: „Фъстъчено масло“

фъстъчено масло

Shutterstock

Това ли е стил на приготвяне на храна, за който никога не сме чували? Или го прави този състезател просто нямам идея как да си направя сандвич PB&J? Така или иначе, мислете, че ще пропуснем обяда в нейната къща.

6 Въпрос: „Нещо, което може да купите, което може да бъде фалшиво.“ Отговор: „Кон“

кон, поглеждащ назад към камерата

iStock

Може би този човек е изгорен от един от онези дилъри на фалшиви коне, за които винаги четем - или може би той е заспал по средата на въпроса, защото „фалшив кон“ не е нещо, което съществува.

7 Въпрос: 'Жълт плод.' Отговор: 'Orange'

портокали, висящи на дърво

Shutterstock

Точно там е в името. Ти трябва да дай й малко кредит за отгатване на плод, а не, да речем, зеленчук или мебел.

8 Въпрос: „Назовете нещо, което следва думата„ свинско. “Отговор:„ Cue-pine “

дикобраз

Shutterstock

Ето го един от тези неправилни отговори това е по-правилно от всички останали „правилни“ отговори. Текущ Семейна вражда домакин Стив Харви самият той го нарича „най-великият отговор, който съм чувал“.

9 Въпрос: „Назовете дума или фраза, която започва с„ пот. “Отговор:„ Картофи “

картофи върху дървена повърхност

Shutterstock

Друг грешен отговор това работи по-добре от технически правилния отговор. Докато Харви търсеше „тенджера с гърне“ или „тенджера, която нарича чайника черен“, този състезател стана малко по-буквален и измисли дума, която буквално започва с „гърне“, дори и да е такава, че много малко от анкетираните би си помислил да отговори.

10 Въпрос: „Назовете вид мечка.“ Отговор: „Татко“

папа мечка с малки

Shutterstock

Докато Златокос може да оцени този приказен отговор на въпроса, Доусън беше по-малко впечатлен. Състезателят можеше да предположи „гризли“, „черен“, „кафяв“ или произволен брой други, действителни мечки. Но той избра отговор, който по-вероятно бихте очаквали от дете, отколкото от възрастен с малко повече познания за света. Може би той просто се нуждае от дрямка или пълен хибернация.

какво означава да мечтаеш за спечелване на пари

11 Въпрос: Назовете нещо, което чувствате, преди да го купите. Отговор: „Развълнуван“

развълнувана жена на открито

Shutterstock

Всъщност не е лош отговор, в зависимост от това какво означава това. Трудно е да се разбере дали този състезател е объркан или знае точно какво прави и смята, че е напълно весел. Така или иначе отговорът му е доста остроумен.

12 Въпрос: „Нещо, което миете веднъж седмично.“ Отговор: „себе си“

млада жена душ

Shutterstock

Един от тези отговори това ви казва повече за състезателя, отколкото вероятно са планирали. Без съмнение тя просто се паникьоса в момента и не можеше да мисли за такива неща като „спално бельо“ или дори „коса“. Но няма как да не забележите, че съотборниците й изглежда държат на разстояние от нея.

13 Въпрос: „Назовете традиция, свързана с Коледа“. Отговор: „Ханука“

менора с пържени сладкиши

Shutterstock

какво означава да мечтаеш за зомбита

Вярно е, че обикновено пада около същото време на годината като Коледа, така че менорите са често срещана гледка, когато виждаме коледни елхи. Но да се каже, че Ханука е коледна традиция е наистина подарък за феновете на тъпите отговори навсякъде.

14 Въпрос: „Назовете град в щата Джорджия“. Отговор: „Алабама“

знак за добре дошли за Алабама

Shutterstock

Този състезател беше очевидно в състояние на объркване, когато тя предположи, че град в определен щат е ... друг щат. Поне тя имаше правилния регион, като се има предвид, че Алабама е в съседство с Джорджия, и ще предположим, че тя е искала да каже „Атланта“, което също е куп A в името си. Но отговорът все пак е по-малко от прасковен.

15 Въпрос: Назовете детска история за животно. Отговор: „Давид и Голиат“

Дейвид и Голиат

Faith Warrior Productions / IMDB

Този човек дори няма оправданието за натиск във времето, тъй като прави забележима пауза, преди най-накрая да плесне зумера си и да назове история за двама мъже, които може да са с много различни размери, но не са животни.

16 Въпрос: „Назовете въпрос като„ на колко години сте? “, На който може да отговорите с лъжа.“ Отговор: „18“

момиче на 18-ия си рожден ден

Shutterstock

Състезателят тук не дава време на Доусън дори да завърши въпроса си, преди да предостави нейният шега отговор .

Но след като Доусън дава пълния отговор, следващият състезател дава също толкова объркан отговор. Казвайки „Бих казал 50“, преди да попитам: „Разбрах ли добре?“ и това дори не е последният човек, който се впуска в онова, което се превръща в объркваща сцена на масово объркване.

17 Въпрос: „Нещо, за което правите разговор, когато срещнете непознат.“ Отговор: „Взаимни приятели“

група приятели, които си правят селфи

Shutterstock

Може би този състезател просто преминава през живота, виждайки всеки непознат като приятел, когото все още не е създала, но освен ако не е в състояние да чете мисли, може да е трудно да започнете да разговаряте с някого за споделени приятели, преди дори да си отворят устата. Доусън прави своя риф по този въпрос, казвайки: „Не мисля, че съм те виждал досега. Как е Хари?

18 Въпрос: „Кажете ми име на мъж, което започва с буквата К.“ Отговор: „Пържено пиле в Кентъки“

Кентъки Фрайд Чикън

Shutterstock

Този състезател явно усещаше натиска да бъде вторият в семейството си, който се бие в кръга за бързи пари. Но за съжаление отговорът му не беше толкова добър за пръсти.

19 Въпрос: „Назовете вид костюм, който не е подходящ за офиса.“ Отговор: „Пилешка юфка“

супа с пилешко юфка на дървена маса

Shutterstock

Костюм за пилешка юфка вероятно не би бил много подходящ за всяко работно място, ако някой може по някакъв начин да го създаде. Но този човек не се опитваше да предложи някаква сюрреалистична нова офис униформа - той очевидно беше справедлив погрешно чух въпроса .

20 Въпрос: „Кажете ми друг начин, по който хората казват„ майка “. Отговор:„ Мама-аз “

мама с дъщеря си на леглото

Shutterstock

Точно след като съотборникът на този състезател отгатна и загуби на „Нана“, тя тогава познае „Не-не“. Харвъри се опитва да й даде още един шанс , но след това тя отива с „мама-аз“, защото „мама“ също вече е на дъската. „Всички сте луди“, казва Харви, обобщавайки всичко.

21 Въпрос: „Причина, поради която може да останете на закрито в един прекрасен ден.“ Отговор: „Защото вали.“

дете, скачащо в локва в дъждовен ден

Shutterstock

Доусън трябваше да вали на парада на този състезател, като посочи, че погрешно отговор беше точно там във въпроса. От всички отговори, за които той можеше да се спре, това беше този, който имаше най-малко смисъл.

22 Въпрос: Назовете животно, чиито яйца вероятно никога не бихте яли за закуска. Отговор: „Хамстер“

хамстер, който яде сирене в клетката си

Shutterstock

Този отговор не би било лошо, ако хамстерите действително снасят яйца.

23 Въпрос: Назовете нещо, което вероятно никога не бихте искали полицията да намери в багажника на колата ви. Отговор: „Туршии“

кисели краставички в купа на масата

Shutterstock

Всъщност звучи като наистина интригуващо отваряне за трилър: Ченге издърпва човек, а шофьорът се поти от куршуми, притеснен, че полицаят ще открие буркана с кисели краставички в багажника си. Повдига толкова много въпроси - използвал ли ги е като оръжие? Те доказателство ли са за някакво друго престъпление? В действителност този състезател вероятно е просто объркан ... и може би малко странно.

24 Въпрос: „Назовете шумна птица“. Отговор: 'Chipmunk'

чипман яде фъстъци

Shutterstock

Това е не птица . Дори не е шумно. Преместване на!

25 Въпрос: Назовете нещо, което е по-добро от това да бъдете богати. Отговор: „Беден“

мъж, който държи празен портфейл

Shutterstock

Този човек може би е ставал философски, като посочва, че липсата на материално богатство може да направи още един духовно богат. Или просто е казал първото нещо, което се появи в главата му това беше различно от богатото.

Популярни Публикации