25 инструмента, които всеки човек трябва да притежава

Това е може би генетично: Част от това да си възрастен човек е желанието да можеш да поправиш каквото и да било. Но понякога това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи: Колко пъти сме се сблъсквали с течащ кран, зловещо мигащо табло или мебел, която изглежда достатъчно лесна за сглобяване и сме били принудени да импровизираме с инструменти, които са по-малко от оптимални, преди да хвърлите кърпата? Вземете реплика от бойскаутите и бъдете подготвени за всичко, което природата, темпераментните лули или хиперактивното дете могат да направят на вашето обкръжение с тези 25 основни инструмента, които всеки мъж трябва да притежава.1 Регулируем ключ

Регулируеми инструменти за гаечен ключ

Shutterstock

След чук и отвертка, това вероятно ще бъде най-използваният инструмент във вашия репертоар.какво означава, ако мечтаеш да се биеш

2 комплект гаечен ключ

Инструменти за набор от гаечен ключ

Най-случайният инструмент, за който някога ще съжалявате, че нямате. Ще ви е необходим, за да сглобите (и коригирате) повечето мебели от вериги магазини, които излизат от кутия, и не можете да разчитате, че ще бъдат включени.3 Креда линия

Инструменти за креда

Ако искате да закачите рафтове, тапети, гипсокартон или почти всичко дълго и прави, това ще ви спести много съжаление. Известен също като отвес.4 Циркулярен трион

Инструменти за циркуляр

В зависимост от това колко място за съхранение имате, това е бонус, но ако някога се окажете да режете рафтове или плотове (и ще го направите), си струва теглото му в злато.

Комбиниран квадрат

Комбинирани квадратни инструменти

Ако трябва да изрежете две на четири или рафт под ъгъл от 45 градуса, тази линийка с вградено ниво ще осигури професионален резултат.

Комплект гаечен ключ

Инструменти за комбиниран гаечен ключ

Най-добрият приятел на водопроводчик. Когато трябва да разхлабите упоритата гайка, имате нужда от нещо непоклатимо и устойчиво на хлъзгане.Трион за справяне

Инструменти за справяне с триони

В случай, че трябва да изрежете дърво на крива, дръжте едно от тях под ръка. Заема минимално място, така че си струва инвестицията от 7 долара.

Акумулаторна бормашина

Акумулаторни бормашини

Акумулаторните бормашини сега са толкова мощни, колкото кабелните и позволяват свобода на движение. Не забравяйте както свредлата, така и драйверите.

Ножовка

Инструменти за ножовка

За от време на време трудна работа, като рязане на метал или тръба.

Чук

Инструменти за чук

Този е шокиращ, знаем.

Мозайката

Инструменти за мозайката

За да правите бързо рязане или нарязване под странни ъгли, мозайката е реална икономия на време. Можете да получите достоен за по-малко от $ 40.

Ниво

Инструменти за ниво

Дядо ти би могъл да гледа почти всичко. Но ако той не е наоколо, запазете един от тях, за да запазите всичко хубаво и дори при първия опит.

Ключ за заключване

Инструменти за заключване на гаечен ключ

Друг инструмент за спестяване на карпален тунел, заключващ ключ, ще ви даде допълнителна сила при премахване на упорити елементи, без да се налага да разчитате на вашата сила на сцепление.

Мултибитова отвертка

Мултибитни отвертки

Спестете време - и вашите сухожилия - с тресчотка с бързо сменяеми битове, които ще увеличат максимално силата на китката ви.

Клещи за игли

Клещи

Независимо дали искате да се присъедините към окабеляване или да изключите канализацията на душ, понякога трябва да поставите по-фина точка върху нещата.

списък на животните, които се чифтосват за цял живот

Гаечен ключ за тръби

Гаечен ключ

Бъдете герой - и спестете сериозни пари - като извършвате ремонти на дренажни капани (и спестявате случайно изпуснат сватбен пръстен), вместо да се обадите на водопроводчика.

мечта да се удави във вода

Нож за замазка

Нож за замазка

За всичко - от запълване на дупки за нокти с шпакловка до остъргване на отломки от научния проект от кухненския плот.

Електрическа шлайфмашина

Шлайф

Този икономичен шлайфмашина (можете да вземете такъв за около 30 долара) ще ви помогне да изтриете мебели, рафтове и гипсокартон, без да получавате карпален тунел.

Трион

Трион

Няма заместител на класически трион за пълен размер - няма винаги да можете да ставате електрически. И не се опитвайте да се задоволявате с ножовка за всяка работа.

Комплект гаечен ключ

Комплект гаечни ключове

Затегнете или разхлабете болтовете бързо - те се вписват в тесни пространства и лесно се държат на място.

Търсене на шпилка

Търсене на шпилка

Пропуснете ненадеждните приложения и пролетта за традиционния електронен търсач на шпилки, за да закачите сигурно рафтове, снимки и шкафове.

Рулетка

Лентомер

Няма да стигнете далеч без едно от тези бебета.

онова, което искам в една връзка

Полезен нож

Полезен нож

Ще ви трябват няколко от тях - една на бюрото ви и една в кутията с инструменти.

Покажи

Покажи

Защото винаги ще ви трябват още един чифт ръце, за да държите нещата стабилно.

Тестер за напрежение

Тестер за напрежение

Това бебе буквално ще ви спаси живота. От подмяна на осветително тяло до инсталиране на вентилатор на тавана, използвайте това, за да проверите дали има някакво грешно напрежение, преминаващо през металните части, с които ще работите.

Популярни Публикации