30 неща, които хората казват, ако искат да изневерят

Малко хора влизат във връзка с изричното намерение да извършат изневяра. Тревожната истина обаче е, че измамата определено е реалност за твърде много двойки. Всъщност приблизително 16 процента от женените жени и мъже признават, че са били неверни, според доклад от 2018 г. от Институт за семейни изследвания .И така, какво можете да направите, за да избегнете разбиването на сърцето си? Е, първата стъпка е да научите знаците, за които партньорът ви поне мисли изневерява ти . Например, вие ще искате да бъдете внимателни, ако те станат прекалено любопитни кога ще се приберете. И ако те някога ви питат за вашите мисли за измама, тогава знаете, че изневярата им е на ум. Ето 33 съвети от експерти по връзките за някои общи неща, които хората ще кажат, ако искат да мамят (или ако вече са). И ако се притеснявате, че връзката ви се разпада, опитайте тези 50 най-добри брачни съвета от двойки, които са били женени от 50 години .

1 'Какво бихте направили, ако ви изневеря ... хипотетично?'

млада двойка с проблеми в отношенията, спорещи на задната седалка на кола

iStockАко вашият партньор някога каже нещо подобно, тогава трябва да помислите, че това е нещо, за което те наистина мислят да направят, или поне че в момента не са доволни от връзката.„Когато измамата е на хоризонта, често чувам партньори ... да изброят определен тип хора, местоположение, час от деня или дори да назоват някого в живота си“, казва Расин Хенри , Доктор, собственик на Санкофа терапия, група за терапия на взаимоотношения, базирана в Ню Йорк. И за повече неща, които трябва да се търсят, ето 33-те най-чести причини, поради които връзките се провалят .2 „Харесва ли ми новата ми прическа?“

мъж, който гледа в огледала сивите коси

Shutterstock

Ако вашият партньор е имал същото подстригване в продължение на десетилетие, но един ден се прибира с дръзко ново „направи, това може да„ означава опит за впечатление на друг човек “, казва Джонатан Бенет , сертифициран съветник и съсобственик на Запознанства с двойно доверие , онлайн и лична услуга за запознанства . И това не е просто нова прическа, за която трябва да внимавате. Всички големи промени във външния вид, като ' отслабване , купуването на нови дрехи или по-честото носене на грим “, може да бъде фини признаци на измама, според Бенет. И ако искате да спасите връзката си, Ето как да подправите връзката си .

3 'О, Джон? Нямам представа къде се намира.

приятели, спорещи на дивана неща, които никога не бива да казвате на самотен родител

ShutterstockЧовек в обвързана връзка трябва да може да ви каже къде е партньорът му, когато не е с него. Въпреки това, някой, който е на ръба на измамата (умишлено или по друг начин), ще спре да се чекира със съпруга / съпругата си или със значим друг, макар и само за да се опита да забрави, че има такъв на първо място.

4 'Как точно успяхте да почистите съдовете погрешно?'

Жена крещи на приятеля си в кухнята, признаци на измама

Shutterstock

Въпреки че партньорът изневерява (или мисли за измама) е в грешка, те често са и този във връзката, който се опитва да свали партньора си поради собствената си вина за своите мисли и / или действия.

„Често някой, който изневерява, изпитва голяма вина“, казва Бетани Рикиарди , експерт по секс и отношения с TooTimid , онлайн магазин само за възрастни. „Вашият партньор може лесно да премахне този срам върху вас, като ви кара да се чувствате зле за себе си.“ Ако вашият партньор внезапно е станал по-враждебен и агресивен без разумно обяснение, може да искате да седнете с него за сериозна дискусия относно връзката ви. А за начини да кажете, че вашият брак или връзка не подлежат на поправка, прочетете на Предупредителният знак номер 1, че връзката ви ще се разпадне, твърдят експерти .

5 „Съжалявам, че не съм писал съобщения днес, работата наистина беше заета.“

Неща, които винаги трябва да правите в изискан ресторант

Shutterstock

По-рано вашият партньор ви изпращаше текстови съобщения на час, но сега те използват „твърде много работа“ като оправдание, за да бъдат МВР през целия ден. Ако това ви звучи познато, тогава бъдете внимателни: Може да е един от червените знамена, че изневярата е на хоризонта.

„Ако вашият партньор отвлече вниманието, той или тя може да го дава на други хора“, казва Бенет. „Например, ако сте получавали много текстови съобщения и снимки през целия ден, но това изведнъж спира без обяснение, някой друг може да привлече това внимание.“

6 „Работата беше добра.“

как да разтрогнеш брака си

Shutterstock

хубави неща за казване по време на секстинг

„Когато връзката не се получи, може да откриете, че партньорът ви споделя все по-малко с вас“, обяснява Рафи Билек , LCSW-C, директор на Балтиморски терапевтичен център . „Преди бяхте чували за техния работен ден, а сега е най-вече„ Нищо особено не се случи “. Споделянето е знак за близост и връзка - а когато това се влоши, това е знак, че вместо това ставате по-разединени. ' А за начини за подхранване на близостта, която някога е съществувала, опитайте 21 начина за поддържане на здравословен брак .

7 'Не мисля, че бих помислил за това изневерява , сами по себе си. '

ревнив съпруг

Shutterstock

„Рядко партньори водете ясен и честен разговор за точно какво поведение смятат за невярно и това понякога води до неволно измама “, казва Хенри. Разбира се, това не се отнася за измама в традиционния смисъл, а се отнася по-скоро за емоционално измама или превишаване на границата между приятелството и нещо повече. Ако искате партньорът ви да остане верен, от съществено значение е да седнете с тях и да изясните точно какво включва „измамата“.

8 „Кое време мислите, че ще се приберете тази вечер?“

жена гледа телефона, неща, които не трябва да се казва на обслужването на клиенти

Shutterstock

Някои съпрузи просто искат да знаят кога съпругът или съпругата им се прибират, защото им липсват и нямат търпение да ги видят. По-малко почтени съпрузи обаче може да се регистрират, защото искат да знаят колко време им трябва да се промъкнат или да проучат идеята да бъдат с някой друг чрез приложения за запознанства или онлайн чат стаи.

9 „Защо не опитаме нещо ново в леглото тази вечер?“

по-възрастна двойка, която се кара в леглото мъже

Shutterstock

Ако вашият значителен друг се стреми подправете нещата в спалнята , това може да е индикация, че те намират настоящата ситуация за слаба и незадоволителна. И въпреки че е добре, че те все още се опитват да спасят връзката, която имате, това също може да е знак, че партньорът ви обмисля да намери удовлетворение другаде. И за още интересни съвети за запознанства, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

10 'Нека опитаме (въведете нова позиция тук).'

двойка по-възрастни бели жени се разхождат и усмихват навън

iStock

Отново, партньорът ви да опитва нови неща в леглото не е непременно нещо лошо. Но ако те изведнъж се появят в спалнята с ходове, които никога досега не сте виждали, може да попитате какво - или кой - им дава тези идеи.

„Да, [вашият партньор] може да научи нещо или две от порно, което гледа, или може би са правили някои изследвания в списание за лайфстайл - но ако не сте сигурни откъде идват тези нови ходове, вашият партньорът може да ги учи от някой друг “, казва Рикиарди.

11 „Просто чувствам, че не ме оценявате.“

двойка разстроена в леглото и не говори, признаци на измама

Shutterstock

Несигурността на човек могат да се намесват в отношенията им по много основни начини. Несигурният човек не само ще се запита дали е достоен да бъде във връзка и ще създаде проблеми, които не съществуват, но често пъти ще търси потвърждение и на други места, включително чрез измама.

12 „Все още ли ме намирате привлекателна?“

Атрактивна двойка

Shutterstock

Трудно е да бъдеш в здрава връзка, когато вътрешните ти мисли непрекъснато ти казват, че си прекалено дебел или прекалено грозен, за да бъдеш обичан от някого, камо ли от някой толкова невероятен като другата ти половинка. И когато някой е твърде несигурен, за да обича тялото си, той може да потърси външно потвърждение - и не само от партньора си.

13 „Защо никога повече не излизаме?“

Двойката се кара и спори, а на жената й писна, признаци на измама

Shutterstock

Лесно е - и естествено! - да попаднеш в рутина в дългосрочна връзка. Ако обаче не полагате усилия да го променяте от време на време, вашият партньор може изобщо да загуби интерес към връзката и вместо това да се опита да намери някой, който изведете ги в града .

14 „Знам, че ми изневеряваш!“

двойка влиза в спор, признаци на измама

Shutterstock

По ирония на съдбата един лесен начин да разберете дали съпругът ви ви изневерява е по това колко често те обвиняват ти на измама. „Това често е признак за самовиновност, а също така ще хвърли вината върху вас, което ще ви накара да бъдете в защита и разсеяни от техните действия“, казва Рикиарди. 'Това е доста манипулативно ... тъй като те толкова се разстройват по време на разговора, започваш да мислиш, че мразят измамата и никога не биха ти го направили, когато в действителност те вече биха могли.'

15 'Остават месеци, така че нека не се тревожим за това в момента.'

Двойка спори

Shutterstock

Ако се опитвате да планирате ваканция няколко месеца предварително, но партньорът ви продължава да я отлага с едно извинение след друго, това може да е знак, че започват да виждат бъдеще с някой друг. Когато някой е нещастен в настоящата си ситуация, той ще избягва да прави планове или дори да говори за дългосрочен план, тъй като за тях всякакви планове просто ще удължат неизбежната раздяла и ще попречат на новия им живот и връзка.

16 „Трябва да се оттегля във Флорида един ден.“

Плаж, двойка на плажа

Shutterstock

Обърнете внимание дали вашият значим друг използва думата „аз“ или „ние“, когато говорят за бъдещето. Ако започват да използват първото, това може да означава, че изобразяват бъдеще без вас в него, обяснява Д-р Рамани Дурвасула, лицензиран клиничен психолог и експерт по връзките с Tone Networks. „Те може да започнат да казват неща като„ Аз със сигурност се надявам някой ден да отида на Бали, ' Аз бих искал да си купя къща в Испания “- такива неща“, казва Дурвасула.

17 'Сериозно, ти наистина ли не трябваше да го правя. '

двойка за запознанства

Shutterstock

Прибирате се от работа с цветя и шоколадови бонбони за вашата друга половинка - но вместо да реагират с вълнение и благодарност, те се държат така, сякаш току-що сте донесли вкъщи кутия смъртоносни паяци. Това може да се дължи на факта, че съпругът ви не е инвестиран емоционално във връзката и затова последното нещо, което искат, е да бъдете мил с тях. В съзнанието им, колкото по-зле сте, толкова по-лесно им е да оправдаят действията си.

18 'Хайде да скачаме с парашут!'

Скачане с парашут {Рискове, които трябва да поемете}

Shutterstock

Когато човек започне да губи интерес към връзката си, той може да търси тръпка и приключения в други области от живота си, преди да реши да се впусне в неизследваните територии на изневярата. Ако вашият партньор започне да намеква за опити за луди, авантюристични дейности, които никога не са споменавали преди (като скачане с парашут или екстремно скално катерене ), това може да е индикация, че връзката не им осигурява стимулация, за която жадуват.

18 ноември личност за рожден ден

19 'Какво? Харесва ми да те гледам! '

Двойка с движещи се кутии

Shutterstock

Хващането на другия ви значим поглед, когато не гледате, може да се почувства като добър знак, но всъщност може да е индикация, че неприятностите се появяват. Когато някой поставя под съмнение настоящото си положение, той ще се възползва от всяка възможност, която получи, за да анализира партньора си и дори да ги сравни с останалите мъже или жени в живота си, които обмислят романтично.

20 'Предполагам, че Саманта е добре. Вече почти не я виждам.

двойка, спореща на дивана, неща, които съпругът трябва да забележи

Shutterstock

Хора, които изневеряват на значимите си хора с някой в ​​живота си - да речем, добър приятел или колега —Може да положи усилия да спре да споменава този човек в разговор, за да избегне случайно подхлъзване. И когато се опитате да привлечете този човек в разговор, ще забележите, че съпругът ви ще пренасочи разговора набързо, като набляга на това, че вече едва говорят с този-и-така.

21 'Защо има значение къде отивам?'

жена се отдалечава от разстроен мъж, признаци на измама

Shutterstock

Когато партньорът ви изведнъж започне да става потаен за това къде отива и какво прави, това може да се случи, защото се промъква зад гърба ви. Те също могат да получат защита и да прехвърлят вината, когато задавате въпроси, като отвръщате с 'Защо ви е грижа?' и 'Не е ваша работа, където съм през цялото време!'

22 'Какво искаш да кажеш? Винаги съм слушал кънтри музика! '

Човек, който слуша музика с безжични слушалки, увреждащи тялото

Unsplash / Dugba Cauley-Hushie

Вашият партньор винаги е сменял станцията, когато Люк Брайън беше включен, но сега изведнъж те се задръстват в колата с „Country Girl“ на повторение. Разбира се, те биха могли да открият вътрешния си южен чар, но може би слушат музиката, която някога са мразели, защото им напомня за някой друг - особено за някой, към когото изпитват чувства. Вашият партньор може още да не изневерява, но фактът, че те полагат усилия да се насладят на нечий чужд вкус в музиката, е знак, че изневярата не е далеч.

23 „Казах ли ви колко добре изглеждате днес?“

Двойка, която се разхожда хванати за ръце

Shutterstock

Когато някой е на път да извърши прелюбодейство, той иска да прикрие вината си зад хубави неща, отчасти да разсее партньора си и отчасти да се почувства по-добре за своите неправомерни действия. - Може да има много повече комплименти когато партньорът започва да мисли за изневяра “, казва Дурвасула. - Те може би дори ще си направят всичко възможно бъдете добри или полезни . '

24 „Толкова ми писна от това!“

двойка спори за слушане

Shutterstock

Някой, който извършва изневяра - или мисли за това - определено не се опитва да разреши проблемите в настоящата си връзка. „Предполага се, че партньорът няма да разбере и / или няма да направи необходимите промени, за да отговори на нуждите на човека“, казва Хенри.

Всъщност много хора ще използват измамата като възможност да прекъснат нещата и да започнат наново с друг партньор. „Те се наслаждават на лекотата да създадат нещо друго с човек, в когото имат по-малко инвестиции и по-малко история“, добавя тя.

25 'Какво? Винаги взимам телефона си със себе си, за да се изкъпа.

човек на телефона си

Shutterstock

Ако вашият значителен друг ви изневерява, тогава вероятно има доказателства по телефона им. И тъй като те не искат да бъдат хванати, те ще пазят тези доказателства на всяка цена, като се уверят, че никога не оставят телефона си без надзор - особено при вас.

26 „О, съжалявам, напълно забравих, че го имахме днес.“

разстроена жена, гледаща през прозореца с мъж, който трябва да се извини, признаци на измама

Shutterstock

Воденето на двоен живот не е лесен подвиг. И тъй като измамникът трябва да жонглира с живота си у дома с тайните си подвизи, те често ще забравят какво се случва в единия живот спрямо другия, което води до забравени задължения, многократни разговори и случайни подхлъзвания, които бързо се прикриват с още един лъжа.

невероятни факти, които ще ви поразят

27 'Тази вечер излизам с нов приятел, така че не чакайте.'

гей двойка на първата си среща усмихната, първата среща съпруг грешки

Shutterstock

Очевидно трябва да насърчите партньора си да излезе там и да създаде нови приятели - но ако съпругът ви започне да прекарва повече време с този нов „приятел“, отколкото те с вас, тогава може да е време да помислите, че има някакви емоции, които биха могли да се превръщат в нещо неподходящо.

28 „Мисля, че ще се присъединя към книжен клуб.“

Портрет на красиво младо момиче, което се крие зад отворена книга и гледа встрани, изолирано над сивия фон на стената

Дийн Дробот / Shutterstock

Винаги трябва да насърчавате партньора си събиране на нови хобита , разбира се - но ако започнете да забелязвате, че съпругът ви не говори за новото си хоби и не иска да сте близо до него, това може да е знак, че го използват като оправдание за среща с някой нов или дори да се срещнете с някой, когото опознават зад гърба ви.

„Ако вашият партньор започне наистина да се интересува от случайно място или нещо, уверете се, че към него също няма човек,“ казва Ричарди.

29 „Просто ми се струва странно, че се мотаеш с приятелите ми без мен.“

приятели на средна възраст, които чатят и се смеят

Shutterstock

Най-общо казано, хората в отношенията оценяват, когато партньорите им отделят време, за да опознаят приятелите си - и ако се окаже, че те наистина се разбират, добре, дори по-добре. Ето защо, ако партньорът ви изведнъж започне да ви казва, че той или тя би предпочел вас не излизайте с приятелите си, без те да присъстват, това може да е знак, че те мислят да бъдат неверни. В крайна сметка е възможно техните приятели да знаят за желанията им да изневеряват и ако се мотаете с тях сами, те може случайно да оставят нещо да се изплъзне.

30 'Не се притеснявайте да ми перате!'

панер за пране

Shutterstock

Правихте тяхното пране всяка седмица от години, така че какво дава? Е, ако вашият партньор се притеснява, че по дрехите им може да има петно ​​от червило или трайна миризма на одеколон, те са определено няма да рискувате да ги почиствате. И ако преживявате пристъп на изневяра с партньора си, разберете тук: 20 истински жени обясняват защо са простили на партньорите си за измама .

Популярни Публикации